من کلا دوست دارم واسه خودم مطالعه کنم حتی اگه مدرک نگیرم!
اما جو حاکم تو جامعه بر خلاف اینه و توقعا متفاوته!آدم میمونه کیو راضی نگه داره!
من که سرگردونم.اصلا الان بلاتکلیفم.یکی کمک کنه
زیبا ترین راهکاری که نا حالا شنیدم !!البته خودم هم از این روش استفاده کردم والان خیلی راضی هستمکاملا قبول دارم که جو جامعه ی ما در مورد دانشگاه خیلی بد و عوامانه است ... چقدر دانشجوها و کشور داره از این نگرش بد لطمه می خوره ...
بعضی از دوستانی که توی کنکور رتبه میارن , از من می پرسن که چه رشته ای برم خوبه ؟!!
خب , من بهشون می گم , برو توی خلوت ذهنت و خارج از هر تقیدی فکر کن ببین به چه چیزی بیشتر علاقه داری .. ( شوخی نمی کنم , ولی این یه جور خودشناسیه .. ) همون رشته رو , برو .. مطمئن باش که هرگز پشیمون نمی شی و اگر هم پشیمون شدی حداقل می دونی که کار خودت بوده ولی اگر برای دیگران درس بخونی و به نتیجه نرسی و پشیمون بشی دیگه , حسرتش چند برابر ه , چون برای دیگران زندگیت رو ...
اگر با علاقه درس بخونی هم خودت همیشه رضایت خاطر داری و هم احتمال اینکه در اون زمینه موفق تر باشی بیشتره ...
کاملا قبول دارم که جو جامعه ی ما در مورد دانشگاه خیلی بد و عوامانه است ... چقدر دانشجوها و کشور داره از این نگرش بد لطمه می خوره ...
بعضی از دوستانی که توی کنکور رتبه میارن , از من می پرسن که چه رشته ای برم خوبه ؟!!
خب , من بهشون می گم , برو توی خلوت ذهنت و خارج از هر تقیدی فکر کن ببین به چه چیزی بیشتر علاقه داری .. ( شوخی نمی کنم , ولی این یه جور خودشناسیه .. ) همون رشته رو , برو .. مطمئن باش که هرگز پشیمون نمی شی و اگر هم پشیمون شدی حداقل می دونی که کار خودت بوده ولی اگر برای دیگران درس بخونی و به نتیجه نرسی و پشیمون بشی دیگه , حسرتش چند برابر ه , چون برای دیگران زندگیت رو ...
اگر با علاقه درس بخونی هم خودت همیشه رضایت خاطر داری و هم احتمال اینکه در اون زمینه موفق تر باشی بیشتره ...
خب من دنبالش رفتم فقط خواستم محظ اطلاع بنويسم
با مراجعه به سازمان مركز واقع در جاده لشكرك نرسيده سه راه ميني سيتي خيلي راحت ظرف 10 دقيقه انصراف رو قبول كردن و با پر كردن يك فرم و دادن شماره حساب قرار شد تو 2 ماه آينده همه پول رو برگردونند . دمشون گرم :happy:
1) كنكور سراسري 2) دوره هاي فراگير ( بدون كنكور)
آيا مدرك دانشگاه پيام نور معتبر است؟
اگر شما از طریقه کنکور سراسری در دانشگاه پیام نور قبول شوید علاوه بر پرداخت شهریه کمتر از مدرک معتبر تری هم بر خوردار خواهید شد
مدرک فراگیر دانشگاه پیام نور در بین سازمان های دولتی فاقد اعتبار هست
سلام
ببخشید یه سوال داشتم
یکی از دوستام این سوال رو ازم پرسید گفتم اینجا مطرح کنم
دوستم سال سوم دانشگاه دولتی روزانه هست
میخاد بره پیام نور هم یه رشته بخونه
اولا میشه؟
ثانیا واحد های رو که تو دانشگاه خودشون پاس کرده انجا هم واسش حساب میکنن
ثالثا وقتی از دانشگاه دولتی فارغ تحصیل شد واسه سربازی از پیام نور می تونه مرخصی تحصیلی بگیره؟
زمان ثبت نام واسه ترم دوم دانشگاه پیام نور کی هست؟ (دوره فراگیر)
خب ببينيد مدرك پيام نور كه اعتبار داره حتي من شنيدم اعتبار بين المللي هم داره و اينطور كه ميگن از مدرك دانشگاه آزاد بيشتر قبولش دارن !!اگه اينطور هم نباشه مطمئنا يه تيكه مقوا هم به حساب نمياد
ولي بايد بگم تو اين دوره و زمونه ديگه ليسانس خيلي اعتبار نداره شما اگه واقعا ميتوني ادامه بدي ليسانس رو از همين پيام نور بگير و بعدش مراحل بالاتر رو در دانشگاه هاي معتبر ادامه بده ...
البته پدر خودم هم ميگفت براي گزينش وقتي مدارك رو ميارن اول همه مدارك دانشگاه آزاد رو جدا ميكنيم و ميديم كه برن (مگر اينكه معدل بالاي 17 داشته باشم):blink: ولي بعد از اون سراسري دانشگاه هاي معتبر و در آخر بين معدل هاي پايين بين سراسري و پيام نور مدرك پيام نور رو بيشتر قبول داريم !!
ديگه اين اطلاعاتي بود كه من داشتم اميدوارم به درد بخوره
شما الان كارشناسي رو ميگيد يا ارشد رو؟ يا هردواگر از طریق فراگیر می خواهید وارد شوید در خیلی جاهای دولتی عنوان می کنند که غیر از مدارک فراگیر
ولی سازمان سنجش اعلام می کند که مدرک معتبر است
خصوصیات ویژه :
درس ها سخت است
درس ها سخت است ( تاکید )
کلاس پنج شنبه و جمعه تشکیل می شود
حجم کتاب ها زیاد است
امتحانات بی برنامه شروع می شود
مدت زمان ترم های کم و زیاد می شود
خر تو خر است
دسترسی به نتایج امتحانات مشکل است
درک سیستم دانشگاه و روال ان غیر ممکن است
همه جای دنیا برای غاز چروندن هم تخصص می خوان اینجا می گن مدرک و لا غیر. مطمئن باش اینجا پارتی که باشه پیام نور هم با ارزشترینه!
اگر از طریق فراگیر می خواهید وارد شوید در خیلی جاهای دولتی عنوان می کنند که غیر از مدارک فراگیر
ولی سازمان سنجش اعلام می کند که مدرک معتبر است
خصوصیات ویژه :
درس ها سخت است
درس ها سخت است ( تاکید )
کلاس پنج شنبه و جمعه تشکیل می شود
حجم کتاب ها زیاد است
امتحانات بی برنامه شروع می شود
مدت زمان ترم های کم و زیاد می شود
خر تو خر است
دسترسی به نتایج امتحانات مشکل است
درک سیستم دانشگاه و روال ان غیر ممکن است