ps3 اصلا" جی تگ نداره داداسلام
استاد ps3 slim جی تگش چند ؟
بعد اینکه دستتون رسید چقدر طول میکشه به پست یا تیپاکس یا . . . .تحویل بدید ؟
ps3 اصلا" جی تگ نداره دادا
اون جی تگ ماله 360 هست
احتمالا" منظورتون دانگریبد کردن واسه کپی خوره
+++++++++++++++++++++
اقاZIA
میگم میشه قطعات برد جاسبر رو به فالکون بزنیم ؟ یا بلعکس ؟منظورم (ای سی و ووو)
ممنون میشم بگید تا ردش کنم بره کسی زیاد اینجابلد نی با rghکارکنه ممنون منتظرم لحیم کاریم بلدم
ps3 اصلا" جی تگ نداره دادا
اون جی تگ ماله 360 هست
احتمالا" منظورتون دانگریبد کردن واسه کپی خوره
+++++++++++++++++++++
اقاZIA
میگم میشه قطعات برد جاسبر رو به فالکون بزنیم ؟ یا بلعکس ؟منظورم (ای سی و ووو)
استاد ضیا یه ps3 fat دارم چراغ زرد داده فردا بفرستم تا کی برمیگردونید و هزینش همون 80 تومنه دیگه ?
سلام
استاد xbox 360 slim 4gig جی تگش چند ؟
بعد اینکه دستتون رسید چقدر طول میکشه به پست یا تیپاکس یا . . . .تحویل بدید ؟
+استاد ضیا ؟
عجب پس چرا چند وقت پیش دوستمون کنسول 360 برد جاسپر رو براتون فرستادکه ارور نمیدونم 0020 میداد بعد براتون فرستاد بعد از چند روز گفتید درست شد البته قطعات جاسپر رو گذاشتید رو برد فالکون دیگه که 3 چراغه قبلا" داده بود . بعد کلا" کنسول 40 دقیقه کار نکرد پوکیدکلیه چیپ های اصلی با هم فرق دارند فقط میتونید از خازن ها و ترانزیستور ها در صورت مشابه بودن استفاده کنید
عجب پس چرا چند وقت پیش دوستمون کنسول 360 برد جاسپر رو براتون فرستادکه ارور نمیدونم 0020 میداد بعد براتون فرستاد بعد از چند روز گفتید درست شد البته قطعات جاسپر رو گذاشتید رو برد فالکون دیگه که 3 چراغه قبلا" داده بود . بعد کلا" کنسول 40 دقیقه کار نکرد پوکید
جالبه
این نیز بگذرد
داداش شما به من گفتی هزینه تعمیر دور فن بالا 100 تومن میشه،حالا تو نوشته بالا تعمیر چراغ زرد رو 80 تومان میگید.
یعنی هزینه تعمیر دور فن بالا از چراغ زرد بیشتره؟؟؟:wacko:
فاکتور نداشت و شما هم بهشون گفته بودید بهتره دیگه پیگیر دستگاه نشید که درست نمیشه .پس یعنی عملا" گارانتی ندارهکلیه دستگاه های خارج شده از مرکز ما دارای گارانتی هستند. و روی کلیه دستگاه ها فاکتور رسمی صادر میشود.
لطفا مطابق با قرار داد فاکتور پیگیر شوید.
نیازی به بگذرد نیست.