امتحان فراگیر قراره تو خرداد برگزار بشه نه مثل پارسال که تا اخر مهر طول کشید جوابارو بدن
فکر نمی کنم دوست من خرداد باشه 25 مرداد هست که با کنکور سراسری و آزادم تداخل نداشته باشه
امتحان فراگیر قراره تو خرداد برگزار بشه نه مثل پارسال که تا اخر مهر طول کشید جوابارو بدن
والا فکر نمی کنم که 6 ماه رو بت بدن تازه بر فرضم که بدن امتحانای پیام نور مرداد هست و مهر هم که می ری دانشگاه و تا بخوان بت معافیت تحصیلی بدن حالا می گیم یه ترمم نه حداقل یه 2 3 ماه طول می کشه . که می کند به عبارتی از الان بخوای حساب کنی یه 9 10 ماهی طول می کشه .
فکر نمی کنم دوست من خرداد باشه 25 مرداد هست که با کنکور سراسری و آزادم تداخل نداشته باشه
و این هم برای کسانی که به اعتبار دانشگاه پیام نور شک دارن :
خبرگزاری فارس : سایت webometrics.info/top100 ، که هر ساله لیست برترین دانشگاه های جهان و مناطق مختلف مثل خاورمیانه رو اعلام میکنه ، لیست برترینهای 2007 رو هم اعلام کرد که طبق اون ، در منطقه خاور میانه ، دانشگاه پیام نور در رتبه 45 قرار داره
برای اینکه ارزش این رتبه رو بدونید ، به دانشگاههایی که تو این این لیست بعد از پیام نور قرار دارن توجه بفرمایید . البته من به همه دانشگاههای بعد از پیام نور اشاره نمیکنم . فقط دانشگاههای ایرانی که تو ایران معتبر و شناخته شده هستند رو میذارم که اکثرشون دانشگاه سراسری و پزشکی هستند . عدد بالای هر دانشگاه هم رتبه اون دانشگاه تو خاورمیانه هست .
48
UNIVERSITY OF KASHAN
54
MASHHAD UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES
60
UNIVERSITY OF MAZANDARAN
61
UNIVERSITY OF SISTAN AND BALUCHESTAN
62
YAZD UNIVERSITY
63
ISLAMIC AZAD UNIVERSITY TEHRAN SOUTH
64
ZANJAN UNIVERSITY
65
GUILAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES RASHT
66
IMAM KHOMEINI INTERNATIONAL UNIVERSITY
67
IMAM REZA UNIVERSITY OF MASHHAD
68
SHAHID BAHONAR UNIVERSITY OF KERMAN
77
RAZI UNIVERSITY
79
UNIVERSITY OF GUILAN
80
HAMEDAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES
82
ZAHEDAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES
89
SAHAND UNIVERSITY OF TECHNOLOGY
91
ARAK UNIVERSITY
برای اطلاعات بیشتر ، به همون سایتی که اشاره شد سر بزنید .
در ضمن دانشگاه پیام نور رتبه 45 نیست بلکه :blink:32 خاورمیانه هست که خیلی دمش گرم یعنی دانشگاه 18 ایران.:happy:
در ضمن دانشگاه پیام نور رتبه 45 نیست بلکه :blink:32 خاورمیانه هست که خیلی دمش گرم یعنی دانشگاه 18 ایران.:happy:
و به عبارتی رتبه 3832 جهان :wacko:
رتبه پیام نور تو ایران و خاورمیانه خوبه. اما تو جهان خیلی پرته. من شک دارم که بتونم با مدرک لیسانس پیام نور و معدل پایین ( چون اونا نمیدونن امتحانای پیام نور چه کوفتیه ) بتونم اروپا یا آمریکا پذیرش بگیرم
اینو از رئیس دانشگاه پیام نور واحد پردیس -دکتر شاهبائی- که تو جلسه توجیهی سخنرانی میکرد شنیدم . گفت به خاطر مشکلاتی که سال قبل برای دانشجویان اتفاق افتاد (اواخر مهر نتایج اعلام شد و دانشجوها از اواسط آبان رفتن سر کلاس و دی هم ازشون امتحان گرفتن یعنی ترمشون به 2ماه نرسید !) ، مسئولین ارشد دانشگاه دارن به توافق میرسن که زمان برگزاری امتحان رو بذارن خرداد (انشاءا...) کنکور سراسری و آزاد هم که امتحانشون تو تیر ماه برگزار میشه .
من یه مقدار اطلاعات در زمینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ( و اگه هست بدون آزمون ) پیام نور می خواستم. به چه صورت هست، دفترچه میدن؟ باید مراجعه حضوری کرد! من اصلاً در مورد پیام نور چیزی نمی دونم اما نیاز مبرم و هر چه سریع به گواهی اشتغال به تحصیل دارم!!!
واقعا" 10 ماهی طول میکشه؟! یعنی تا ترم دوم نری از گواهی خبری نیست؟
من لیسانس میکروبیولوژی دارم. تا جایی هم که درسا رو دیدم بیوشیمی اش به دردم میخوره. البته یه چیزی تو مایه های بیوتکنولوژی کشاورزی هم داره. برای انتخاب رشته فرقی نمیکنه لیسانست چی باشه؟
با سلام بر دوستان عزیز .
بنده امروز به عضویت سایت در اومدم .
بسیار جای خوبی برای تبادل اطلاعات میباشد .
بنده یمک سوال داشتم در مورد سربازی که با سوالات قبلی متفاوت است .
در دانشگاه پیام نور قانونی موجود است که اگر کسی سرباز باشد و در دانشگاه قبول شود میتواند تحصیل نماید .
حالا سوال بنده : من در روزنامه خواندم و در تلویزیون شنیدم حدود 2 ماه پیش که یک طرحی ارائه شده با مضموم اینکه کسانی که در دانشگاه تحصیل میکنند میتوانند درخواست اعزام به خدمت بدون انصراف از تحصیل بدهند و همزمان درس و خدمت را ادامه دهند . که نمیدانم اصلا تصویب شده یا بخشنامش کی میاد .
میگن شرایطش اینه که سربزی بومی میشی . و برای امتحانات مرخصی میگیری .
الان که هنوز این قانون نیامده اگر کسی در حین تحصیل بخواد بره باید انصراف از تحصیل بده .
لطفا هر گونه اطلاعی دارید بفرمایید .
با تشکر.
مثله اینکه همه کوپ کردند یعنی هیچ کس خبری نداره .
بابا بچه ها ما تازه واردیم . شما که پیام نور بازید هیچ لینکی هم توی اینترنت در این مورد ندیدید .
اینو اگر در رابطه با پیام نور می گید بله فکر می کنم همین طور باشه حین تحصیل سربازی تشریف می برید و به احتمال زیاد تخفیف بومی رو هم براتون قائل می شن ولی دانشگاه سراسری یا آزاد خیر نمی شه همزمان رفت سربازی چون تحصیل تمام وقته و اصلاً امکان پذیر نیست.
البته برای دانشگاه آزاد می شه فکر کنم با استادا توافق کرد که غیبت هارو نادید بگیرن و شما فقط بری امتحانا برید که البته بعید می دونم همه اساتید یه همچین کاری بکنن.
با سلام و تشکر از شما برای پاسخگویی.
در مورد آزاد و سراسری که مطمئنا نمیشه.
در مورد پیام نور در حال حاظر اگر بخواهی بری سربزی باید از تحصیل انصراف بدی و در حین تحصیل حق این کار را ندارید .(البته کسی که اول سرباز بوده و بعد در حین خدمت پیام نور قبول شده مشکلی نداره .)
حالا من شنیدم یک قانونی در دست تصویبه که میتوانی بدون انصراف از تحصیل سربازی هم بری و هر دو رو با هم ادامه بدی .ولی از دانشگاه پرسیدم گفت هنوز بخشنامش نیومده .
حالا دوستان اگر در این رابطه اطلاعی دارند یا بدست اوردند به بنده و دیگر دوستان این سایت اطلاع دهند.
با تشکر.
اینو مطمئنی شما بابا آخه اصلاً یکی از فلسفه های وجودیه این پیام نور همین رفتن به سربازی در کنار تحصیل هست مگه می شه نشه.
شما کدوم واحد رفتی پرسیدی ؟ واحدای دیگه هم سر بزن باور کن این پیام نور همین جوریه هر واحد با واحد دیگه قانوناش کلاساش کلاً همه چیزش فرق می کنه . حالا من می سپارم چند تا از دوستام که تو واحد حسن آباد و هشتگرد درس می خونن بپرسن ببینن جریان چیه.