• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام موارد مربوط به دانشگاه پیام نور : سوالات - اخبار - درخواست ها و ...

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

من اطلاعاتی در مورد رشته کامپیوتر پیام نور میخام ،مثلا شهریه اون چقدر (اعم از شهریه ثابت و متغیر)،بعد اینکه چه جوری باید بدون کنکور ثبت نام کرد در تهران؟ مورد بعدی اینکه من چندتا برگه تبلیغاتی با اسم فرا گیر پیام نور دیدم ولی در زیرش هر کدوم اسم آموزشگاههای مختلف رو دیدم یک نوشته فراگیر... تون یکی موسسه آموزش عالی ...خب قضیش چیه ؟ تو این آموزشگاهها درس میدن ؟ چون من فکر میکردم مثلا همه شعبهاش همون اسم پیام نور روش هست ولی نام شعبه مثلا تهران شمال و از این جور نامها داره مثل دانشگاه آزاد ولی الان که این اسمها رو دیدم برام سوال شد؟

و تو تهران بهترین برای کامپیوتر کدومه؟

مرسی

چرا کسی جواب نمیده؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
چرا کسی جواب نمیده؟

دوست خوبم این برگه های تبلیغ مال موسسات فراگیر پیام نور هست و اصلاً هیچ ربطی به خود دانشگاه نداره و این موسسات حکم کلاسای کنکور رو دارن فقط شما رو برای آزمون سراسری فراگیر که تو تیر و مرداد برگزار می شه آماده می کنن. این امتحانای فراگیر هم کاملاً مثل کنکور و تستی هست تنها با این تفاوت که از درسای ترم اول دانشگاه آزمون برگزار می شه و اگر شما بتونین از این 17 18 واحدی که به شما می دن همرو بالای 10 بگیری وارد یکی از دانشگاه های خود پیام نور می شی و از ترم دوم به بعد دانشجو محسوب می شی. ثبت نام آزمون فراگیر هم مثل کنکور تو دفاتر پستی در اواخر دی ماه هست و هزینه ثبت نام هم حدوداً 40 هزار تومان می باشد. هزینه های خود دانشگاه هم از ترم بعدی که وارد دانشگاه می شی حدوداً ترمی 150 تومن ( یا همین حول و حوش ) می شه. آخر دی ماه هم که رفتی ثبت نام کردی و دفترچش رو گرفتی ببین دقیق برای کامپیوتر چه منابعی رو اعلام کردن اونوقت می ری این منابع رو از کتاب فروشی های بیرون + کتاب های گام به گام و کمک آموزشیشون هم می خری و خودت تا تیر و مرداد که آزمون هست می خونی و خودت رو آماده می کنی . اصلاً هم نیازی به این موسسات بیرون نیست .
اطلاعات دقیق و زمان دقیق ثبت نام رو هم تو همین سایت چک کن . اگر زمانش برسه اعلام می کنن. http://www.pnu.ac.ir
والسلام

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
دوست خوبم این برگه های تبلیغ مال موسسات فراگیر پیام نور هست و اصلاً هیچ ربطی به خود دانشگاه نداره و این موسسات حکم کلاسای کنکور رو دارن فقط شما رو برای آزمون سراسری فراگیر که تو تیر و مرداد برگزار می شه آماده می کنن. این امتحانای فراگیر هم کاملاً مثل کنکور و تستی هست تنها با این تفاوت که از درسای ترم اول دانشگاه آزمون برگزار می شه و اگر شما بتونین از این 17 18 واحدی که به شما می دن همرو بالای 10 بگیری وارد یکی از دانشگاه های خود پیام نور می شی و از ترم دوم به بعد دانشجو محسوب می شی. ثبت نام آزمون فراگیر هم مثل کنکور تو دفاتر پستی در اواخر دی ماه هست و هزینه ثبت نام هم حدوداً 40 هزار تومان می باشد. هزینه های خود دانشگاه هم از ترم بعدی که وارد دانشگاه می شی حدوداً ترمی 150 تومن ( یا همین حول و حوش ) می شه. آخر دی ماه هم که رفتی ثبت نام کردی و دفترچش رو گرفتی ببین دقیق برای کامپیوتر چه منابعی رو اعلام کردن اونوقت می ری این منابع رو از کتاب فروشی های بیرون + کتاب های گام به گام و کمک آموزشیشون هم می خری و خودت تا تیر و مرداد که آزمون هست می خونی و خودت رو آماده می کنی . اصلاً هم نیازی به این موسسات بیرون نیست .
اطلاعات دقیق و زمان دقیق ثبت نام رو هم تو همین سایت چک کن . اگر زمانش برسه اعلام می کنن. http://www.pnu.ac.ir
والسلام

مرسی عزیز از توجهی که کردی:happy:
خب وقتی قبول شدیم ،کلاس هم داره برای بعضی درسهاش داره؟
این قضیه کلاسهاش چیه که 5 شنبه الی جمعه هست کجا برگزار میشه مثلا برای همین کامپیوترش در تهران؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی عزیز از توجهی که کردی:happy:
خب وقتی قبول شدیم ،کلاس هم داره برای بعضی درسهاش داره؟
این قضیه کلاسهاش چیه که 5 شنبه الی جمعه هست کجا برگزار میشه مثلا برای همین کامپیوترش در تهران؟

معلمومه که داره:blink: وقتی وارد یکی از واحدهای دانشگاه پیام نور شدید تمام درسها کلاس دارن استاد مثل سایر دانشگاه ها میاد درسش رو می ده و میره. الان یکی از دوستان خودم کامپیوتر هشتگرد می ره . کلاساش 3 روز در هفتست ساعت 7 صبح می ره شب بر می گرده.
کلاس های پنج شنبه جمعه هم مربوط به شاغلین هستش اگر شما خودتون دوست داشته باشین می تونین کلاس های آخر هفته رو انتخاب کنین اگر نه که کلاس ها مثل سایر دانشگاه ها تو هفته برگزار می شه.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز فقط اگر امکان این رو که در سایر دانشگاه ها قبول شی داری برو کنکور بده چون واقعاً تو این دانشگاه دمار از روزگارت در میاد خیلی سخته درس خوندن توش.

aria_irani

Registered User
لایک‌ها
3
معلمومه که داره:blink: وقتی وارد یکی از واحدهای دانشگاه پیام نور شدید تمام درسها کلاس دارن استاد مثل سایر دانشگاه ها میاد درسش رو می ده و میره. الان یکی از دوستان خودم کامپیوتر هشتگرد می ره . کلاساش 3 روز در هفتست ساعت 7 صبح می ره شب بر می گرده.
کلاس های پنج شنبه جمعه هم مربوط به شاغلین هستش اگر شما خودتون دوست داشته باشین می تونین کلاس های آخر هفته رو انتخاب کنین اگر نه که کلاس ها مثل سایر دانشگاه ها تو هفته برگزار می شه.

سلام عزیز
برای تهران محل کلاسهاش کجاست؟ مثلا رشته کامپیوتر و صنایع اون

مرسی:happy:

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
آیا دانشجوی اخراجی از دانشگاه که در حال گذراندن خدمت سربازی است میتواند در دوره فراگیر دانشگاه پیام نور شرکت کرده و پذیرفته شود؟

Sellerco

Registered User
لایک‌ها
0
کسی خبر نداره که تا کی دانشگاه پیام نور تعطیل هست؟

من امروز رفتم امتحان بدم، دیدم نوشته دو شنبه و سه شنبه پیام نورهای کل ایران تعطیل هست. ولی من از بعضی ها شنیدم که تا آخر هفته تعطیل هست.

من 4شنبه امتحان دارم. بشینم بخونم یا نه؟ یعنی 4شنبه و 5شنبه تمام امتحانات کنسل میشه یا نه؟

ممنونم

safa2002

Registered User
لایک‌ها
1
زمان ثبت نام واسه دوره فرگیر کی هست
من یه جا زنگ زدم گفتن هنوز معلوم نیست
دوستان اطلاعی ندارن؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3

Never

Registered User
لایک‌ها
10
خب عزیز به سایت اصلی برو pnu.ac.ir اونجا تمام اساس نامه و قوانین ثبت نام هست

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
نمیدونم والا! بعید میدونم بتونی آخه اگه اینطوری بود که همه از سربازی جیم فنگ به سمت پیام نور! امیدوارم که بتونی. در ضمن خبر آخرو اینجا بگو.

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خب خیلی ساده به من بگو متولد چه سالی هستی تا من بهت بگم!

62
دانشجوی اخراجی دانشگاه آزاد. در حال خدمت سربازی هستم و میخواهم حین خدمت تو پیام نور درسم رو هم ادامه بدم.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
62
دانشجوی اخراجی دانشگاه آزاد. در حال خدمت سربازی هستم و میخواهم حین خدمت تو پیام نور درسم رو هم ادامه بدم.

سلام
شرمنده, بعید میدونم که بتونی پذیرش بگیری و معافیت تحصیلی نصیبت بشه.
اگه اینطوری بود که خیلی عالی بود...

بالا