• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیرات معتبر و استاندارد XBOX PS3 PSP توسط آی سی سنتر

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
خوشحالم که راضی بودید از خدمات ما

در مورد پروگ اسکیت خودش همچین قابلیتی رو داره که یک ناند اضافی با یک کابل فلت بهش وصل میشه و کار دوال ناند رو انجام میده اما من انجام ندادم یعنی تاحالا کسی از من نخواسته بوده!!!
اگر برای لایو بازی میخوای استفاده کنید بهترین پیشنهاد استفاده از cobra odeهست که روی فایموار اوریج میتونی به وسیله یک شبه ساز درایو کلیه بازی ها را از روی هارد اجرا کنی و همچنین از شبکه هم استفاده کنی.
پروگ اسکیت اصلا پیشنهاد نمیشه.

من خودم 2-3 سال پیش با پروگ اسکیت این کار رو کردم اما یادم رفت فن دستگاه رو (زمانی که دستگاه باز بود) روش بذارم و GPU سوخت

الان Cobra USB دارم و مشکلی از لحاظ اجرا بازی ندارم
میخوام این قابلیت رو به دستگاه بدم که هر اتفاقی برای فریم ور افتاد (یا هر دستکاری که خواستم رو فریم ور بکنم) بتونم دوباره بدون نگرانی از بریک دستگاه به هر ورژنی که میخوام برگردم

الان دیگه مثل قدیم حسش نیست خودم انجام بدم دوست دارم بدم به یک ادم کار بلد
کنسول هم 60 گیگ سری اول هست

اخه یعنی چی؟ ماله من سمت راست نیست سمته چپه! یعنی از او سری اول هست! fat 80 gb از اون هایی که رم می خوره! یعنی هیچ راهی نداره؟:(

شماره پشتت دستگاهتون چی هست

چیزی شبیه این نوشته CECHA01

Last edited:

Nogitsune

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک سوال ، PS3 من CECHA12 هست . که شنیدم فن تست نداره . اگه فنش مشکل پیدا کنه ، صداش بلند میشه یا نه؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
یک سوال ، PS3 من CECHA12 هست . که شنیدم فن تست نداره . اگه فنش مشکل پیدا کنه ، صداش بلند میشه یا نه؟

مشکل دور فن بالا را قبلا در تایپیک های قدیمیتر نوشته بودم.
دستگاه زمانی ایراد پیدا میکنه که فن در حد پرواز کردن دور میگیره!

javcity

Registered User
لایک‌ها
222
سلام دوست من هزینه ریبال کردن ایکس باکس چقدر هستن منظورم همون خطای گرافیکی e74هست؟؟؟؟

mrsf

Registered User
لایک‌ها
23
شما xkey دارید و میتونید بازی ها را از روی هارد به راحتی اجرا کنید وحتا میتونید از شبکه لایو هم استفاده کنید به نظر من نگرش دارید.
xkey اصلا مشتری نداره

ببخشید واقعیت من درایوم 0401 هست بعد دادم به یک ادم احمق ایکس کی نصب کنه درایو رو کپی خور کرده و ای تی روش ریخته زنگ زده ایکس کی دیگه لازم نیست درایوت کپی خور میشه و من کردم (با افتخار) !!!!
حالا من هدفم این بود درایو دستگام اریج باشه هر موقع خواستم لایو بازی کنم دیگه خیالم راحت باشه....الان نمیشه درایو رو به حالت اول برگردوند ؟
شما حالا کلا چقدر برا ارجی اچ می گیرید؟ چقدر برا نصب ایکس کی؟

snake_pianist

Registered User
لایک‌ها
4
سلام جناب ضیا

من یک کنسول فت 60 گیگا بایت دارم که امشب بعد از 5 سال وسط بازی یدفعه هنگ کرد و خاموش شد و چراغ قرمزش شروع کرد به چشمک زدن. بعد از لمس کردن کلید پاور چشمک زن ثابت میشه و با لمس دوباره روشن میشه و به رنگ سبز در میاد و بعد از 1 ثانیه زرد و دوباره قرمز چشمک زن !

من یه سری سرچ کردم راجع به این مشکل که این خطا به خاطر اورهیت و جداشدن پایه های GPU از برد هست. بفرمایید آیا مشکل من همین هست و اگه هست آیا تعمیر میشه و هزینه تعمیر چقدر هست؟

ممنون از شما

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست من هزینه ریبال کردن ایکس باکس چقدر هستن منظورم همون خطای گرافیکی e74هست؟؟؟؟

هزینه تعمیر دستگاه شما 80 تومان می شود.

ببخشید واقعیت من درایوم 0401 هست بعد دادم به یک ادم احمق ایکس کی نصب کنه درایو رو کپی خور کرده و ای تی روش ریخته زنگ زده ایکس کی دیگه لازم نیست درایوت کپی خور میشه و من کردم (با افتخار) !!!!
حالا من هدفم این بود درایو دستگام اریج باشه هر موقع خواستم لایو بازی کنم دیگه خیالم راحت باشه....الان نمیشه درایو رو به حالت اول برگردوند ؟
شما حالا کلا چقدر برا ارجی اچ می گیرید؟ چقدر برا نصب ایکس کی؟
بستگی به مدل دستگاه ها برای rgh از 80 تا 120 تومان میگیریم.
من xkey موجود ندارم چون اصلا استقبال نمیشه کمتر کسی میفهمه چی هست حتی همکاران ما هم نمیدانند چی هست!
بله شما میتواند دستگاه را دوباره به ورژن اصلی برگردانید البته lt3 برابری میکند با ورژن اوریج و میتوانید دیسک اصلی خودتان را با اطمینان در درایو بگذارید و استفاده کنید.

سلام جناب ضیا

من یک کنسول فت 60 گیگا بایت دارم که امشب بعد از 5 سال وسط بازی یدفعه هنگ کرد و خاموش شد و چراغ قرمزش شروع کرد به چشمک زدن. بعد از لمس کردن کلید پاور چشمک زن ثابت میشه و با لمس دوباره روشن میشه و به رنگ سبز در میاد و بعد از 1 ثانیه زرد و دوباره قرمز چشمک زن !

من یه سری سرچ کردم راجع به این مشکل که این خطا به خاطر اورهیت و جداشدن پایه های GPU از برد هست. بفرمایید آیا مشکل من همین هست و اگه هست آیا تعمیر میشه و هزینه تعمیر چقدر هست؟

ممنون از شما

سلام دوست من
دستگاه شما مشکل چیپ گرافیک دارد. نگران نباش با کیفیت بسیار بالا برات برش میگردونم.
برای ارسال هم فقط از باربری تریمینال و یا تیپاکس استفاده کنید.

snake_pianist

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوست من
دستگاه شما مشکل چیپ گرافیک دارد. نگران نباش با کیفیت بسیار بالا برات برش میگردونم.
برای ارسال هم فقط از باربری تریمینال و یا تیپاکس استفاده کنید.

جناب ضیا میشه یه حدود قیمت به من بدین برای تعمیرش ؟

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
سلام دوست عزیز تو بازی سنتر هم میشناسمت
میشه قیمته هر یک از این چیپ هارو به من بدی:
xcpu x02046-005=قیمت
gpu x02056-010=قیمت

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز تو بازی سنتر هم میشناسمت
میشه قیمته هر یک از این چیپ هارو به من بدی:
xcpu x02046-005=قیمت
gpu x02056-010=قیمت

سلام
اضلا cpu برای فروش نیست چون cpu برای هر دستگاه منحصر به فرد هست و حتما باید با ناند باشه
gpu موجود هست اما فقط توسط خودم بر روی دستگاه نصب میشود و فروش متفرقه ندارم.

mohsenjoon0

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوست عزیز ممنون میشم قیمت RGH کردن دستگاه ایلایت وزمان که طول میکشه رولطف کنید واسم پ.خ کنید

sajad2400

Registered User
لایک‌ها
27
سلام ضیا جان شما دوتا دستگاه برامrghکردید ممنون ولی یکیشون زمان بوت کردنش خیلی زیاده به7دقیقه یا10هم رسیده ایاراهی هست بشه مث ثابق تادگکمه زدم روشن بشه؟؟؟؟ایا میشه خودم برش گردونم ب حالت عادی یا سورس اصلی میخواد ممنون ضیا جان

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوست عزیز ممنون میشم قیمت RGH کردن دستگاه ایلایت وزمان که طول میکشه رولطف کنید واسم پ.خ کنید
قیمت بین 80 الی 120 بسته به نو آپپدیت و نوع گلیچری که نیاز باشه هست
مدت زمان هم 2 ساعت هست اما باید توی نوبت قرار بگیره

سلام ضیا جان شما دوتا دستگاه برامrghکردید ممنون ولی یکیشون زمان بوت کردنش خیلی زیاده به7دقیقه یا10هم رسیده ایاراهی هست بشه مث ثابق تادگکمه زدم روشن بشه؟؟؟؟ایا میشه خودم برش گردونم ب حالت عادی یا سورس اصلی میخواد ممنون ضیا جان
از همان اول اینجور بوده یا اینجور شده؟
بله میشه برگردوند.
7 دقیقه خیلی زیاده جاسپر حداکثر 1 دقیقه هست.

mohamad zarin

Registered User
لایک‌ها
43
سلام
اضلا cpu برای فروش نیست چون cpu برای هر دستگاه منحصر به فرد هست و حتما باید با ناند باشه
gpu موجود هست اما فقط توسط خودم بر روی دستگاه نصب میشود و فروش متفرقه ندارم.

اینم اطلاعات دقیقش
xcpu
x02046-005
d-b01
055205sfc
c taiwan
بعد حالا بلفرض cpu خراب شد چطوری درستش کنه خوبه میره یه دونه میخره بعد از اول میره ناندشو در میاره اگه ربطی به cpu داشته باشه
غیر از اینه؟؟؟؟؟
بعدش این چیپ های شما مگه نو نیستند چرا پس به کسی جدا نمیفروشید

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
cpu برای فروش نیست فقط باید از یک برد خراب همراه با باندش خودت در بیاری.
فروش این قطعات را ندارم. موجودیم محدوده.

sajad2400

Registered User
لایک‌ها
27
ازهمون اول همینطور بود راهی هست خودم درش بیارم ؟چون هزینه پست خیلی میشه ب

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
ازهمون اول همینطور بود راهی هست خودم درش بیارم ؟چون هزینه پست خیلی میشه ب

خیلی عجیبه پس چرا زودتر نگفتید. اره میشه خارجش کرد اما باید لحیم کاری بلید باشید

بالا