ثبت نام دوره فراگیر درس هایی رو که قبلا پاس کردی رو محاسبه میکنن؟
شما میتونی ثبت نام کنی مشکلی نداره.فقط بهتون معافیت تحصیلی نمیدن.کلاساتون هم اگه تونستین حضوری برین(دانشگاه اگه محل خدمتتون بود) و گرنه میشه غیر حضوری که هیچ مشکلی نداره.فقط باید حین خدمت درسارو بخونید و آخر ترمها موقع امتحانا یه چند روز مرخصی بگیرین که بتونید برید سر جلسه امتحان.بهتره رشته هایی هم بخونید که واحد عملی کمتر داشته باشن.آخه چرا؟
شما میتونی ثبت نام کنی مشکلی نداره.فقط بهتون معافیت تحصیلی نمیدن.کلاساتون هم اگه تونستین حضوری برین(دانشگاه اگه محل خدمتتون بود) و گرنه میشه غیر حضوری که هیچ مشکلی نداره.فقط باید حین خدمت درسارو بخونید و آخر ترمها موقع امتحانا یه چند روز مرخصی بگیرین که بتونید برید سر جلسه امتحان.بهتره رشته هایی هم بخونید که واحد عملی کمتر داشته باشن.
موفق باشید.
ببخشید آقای luxtech سوالشون رو تو یه تاپیک دیگه ای مطرح کرده بودن که منم اونجا جوابشونو داده بودم و فک کنم مدیرا اون تاپیکو با اینجا ادغام کردن که این جوری قاطی شده:wacko:پاسخ شما چه ربطی به این سوال دوستمون داش برادر
دوست عزیز اگر منظور شما این بود که قبلاً یه بار فراگیر ثبت نام کردی و چندتا درس رو پاس کردی ولی قبول نشدی و امسال دوباره می خوای امتحان بدی که خوب اون درس هایی که سال پیش پاس کردی پر . و دوباره باید همرو از اول بدی ولی اگر منظورت اینه که دانشجو بودی و انصراف دادی و الان می خوای بری پیام نور خوب باید بگم بله اون درس هایی که پاس کردید رو واستون حساب می کنن که اصلاً اونوقت فکر کنم کنکور پیام نور هم نمی خواد بدید.
بروبچ مگه ثبت نام فراگیر آخر دی نبود؟ پس چی شد؟ آقا اگر ثبت نام شروع شده بگید ما هم بریم دنبالش، ما که هر چی چشم میچلونیم چیزی نمی بینیم!
حرفای اینا که زیاد پروپا نداره یهو دیدی دی شد اسفند اسفندم شد تیر در کل اگر خبری بشه مطمئناً یه جوری اعلام می شه که همه متوجه می شن زیاد غصه اش را نخور. هروقت اعلام کردن من میام اینجا می گم
سلام دوستان من دیپلمه کامپیوتر هستم . و 3سال غیبت دارم برای خدمت سربازی.
دو سوال دارم : 1. آیا با توجه به اینکه غیبت برای خدمت دارم میشه از حوزه **** وظیفه تقاضای معافیت تحصیلی کرد؟
2. میخواستم بدونم که میشه این 2سال سربازی کوفتی رو ، هم خدمت کرد و هم تحصیلات دانشگاهی داشت ؟ ممنون میشم کمکم کنید. البته یکی از آشنایانم گفت شاید دانشگاه پیام نور شرایط پذیرش در حین خدمت رو داشته باشه .
بهرحال من بی اطلاعم ممنون میشم کمکم کنین.
بله دوست عزیز امکان پذیره در دانشگاه پیام نور می شه. حسن دیگه ای هم که داره حتی دیپلمه ها هم می تونن مهندسی شرکت کنن برن دانشگاه. فقط یکمی دیر شده ها زودتری عجله کنید .تو این چند وقت دفترچه آزمون فراگیر دیگه باید بیاد . هر وقت اومد شما می ری پست مثل کنکور ثبت نام می کنی . امتحانشم به احتمال زیاد مرداد هست.
شما الان برو فقط یه آموزشگاه فراگیر پیام نور پیدا کن و ثبت نام کن که البته این آموزشگاه ها هم حکم همون کلاس کنکور رو دارن تنها تفاوتش اینه که اینا 17 18 واحد ترم اول رشته مورد نظرت رو بات کار می کنن + فیزیک و ریاضی پیش دانشگاهی. و شما هم مرداد می ری اون واحدهای ترم اول رو تو کنکور پیام نور امتحان میدی اگر همش رو بالای 10 گرفتی می ری از ترم 2 تو دانشگاه پیام نور می شینی و سربازیت هم می ری . تو حین خدمت خودت کتابا رو می گیری می خونی فقط موقع امتحانا بلند می شی میری دانشگاه امتحان میدی.
در ضمن آموزشگاه های پیام نور هم نمی دونم الان کلاس دارن یا نه چون اکثراً کلاساشون از مهر شروع شده. حالا بازم ببین اگر جایی برای الان کلاس نداشت بیا به خودم بگو بت کتاب و جزوه راهنمایی می کنم بخر بشین خودت تو خونه بخون.
در ضمن یه چیزه دیگه درس خوندن تو پیام نور چون از استاد خبری نیست و همه کتاب رو کامل باید زیرو رو کنی خیلی خیلی سخت ها اگر مرد عملی برو جلو اگر نه بی فایدست چون دائم واحدها رو میفتی آخرم می بینی 6 7سال گذشت هنوز نتونستی لیسانس بگیری.
بازم اگر سوالی بود در خدمتم
سلام دوسته من بالاخره تونستم بیام ببینم که کسی کمکم کرده یا نه
از راهنمایینت کماله تشکر رو دارم شما خیلی زیاد تونستی به من کمک کنی.
راستش هم مجبورم برم خدمت و هم میخوام به درسم ادامه بدم تا الانشم خیلی عقبم میخوام این عقب ماندگی ام رو اگه خدا بخواد جبران کنم. مطمئن باش بازم مزاحم میشم . بازم خیلی متشکرم
سوال :
آیا به دانشجویان اخراجی هم مثل دانشجوهای فارغ التحصیل ، 6ماه مهلت برای معرفی به **** وظیفه یا ادامه تحصیل میدن ؟
آیا با این مهلت ، میتونه شرکت کنه ؟