به نظرم یه دونه نانو بگیر و یه دونه neeonدوستان در مورد Vidz باید بگم که اصلا برای Video نمی خوام و فقط چون از قیافش خوشم اومده میخوام واسه یکی بگیرم ولی خوب حق با شماست من باید فاکتورهای دیگه ای در نظر داشته باشم
خب به نظر من تا سقف 120 دستگاهی میخوام که اولا Tag داشته باشه عمر باطریش خوب باشه کیفیته خوبی داشته باشه و ..........
به نظرم این نانو خوبه برای همون کسی که میگم پس نانو قطعیه اون که هیچ ولی برای خودم چی؟؟؟؟؟
و اینم بگم که فقط میخوام باهاش آهنگ گوش بدم همین!
خیلی خوب ، برو ... حالا چرا چهار بار میگیآقا مثل اینکه باید برم سراغ Neeon
ببینم این Lcdish چجوریه نوشته Oled ولی به نظر یک چیز دیگس!!!!
به نظرم یه دونه نانو بگیر و یه دونه neeon... بعدش قبل از اینکه به دوستت خبر بدی ، خودت با دوتاش ور برو و ببین کدوم رو بیشتر دوست داری... چون انتخاب بین Neeon و nano ، بیشتر به سلیقه مربوط میشه تا " انتخاب بین خوب و بد ".. مخصوصا که تو دوست داری شیک هم باشه ؛ پس neeon انتخاب معقولیه ...
خیلی خوب ، برو ... حالا چرا چهار بار میگی( شوخی )
نترس ، به این زودی ها خراب نمیشناقا یک چیزی در مورد دستگاههایی که باتری داخلی دارند آیا بعدا ضعیف میشن یا نه کلی طول میکشه تا خراب بشه یا باز بستگی داره؟؟؟؟؟ مثلا ممکنه همین سونی دو سال کا کنه بعد از اون باتریش یک ساعتم جواب نده؟؟؟؟
اصلا میشه تعویض کرد یا نه؟؟؟؟
طبیعتا سونی ...یک سوال دیگه
کلا این مدل سونی در نمایش آهنگ و آلبوم بهتر عمل میکنه یا Nano plus?????
واینکه Nano plus نحوه شناخته شدنش در ویندوز چه شکلیه؟؟؟ یه وقت مثه e407 نباشه!
s200 توصیه نمیشه ... صفحه اش فوق کوچیکه ( oled نیست ها ... pled هneon s200 هم خوبه مخصوصا که joystick , lyrics داره
mp3player مدل Creative Zen Nano Plus یا zoltrix Z-cyber کدامیک را پیشنهاد میکنید؟
Creative Zen Nano Plus
http://gheymat.com/Default.aspx?pcode=50000609
MP3 Player Z-cyber Model
http://www.namayeshgah.com/Goods/Show.asp?ID=12170
Nimra جان ، متاسفام که مورد پسندت نبود ... اولین باره که می بینم یکی از نانو خوشش نمیاداقا این نانو پلاسو گرفتم اصلا حال نکردم!!!
Lcd کوچیکی داره چشت در میاد آلبوم رو نمایش نمیده کار باهاش سخته. رفتن به منوهاش کنده واینکه اصلا ضبط صداش کیفیت نداره رادیوشم که باید بری زیر دکل فرستنده ها وایسی خوب بگیره!!!!!ولی کیفیتش عالی بود
سونی رو دیدم جالب بود
یک مساله دیگه رفتم پایتخت فروشگاه ایران رهجو نداشت گفت 10 15 روز دیگه
باید چیکار کنم حالا؟؟؟؟کمک کنید
mp3player مدل Creative Zen Nano Plus یا zoltrix Z-cyber کدامیک را پیشنهاد میکنید؟
Creative Zen Nano Plus
MP3 Player Z-cyber Model
تایید میشه ... :happy:nano توپه
Nimra جان ، متاسفام که مورد پسندت نبود ... اولین باره که می بینم یکی از نانو خوشش نمیاد... اصل قضیه اینه که نانو باید هم ریزه میزه باشه ( پس اون اسمش واسه چیه ؟!) ... من مدافع creative نیستم ... ولی توی این range قیمت ، مناسبترینه ...
در مورد سونی هم که خوب ظاهرا باید منتظر بمونی و راه دیگه ای نداره... البته می تونی زنگ بزنی نمایندگی و از اون هم بپرسی ...
تایید میشه ... :happy:
سلام به همه بچه ها آقا ما بلاخره رفتیم سونیرو گرفتم خیلی خیلی حال کردم و اینکه شما گفتی اولین کسی هستی که با نانو حال نکردی باید در جواب بگم که من اول از همه از LCD ایس خوشم نیومد با این OLed بیشتر حال میکنم کوچیک بود واین که در مقابل سونی یکم گندس البته با ایران رهجو نگرفتم با بازرگانی ایران گرفتم و در اینجا از همه دوستان که راهنمایی کردن و من به حرفشون گوش نکردم کمال تشکر رو دارم
خوب حالا میخوام یک Review کلی ازش بنویسم
SONY E407
50 ساعت پخش مداوم با 1 ساعت شارژ
3 دقیقه شارژ برای 3 سعات پخش مداوم
پشتیبانی از (MP3.Atrac3Plus)
صفحه OLED 3خط
باتری داخلی و قابل تعویض
قابل استفاده به عنوان Flash Memory
حالا معایب:
کلا اگه بری زیر آفتاب بخوای بخونی چی نوشته هیچی نمیشه دید.
سرعت ترانسفر اطلاعات کمی پایین هست(در مقایسه با نانو که خیلی بالاس)
حالا محاسن:
طراحی بینظیر کلیدها از لحاظ راحتی که در هر شرایطی باشی استفاده ازش راحته
پشتیبانی از Atrac3plus که باورتون شاید نشه ولی من 628 تا آهنگ رو با تبدیل کردن به فرمت Atrac3plus رو 1 گیگ جا دادم (فرمت MP3 اهنگها چیزی حدود 2.6 گیگ بود) البته افت کیفیت صدا اصلا نداشت
3دقیق شارژ 3ساعت پخش رو من فکر کردم تبلیغاته ولی راست بود
برنامه اس بسیار خوب طراحی شده .اینکه جناب SONY Style میگفت تنظیماتش هر بار بری خارج شی بهم میریزه اصلا اینجوری نیست فقط برای همین 628 تا آهنگ Convert ,Transfer زمانی حدود 1 ساعت برد
وسایل جانبی خوب و همچنین Earphone که داخل جعبش هست فوق العادس و در کل کیفیت صداش حتی از نانو پلاس هم بهتره(تست کردم)
در کل خیلی خیلی حال کردم باهاش اگه خواست کسی بخره بهش بگم که پشیمون نمیشه جدا حرف نداره!!!!
یا علی
شدیدا مبارکه ....آقا ما بلاخره رفتیم سونیرو گرفتم خیلی خیلی حال کردم و اینکه شما گفتی اولین کسی هستی که با نانو حال نکردی باید در جواب بگم که من اول از همه از LCD ایس خوشم نیومد با این OLed بیشتر حال میکنم کوچیک بود واین که در مقابل سونی یکم گندس البته با ایران رهجو نگرفتم با بازرگانی ایران گرفتم و در اینجا از همه دوستان که راهنمایی کردن و من به حرفشون گوش نکردم کمال تشکر رو دارم