سلام
(از اینکه محاوره ایی می نویسم عذر خواهی می کنم.)
من دیپلم کامپیوتر فنی و حرفه ای هستم ،اگر بخوام تو دوره های فراگیر دانشگاه پیام نور شرکت کنم باید چیکار کنم؟
قضیه ی پیش دانشگاهی چیه؟ چون وقتی با خود دانشکده تماس گرفتم بهم گفتن باید تو دوره پیش دانشگاهی شرکت کنم و....
و کی می تونم ثبت نام کنم؟ مهر سال بعد؟
هیچی فراگیر مشابه کنکور هست. برای هر رشته یک سری منابع اعلام می شه که می رید کتاباش رو از بیرون تهیه می کنید یا خودتون می خونید یا میرید آموزشگاهای بیرون ثبت نام می کنید و در کلاس های آمادگی اونها شرکت می کنید. و دی یا بهمن هم می رید دفترچش رو از پست می گیرید ومثل کنکور ثبت نام می کنید و فکر کنم طرفای اردیبهشت خرداد هم امتحانش مثل کنکور تستی از همه درسا برگزار می شه.
و چون شما دیپلمه هستی یک سری تست های اضافی مربوط به ریاضی و فیزیک پیش دانشگاهی تو این امتحان می زنید که اصلاً نیازی نیست شما بری مدرسه و پیش دانشگاهی بگذرونی فقط موقع ثبت نام فراگیر می زنید دیپلمه که موقع امتحان سوالای شما با اونایی که پیش دانشگاهی خوندند فرق می کنه یعنی فقط برای شما یه چند تا تست بیشتر داره و گرنه بقیه تست ها کاملاً مشابه هست . پس بهتره بری آموزشگاه بیرون بخونی ولی خیلی دیرم شده چون کلاسای بیرون تقریباً از مهرو آبان شروع شده ولی فکر می کنم هنوز هم ثبت نام می کنند.
سوالی بود در خدمتم بم میل بزن : [email protected]