• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیرات معتبر و استاندارد XBOX PS3 PSP توسط آی سی سنتر

arman4u

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لاکش رو موجود دارم
ولی انلاک 9504 هم هست شما روی این بردها میتونید هر کاستوم فایمواری را بریزید.

لاکش چنده؟
میشه به جای برد بالای از برد 9504 استفاده کرد؟و قیمت برد آنلاک 9504 چنده؟
میخواستم لاکش کنم چیپ پرید
ممنون

javcity

Registered User
لایک‌ها
222
سلام.......ضیا جان برای یکی از مشتزی هام یه ایکس باکس اسلیم آوردن ار خارج......... پس از چن ثانیه که روشن میکنی...... بدون اینکه تصویر بده چراغ قرمز میده ..........فک کنم ضربه خورده باشه.......... چن ثانیه اول چراغ سبز داره..............راستی با کد خطا ها این طور بالا میاد.......... 1 چراغ سبز........ چهار چراغ سبز.. چهار چراغ سبز .. بدون چراغ سبز.......... مشکل کجاس درست میشه و هزینه ......که ان شاا... بفرستم

-wiGaRos-

Registered User
لایک‌ها
4
می خواستم ببینم شما درب باطری Nintendo DS Lite مشکی دارید؟ اگه آره من خریدارم
یا قسمت لولایی وسطش رو میتونید عوض کنید برام چون ترک خورده و صفحه lcd بالایی لَق شده... ؟

ممنون

ershad2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا ضیا اگر امکانش هست راهنماییم کنید .
یه مدتی دستگاه ps3 فنش زود دور بر میداشت یکی از دوستان بازش کرد خمیر سیلیکونش رو عوض کرد و تمیزش کرد، فرقی نکرد ، با نرم افزار که چک میکردیم فقط دمای سی پیو سریع بالا میرفت و جی پیو نرمال بود "بدون اینکه داخل بازی یا کار خاصی انجام بشه قبل از 2 دقیقه سی پیو به 85 درجه میرسید" . دوباره که بازش کرد و طبق این آموزش سی پی یو شو دستکاری کرد یعنی موقعی که میخواست قطعه بالای سی پی یو رو با تیغ برداره و خمیر سیلیکون آنجا رو هم عوض کنه چند خش بر روی برد سی پی یو و روی قسمتی از مدار انداخت از آن زمان دیگه روشن نمیشه و چراغ زرد میده .
به نظر شما چه باید کرد آیا امکان تعمیر هست یا سی پی یو باید عوض بشود و یا اصلا چراغ زرد ممکنه از علت دیگر هم باشه ؟
اگر نیاز به تعویض سی پیو باشد هزینه آن چقدر میشود مدل سی پیو " cell/b.e cxd2990gb " است . دستگاه فت 160 گیگه .
در ضمن مشهدی هستم و فرستادن دستگاه برایم سخت است اگر تعمیرکار مطمئنی را در مشهد میشناسید ، معرفی کنید، ممنون میشوم .
منتظر پاسختون هستم .

Last edited by a moderator:

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام آقا ضیا اگر امکانش هست راهنماییم کنید .
یه مدتی دستگاه ps3 فنش زود دور بر میداشت یکی از دوستان بازش کرد خمیر سیلیکونش رو عوض کرد و تمیزش کرد، فرقی نکرد ، با نرم افزار که چک میکردیم فقط دمای سی پیو سریع بالا میرفت و جی پیو نرمال بود "بدون اینکه داخل بازی یا کار خاصی انجام بشه قبل از 2 دقیقه سی پیو به 85 درجه میرسید" . دوباره که بازش کرد و طبق این آموزش سی پی یو شو دستکاری کرد یعنی موقعی که میخواست قطعه بالای سی پی یو رو با تیغ برداره و خمیر سیلیکون آنجا رو هم عوض کنه چند خش بر روی برد سی پی یو و روی قسمتی از مدار انداخت از آن زمان دیگه روشن نمیشه و چراغ زرد میده .
به نظر شما چه باید کرد آیا امکان تعمیر هست یا سی پی یو باید عوض بشود و یا اصلا چراغ زرد ممکنه از علت دیگر هم باشه ؟
اگر نیاز به تعویض سی پیو باشد هزینه آن چقدر میشود مدل سی پیو " cell/b.e cxd2990gb " است . دستگاه فت 160 گیگه .
در ضمن مشهدی هستم و فرستادن دستگاه برایم سخت است اگر تعمیرکار مطمئنی را در مشهد میشناسید ، معرفی کنید، ممنون میشوم .
منتظر پاسختون هستم .

دوست من آدرس ایمیل را براتون فرستادم لطفا با دقت از برد خود عکس بگیرید تا ببینم میتونم برات درستش کنم یا خیر. من بیلیوسکوپ دارم و نازک ترین رشته ها رو برام به اندازه یک انگشت درمیاره و میتونم برات ترمیم کنم. بعد از درست شدن مشکل دور فن رو نیز برات رفع میکنم
پیام خصوصی را چگ کنید.

می خواستم ببینم شما درب باطری Nintendo DS Lite مشکی دارید؟ اگه آره من خریدارم
یا قسمت لولایی وسطش رو میتونید عوض کنید برام چون ترک خورده و صفحه lcd بالایی لَق شده... ؟

ممنون

والا خیر اما اگر اسرار دارید در پارت بعدی برات سفارش میدم هزینه قاب کلی درمیاد 60 الی 70 تومان

سلام.......ضیا جان برای یکی از مشتزی هام یه ایکس باکس اسلیم آوردن ار خارج......... پس از چن ثانیه که روشن میکنی...... بدون اینکه تصویر بده چراغ قرمز میده ..........فک کنم ضربه خورده باشه.......... چن ثانیه اول چراغ سبز داره..............راستی با کد خطا ها این طور بالا میاد.......... 1 چراغ سبز........ چهار چراغ سبز.. چهار چراغ سبز .. بدون چراغ سبز.......... مشکل کجاس درست میشه و هزینه ......که ان شاا... بفرستم

اینجور که متوجه شده شما 0100 کد گرفتین هم بوده درست کردم و هم بوده درست نشده بهتره بفرستید که تکلیفش رو برات مشخص کنم

لاکش چنده؟
میشه به جای برد بالای از برد 9504 استفاده کرد؟و قیمت برد آنلاک 9504 چنده؟
میخواستم لاکش کنم چیپ پرید
ممنون

9504 اصلی قیمتش در میاد 100 تومان
بله شما میتوانید بجای 0401 و هر چیز دیگری استفاده کنید.

Last edited:

zarbang

Registered User
لایک‌ها
5
سلام استاد ضیا.من توی دور‌ترین نقطه به شما هستم رشت،آقا من یک دستگاه fat دارم از اینا که ۲مدل داشت،hdmi خور و معمولی‌،مال من hdmiخوره(zephyr ) همه چیشو مثل آپدیتی که نباید میشد و اون عددی که باید ازش پایینتر میبودو چک کردم،همه شرایط واسه jtag شدن آمادس،اما اینجا به قدیمی‌ترین کنسول فروش رشت دادم،بعده دقیقن ۲ هفته گفت این خیلی‌ کار میبره و الان نمی‌تونم.می‌خوام بدونم ممکن شما هم نتونی جتگش کنی‌؟ اگه اطلاعات خاصی‌ از دستگاهو باید بدونی تا جواب بدی بگو تا بگم به شما

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام استاد ضیا.من توی دور‌ترین نقطه به شما هستم رشت،آقا من یک دستگاه fat دارم از اینا که ۲مدل داشت،hdmi خور و معمولی‌،مال من hdmiخوره(zephyr ) همه چیشو مثل آپدیتی که نباید میشد و اون عددی که باید ازش پایینتر میبودو چک کردم،همه شرایط واسه jtag شدن آمادس،اما اینجا به قدیمی‌ترین کنسول فروش رشت دادم،بعده دقیقن ۲ هفته گفت این خیلی‌ کار میبره و الان نمی‌تونم.می‌خوام بدونم ممکن شما هم نتونی جتگش کنی‌؟ اگه اطلاعات خاصی‌ از دستگاهو باید بدونی تا جواب بدی بگو تا بگم به شما

می تونم انجام بدم.

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
سلام اقاي زيا ميگم چند روز پيش برام از خارج xbox 360 slim اوردن و ساله ساختش 2013 هست
بعد رفتم پيشه تعميركار گفت بايد جيتگش كنم و بعدش دي وي دي كيشو در بيارم و بعد جيتگشو برميدارم برد ال تي يو ميزارم lt ميزارم تا بتوني بري لايو
منم گفتم باشه خلاصه درست كرد بعد حالا هر بازي كه ميكنم بعد از نيم ساعت يا يه ربع فريز ميكنه بايد كنسولو خاموش كنم تا درست بشه هيچ سه چراغي هم نميده جالب اينه كه قبل از كپي خور كردن بازي اورجينال هم چين چيزي نبود و من چند تا بازي تست كردم يا فريز ميشد يا يه صفحه توسي راه راه ميومد البته فقط يه بار راه راه شد بقيش فريز ميشد چيكار كنم
نظرتون چيه مشكل از چيه
اخه اون تور كه من فهميدم از چيپ gpu هستش اخه xbox نويه يعني چي

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
دستگاه های نو هم خرابی دارند ممکنه تو راه اسیب دیده باشه.
من متوجه نشدم قبلا با بازی اوریج هم فریز میکرد?

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
دستگاه های نو هم خرابی دارند ممکنه تو راه اسیب دیده باشه.
من متوجه نشدم قبلا با بازی اوریج هم فریز میکرد?

نه گفتم که یه ساعت هم گذاشتم بابازی اورجینال البته قبل از کپی خور کردن هیچ مشکلی نداشت فکر کنم یارو یه کاری کرده

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
ابتدا باید برید بهش،بگید تا برد ltu رو عوض کنه. اگر خراب بود باز که باید به فکر تعمیر باشید.

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
ابتدا باید برید بهش،بگید تا برد ltu رو عوض کنه. اگر خراب بود باز که باید به فکر تعمیر باشید.

يعني مشكلش از ltu هم ميتونه باشه
بهترين ltu يي كه خودتون براي مشتري هاتون نصب ميكنيد چيه ميشه بگيد مدلشو تا به طرف بگم اخه بدبختي هزينش شده ٣٠٠ تومن ادم زورش مياد خراب درست كرده

sh.h

Registered User
لایک‌ها
214
..................................

Last edited:

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
يعني مشكلش از ltu هم ميتونه باشه
بهترين ltu يي كه خودتون براي مشتري هاتون نصب ميكنيد چيه ميشه بگيد مدلشو تا به طرف بگم اخه بدبختي هزينش شده ٣٠٠ تومن ادم زورش مياد خراب درست كرده

ltu را ما 200 تومان انجام میدیم. و برد اصل ماتریکس استفاده میشه.

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
ltu را ما 200 تومان انجام میدیم. و برد اصل ماتریکس استفاده میشه.

البته اینکار هارو هم برام کرد
جیتگ ltu + lt3+ برداشتن جیتگ +عوض کردن درایو +حاضر کردن xbox برای اتصال امن به xbox live
خلاصه بگم کامل انجام داد به نظرت چقدر میشه

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
البته اینکار هارو هم برام کرد
جیتگ ltu + lt3+ برداشتن جیتگ +عوض کردن درایو +حاضر کردن xbox برای اتصال امن به xbox live
خلاصه بگم کامل انجام داد به نظرت چقدر میشه
فکر نمی کنم نیازی به تعویض داریو بوده باشه

به هرحال مهم این هصت که دستگاه سالم کار کنه ازش بخواید برد رو براتون عوض کنه.

ef7778

Registered User
لایک‌ها
4
سلام خدمت شما.ببخشید من60 ps3 fat دارم و وقتی تو last of us یا uncharted 2 میرم از بازی میپره بیرون البته 7 چپتر رو رفتم ولی به 7 که رسیدم پرید بیرون دیگه هم نمیاد و چراغ قرمز چشمک زن میشه.تو بقیه بازی ها درسته فقط این دوتا اینجورین.دور فن از 3 بیشتر نمیشه.مشکل از چی میتونه باشه؟

ershad2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا ضیا لطفا قیمت چیپ سی پیو سری فت رو بگید ممنون .

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام خدمت شما.ببخشید من60 ps3 fat دارم و وقتی تو last of us یا uncharted 2 میرم از بازی میپره بیرون البته 7 چپتر رو رفتم ولی به 7 که رسیدم پرید بیرون دیگه هم نمیاد و چراغ قرمز چشمک زن میشه.تو بقیه بازی ها درسته فقط این دوتا اینجورین.دور فن از 3 بیشتر نمیشه.مشکل از چی میتونه باشه؟

احتمالا مشکلتان از دور فن هست

بالا