just1
Registered User
شما 4 تا تاپیک تو بخش های مختلف بازارچه داشتین. هیچ کدوم پاک نشده.[/QUOTE]
تایپیک فروش دستگاه شنود (استراق سمع) بنده پاک شده...
تایپیک فروش دستگاه شنود (استراق سمع) بنده پاک شده...
فکر کنم این همه بخش باعث سر در گمی بشه به نظرم همون روش قبل خیلی بهتر بود هم فروشنده ها راضی بودند هم انجمن نظم داشت
به نظر من بهتر شده الا اینکه این جریان پست اولو اگه درست کنید حد اقل تو بازارچه بهترتر خواهد شد
و اینکه ما یعنی من و چن تا از اعضای دیگه نمیتونیم امتیاز بازارچه بدیم و فیدبک مشکل داره و وقتی یه عکس میخواییم از نت کپی کنیم ارور کاراکتر و محدودیت اونو میده.
همین
دستتان درد نکتاد.
در مورد نوشته اول اگر در بخشی مشکل هنوز باقیه بنویسید.
وقتی انجمن به vB ورژن 4 ارتقا پیدا کرد، خیلی ها میگفتن که بد شده و ما به ورژن قبل عادت داشتیم و دیگه PT نمیایم و ...
ولی دیدید که همگی عادت کردیم و راضی هستیم!!
سلام خسته نباشید ,, یکی از دوستان در صفحه های نخست یک نظریه خوبی دادند ,, بنده هم تأیید می کنم ,, تا نظر اقا احسان چی باشه ,, اقا احسان هزینهء اکانت بازارچه یکم رفته بالا ,, واقعاً هم 50 هزار تومن برای بعضی ها زیاده ,, مخصوصاً اونهایی که تازه وارد این بخش شدند ,, می تونید این رو 3 اکانته کنید ,, مثلاً از 50 - 40 - 30 - 20 - 10 یا هر طور دیگه ای ,, باز هم نمی دونم بقیه دوستان با ایدهء من موافق هستند یا نه !!!
بله.متاسفانه تایپیکم حذف شده
کسانی که شارژ پرداخت کردند، تا اتمام دوره پرداخت، تاپیکشون تو بخش اصلی بازارچه باقی میمونه. مگه اینکه خودشون مایل باشن تاپیکشون منتقل بشه به بخش های جدید.