• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام موارد مربوط به دانشگاه پیام نور : سوالات - اخبار - درخواست ها و ...

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
امتحان فراگیر قراره تو خرداد برگزار بشه نه مثل پارسال که تا اخر مهر طول کشید جوابارو بدن

فکر نمی کنم دوست من خرداد باشه 25 مرداد هست که با کنکور سراسری و آزادم تداخل نداشته باشه

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
والا فکر نمی کنم که 6 ماه رو بت بدن تازه بر فرضم که بدن امتحانای پیام نور مرداد هست و مهر هم که می ری دانشگاه و تا بخوان بت معافیت تحصیلی بدن حالا می گیم یه ترمم نه حداقل یه 2 3 ماه طول می کشه . که می کند به عبارتی از الان بخوای حساب کنی یه 9 10 ماهی طول می کشه .

hsmid عزیز این پستتونو ندیده بودم:blush:...ممنون :)
برای خودم نپرسیدم..برای یکی از دوستان می خواستم که وضعیتش اخراجیه . خودم حالا حالا وقت دارم :D

فکر نمی کنم دوست من خرداد باشه 25 مرداد هست که با کنکور سراسری و آزادم تداخل نداشته باشه

اینو از رئیس دانشگاه پیام نور واحد پردیس -دکتر شاهبائی- که تو جلسه توجیهی سخنرانی میکرد شنیدم . گفت به خاطر مشکلاتی که سال قبل برای دانشجویان اتفاق افتاد (اواخر مهر نتایج اعلام شد و دانشجوها از اواسط آبان رفتن سر کلاس و دی هم ازشون امتحان گرفتن یعنی ترمشون به 2ماه نرسید !) ، مسئولین ارشد دانشگاه دارن به توافق میرسن که زمان برگزاری امتحان رو بذارن خرداد (انشاءا...) کنکور سراسری و آزاد هم که امتحانشون تو تیر ماه برگزار میشه .

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
و این هم برای کسانی که به اعتبار دانشگاه پیام نور شک دارن :

خبرگزاری فارس : سایت webometrics.info/top100 ، که هر ساله لیست برترین دانشگاه های جهان و مناطق مختلف مثل خاورمیانه رو اعلام میکنه ، لیست برترینهای 2007 رو هم اعلام کرد که طبق اون ، در منطقه خاور میانه ، دانشگاه پیام نور در رتبه 45 قرار داره
18.gif

برای اینکه ارزش این رتبه رو بدونید ، به دانشگاههایی که تو این این لیست بعد از پیام نور قرار دارن توجه بفرمایید . البته من به همه دانشگاههای بعد از پیام نور اشاره نمیکنم . فقط دانشگاههای ایرانی که تو ایران معتبر و شناخته شده هستند رو میذارم که اکثرشون دانشگاه سراسری و پزشکی هستند . عدد بالای هر دانشگاه هم رتبه اون دانشگاه تو خاورمیانه هست .

48
UNIVERSITY OF KASHAN

54
MASHHAD UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES

60
UNIVERSITY OF MAZANDARAN

61
UNIVERSITY OF SISTAN AND BALUCHESTAN

62
YAZD UNIVERSITY

63
ISLAMIC AZAD UNIVERSITY TEHRAN SOUTH

64
ZANJAN UNIVERSITY

65
GUILAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES RASHT

66
IMAM KHOMEINI INTERNATIONAL UNIVERSITY

67
IMAM REZA UNIVERSITY OF MASHHAD

68
SHAHID BAHONAR UNIVERSITY OF KERMAN

77
RAZI UNIVERSITY

79
UNIVERSITY OF GUILAN

80
HAMEDAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES

82
ZAHEDAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES

89
SAHAND UNIVERSITY OF TECHNOLOGY

91
ARAK UNIVERSITY

برای اطلاعات بیشتر ، به همون سایتی که اشاره شد سر بزنید .

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
و این هم برای کسانی که به اعتبار دانشگاه پیام نور شک دارن :

خبرگزاری فارس : سایت webometrics.info/top100 ، که هر ساله لیست برترین دانشگاه های جهان و مناطق مختلف مثل خاورمیانه رو اعلام میکنه ، لیست برترینهای 2007 رو هم اعلام کرد که طبق اون ، در منطقه خاور میانه ، دانشگاه پیام نور در رتبه 45 قرار داره
18.gif

برای اینکه ارزش این رتبه رو بدونید ، به دانشگاههایی که تو این این لیست بعد از پیام نور قرار دارن توجه بفرمایید . البته من به همه دانشگاههای بعد از پیام نور اشاره نمیکنم . فقط دانشگاههای ایرانی که تو ایران معتبر و شناخته شده هستند رو میذارم که اکثرشون دانشگاه سراسری و پزشکی هستند . عدد بالای هر دانشگاه هم رتبه اون دانشگاه تو خاورمیانه هست .

48
UNIVERSITY OF KASHAN

54
MASHHAD UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES

60
UNIVERSITY OF MAZANDARAN

61
UNIVERSITY OF SISTAN AND BALUCHESTAN

62
YAZD UNIVERSITY

63
ISLAMIC AZAD UNIVERSITY TEHRAN SOUTH

64
ZANJAN UNIVERSITY

65
GUILAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES RASHT

66
IMAM KHOMEINI INTERNATIONAL UNIVERSITY

67
IMAM REZA UNIVERSITY OF MASHHAD

68
SHAHID BAHONAR UNIVERSITY OF KERMAN

77
RAZI UNIVERSITY

79
UNIVERSITY OF GUILAN

80
HAMEDAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES

82
ZAHEDAN UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCES

89
SAHAND UNIVERSITY OF TECHNOLOGY

91
ARAK UNIVERSITY

برای اطلاعات بیشتر ، به همون سایتی که اشاره شد سر بزنید .

ببین فقط می تونم بت بگم دمت گرم اینی که اینجا گذاشتیا یه حال خیلی سنگین بم داد . من همیشه به سایت webometric سر می زدم اما هیچ وقت نشد وضعیت پیام نور رو نگاهی بندازم آخه می دونی همش نگران این بودم که اگر امسال نتونم برای کارشناسی برم سوئد اونوقت مجبورم تو این پیام نور بی صاحاب بمونم و برای فوق هیج جای دنیا بم پذیرش نمی دن ولی با این اوصافی که شما هم اینجا گذاشتی راحت برای فوق می تونم پذیرش بگیرم(البته اگر چند % امسال نتونم برم سوئد).

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
در ضمن دانشگاه پیام نور رتبه 45 نیست بلکه :blink:32 خاورمیانه هست که خیلی دمش گرم یعنی دانشگاه 18 ایران.:happy:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
در ضمن دانشگاه پیام نور رتبه 45 نیست بلکه :blink:32 خاورمیانه هست که خیلی دمش گرم یعنی دانشگاه 18 ایران.:happy:

قابل شمارو نداشت . این سایت معتبرترین منبع در این زمینه هست که هر چندماه آپدیت میشه . قبلاً پیام نور 45 بود و حالا با شعبه هایی که تو کشورهای مختلف به وجود اورده و مقالات علمی و اساتید برتر جهانیش خودشو داره میکشه بالا
51.gif
51.gif
51.gif
51.gif

دم شما هم گرم که خبر بهتری داشتی
72.gif

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1

و به عبارتی رتبه 3832 جهان :wacko:
رتبه پیام نور تو ایران و خاورمیانه خوبه. اما تو جهان خیلی پرته. من شک دارم که بتونم با مدرک لیسانس پیام نور و معدل پایین ( چون اونا نمیدونن امتحانای پیام نور چه کوفتیه ) بتونم اروپا یا آمریکا پذیرش بگیرم :(

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
و به عبارتی رتبه 3832 جهان :wacko:
رتبه پیام نور تو ایران و خاورمیانه خوبه. اما تو جهان خیلی پرته. من شک دارم که بتونم با مدرک لیسانس پیام نور و معدل پایین ( چون اونا نمیدونن امتحانای پیام نور چه کوفتیه ) بتونم اروپا یا آمریکا پذیرش بگیرم :(

این جوری بخوای حساب کنی برادر من دانشگاه تهرانم که بهترین دانشگاه ماست 1300 و شریف هم 2200 هست می بینی که اونقدا هم با پیام نور فاصله ندارن پس به اونا هم نباید پذیرش بدن دیگه!
ولی در کل شما سعی کن معدلت بیاد بالای 15 و آیلتس 7 هم بگیر من تضمین می کنم هرجای دنیا که بخوای بت پذیرش می دن. فقط دانشگاه های دنیا با آزاد ما مشکل دارن و سخت پذیرش می دن به خصوص آلمان و اتریش که اصلاً می گن لیسانس دانشگاه آراد تازه می تونه بیاد برای کارشناسی اینجا ثبت نام کنه:blink:

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اینو از رئیس دانشگاه پیام نور واحد پردیس -دکتر شاهبائی- که تو جلسه توجیهی سخنرانی میکرد شنیدم . گفت به خاطر مشکلاتی که سال قبل برای دانشجویان اتفاق افتاد (اواخر مهر نتایج اعلام شد و دانشجوها از اواسط آبان رفتن سر کلاس و دی هم ازشون امتحان گرفتن یعنی ترمشون به 2ماه نرسید !) ، مسئولین ارشد دانشگاه دارن به توافق میرسن که زمان برگزاری امتحان رو بذارن خرداد (انشاءا...) کنکور سراسری و آزاد هم که امتحانشون تو تیر ماه برگزار میشه .

همین بلا سر من هم اومد. آخر آبان ثبت نام من تمام شد و 40 روز بعد یعنی 10 دی امتحانام شروع شد. 16 واحد هم داشتم. حالا تا نمره ها بیاد ببینم چکار کردم :(

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه مقدار اطلاعات در زمینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ( و اگه هست بدون آزمون ) پیام نور می خواستم. به چه صورت هست، دفترچه میدن؟ باید مراجعه حضوری کرد! من اصلاً در مورد پیام نور چیزی نمی دونم اما نیاز مبرم و هر چه سریع به گواهی اشتغال به تحصیل دارم!!! :D

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
من یه مقدار اطلاعات در زمینه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد ( و اگه هست بدون آزمون ) پیام نور می خواستم. به چه صورت هست، دفترچه میدن؟ باید مراجعه حضوری کرد! من اصلاً در مورد پیام نور چیزی نمی دونم اما نیاز مبرم و هر چه سریع به گواهی اشتغال به تحصیل دارم!!! :D

هیچی قربونت شما اسفند که اعلام کردن برید دفترچه فراگیر رو از پست بگیرید وثبت نام کنید . خرداد مرداد حالا هروقتم که هست می رید امتحان ترم اول رو می دید اگر قبول همه درسارو 10 بالا شدید مهرماه میرید ترم دوم تو دانشگاه ثبت نام می کنید.

الانم بگید کدوم رشته که من منابعش رو معرفی کنم برید کتاباش رو بخرید و بخونید .:)

فقط فکر کنم حداقل یه 10 ماهی طول می کشه تا گواهی اشتغال به تحصیل رو بگیری!

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا" 10 ماهی طول میکشه؟! یعنی تا ترم دوم نری از گواهی خبری نیست؟:(

من لیسانس میکروبیولوژی دارم. تا جایی هم که درسا رو دیدم بیوشیمی اش به دردم میخوره. البته یه چیزی تو مایه های بیوتکنولوژی کشاورزی هم داره. برای انتخاب رشته فرقی نمیکنه لیسانست چی باشه؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا" 10 ماهی طول میکشه؟! یعنی تا ترم دوم نری از گواهی خبری نیست؟:(

من لیسانس میکروبیولوژی دارم. تا جایی هم که درسا رو دیدم بیوشیمی اش به دردم میخوره. البته یه چیزی تو مایه های بیوتکنولوژی کشاورزی هم داره. برای انتخاب رشته فرقی نمیکنه لیسانست چی باشه؟

راستش رو بخواید حدوداً بله همون 8-10 ماه دیگه .
والا اینا مدارک لیسانس رو به دو کد 111 و 112 تقسیم کردند . همون 2 تا رشته هایی که فرمودید رو شما می تونید ادامه تحصیل بدید. البته خیلی از رشته های دیگه هم می شه . شما اگر چیز دیگه ای مدنظر دارید بگید تا بگم می شه یا خیر

الدادا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام بر دوستان عزیز .
بنده امروز به عضویت سایت در اومدم .
بسیار جای خوبی برای تبادل اطلاعات میباشد .
بنده یمک سوال داشتم در مورد سربازی که با سوالات قبلی متفاوت است .
در دانشگاه پیام نور قانونی موجود است که اگر کسی سرباز باشد و در دانشگاه قبول شود میتواند تحصیل نماید .
حالا سوال بنده : من در روزنامه خواندم و در تلویزیون شنیدم حدود 2 ماه پیش که یک طرحی ارائه شده با مضموم اینکه کسانی که در دانشگاه تحصیل میکنند میتوانند درخواست اعزام به خدمت بدون انصراف از تحصیل بدهند و همزمان درس و خدمت را ادامه دهند . که نمیدانم اصلا تصویب شده یا بخشنامش کی میاد .
میگن شرایطش اینه که سربزی بومی میشی . و برای امتحانات مرخصی میگیری .
الان که هنوز این قانون نیامده اگر کسی در حین تحصیل بخواد بره باید انصراف از تحصیل بده .
لطفا هر گونه اطلاعی دارید بفرمایید .
با تشکر.

مثله اینکه همه کوپ کردند یعنی هیچ کس خبری نداره .
بابا بچه ها ما تازه واردیم . شما که پیام نور بازید هیچ لینکی هم توی اینترنت در این مورد ندیدید .

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
مثله اینکه همه کوپ کردند یعنی هیچ کس خبری نداره .
بابا بچه ها ما تازه واردیم . شما که پیام نور بازید هیچ لینکی هم توی اینترنت در این مورد ندیدید .

اینو اگر در رابطه با پیام نور می گید بله فکر می کنم همین طور باشه حین تحصیل سربازی تشریف می برید و به احتمال زیاد تخفیف بومی رو هم براتون قائل می شن ولی دانشگاه سراسری یا آزاد خیر نمی شه همزمان رفت سربازی چون تحصیل تمام وقته و اصلاً امکان پذیر نیست.
البته برای دانشگاه آزاد می شه فکر کنم با استادا توافق کرد که غیبت هارو نادید بگیرن و شما فقط بری امتحانا برید که البته بعید می دونم همه اساتید یه همچین کاری بکنن.

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
درسته
من هم می خواستم ولی نشد، گفتند دانشگاه تو تمام کن بعد بیا سربازی!

الدادا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو اگر در رابطه با پیام نور می گید بله فکر می کنم همین طور باشه حین تحصیل سربازی تشریف می برید و به احتمال زیاد تخفیف بومی رو هم براتون قائل می شن ولی دانشگاه سراسری یا آزاد خیر نمی شه همزمان رفت سربازی چون تحصیل تمام وقته و اصلاً امکان پذیر نیست.
البته برای دانشگاه آزاد می شه فکر کنم با استادا توافق کرد که غیبت هارو نادید بگیرن و شما فقط بری امتحانا برید که البته بعید می دونم همه اساتید یه همچین کاری بکنن.

با سلام و تشکر از شما برای پاسخگویی.
در مورد آزاد و سراسری که مطمئنا نمیشه.
در مورد پیام نور در حال حاظر اگر بخواهی بری سربزی باید از تحصیل انصراف بدی و در حین تحصیل حق این کار را ندارید .(البته کسی که اول سرباز بوده و بعد در حین خدمت پیام نور قبول شده مشکلی نداره .)
حالا من شنیدم یک قانونی در دست تصویبه که میتوانی بدون انصراف از تحصیل سربازی هم بری و هر دو رو با هم ادامه بدی .ولی از دانشگاه پرسیدم گفت هنوز بخشنامش نیومده .
حالا دوستان اگر در این رابطه اطلاعی دارند یا بدست اوردند به بنده و دیگر دوستان این سایت اطلاع دهند.
با تشکر.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام و تشکر از شما برای پاسخگویی.
در مورد آزاد و سراسری که مطمئنا نمیشه.
در مورد پیام نور در حال حاظر اگر بخواهی بری سربزی باید از تحصیل انصراف بدی و در حین تحصیل حق این کار را ندارید .(البته کسی که اول سرباز بوده و بعد در حین خدمت پیام نور قبول شده مشکلی نداره .)
حالا من شنیدم یک قانونی در دست تصویبه که میتوانی بدون انصراف از تحصیل سربازی هم بری و هر دو رو با هم ادامه بدی .ولی از دانشگاه پرسیدم گفت هنوز بخشنامش نیومده .
حالا دوستان اگر در این رابطه اطلاعی دارند یا بدست اوردند به بنده و دیگر دوستان این سایت اطلاع دهند.
با تشکر.

اینو مطمئنی شما بابا آخه اصلاً یکی از فلسفه های وجودیه این پیام نور همین رفتن به سربازی در کنار تحصیل هست مگه می شه نشه.
شما کدوم واحد رفتی پرسیدی ؟ واحدای دیگه هم سر بزن باور کن این پیام نور همین جوریه هر واحد با واحد دیگه قانوناش کلاساش کلاً همه چیزش فرق می کنه . حالا من می سپارم چند تا از دوستام که تو واحد حسن آباد و هشتگرد درس می خونن بپرسن ببینن جریان چیه.

علی رضا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ثبت نام فراگیر کی هستش و امسال هم ظرفیتش زیاده؟

الدادا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینو مطمئنی شما بابا آخه اصلاً یکی از فلسفه های وجودیه این پیام نور همین رفتن به سربازی در کنار تحصیل هست مگه می شه نشه.
شما کدوم واحد رفتی پرسیدی ؟ واحدای دیگه هم سر بزن باور کن این پیام نور همین جوریه هر واحد با واحد دیگه قانوناش کلاساش کلاً همه چیزش فرق می کنه . حالا من می سپارم چند تا از دوستام که تو واحد حسن آباد و هشتگرد درس می خونن بپرسن ببینن جریان چیه.

من ساکن اراکم .
اینجا که اینطوری به من گفتند که اصلا چنین قانونی در حال حاضر نداریم و همون چیزی که توی پست قبلی گفتم در مورد پیام نور در حال حاظر اگر بخواهی بری سربازی باید از تحصیل انصراف بدی و در حین تحصیل حق این کار را ندارید .(البته کسی که اول سرباز بوده و بعد در حین خدمت پیام نور قبول شده مشکلی نداره .)
از شما هم خیلی ممنون که پیگیری میکنید من منتظر هستم .

بالا