ZIA
Registered User
جیتگ واسه Slim موجوده دارید؟
قیمت
ممنون
سلام
بله انجام میشه اما بستگی به مدل دستگاه هست از 100 تومان تا 200 هزار تومان درصورتی که دستگاه کپی خور نباشه
جیتگ واسه Slim موجوده دارید؟
قیمت
ممنون
لطفا با دفتر تماس بگرید و از انبار دار سوال فرمایید.x box ما رسید عایا ؟؟
لطفا با دفتر تماس بگرید و از انبار دار سوال فرمایید.
سلام زیا جان
قراره یکی از دایام برام جنس بیاره
گفته این مدل چطوره xbox360 slim 250gb+two control+two orginal game+live code
اولین باری هست تو عمرم که همچین پکی میبینم چرا چون دودسته همراه داره من هیچ جایی تو ایران همچین پکی ندیدم
اینم عکسشمشاهده پیوست 409527
به نظرت کپی خور میشه
راستی اون بالای هم قیمتشو به کرون نوشته
یعنی تقریبا 300دلار
داداش تعداد زیاده داره میاره بابت گمرک هم مشکلی ندارم
ببخشید از کجا فهمیدید ریجنش j هست پال نیست
بعد اگه ریجنشو تغییر بدین با لایو مشکلی نداره
راستی جدبدا تو اکسکلوتر یه برد هایی دیدم ظاهرا جدید هستند گفتم اگه چیزی میخواستید درخدمتم
این xbox 360 جدیده هست نمیدونم اگه توجه کرده باشید
اینم عکسشه
مشاهده پیوست 409657
این تقریبا 160دلاره میگن اشغاله ولی گشتم دیدم کپی خور میشن دیدم این برد هایی که این تیم گزاشته اونم ورژن 5 یا 6 اون طور که فهمیدم کپی خور میشه
نظرتون چیه از اینا هم بگیرم
ps2 رو تعمیر میکنم اما دستمزم خیلی زیاده برای خیلی ها بصرفه نیست.سلام دوست عزیز ببخشید میخواستم بدونم ps1وps2 هم تعمیر میکنید لنز واسشون موجود دارید؟؟
xbox من اگه اشتباه نکنم تک چراغ قرمز میده e68 چقدر هزینشه ؟
یک xbox واسه قبل هم دارم دلو رودش بیرونه درایو هم نداره پک هیلو بود اگه اشتباه نکنم جسپر هست همون موقه بردم طرف گفت ببین به محض روشن شدن چراغ قرمز میده یعنی دیگه مرده ردسته ؟
هیچ امیدی بهش نبندم ؟
اگر به محض روشن شدن صدای وز رو میشنوید باید gpu عوض شود اگر ارور های دیگری دارید باید مدار کاملا بررسی شود ممکنه فقط یک مقاوت ساده خراب باشه.xbox من اگه اشتباه نکنم تک چراغ قرمز میده e68 چقدر هزینشه ؟
یک xbox واسه قبل هم دارم دلو رودش بیرونه درایو هم نداره پک هیلو بود اگه اشتباه نکنم جسپر هست همون موقه بردم طرف گفت ببین به محض روشن شدن چراغ قرمز میده یعنی دیگه مرده ردسته ؟
هیچ امیدی بهش نبندم ؟
این مشکل برای من هم پیش اومده بود تا روشن میکنی چراغ قرمز میده البته برای بنده سه چراغ یعنی بدون لحظه ای فکر کردن
و با اجازه ی اقای زیا مشکلتون هم به دلیل متصل نبودن یک پایه solder
از برد به gpu و یا کمتر اتفاق می افته cpu باشه
و دوست عزیزمون اقای زیا میتونن برای شما ریبال کنن
البته با اجازی اقای زیا