Omid_Rms
Registered User
- نوشتهها
- 296
- لایکها
- 1
سلام .... همونطور که از اسم تاپیک معلومه پخش هایی که فلش نمیخورند رو با استفاده از یه سری قطعات و تجربیات و علم تبدیل به پخش فلش خور میکنیم ......
با گارانتی 3 ماهه که در صورت رخ دادن هر گونه اتفاقی تمام هزینه ها به صورت نقدا به شما بر میگرده ...........
فقط مد نظر داشته باشید که قیمت برای هر ضبط متفاوت و به روز میباشد چون قطعاتی که روی برد پخش نصب میشون هر روز قیمت متفاوتی دارند ......
بسته به نوع ظبط قیمتا از 60 تومن شروع میشه به بالا .......... در ضمن پول پست یک طرف هم خودم میدم .......
طریقه کار به این صورته :
1.من توسط دستگاه Loader ورژن برد پخش را به بالاترین اپدیتی که پخش قبول کنه ارتقا میدم
2.شاید دمو هم اضافه بشه ( احتمالش کمه ولی بعضیا میگیرن و بعضا هم نمیگیرن )
3.یو اس بی برای برد تعریف میشه ( با استفاده از دستگاه Loader و یه سری برنامه نویسی )
4.با استفاده از کابل USB از پشت پخش میاد بیرون .
5.صدای دستگاه در طی اپدیت 24 بیتی میشه !!
6.افت کیفیتی نیست مثل تمام پخش های پایونیر و .... که فابریک فلش خور هستند ...R900 JVC.7150 PIONEER.6050 PIONEER و............
7.با کنترل و از روی پنل میشه تراک و پوشه رو عوض کرد
8.اطلاعات موزیک رو بهتون نشون نمیده ( روی صفحه نمایش هیچ چیزی نیست )
9.سرعت دستگاه زیاد میشه (اینم بستگی به این که چه قدر اپدیت رو بگیره )
10.مقدار خروجی پخش هم میشه تا 5 ولت افزایش داد ......
این کار برای تمام دستگاه ها اجرا میشه و ربطی به مارکش نداره !!!!! فقط قیمتا متفاوته ...هر چه قدر بیشتر ورزن بالا تر بره هزینه هم بالا تر میره .....
این حرکت دقیقا کار همون یو بی 100 رو انجام میده....
تنها فرقش با یو بی 100 اینه که :
از روی پخش گزینه AUX رو انتخاب میشه و اون بردی که توی پخش جاسازی شده شروع به کار میکنه .....فقط مد نظر داشته باش که هیچ اطلاعاتی از اهنگ روی صفحه نمایش نیست .....
از کیفیت چیزی کم نمیشه !!!!!!
در آخر هم بگم .... پخش باید به دستم برسه بعد بهتون بگم که امکانش هست یا نه ...چون ورژن برد متفاوته تو هر پخش ...حتی از یک مدل ....
لیست قیمت برای پخش ها :
پایونیر :
9650 : 95 هزار تومن
8850: 85 ...........
7800 : 100 .........
پی 1 : 82 ..........
پی 80 : 87........
9450 : 75.........
9600 : 91.........
و......
بقیه هم مدل کنم قیمت میزارم .....
کلیه کننود ها : 80 هزار تومن
کلیه جی وی سی ها : 82 هزار تومن
کلیه الپاین : 90 هرار تومن
کلیه : کلاریون : 130 هزار تومن
کلیه سونی : 65 هزار تومن
و کلیه دستگاه های بی نام و نشان چینی : 60 تومن .
امید اکبری
09119251175
09359963993
با تشکر از مدیر محترم .....
با گارانتی 3 ماهه که در صورت رخ دادن هر گونه اتفاقی تمام هزینه ها به صورت نقدا به شما بر میگرده ...........
فقط مد نظر داشته باشید که قیمت برای هر ضبط متفاوت و به روز میباشد چون قطعاتی که روی برد پخش نصب میشون هر روز قیمت متفاوتی دارند ......
بسته به نوع ظبط قیمتا از 60 تومن شروع میشه به بالا .......... در ضمن پول پست یک طرف هم خودم میدم .......
طریقه کار به این صورته :
1.من توسط دستگاه Loader ورژن برد پخش را به بالاترین اپدیتی که پخش قبول کنه ارتقا میدم
2.شاید دمو هم اضافه بشه ( احتمالش کمه ولی بعضیا میگیرن و بعضا هم نمیگیرن )
3.یو اس بی برای برد تعریف میشه ( با استفاده از دستگاه Loader و یه سری برنامه نویسی )
4.با استفاده از کابل USB از پشت پخش میاد بیرون .
5.صدای دستگاه در طی اپدیت 24 بیتی میشه !!
6.افت کیفیتی نیست مثل تمام پخش های پایونیر و .... که فابریک فلش خور هستند ...R900 JVC.7150 PIONEER.6050 PIONEER و............
7.با کنترل و از روی پنل میشه تراک و پوشه رو عوض کرد
8.اطلاعات موزیک رو بهتون نشون نمیده ( روی صفحه نمایش هیچ چیزی نیست )
9.سرعت دستگاه زیاد میشه (اینم بستگی به این که چه قدر اپدیت رو بگیره )
10.مقدار خروجی پخش هم میشه تا 5 ولت افزایش داد ......
این کار برای تمام دستگاه ها اجرا میشه و ربطی به مارکش نداره !!!!! فقط قیمتا متفاوته ...هر چه قدر بیشتر ورزن بالا تر بره هزینه هم بالا تر میره .....
این حرکت دقیقا کار همون یو بی 100 رو انجام میده....
تنها فرقش با یو بی 100 اینه که :
از روی پخش گزینه AUX رو انتخاب میشه و اون بردی که توی پخش جاسازی شده شروع به کار میکنه .....فقط مد نظر داشته باش که هیچ اطلاعاتی از اهنگ روی صفحه نمایش نیست .....
از کیفیت چیزی کم نمیشه !!!!!!
در آخر هم بگم .... پخش باید به دستم برسه بعد بهتون بگم که امکانش هست یا نه ...چون ورژن برد متفاوته تو هر پخش ...حتی از یک مدل ....
لیست قیمت برای پخش ها :
پایونیر :
9650 : 95 هزار تومن
8850: 85 ...........
7800 : 100 .........
پی 1 : 82 ..........
پی 80 : 87........
9450 : 75.........
9600 : 91.........
و......
بقیه هم مدل کنم قیمت میزارم .....
کلیه کننود ها : 80 هزار تومن
کلیه جی وی سی ها : 82 هزار تومن
کلیه الپاین : 90 هرار تومن
کلیه : کلاریون : 130 هزار تومن
کلیه سونی : 65 هزار تومن
و کلیه دستگاه های بی نام و نشان چینی : 60 تومن .
امید اکبری
09119251175
09359963993
با تشکر از مدیر محترم .....
Last edited: