• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام موارد مربوط به دانشگاه پیام نور : سوالات - اخبار - درخواست ها و ...

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
اینو مطمئنی شما بابا آخه اصلاً یکی از فلسفه های وجودیه این پیام نور همین رفتن به سربازی در کنار تحصیل هست مگه می شه نشه.
شما کدوم واحد رفتی پرسیدی ؟ واحدای دیگه هم سر بزن باور کن این پیام نور همین جوریه هر واحد با واحد دیگه قانوناش کلاساش کلاً همه چیزش فرق می کنه . حالا من می سپارم چند تا از دوستام که تو واحد حسن آباد و هشتگرد درس می خونن بپرسن ببینن جریان چیه.

از اولشم صحبتی در مورد تحصیل و خدمت سربازی هم زمان وجود نداشته !
همونطور که دوست عزیز جناب الدادا فرمودن ، فقط کسانی که از او سرباز بودن و در حین خدمت قبول شدن می تونن بیان .
کاری نداره...دوستان میتونن بجای اینکه اول برن دانشگاه ثبت نام کنن ، اول برن سربازی :D

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
از اولشم صحبتی در مورد تحصیل و خدمت سربازی هم زمان وجود نداشته !
همونطور که دوست عزیز جناب الدادا فرمودن ، فقط کسانی که از او سرباز بودن و در حین خدمت قبول شدن می تونن بیان .
کاری نداره...دوستان میتونن بجای اینکه اول برن دانشگاه ثبت نام کنن ، اول برن سربازی :D

راست می گه اول دفترچه سربازی رو می گیرید بعد دفترچه پیام نور :p
ولی بازم به نظرم راهی وجود داره

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
ثبت نام فراگير پيام نور در مقطع کارشناسي از سه شنبه 13 اسفند ماه به صورت الکترونيکي آغاز و تا 25 اسفند ماه خاتمه مي يابد

حسين توکلي در گفت و گو با خبرنگار سرويس فرهنگي برنا با اعلام مطلب فوق ،تصريح کرد: ضرورت دارد براي ثبت نام ،داوطلبان با مراجعه به آگهي پيک سنجش ، براي دريافت مدارک ثبت نام شامل کارت اعتباري و دفترچه راهنما ،در روز تعيين شده به باجه هاي توزيع پستي مذکور مراجعه و همراه با مدارک ، دفترچه راهنماي شرکت در آزمون فراگير را دريافت کنند.
وي با اشاره به اينکه ثبت نام امسال به صورت الکترونيکي انجام خواهد شد، اظهار داشت: با توجه به تعداد محدود داوطلبان در مقايسه با آزمون سراسري، تنها باجه هاي اصلي مراکز استان ها نسبت به توزيع مدارک اقدام خواهند کرد.

ثبت‌نام دوره‌هاي فراگير از 13اسفند آغازمي‌شود هزينه ثبت‌نام 45هزارتومان شد.

ثبت‌نام دوره‌هاي فراگير مقاطع كارشناسي و كارشناسي ارشد دانشگاه پيام نوربه صورت همزمان از روز دوشنبه 13 اسفند ماه آغاز مي‌شود.

دكترابوالحسني، قائم مقام رياست دانشگاه پيام‌نور با اعلام اين خبر به خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: ثبت‌نام دوره‌هاي فراگير به صورت اينترنتي و از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org انجام مي‌شود

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون
لطف کردی!ما رو هم از چشم انتظاری در اوردی

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
آقا دمت گرم با این locationet خیلی حال کردم:lol: تا حالا دقت نکرده بودم.

فکر کنم تازه عوضش کردند. چون من ندیده بودم :)
منم حال کردم. ای ول. به این میگن شجاعت

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
بچه ها بالاخره کی میخواند این نتایج امتحانات را اعلام کنند؟ خوبه که تستی هست همیشه، وگرنه همشو جمع میکردند و تابستان میدادند فله ای تصحیح بشه.
حالا حذف و اضافه واقعاً 20 تا 23 اسفند هست؟ تکلیف واحدهای من چی میشه که هنوز 5 تاشو نتونستم بگیرم ؟؟

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
بچه ها بالاخره کی میخواند این نتایج امتحانات را اعلام کنند؟ خوبه که تستی هست همیشه، وگرنه همشو جمع میکردند و تابستان میدادند فله ای تصحیح بشه.
حالا حذف و اضافه واقعاً 20 تا 23 اسفند هست؟ تکلیف واحدهای من چی میشه که هنوز 5 تاشو نتونستم بگیرم ؟؟

دوست عزیز زمان حذف و اضافه در تاریخ 20 تا 23 اسفند هست و تا قبل از حذف و اضافه نمرات حتما میاد.

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان من نرم افزار پرند(پیام نور)ترم 4 می خونم.اگر کسی سوال داره در خدمتم.

babyphilipini

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان من نرم افزار پرند(پیام نور)ترم 4 می خونم.اگر کسی سوال داره در خدمتم.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
ثبت نام فراگیر کی هستش و امسال هم ظرفیتش زیاده؟

در ضمن در تکمیل جواب دوستمون باید بگم شما نگران ظرفیت نباشید شما برگتونم خالی تحویل بدید اسمتون رو می زنن به عنوان پذیرفته شده.:blink: من خیلی هارو می شناسم که یه همچین وضعیتی داشتن یعنی 4 5 درس رو افتادن ولی الان دانشجوی رسمی پیام نور هستن.

الدادا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو مطمئنی شما بابا آخه اصلاً یکی از فلسفه های وجودیه این پیام نور همین رفتن به سربازی در کنار تحصیل هست مگه می شه نشه.
شما کدوم واحد رفتی پرسیدی ؟ واحدای دیگه هم سر بزن باور کن این پیام نور همین جوریه هر واحد با واحد دیگه قانوناش کلاساش کلاً همه چیزش فرق می کنه . حالا من می سپارم چند تا از دوستام که تو واحد حسن آباد و هشتگرد درس می خونن بپرسن ببینن جریان چیه.

با سلام .
دوست عزیز چه خبر ؟
کسی خبر جدیدی بدست نیاورده ؟
من با معاودن دانشگامون صحبت کردم گفت این طرح مورد قبول دانشگاه قرار گرفته و 50 درصدش حله :p ولی مورد قبول حوزه **** وظیفه قرار نگرفته و باهاش مخلفند (خوب مسله اینکه یک مشت سرباز خر حمال میخواد و اینجوری براش نمی صرفه) و حالا این بحث ادامه داره تا ببینیم کی پیروز میشه .
اگر کسی اطلاعی داره بفرماید.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام .
دوست عزیز چه خبر ؟
کسی خبر جدیدی بدست نیاورده ؟
من با معاودن دانشگامون صحبت کردم گفت این طرح مورد قبول دانشگاه قرار گرفته و 50 درصدش حله :p ولی مورد قبول حوزه **** وظیفه قرار نگرفته و باهاش مخلفند (خوب مسله اینکه یک مشت سرباز خر حمال میخواد و اینجوری براش نمی صرفه) و حالا این بحث ادامه داره تا ببینیم کی پیروز میشه .
اگر کسی اطلاعی داره بفرماید.

پس برای **** وظیفه هم راهی نداری جز اینکه یه آشنای سپاهی یا ارتشی یا یکی تو **** وظیفه پیدا کنی که یه جوری کارتو را بندازه.;)
مملکت ماست دیگه سربازی رفتنشم پارتی می خواد:blink:

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
بچه ها ،
فراگیر پیام نور برای دوره کارشناسی ارشد ، معافیت سربازی میده ؟ یا قبلا می داده و دیگه نمی ده ؟؟؟؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها ،
فراگیر پیام نور برای دوره کارشناسی ارشد ، معافیت سربازی میده ؟ یا قبلا می داده و دیگه نمی ده ؟؟؟؟

بله می ده. البته بعد از اینکه دوره دانشپذیری تموم شد و وارد دانشگاه شدید.

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
ببخشید دفترچه ثبت نام فراگیر برای کارشناسی ارشد حدودا کی می آد ؟

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من یکی از درسامو افتادم :(

این جریان پیش نیاز همنیاز تو پیام نور جدی هست یا اینکه میشه مخشون را زد ؟

Hostine.Net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوال

من یک ترم دیگه کاردانیم و در رشته نرم افزار تموم می کنم
چند سوال در مورد فراگیر
1- آیا واحد های من تطبیق داده میشه؟با حداقل نمره چند؟
2- نمره امتحانات رو کی میده ؟ کی تصحیح می کنه؟
3- شهریش چقدر میشه حدودا؟
4- آیا منم باید دوره دانشپذیری رو طی کنم؟
5- معافیت میده؟
6- نظرتون در مورد IT دانشگاه بجنورد چیه؟

راستی پیام نور برای سال 87 با کنکور هم دانشجو میگیره؟

من با توجه به اینکه دو -سه شغله هستم به نظرتون می تونم تو این دانشگاه در بخونم؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
آقا یه سوال

من یک ترم دیگه کاردانیم و در رشته نرم افزار تموم می کنم
چند سوال در مورد فراگیر
1- آیا واحد های من تطبیق داده میشه؟با حداقل نمره چند؟
2- نمره امتحانات رو کی میده ؟ کی تصحیح می کنه؟
3- شهریش چقدر میشه حدودا؟
4- آیا منم باید دوره دانشپذیری رو طی کنم؟
5- معافیت میده؟
6- نظرتون در مورد IT دانشگاه بجنورد چیه؟

راستی پیام نور برای سال 87 با کنکور هم دانشجو میگیره؟

من با توجه به اینکه دو -سه شغله هستم به نظرتون می تونم تو این دانشگاه در بخونم؟

شما اول باید دوره دانشپذیری رو برگذرونید بعد که وارد دانشگاه شدید واحدا رو براتون تطبیق می زنن.
امتحان دوره فراگیر هم توسط خود سازمان سنجش برگزار می شه مصححش هم خودشونن که البته شایان ذکر هست که این امتحان تستی است ولذا تحصحیح کامپیوتری است.
شهریه آن هم ترمی 100-150 تومن هست. معافیت هم بعد از اینکه وارد دانشگاه شدید بتون می دن.
در کل اگر آدم بخونی هستید و زیاد متکی به جزوه استاد نیستید و آدمی هستید که تو طول ترم می خونید و زیاد
آدم سخت گیری نسبت به نظم دانشگاه نیستید مشکلی نخواهید داشت. درس خوندنم تو این دانشگاه واقعاً سخته اکثراً هم امتحانات تستی هست.

بالا