• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تغییرات در بخش بازارچه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

just1

Registered User
لایک‌ها
194
شما 4 تا تاپیک تو بخش های مختلف بازارچه داشتین. هیچ کدوم پاک نشده.[/QUOTE]

تایپیک فروش دستگاه شنود (استراق سمع) بنده پاک شده...

RIO

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
27
چرا ثابت بودن پست اول تاپیک رو برداشتین؟اینجوری حس pt اومدنم رو از دست دادم,

amirrezan95

Registered User
لایک‌ها
9,192
با سلام و خسته نباشید
به نظرم الان تعداد بخشهای بازارچه خیلی زیاد شده و باعث سر در گمی میشه که همه بخشها رو نگاه کنیم....
همین قبلی مگه چش بود..

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
خیلی عالی شد،الان بوک مارک بازارچه ردیف شد. دستتون درد نکنه
اتفاقا تفکیک شده بهتره ،دیرتر تاپیک ها میره پائین ،ملت هم الکی آپ نمیزنن

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
به شدت خوبتر شده
ممنون

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
فکر کنم این همه بخش باعث سر در گمی بشه به نظرم همون روش قبل خیلی بهتر بود هم فروشنده ها راضی بودند هم انجمن نظم داشت

وقتی انجمن به vB ورژن 4 ارتقا پیدا کرد، خیلی ها میگفتن که بد شده و ما به ورژن قبل عادت داشتیم و دیگه PT نمیایم و ...
ولی دیدید که همگی عادت کردیم و راضی هستیم!!

Moskapa

Registered User
لایک‌ها
11
هر روز یه بامبولی داریم تو این سایت

fireman1

Registered User
لایک‌ها
0
بابا هی دارین عوضش می کنید!:mad:
الان رفتم تو یه تاپیک 3-4 صفحه ای، چون پست اول، اول هر صفحه نبود باید هی بر می گشتم پست اول صفحه اول!!!:eh: ممنون میشم درستش کنید.

ما تا میام عادت کنیم شما عوضش کنید!

fireman1

Registered User
لایک‌ها
0
خوبه ولی چرا دوستان مدیر یه نظر خواهی یه آماری نمی گیرین ببینید که چه تعداد موافق هستند فکر کنم که اینجوری بهتر باشه؟!:hmm:

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
به نظر من بهتر شده الا اینکه این جریان پست اولو اگه درست کنید حد اقل تو بازارچه بهترتر خواهد شد
و اینکه ما یعنی من و چن تا از اعضای دیگه نمیتونیم امتیاز بازارچه بدیم و فیدبک مشکل داره و وقتی یه عکس میخواییم از نت کپی کنیم ارور کاراکتر و محدودیت اونو میده.
همین
دستتان درد نکتاد.

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
به نظر من بهتر شده الا اینکه این جریان پست اولو اگه درست کنید حد اقل تو بازارچه بهترتر خواهد شد
و اینکه ما یعنی من و چن تا از اعضای دیگه نمیتونیم امتیاز بازارچه بدیم و فیدبک مشکل داره و وقتی یه عکس میخواییم از نت کپی کنیم ارور کاراکتر و محدودیت اونو میده.
همین
دستتان درد نکتاد.

با سلام

موضوع پست اول در تمام بخش ها مشکل برطرف شده است الا دو بخش که اونم تا فردا اوکی می شود....

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
در مورد نوشته اول اگر در بخشی مشکل هنوز باقیه بنویسید.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
در مورد امتیاز بازارچه هم همینطور.

farhad-sj

Registered User
لایک‌ها
58
سلام خسته نباشید ,, یکی از دوستان در صفحه های نخست یک نظریه خوبی دادند ,, بنده هم تأیید می کنم ,, تا نظر اقا احسان چی باشه ,, اقا احسان هزینهء اکانت بازارچه یکم رفته بالا ,, واقعاً هم 50 هزار تومن برای بعضی ها زیاده ,, مخصوصاً اونهایی که تازه وارد این بخش شدند ,, می تونید این رو 3 اکانته کنید ,, مثلاً از 50 - 40 - 30 - 20 - 10 یا هر طور دیگه ای ,, باز هم نمی دونم بقیه دوستان با ایدهء من موافق هستند یا نه !!!

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
وقتی انجمن به vB ورژن 4 ارتقا پیدا کرد، خیلی ها میگفتن که بد شده و ما به ورژن قبل عادت داشتیم و دیگه PT نمیایم و ...
ولی دیدید که همگی عادت کردیم و راضی هستیم!!

اره ممکنه عادت بشه ولی این دوتا فرق داره با شکل جدید فکر نمیکنم امکاناتی اضافه بشه بجز اضافه شدن بخشا که باعث سردر گمی میشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
سلام خسته نباشید ,, یکی از دوستان در صفحه های نخست یک نظریه خوبی دادند ,, بنده هم تأیید می کنم ,, تا نظر اقا احسان چی باشه ,, اقا احسان هزینهء اکانت بازارچه یکم رفته بالا ,, واقعاً هم 50 هزار تومن برای بعضی ها زیاده ,, مخصوصاً اونهایی که تازه وارد این بخش شدند ,, می تونید این رو 3 اکانته کنید ,, مثلاً از 50 - 40 - 30 - 20 - 10 یا هر طور دیگه ای ,, باز هم نمی دونم بقیه دوستان با ایدهء من موافق هستند یا نه !!!

سلام
برای تاپیک های فروشگاهی معمولی هزینه ای دریافت نمیشه اما اونهایی که میخواهند بالای صفحه اول باشه می بایست هزینه کنند.
البته محدودیت آپ هم اعمال خواهد شد.

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
کسانی که شارژ پرداخت کردند، تا اتمام دوره پرداخت، تاپیکشون تو بخش اصلی بازارچه باقی میمونه. مگه اینکه خودشون مایل باشن تاپیکشون منتقل بشه به بخش های جدید.

سلام
امیدوارم که حال شما خوب باشه و در سلامتی کامل باشید
ما هزینه 6 ماه رو دادیم بدین خاطر که در قسمت بازارچه اصلی بمانیم ، حال به نظر شما انتقال تاپیک بنده به بخش متفرقه بهتر است؟!چرا اینکار صورت گرفته است؟
لطفا در صورت امکان تاپیک بنده را به همان قسمت قبلی برگردانید تا اتمام دوره پرداخت.
متشکرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا