• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام موارد مربوط به دانشگاه پیام نور : سوالات - اخبار - درخواست ها و ...

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

يه سوال داشتم مي خواستم بدونم در مقايسه با مدرك دانشگاه آزاد ، مدرك كارشناسي ارشد كدوم يك معتبرتر هستش كاري به رنكينگ دانشگاه ها ندارم از لحاظ جو رواني توي جامعه كدوم يك پذيرش بهتري داره

مرسي :)

دانشگاه آزاد

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام

يه سوال داشتم مي خواستم بدونم در مقايسه با مدرك دانشگاه آزاد ، مدرك كارشناسي ارشد كدوم يك معتبرتر هستش كاري به رنكينگ دانشگاه ها ندارم از لحاظ جو رواني توي جامعه كدوم يك پذيرش بهتري داره

مرسي :)

بستگی به این داره که شما تو چه رشته ای بخوای بخونی ...
به هر حال یسری رشته ها هستن که استخدامی ندارن و یا استخدامیشون کمه مثل کامپیوتر -کشاورزی-عمران-زبان و یسری که اصلاً میشه گفت شغل ندارن مثل ادبیات-کتابداری و ..و شما خودتون باید دست بکار بشید .
اگه رشته شما یه چیزی تو همین مایه ها باشه فرقی نمیکنه کجا بخونید اما عقل سلیم حکم میکنه با هزینه کمتر اینکارو بکنید = پیام نور مدرک پیام نور وجهه جهانی داره اما متاسفانه آزاد نه

arman_123456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان.
من با یه مشکلی مواجه شدم ، دوستان اگه لطف کنن بمن بگن چی کار کنم.
من دارم کاردانی کامپیوتر آزاد می خونم ، دو ماهه دیگه تمام میکنم.
دفترچه پیام نور فراگیر رو گرفتم و پر کردم فرستادم ،
مشکلی که هست توی دفترچه نوشته باید مدرک کاردانی رو قبل از ارسال دفترچه گرفته باشی.
من توی ثبت نام گزینه ای رو علامت زدم که نوشته بود کسایی که مشغول تحصیل هستند.ولی نوشته
که زمانی که دانشگاه اعلام کنه که معافیت تحصیلی تمام شه باید بری خدمت یعنی 6 ماه منظورشه.
ولی یه گزینه ای هم بود ، آخرین گزینه ، نوشته بود که کسایی که مدرک رو گرفته ان و
کمتر از 6 ماه از تاریخ فراغت از تحصیلشون گذشته. من باید چی کار کنم؟
اشتباه دفترچه رو پر کردم ، اصلا من میتونستم ثبت نام کنم با توجه به اینکه
میگه باید مدرک رو گرفته باشی . متولد 65 هم هستم.:(:(

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام خدمت دوستان.
من با یه مشکلی مواجه شدم ، دوستان اگه لطف کنن بمن بگن چی کار کنم.
من دارم کاردانی کامپیوتر آزاد می خونم ، دو ماهه دیگه تمام میکنم.
دفترچه پیام نور فراگیر رو گرفتم و پر کردم فرستادم ،
مشکلی که هست توی دفترچه نوشته باید مدرک کاردانی رو قبل از ارسال دفترچه گرفته باشی.
من توی ثبت نام گزینه ای رو علامت زدم که نوشته بود کسایی که مشغول تحصیل هستند.ولی نوشته
که زمانی که دانشگاه اعلام کنه که معافیت تحصیلی تمام شه باید بری خدمت یعنی 6 ماه منظورشه.
ولی یه گزینه ای هم بود ، آخرین گزینه ، نوشته بود که کسایی که مدرک رو گرفته ان و
کمتر از 6 ماه از تاریخ فراغت از تحصیلشون گذشته. من باید چی کار کنم؟
اشتباه دفترچه رو پر کردم ، اصلا من میتونستم ثبت نام کنم با توجه به اینکه
میگه باید مدرک رو گرفته باشی . متولد 65 هم هستم.:(:(

زمانی به شما معافیت تحصیلی پیام نور تعلق میگیره که شما بعد از قبولی و اعلام نتایج ،بری ثبت نامتون رو تکمیل کنید و در واقع پاتون به دانشگاهی که قراره توش تحصیل کنید برسه . این اتفاق حدوداً آبان ماه میفته ! بنابراین یا شما باید تا اون موقع مشغول تحصیل باشید و چند واحدی هم برای ترم اول 87 داشته باشید یا فرصت 6ماهه شما بعد از فارغ التحصیلی تا اون موقع برقرار باشه.
با وضعیت شما ، اگه تیرماه درستون تموم بشه و فرصت 6ماهه شما هم از همون موقع استارت بخوره، به نظر شخص بنده می تونید ادامه تحصیل بدید و باید گزینه مربوطه رو انتخاب میکردید . تا مدرک کاردانیتون اماده بشه شاید 1سال طول بکشه ! چیزی که برای پیام نور لازمه یه گواهی پایان تحصیلات هست نه خود مدرک چون اونا هم میدونن طول میکشه
برای اطمینان به یکی از مراکز معتبر و یا خود دانشگاه پیام نور مراجعه کنید یا تماس بگیرید و مشکلتون رو مطرح کنید که اگه اشتباهی تو ثبت نام صورت گرفته اصلاحش کنن.
نظر دوستان دیگه هم تو این زمینه قابل احترامه .

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام حذف و اضافه اينترنتی پيام نور تا ساعت 24 تاريخ 21 فروردين هست اما من از ساعت 10 دارم ميرم و مينويسه حذف و اضافه تموم شده نميدونم چی کار کنم اگه ميشه راهنماييم کنين

Masood_Heidarni

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
كانال آموزش يك سري آموزش دروس پيام نور را ارئه و پخش ميكند.
چجوري ميتونم موارد مربوط به ليسانس حسابدري پيام نور (عمومي و تخصصي) را دانلوود كنم يا چجوري ميتونم تهيه كنم؟
اطلاعات بيشتر در مورد دروس حسابداري هم لطف كنيد ممنون ميشم.:)
با تشكر

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
این سوالات رو از کجا می تونم گیر بیارم ؟
منظورم نمونه سوالات آزمون فراگیر سالهای گذشته هست نه سوالات مشابهی که بعضی ناشرین منتشر کردن .
اگه کسی داره من میخرم .

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
سلام دوستان كتاب كنور يا تست در هاي پيام نور وجود نداره مثلا انديشه وفارسي

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام
این سوالات رو از کجا می تونم گیر بیارم ؟
منظورم نمونه سوالات آزمون فراگیر سالهای گذشته هست نه سوالات مشابهی که بعضی ناشرین منتشر کردن .
اگه کسی داره من میخرم .

سلام دوستان كتاب كنور يا تست در هاي پيام نور وجود نداره مثلا انديشه وفارسي

من چند تا از دانشگاههای پیام نور استان اصفهان را که دیدم، جریان اینه که کنار دانشگاه یکی یا چند تا کتاب فروشی مخصوص کتابهای پیام نور هست و یکی هم زیراکسی.
کار این زیراکسی اینه که کتابهایی که دیگه چاپ نمیشه و همچنین سوالات ترمهای قبل را زیراکس میکنه و میفروشه. بهترین منبع برای تست و نمونه سوال همیناست. من ترم پیش برای درسهایی که داشتم رفتم همشو گرفتم. میتونم بگم حدود 15 تا 20 % سوالات هر امتحان دقیقاً از سوالات ترمهای پیش بود.

بالاخره شما هر جا که باشید، باید یکی از همین زیراکسی ها اطراف دانشگاه باشه. از بچه های دانشگاهتون سوال کنید میدونند . . .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
من چند تا از دانشگاههای پیام نور استان اصفهان را که دیدم، جریان اینه که کنار دانشگاه یکی یا چند تا کتاب فروشی مخصوص کتابهای پیام نور هست و یکی هم زیراکسی.
کار این زیراکسی اینه که کتابهایی که دیگه چاپ نمیشه و همچنین سوالات ترمهای قبل را زیراکس میکنه و میفروشه. بهترین منبع برای تست و نمونه سوال همیناست. من ترم پیش برای درسهایی که داشتم رفتم همشو گرفتم. میتونم بگم حدود 15 تا 20 % سوالات هر امتحان دقیقاً از سوالات ترمهای پیش بود.

بالاخره شما هر جا که باشید، باید یکی از همین زیراکسی ها اطراف دانشگاه باشه. از بچه های دانشگاهتون سوال کنید میدونند . . .

منظور بنده سوالات آزمون ورودی دانشگاه (ترم اول) بود نه سوالات میان ترم و پایان ترم.مثل نمونه سوالات کنکور سراسری و آزاد که کانون فرهنگی یا .. بیرون میفروشن

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
منظور بنده سوالات آزمون ورودی دانشگاه (ترم اول) بود نه سوالات میان ترم و پایان ترم.مثل نمونه سوالات کنکور سراسری و آزاد که کانون فرهنگی یا .. بیرون میفروشن

فرقی نمیکنه. مثلاً شما الان باید ادبیات را امتحان بدین. کتاب همون کتابه، سوال هم از همون کتابه.

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
درود!

فرض کنید کسی می خواد در دانشگاه پیام نور دوره فراگیر شرکت کنه . من شنیدم که تحصیل در پیام نور برای کارشناسی 5 سال طول می کشه....با توجه که این فرد می خواهد به صورت خودخوان بخونه وظاهرا اشتباه در تصحیح اوراق پیام نور هم زیاد است..به نظرتومن چقدر تحصیل او طول می کشه؟

کسی هم بوده 7 ترمه کارشناسی کامپیوتر بخونه، به صورت خود خوان از پیام نور؟

Last edited:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
دوستانی که از طریق فراگیر پیام نور وارد دانشگاه شدن :
می خوام بدونم سوالاتی که تو آزمون ورودی طراحی میشه ، از داخل همون کتابهایی طرح میشه که تو ترم یک می خونیم یا .. ؟
آخه شنیدم خیلی از سوالات خارج از کتب مربوطه بوده و یا مثلاً استاد ادبیات ترم یک ما به خیلی از مواردی که تو کتاب عنوان شده بود اشکال گرفته بود و گفت تو کنکور همون چیزی رو بزنید که من میگم !!

hossein1991

Guest
لایک‌ها
0
داوطلبان دانشپذیر کارشناسی ارشد فراگیر پیام نور رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار , کتاب سیستم عامل پیشرفته distributed systems principles and paradigms ویرایش دوم را می توانند از سایت آقای عسکرزاده دانلود کنند.
ابتدا عضو می شوید بعد لینک "دریافت فایل" در منوی سمت راست ظاهر می شود.

http://www.askarzadeh.ir

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
من برای ارشد، دانش پذیری ، رشته مدیریت IT رو انتخاب کردم
حوصله هم ندارم بخونم :دی
ماشالاه کتابهای کمکی تستی این رشته هم هیچ جا نداره :|

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
ثبت نام پیام نور چه زمانی است؟ امتحانش چه زمانی است؟ونتیجه کی اعلام میشه؟ واگر قبول شدیم کی زمان ثبت نام است؟
سئوالات ارشد برای رشته کامپیوتر رو برای پیام نور دارید
ازکجا میشه گیر اورد؟ همان کتاب هایی که تو دفترچه اعلام کرده بست است یا نه؟
کتاب سیستم عامل که منبع انگلیسی است وتو بازار هم ترجمه مال چه سالیش هست؟2001 رو دیدم ؟ اما این کتاب انگلیسی مال 2007 است؟

جدیدترین ترجمه اش مال چه سالی است که برای سال دیگر بخوانم

سئوالات سال قبلش رو کسی دارد؟

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
یعنی هیچ کس اطلاعی نداره؟
سئوالاتش رو کسی نداره؟

فروش چی؟

bloody

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ثبت نام پیام نور چه زمانی است؟ امتحانش چه زمانی است؟ونتیجه کی اعلام میشه؟ واگر قبول شدیم کی زمان ثبت نام است؟
سئوالات ارشد برای رشته کامپیوتر رو برای پیام نور دارید
ازکجا میشه گیر اورد؟ همان کتاب هایی که تو دفترچه اعلام کرده بست است یا نه؟
کتاب سیستم عامل که منبع انگلیسی است وتو بازار هم ترجمه مال چه سالیش هست؟2001 رو دیدم ؟ اما این کتاب انگلیسی مال 2007 است؟

جدیدترین ترجمه اش مال چه سالی است که برای سال دیگر بخوانم

سئوالات سال قبلش رو کسی دارد؟

ببین واسه ثبت نام و این حرفا که سایت خود دانشگاه اعلام میکنه (www.pnu.ac.ir)
فراگیر برای امتحان هم فقط شما کتاب های که معرفی کردن بخون (واقعا بخون) حتما هم ببین حذفیات داره یا نه،بله همون کتاب ها کافیه اگه نمونه سوال هم پیدا کردی خیلی خوبه ...

اینجا هم میتونی آخرین منابع پیشنهادی رو ببینی ...

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
یه سوال اساسی ! :
قبولی تو پیام نور به آسونیه دانشگاه آزاده یا سخت تره ؟
قرار بود ظرفیت پذیرش 100 درصد بشه..شد ؟ درصد هر درس رو چند باید زد تا قبول شد ؟

تو دفترچه ، یه قسمتی داره به اسم سازمانهای طرف قرارداد با پیام نور..چریان این چیه ؟ یجور سهمیست ؟

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
ببین واسه ثبت نام و این حرفا که سایت خود دانشگاه اعلام میکنه (www.pnu.ac.ir)
فراگیر برای امتحان هم فقط شما کتاب های که معرفی کردن بخون (واقعا بخون) حتما هم ببین حذفیات داره یا نه،بله همون کتاب ها کافیه اگه نمونه سوال هم پیدا کردی خیلی خوبه ...

اینجا هم میتونی آخرین منابع پیشنهادی رو ببینی ...

ممنون
این لینک منابع دادید بیشتر بدرد ارشدسراسری میخوره تا پیام نور

از دوستان کسی سئوالات پیام نور ارشد رو داره کجا میشه گیر اورد؟
تو نت ؟
تو بازار کجا تهران کجا؟

بالا