• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تعمیرات معتبر و استاندارد XBOX PS3 PSP توسط آی سی سنتر

riddickmybio

Registered User
لایک‌ها
28
سلام ببخشید دسته سیم دار ایکس باکس ندارید؟

aliartshow

Registered User
لایک‌ها
61
یه ps3 فت 80 گیگ دارم که بعد از دانگرید کردنش به محض روشن شدن دما و دوره فن بالا میره و بعد از یکی دو دقیقه خاموش میشه!!
امکانش هست که به طور اساسی تعمیر بشه که دیگه این مشکل براش پیش نیاد؟؟
هزینه تعمیر و مدت ضمانت رو هم برام بفرستید

behnam_pr

Registered User
لایک‌ها
60
سلام و درود
جیتگ ایکس باکس هم انجام میدید ؟
اگه بله قیمت لطفن

moein9999

Registered User
لایک‌ها
188
اقا ضیای عزیز من دو تا دستگاه پلی 3 ها رو که گفتم براتون ارسال کردم زحمتش رو برام بکشین ممنون
اگر هم امکانش هست تخفیفی برام لحاظ کنین :)

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
اقا ضیای عزیز من دو تا دستگاه پلی 3 ها رو که گفتم براتون ارسال کردم زحمتش رو برام بکشین ممنون
اگر هم امکانش هست تخفیفی برام لحاظ کنین :)
با بهترین کیفیت انجام خواهد شد.

Angel Of Darkne

Registered User
لایک‌ها
101
سلام ps3 فت چراغ زرد یه بارم تعمیر رفته برا همین مشکل اما بعد چند ماله دوباره همونجوری شده
حدودا چقد خرجشه ؟

kami121

Registered User
لایک‌ها
9
سلام آقا ضیای گل...ps3 سوپراسلیم کپی خور دارین؟اگه هست چه قیمتیه؟ وارسال به شهرهای دیگه دارین؟

peslover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
اقا ضیا سلام من یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ دارم دو تا مشکل خیلی بزرگ داره یکی این که تو همه ی بازی ها افت فریم شدید داره یعنی هر بازیی که میخوای انجام بدی مثلا داره با 20 تا فریم اجرا میشه و از همون دقیقه اول هم همینجوریه و یکی این که وقتی به صورت افقی میزارم بعد از 15 دقیقه یهو وسط بازی دستگاه خاموش میشه و همیشه هم همین طوری هست یعنی هر دفعه روشن کنی همین اتفاق میفته ولی وقتی به صورت عمودی میزارم اینجوری نیست میخواستم ببینم ایا قابل تعمیر هست یا نه باید بندازمش دور اخه بدبختی من همین امسال تو اوج گرونی هم خریدم نزدیک 1400 پول دادم پاش شانس من اینجوری شد.حالا اگه از اون مورد دوم هم بگذرم اون مورد اول که افت فریم هست واقعا دستگاه رو غیر قابل مصرف کرده بعد یه نکته دیگه این که اداپتورش هم خیلی صدا میده ممکنه این مشکلات از اداپتور باشه؟به هر حال اگه براتون امکان داره پاسخ منو بدید ممنون میشم میخوام ببینم اگه قابل تعمیر نیست دیگه بیشتر از این اعصابمو خورد نکنم بندازم دور بره.ببخشید زیاد شد.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
سلام
ضیاجان
برد دسته ps3 هم دارید؟
نو یا دسته دوم - با آنالوگ یا بدون آنالوگ

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
سلام آقا zia.
ایکس باکس الایت دارم طرف میگه داشبوردش طوری هستش که دیگه J-Tag نمیشه.آیا این حرف صحت داره؟ اگه جوابتون خیر هست بگید که چه قد هزینه داره؟
آنالوگ اصلی میخوام . موجود چند عدد دارید ؟ قیمت تعداد هم بدید.
برد RF وایرلس ایکس باکس میخوام موجود چند عدد دارید؟ قیمت اگه تعداد بخوام چند تومن؟
هارد واسه ایکس باکس الایت میخوام بالای 120 گیگ باشه، قیمت چه قدر؟

ZIA

Registered User
لایک‌ها
36
اقا ضیا سلام من یه ایکس باکس اسلیم 250 گیگ دارم دو تا مشکل خیلی بزرگ داره یکی این که تو همه ی بازی ها افت فریم شدید داره یعنی هر بازیی که میخوای انجام بدی مثلا داره با 20 تا فریم اجرا میشه و از همون دقیقه اول هم همینجوریه و یکی این که وقتی به صورت افقی میزارم بعد از 15 دقیقه یهو وسط بازی دستگاه خاموش میشه و همیشه هم همین طوری هست یعنی هر دفعه روشن کنی همین اتفاق میفته ولی وقتی به صورت عمودی میزارم اینجوری نیست میخواستم ببینم ایا قابل تعمیر هست یا نه باید بندازمش دور اخه بدبختی من همین امسال تو اوج گرونی هم خریدم نزدیک 1400 پول دادم پاش شانس من اینجوری شد.حالا اگه از اون مورد دوم هم بگذرم اون مورد اول که افت فریم هست واقعا دستگاه رو غیر قابل مصرف کرده بعد یه نکته دیگه این که اداپتورش هم خیلی صدا میده ممکنه این مشکلات از اداپتور باشه؟به هر حال اگه براتون امکان داره پاسخ منو بدید ممنون میشم میخوام ببینم اگه قابل تعمیر نیست دیگه بیشتر از این اعصابمو خورد نکنم بندازم دور بره.ببخشید زیاد شد.

سلام

مشکل شما خیلی نادر هست یا توضیحاتی که دادید از gpu هست خرابی که یه بار ریبال کردن چیپ ضرر نداره اگر موی دماق هست و فکر می کنی دیگه تحمل نداری برات انجامش میدم. در مورد آداپتور صدای فنش هست نگران نباش.

بالا