ZIA
Registered User
سری 9000 فقطسلام
اقا ps2 هم تعمیر میکنی؟
سری 9000 فقطسلام
اقا ps2 هم تعمیر میکنی؟
خیر موجود نیستسلام ببخشید دسته سیم دار ایکس باکس ندارید؟
بله قیمت ها افزایش نداشتههمون مبلغ قبلی هست اقا ضیا تعمیر کنسول بریک شده؟؟؟
از کجا بفهمم سریش چنده؟سری 9000 فقط
پشت دستگاه نوشته شدهاز کجا بفهمم سریش چنده؟
سلام و درود
جیتگ ایکس باکس هم انجام میدید ؟
اگه بله قیمت لطفن
با بهترین کیفیت انجام خواهد شد.اقا ضیای عزیز من دو تا دستگاه پلی 3 ها رو که گفتم براتون ارسال کردم زحمتش رو برام بکشین ممنون
اگر هم امکانش هست تخفیفی برام لحاظ کنین![]()
ممنون از زحمات شما سپاسگزارمبا بهترین کیفیت انجام خواهد شد.
سلامسلام آقا ضیای گل...ps3 سوپراسلیم کپی خور دارین؟اگه هست چه قیمتیه؟ وارسال به شهرهای دیگه دارین؟
اقا ضیا سلام من یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ دارم دو تا مشکل خیلی بزرگ داره یکی این که تو همه ی بازی ها افت فریم شدید داره یعنی هر بازیی که میخوای انجام بدی مثلا داره با 20 تا فریم اجرا میشه و از همون دقیقه اول هم همینجوریه و یکی این که وقتی به صورت افقی میزارم بعد از 15 دقیقه یهو وسط بازی دستگاه خاموش میشه و همیشه هم همین طوری هست یعنی هر دفعه روشن کنی همین اتفاق میفته ولی وقتی به صورت عمودی میزارم اینجوری نیست میخواستم ببینم ایا قابل تعمیر هست یا نه باید بندازمش دور اخه بدبختی من همین امسال تو اوج گرونی هم خریدم نزدیک 1400 پول دادم پاش شانس من اینجوری شد.حالا اگه از اون مورد دوم هم بگذرم اون مورد اول که افت فریم هست واقعا دستگاه رو غیر قابل مصرف کرده بعد یه نکته دیگه این که اداپتورش هم خیلی صدا میده ممکنه این مشکلات از اداپتور باشه؟به هر حال اگه براتون امکان داره پاسخ منو بدید ممنون میشم میخوام ببینم اگه قابل تعمیر نیست دیگه بیشتر از این اعصابمو خورد نکنم بندازم دور بره.ببخشید زیاد شد.