سلام
يه سوال داشتم مي خواستم بدونم در مقايسه با مدرك دانشگاه آزاد ، مدرك كارشناسي ارشد كدوم يك معتبرتر هستش كاري به رنكينگ دانشگاه ها ندارم از لحاظ جو رواني توي جامعه كدوم يك پذيرش بهتري داره
مرسي
دانشگاه آزاد
سلام
يه سوال داشتم مي خواستم بدونم در مقايسه با مدرك دانشگاه آزاد ، مدرك كارشناسي ارشد كدوم يك معتبرتر هستش كاري به رنكينگ دانشگاه ها ندارم از لحاظ جو رواني توي جامعه كدوم يك پذيرش بهتري داره
مرسي
سلام
مرسي
سلام خدمت دوستان.
من با یه مشکلی مواجه شدم ، دوستان اگه لطف کنن بمن بگن چی کار کنم.
من دارم کاردانی کامپیوتر آزاد می خونم ، دو ماهه دیگه تمام میکنم.
دفترچه پیام نور فراگیر رو گرفتم و پر کردم فرستادم ،
مشکلی که هست توی دفترچه نوشته باید مدرک کاردانی رو قبل از ارسال دفترچه گرفته باشی.
من توی ثبت نام گزینه ای رو علامت زدم که نوشته بود کسایی که مشغول تحصیل هستند.ولی نوشته
که زمانی که دانشگاه اعلام کنه که معافیت تحصیلی تمام شه باید بری خدمت یعنی 6 ماه منظورشه.
ولی یه گزینه ای هم بود ، آخرین گزینه ، نوشته بود که کسایی که مدرک رو گرفته ان و
کمتر از 6 ماه از تاریخ فراغت از تحصیلشون گذشته. من باید چی کار کنم؟
اشتباه دفترچه رو پر کردم ، اصلا من میتونستم ثبت نام کنم با توجه به اینکه
میگه باید مدرک رو گرفته باشی . متولد 65 هم هستم.
سلام
این سوالات رو از کجا می تونم گیر بیارم ؟
منظورم نمونه سوالات آزمون فراگیر سالهای گذشته هست نه سوالات مشابهی که بعضی ناشرین منتشر کردن .
اگه کسی داره من میخرم .
سلام دوستان كتاب كنور يا تست در هاي پيام نور وجود نداره مثلا انديشه وفارسي
من چند تا از دانشگاههای پیام نور استان اصفهان را که دیدم، جریان اینه که کنار دانشگاه یکی یا چند تا کتاب فروشی مخصوص کتابهای پیام نور هست و یکی هم زیراکسی.
کار این زیراکسی اینه که کتابهایی که دیگه چاپ نمیشه و همچنین سوالات ترمهای قبل را زیراکس میکنه و میفروشه. بهترین منبع برای تست و نمونه سوال همیناست. من ترم پیش برای درسهایی که داشتم رفتم همشو گرفتم. میتونم بگم حدود 15 تا 20 % سوالات هر امتحان دقیقاً از سوالات ترمهای پیش بود.
بالاخره شما هر جا که باشید، باید یکی از همین زیراکسی ها اطراف دانشگاه باشه. از بچه های دانشگاهتون سوال کنید میدونند . . .
منظور بنده سوالات آزمون ورودی دانشگاه (ترم اول) بود نه سوالات میان ترم و پایان ترم.مثل نمونه سوالات کنکور سراسری و آزاد که کانون فرهنگی یا .. بیرون میفروشن
ثبت نام پیام نور چه زمانی است؟ امتحانش چه زمانی است؟ونتیجه کی اعلام میشه؟ واگر قبول شدیم کی زمان ثبت نام است؟
سئوالات ارشد برای رشته کامپیوتر رو برای پیام نور دارید
ازکجا میشه گیر اورد؟ همان کتاب هایی که تو دفترچه اعلام کرده بست است یا نه؟
کتاب سیستم عامل که منبع انگلیسی است وتو بازار هم ترجمه مال چه سالیش هست؟2001 رو دیدم ؟ اما این کتاب انگلیسی مال 2007 است؟
جدیدترین ترجمه اش مال چه سالی است که برای سال دیگر بخوانم
سئوالات سال قبلش رو کسی دارد؟
ببین واسه ثبت نام و این حرفا که سایت خود دانشگاه اعلام میکنه (www.pnu.ac.ir)
فراگیر برای امتحان هم فقط شما کتاب های که معرفی کردن بخون (واقعا بخون) حتما هم ببین حذفیات داره یا نه،بله همون کتاب ها کافیه اگه نمونه سوال هم پیدا کردی خیلی خوبه ...
اینجا هم میتونی آخرین منابع پیشنهادی رو ببینی ...