راستی ببینم این برنامه سونی که میگی منظورت از دنگ و فنگ چیه میشه توضیح بدی؟؟؟من که SonyStyle باشم... میگم بمیرین!ولی sony نخرین!!البته در مورد mp3 player...
همه امکانات و مشخصاتش عالیه...کیفیت واقعا بی نظیری داره....ولی اون نرم افزار Sonicstage... یه کابوس به تمام معناست!!
مسئله فقط این نیست که نرم افزار داره، پس بده!!مسئله اینه که این نرم افزار واقعا افتضاح طراحی شده!!اونقدری که من که عشق سونی بودم رو مجبور کرد HD3 نازنینم رو فقط و فقط بخاطر مشکلات عدیده این برنامه رد کنم بره!
البته در کل استفاده از نرم افزار خاص برای ریختن آهنگ رو من بد نمیدونم... چون مثلا iPod هم به iTunes احتیاج داره...ولی خب خیلی خیلی راحت و عالی کار میکنه!ولی این Sonicstage لامصب... اشک منو که در آورد!!
خلاصه اینکه دور Sony رو خط بکش! با همه ی ویژگیهای عالیش، همین بدیش باعث میشه که اصلا ارزش خرید نداشته باشه!
قربونت!لطف داری شما!!!
iPod خب گرونتره...1GB اش میشه 170 تومن!ولی عوضش صفحه اش رنگیه و عکس هم میتونی باهاش ببینی!
حتی اگه بودجه ات رو به 200 برسونی میتونی 2GB اش رو بگیری!4GB اش هم فقط ۲۳۰ تومنه!
البته اگه به نرم افزار کلا حساسیت داری باید دور ipod رو هم خط بکشی!
به iriver هم فکر کن...مدلهای شیک و جالبی داره... میتونی U10 بخری که 2GB اش حدود ۱۸۰ تومنه... می ارزه! حتی ویدیو و flash game هم داره!
سرعتش چطوره؟؟؟