• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام موارد مربوط به دانشگاه پیام نور : سوالات - اخبار - درخواست ها و ...

الدادا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توجه شما را به یک نکته جلب مینماییم :

--------------------------------------------------------------------------------

1- امسال بر خلاف سال پیش دارندگان فنی حرفه ای و کاردانشی ها که مدرک پیش دانشگاهی ندارند نمی توانند در کارشناسی فراگیر پیام نور ثبت نام کنند .

دوستان بنده این مطالب رو از یک سایت مرتبط با دانشگاه درآوردم .
برادر کوچک بنده دیپلم کارودانش دارد و در طی 3 سال آن را گرفته .
حالا سوال بنده این است که اگر کسی در اینجا آگاهی دارد بگوید که ایشان میتواند ثبت نام کند یا خیر ؟
مگر فنی ها و کاردانشی ها پیش دانشگاهی دارند ؟
الان باید چه کار کنه ؟
با تشکر .

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
توجه شما را به یک نکته جلب مینماییم :

--------------------------------------------------------------------------------

1- امسال بر خلاف سال پیش دارندگان فنی حرفه ای و کاردانشی ها که مدرک پیش دانشگاهی ندارند نمی توانند در کارشناسی فراگیر پیام نور ثبت نام کنند .

دوستان بنده این مطالب رو از یک سایت مرتبط با دانشگاه درآوردم .
برادر کوچک بنده دیپلم کارودانش دارد و در طی 3 سال آن را گرفته .
حالا سوال بنده این است که اگر کسی در اینجا آگاهی دارد بگوید که ایشان میتواند ثبت نام کند یا خیر ؟
مگر فنی ها و کاردانشی ها پیش دانشگاهی دارند ؟
الان باید چه کار کنه ؟
با تشکر .

نه بابا برادر من این حرفا نیست . شایعست بشنو قبول نکن;)

الدادا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عده زیادی از این افراد بنابر روال قبلی، اقدام به حضور در کلاس های تقویتی کنکور پیام نور و یا انصراف از دانشگاه آزاد کرده اند، اما با دریافت دفترچه امسال کنکور این دانشگاه، بعد از گذشت چند ماه و هنگام خرید دفترچه کنکور از این موضوع اطلاع پیدا کردند.
به گزارش خبرنگار «جهان» در حالی که در سال های گذشته افراد دارای مدرک دیپلم کار و دانش می توانستند در کنکور دانشگاه پیام نور شرکت کنند، امسال بدون اطلاع قبلی از شرکت در این کنکور محروم شده اند.

عده زیادی از این افراد بنابر روال قبلی، اقدام به حضور در کلاس های تقویتی کنکور پیام نور و یا انصراف از دانشگاه آزاد کرده اند، اما با دریافت دفترچه امسال کنکور این دانشگاه، بعد از گذشت چند ماه و هنگام خرید دفترچه کنکور از این موضوع اطلاع پیدا کردند.

لازم به ذکر است دانشجویان کار و دانش با عدم پذیرش دانشگاه پیام نور به جز تعداد محدودی که می توانند در کنکور دانشگاه های دولتی شرکت کنند، مابقی فقط قادر به شرکت در دانشگاه آزاد هستند.

بسیاری از دانشجویان دانشگاه آزاد در سال های اخیر به دلیل شهریه هایی پایین تر از دانشگاه آزاد، از این دانشگاه انصراف داده و برای شرکت در دانشگاه پیام نور اقدام می کردند. اما دانشگاه آزاد نیز برای جبران این کار اقدام به دریافت مبلغی به عنوان حق انصراف از دانشجویان انصرافی می کند.

بنابراین دانشجویانی که برای شرکت در کنکور پیام نور از دانشگاه آزاد انصراف داده اند هم از حضور در این دانشگاه و هم از شرکت در دانشگاه پیام نور محروم شده اند.

در این رابطه خبرنگار «جهان» به دنبال تماس با مسئولان ذیربط در دانشگاه پیام نور است.

http://www.jahannews.com/pages/view.php?id=24724

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان من نرم افزار پرند(پیام نور)ترم 4 می خونم.اگر کسی سوال داره در خدمتم.

سلام به همگی
دروس پاس شده تو دانشگاه آزاد رو میشه تو پیام نور تطبیق داد که دیگه مجبور نشیم پاس کنیم ؟ مخصوصاً دروسی مثل ادبیات و معارف و ... ؟

راستی ..دفترچه اومده ونم به قیمت یه ترم پیام نور !!!!
50400تومان (درست خوندید : پنجا هزار و چهارصد تومن)

DJ.Bagoor

Registered User
لایک‌ها
3
سلام می خواستم بدونم برای رشته IT دوره دانشپذیری دروس ریاض عمومی 1 و 2 چه سر فصل هایی دارند؟
می خوام بدونم شامل چه درس هایی می شه کسی کتاباشو داره ؟ می دونه درساش چیه؟
راستی اونایی که دیپلم فنی و حرفه ای هستند فیزیک هم باید بخوانند ؟ آخه تو دفترچه چیزی ازش ننوشته

DJ.Bagoor

Registered User
لایک‌ها
3
نه بابا برادر من این حرفا نیست . شایعست بشنو قبول نکن;)

من خودم فنی حرفه ای هستم و حرف شما رو تایید می کنم ولی به من بگید که ما باید فیزیک هم بخونیم؟؟ آخه تو دفترچه که چیزی ننوشته در این مورد ......

و می خواستم بدونم سر فصل های دروس ریاضی عمومی 1 و 2 چیه؟ یعنی شامل چه در هایی می شه؟ می خوام ببینم می تونم بخونمشو یا نه ؟؟؟؟؟؟

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
بچه ها کسی از واحد ری اینجا هست؟
این سایتشه http://www.reypnu.ac.ir
چند تا فایل pdf مربوط به شهریه و ایناست که خیلی واجبه منتها لینکاش خرابه!
اگه کسی بتونه آماری بده ممنون میشم...

Hostine.Net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مطالب تو این لینک رو بخونید
http://iimage.us/files/4rk7t096lkv953ria2vq.jpg

این از دفترچه امسال پذریش پیام نوره

من دیپلم فنی حرفه ای هستم
دانشجوی کاردانی کامپیوتر هستم و بهمن سال 87 تموم می کنم
حالا با توجه به مطالب اون لینک من می تونم فراگیر پیام نور شرکت کنم یا نه؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
من خودم فنی حرفه ای هستم و حرف شما رو تایید می کنم ولی به من بگید که ما باید فیزیک هم بخونیم؟؟ آخه تو دفترچه که چیزی ننوشته در این مورد ......

و می خواستم بدونم سر فصل های دروس ریاضی عمومی 1 و 2 چیه؟ یعنی شامل چه در هایی می شه؟ می خوام ببینم می تونم بخونمشو یا نه ؟؟؟؟؟؟

من حرفم رو پس می گیرم مثل اینکه جدی جدی مدرک پیش دانشگاهی و یا کاردانی می خواد فلذا اگر شما دوره سه ساله در فنی حرفه ای گذروندید نمی تونید شرکت کنید:( متاسفم
من نمی دونم اینا چرا امسال این جوری کردن . سال های گذشته دیپلمه ها هم راحت می تونستن آزمون بدن.

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همگی
دروس پاس شده تو دانشگاه آزاد رو میشه تو پیام نور تطبیق داد که دیگه مجبور نشیم پاس کنیم ؟ مخصوصاً دروسی مثل ادبیات و معارف و ... ؟

به احتمال 90% خیر چون ایم دو دانشگاه دشمن خونیه همدیگه هستن و اصلاً هیچ کدوم اون یکی رو قبول نداره.

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
سلام به همگی

بله میشه...
منتها نه همشو.
من یکی از دوستام کاردانی آزاد داشت , برای کارشناسی رفت سراغ فراگیر و یه سری از واحدهاش رو تطبیق داد.
البته بیشتر رو درسایی مثل معارف و... حساب کن!
بعدش هم دید نصف واحدهایی که تو کاردانی پاس کرده پریده , بی خیال شد کنکور داد دوباره آزاد قبول شد و داره میره.

sara_jipsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در اینکه باید مدرک پیش دانشگاهی داشت یا دانش آموز پیش دانشگاهی بود برای فراگیر امسال شک نکنید.
اما من یک نفر رو در آموزشگاه خودمون دیدم با مدرک دیپلم خودش و بدون پیش دانشگاهی ثبت نام کرده بود و سیستم بهش کد رهگیری هم داده بود!! خودم پرینت کد رهگیریشو دیدم. گفت به سازمان سنجش تهران هم زنگ زدیم گفتن داشتن مدرک پیش دانشگاهی لازم نیست و دروس جبرانی رو در خود دانشگاه میتونید بگذرونید ولی بازم خود آموزشگاه ما (فاضل-شیراز) میگه که نه و حتما مدرک پیش دانشگاهی لازمه.

حالا کسی از بچه های اینجا هست پیش دانشگاهی علوم انسانی رو گذرونده باشه؟میخوام بدونم درساش چیه چه جوریاس؟!؟!آیا میشه 24 واحد رو تو 6ماه خوند؟!؟

و دوم کس دیگه ای هست رشته حقوق فراگیر باشه که در مورد دروسش برام توضیح بده؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
در اینکه باید مدرک پیش دانشگاهی داشت یا دانش آموز پیش دانشگاهی بود برای فراگیر امسال شک نکنید.
اما من یک نفر رو در آموزشگاه خودمون دیدم با مدرک دیپلم خودش و بدون پیش دانشگاهی ثبت نام کرده بود و سیستم بهش کد رهگیری هم داده بود!! خودم پرینت کد رهگیریشو دیدم. گفت به سازمان سنجش تهران هم زنگ زدیم گفتن داشتن مدرک پیش دانشگاهی لازم نیست و دروس جبرانی رو در خود دانشگاه میتونید بگذرونید ولی بازم خود آموزشگاه ما (فاضل-شیراز) میگه که نه و حتما مدرک پیش دانشگاهی لازمه.

حالا کسی از بچه های اینجا هست پیش دانشگاهی علوم انسانی رو گذرونده باشه؟میخوام بدونم درساش چیه چه جوریاس؟!؟!آیا میشه 24 واحد رو تو 6ماه خوند؟!؟

و دوم کس دیگه ای هست رشته حقوق فراگیر باشه که در مورد دروسش برام توضیح بده؟

خوب بله الان که راحت می تونید ثبت نام کنید و در آزمون شرکت کنید ولی وقتی پذیرفته شدید و برای ثبت نام مهر خواستید برید واحد مربوطه اونجا خر آدم رو می گیرن که مدرک پیش و دیپلم رو ارائه بدید.
پس چه بسا بهتر هستش تا دیر نشده بچه های دیپلمه یه فکری به حال خودشون بکنن و امتحانات پیش رو پاس کنن تا شهریور.
پاس کردن درس های پیش هم زیاد سخت نیست با 4تا از این کتابای کمک آموزشی مثل پیک گل واژه اینا می شه سروته کار رو هم آورد. به نظر من برای امتحانات پیش فقط بشینید نمونه سوالات پیک گل واژه رو بخونید چون عمراً سوالی جز اون نمی دن.

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
خوب بله الان که راحت می تونید ثبت نام کنید و در آزمون شرکت کنید ولی وقتی پذیرفته شدید و برای ثبت نام مهر خواستید برید واحد مربوطه اونجا خر آدم رو می گیرن که مدرک پیش و دیپلم رو ارائه بدید.
پس چه بسا بهتر هستش تا دیر نشده بچه های دیپلمه یه فکری به حال خودشون بکنن و امتحانات پیش رو پاس کنن تا شهریور.
پاس کردن درس های پیش هم زیاد سخت نیست با 4تا از این کتابای کمک آموزشی مثل پیک گل واژه اینا می شه سروته کار رو هم آورد. به نظر من برای امتحانات پیش فقط بشینید نمونه سوالات پیک گل واژه رو بخونید چون عمراً سوالی جز اون نمی دن.

سلام
شما دانشجوی پیام نور هستید درسته ؟
الان دارید از معافیت تحصیلی این دانشگاه استفاده میکنید ؟ این معافیت کی براتون صادر شده ؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
شما دانشجوی پیام نور هستید درسته ؟
الان دارید از معافیت تحصیلی این دانشگاه استفاده میکنید ؟ این معافیت کی براتون صادر شده ؟

نخیر من فقط چندتا از دوستانم پیام نور درس می خونن . خودم 4 3ماه دیگه دارم میرم سوئد برای تحصیل ( خدا رو شکر که دارم از دست این مملکت با این دانشگاه های کذایی و مسخره اش راحت می شم):D
ولی در کل وقتی دانشپذیری رو رد کردید و وارد دانشگاه شدید انشالا اون موقع می تونید اقدام کنید و البته 2 3 ماهی طول می کشه یعنی شاید دنبالش رو بگیرید دی بهمن معافیت بتون تعلق خواهد گرفت.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
بین این رشته ها کدومش بهتره

مهندسی آب و خاک
علوم اقتصادی
مهندسی علوم کشاورزی
مدیریت صنعتی
مهندسی ماشینهای کشاورزی

یا خودتون چی پیشنهاد میکنید
برا برادرم میخوام دیگه امشب میخواد تمومش کنه
کلا یه توضیحی بدید خوب میشه
ممنون

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
نخیر من فقط چندتا از دوستانم پیام نور درس می خونن . خودم 4 3ماه دیگه دارم میرم سوئد برای تحصیل ( خدا رو شکر که دارم از دست این مملکت با این دانشگاه های کذایی و مسخره اش راحت می شم):D
ولی در کل وقتی دانشپذیری رو رد کردید و وارد دانشگاه شدید انشالا اون موقع می تونید اقدام کنید و البته 2 3 ماهی طول می کشه یعنی شاید دنبالش رو بگیرید دی بهمن معافیت بتون تعلق خواهد گرفت.

به سلامتی ایشالا :)
حالا میخوای بری تو دانشگاههای کذایی و مسخره سوئد درس بخونی ؟!! :D بیخیال ...برو خوش بگذرون تو زیباترین کشور اروپا :rolleyes:

sara_jipsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید کسی هست از بچه های شیراز که کتابهای پیش دانشگاهی انسانی رو داشته باشه؟؟
برای فراگیر همونطور که میدونید نیاز به مدرک پیش هست و الان هم دیگه کتابی گیر نمیاد.
اگه کسی از بچه ها هست که کتابا رو داره و لازم نداره به من پی ام بده.
ممنون.

sara_jipsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید کسی هست از بچه های شیراز که کتابهای پیش دانشگاهی انسانی رو داشته باشه؟؟
برای فراگیر همونطور که میدونید نیاز به مدرک پیش هست و الان هم دیگه کتابی گیر نمیاد.
اگه کسی از بچه ها هست که کتابا رو داره و لازم نداره به من پی ام بده.
ممنون.

کسی تحویل نمیگیره؟!؟!؟

HADI_EN

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

يه سوال داشتم مي خواستم بدونم در مقايسه با مدرك دانشگاه آزاد ، مدرك كارشناسي ارشد كدوم يك معتبرتر هستش كاري به رنكينگ دانشگاه ها ندارم از لحاظ جو رواني توي جامعه كدوم يك پذيرش بهتري داره

مرسي :)

بالا