Dark-Prince
Registered User
بسیار حرفه ای کاش نزدیک ما بودین
موفق باشید
موفق باشید
اینجوری که من متوجه شدم برای تعمیر ps3 چراغ زرد اول ps3 رو reflow میکنید ، اگر درست شد کار تمومه، اگر نشد reball میکنید. درسته؟
اگر بخواهیم که ریبال کنید، هزینه اش چقدر میشه؟بستگی داره به شرایط.
هارد 120 گیگ فت موجود دارید ؟
آقا دستگاهمو بفرستم؟
سلام
اقا يه xb 2007 سه چراغه دارم يكي و دو جا بردم درست نشده بنظر شما درست ميشه
ممنون
بله به ادرسی که نوشتم بفرستید.به همین ادرس بفرستیم؟
لطفا هزینه ریبال و ریفلو رو بفرمایید که چقدر هست.اگر بخواهیم که ریبال کنید، هزینه اش چقدر میشه؟
ریفلو چقدر میشه؟
مدت گارانتی این دوتا با هم فرق میکنه؟
با سلام
شما برد درایو xbox 360 slim
Model: DG-16D4S FW Ver.: 0401
Winbond MT1335WE Mediatek
که شماره روی چیپ با 05 شروع میشه
بصورت آنلاک شده موجود دارید
قیمت چنده؟
سلام آقا ضیا،
من یک ایکس باکس قدیمی برد زنون داشتم که سه چراغ شد.خودم درگیر کاری بودم ایکس باکس رو به مادرم دادم بیاره آی سی سنتر واسه تعمیر.موقعی که دستگاه رو تحویل دادن خود شما در فروشگاه نبودین و مثل اینکه همکارتون دستگاه رو تحویل گرفتن.بهشون هم گفته شده که دستگاه رو به روش BGA تعمیر کنن و همکار شما گفته که تعمیرش میکنه و هزینش 20 تومن میشه.یک هفته بعدش خودم حضوری دستگاه رو در آی سی سنتر تحویل گرفتم که باز هم خودتون در فروشگاه نبودین و همکارتون دستگاه رو تحویل داد و گفت هر کاری کردم تعمیر نشد و هزینه ای هم از من دریافت نکرد.
حالا من به شک افتادم که همکارتون تمام تلاشش رو برای تعمیر دستگاه کرد یا نه..از کد error ایکس باکس میشه فهمید که زیرپایه های cpu و یا gpu اتصال کوتاه شده.تا اونجایی که من اطلاع دارم هم در روش BGA سی پی یو و یا gpu خراب از برد جدا میشه و بعد با استفاده از شابلون و... اتصالات اون دوباره صورت میگیره.با توجه به اینکه هزیته تعمیر به روش BGA حدود 90 هزار تومنه و همکار شما به من گفته BGA بیست هزار تومن میشه من احساس میکنم که مراحل تعمیر رو درست انجام نداده و همینجوری گفته که دستگاه تعمیر نمیشه!
نظر شما چیه آقای ضیا؟ایکس باکس های با برد زنون رو نمیشه تعمیر سه چراغ کرد؟