• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام پخش های معمولی شمارا فلش خور میکنیم ......

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .... همونطور که از اسم تاپیک معلومه پخش هایی که فلش نمیخورند رو با استفاده از یه سری قطعات و تجربیات و علم تبدیل به پخش فلش خور میکنیم ......

با گارانتی 3 ماهه که در صورت رخ دادن هر گونه اتفاقی تمام هزینه ها به صورت نقدا به شما بر میگرده ...........

فقط مد نظر داشته باشید که قیمت برای هر ضبط متفاوت و به روز میباشد چون قطعاتی که روی برد پخش نصب میشون هر روز قیمت متفاوتی دارند ......

بسته به نوع ظبط قیمتا از 60 تومن شروع میشه به بالا .......... در ضمن پول پست یک طرف هم خودم میدم .......

طریقه کار به این صورته :
1.من توسط دستگاه Loader ورژن برد پخش را به بالاترین اپدیتی که پخش قبول کنه ارتقا میدم
2.شاید دمو هم اضافه بشه ( احتمالش کمه ولی بعضیا میگیرن و بعضا هم نمیگیرن )
3.یو اس بی برای برد تعریف میشه ( با استفاده از دستگاه Loader و یه سری برنامه نویسی )
4.با استفاده از کابل USB از پشت پخش میاد بیرون .
5.صدای دستگاه در طی اپدیت 24 بیتی میشه !!
6.افت کیفیتی نیست مثل تمام پخش های پایونیر و .... که فابریک فلش خور هستند ...R900 JVC.7150 PIONEER.6050 PIONEER و............
7.با کنترل و از روی پنل میشه تراک و پوشه رو عوض کرد
8.اطلاعات موزیک رو بهتون نشون نمیده ( روی صفحه نمایش هیچ چیزی نیست )
9.سرعت دستگاه زیاد میشه (اینم بستگی به این که چه قدر اپدیت رو بگیره )
10.مقدار خروجی پخش هم میشه تا 5 ولت افزایش داد ......

این کار برای تمام دستگاه ها اجرا میشه و ربطی به مارکش نداره !!!!! فقط قیمتا متفاوته ...هر چه قدر بیشتر ورزن بالا تر بره هزینه هم بالا تر میره .....

این حرکت دقیقا کار همون یو بی 100 رو انجام میده....
تنها فرقش با یو بی 100 اینه که :
از روی پخش گزینه AUX رو انتخاب میشه و اون بردی که توی پخش جاسازی شده شروع به کار میکنه .....فقط مد نظر داشته باش که هیچ اطلاعاتی از اهنگ روی صفحه نمایش نیست .....
از کیفیت چیزی کم نمیشه !!!!!!

در آخر هم بگم .... پخش باید به دستم برسه بعد بهتون بگم که امکانش هست یا نه ...چون ورژن برد متفاوته تو هر پخش ...حتی از یک مدل ....

لیست قیمت برای پخش ها :

پایونیر :
9650 : 95 هزار تومن
8850: 85 ...........
7800 : 100 .........
پی 1 : 82 ..........
پی 80 : 87........
9450 : 75.........
9600 : 91.........
و......
بقیه هم مدل کنم قیمت میزارم .....

کلیه کننود ها : 80 هزار تومن
کلیه جی وی سی ها : 82 هزار تومن
کلیه الپاین : 90 هرار تومن
کلیه : کلاریون : 130 هزار تومن
کلیه سونی : 65 هزار تومن
و کلیه دستگاه های بی نام و نشان چینی : 60 تومن .

امید اکبری
09119251175
09359963993

با تشکر از مدیر محترم .....

Last edited:

ebrahim496

Registered User
لایک‌ها
31
سلام. دوست عزيز بعد از اينكه تبديل به فلش خور كرديد اسم آهنگها رو هم نشون ميده؟ با كنترل ميشه آهنگها رو عوض كرد؟ با دكمه هاي روي پنل چي؟ ممنون

miladkalantar2

Registered User
لایک‌ها
43
سلام. دوست عزيز بعد از اينكه تبديل به فلش خور كرديد اسم آهنگها رو هم نشون ميده؟ با كنترل ميشه آهنگها رو عوض كرد؟ با دكمه هاي روي پنل چي؟ ممنون
آقا امید اینا سوالای مام هست...برای 8850 هم انجام میدین؟؟مساله مهم تر از همه اینه که افت کیفیت داره یا نه این روش؟بطور مثال وقتی یه قطعه رو به aux وصل میکنیم کیفیت با سی دی قابل قیاس نیست.این روش شمام افت کیفیت داره یا نه؟

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
آقا امید اینا سوالای مام هست...برای 8850 هم انجام میدین؟؟مساله مهم تر از همه اینه که افت کیفیت داره یا نه این روش؟بطور مثال وقتی یه قطعه رو به aux وصل میکنیم کیفیت با سی دی قابل قیاس نیست.این روش شمام افت کیفیت داره یا نه؟

سلام ....طریقه کار به این صورته :
1.من توسط دستگاه Loader ورژن برد پخش را به بالاترین اپدیتی که پخش قبول کنه ارتقا میدم
2.شاید دمو هم اضافه بشه ( احتمالش کمه ولی بعضیا میگیرن و بعضا هم نمیگیرن )
3.یو اس بی برای برد تعریف میشه ( با استفاده از دستگاه Loader و یه سری برنامه نویسی )
4.با استفاده از کابل USB از پشت پخش میاد بیرون .
5.صدای دستگاه در طی اپدیت 24 بیتی میشه !!
6.افت کیفیتی نیست مثل تمام پخش های پایونیر و .... که فابریک فلش خور هستند ...R900 JVC.7150 PIONEER.6050 PIONEER و............
7.با کنترل و از روی پنل میشه تراک و پوشه رو عوض کرد
8.اطلاعات موزیک رو بهتون نشون نمیده ( روی صفحه نمایش هیچ چیزی نیست )
9.سرعت دستگاه زیاد میشه (اینم بستگی به این که چه قدر اپدیت رو بگیره )
10.مقدار خروجی پخش هم میشه تا 5 ولت افزایش داد ......

این کار برای تمام دستگاه ها اجرا میشه و ربطی به مارکش نداره !!!!! فقط قیمتا متفاوته ...هر چه قدر بیشتر ورزن بالا تر بره هزینه هم بالا تر میره .....
من برای دستگاه کنود خودم همین حرکت رو زدم ......

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داش امید گل ایشالله موفق باشی - آقا پخش فابریک لیفان 520 که دو دین هست هم فلش خور میکنی؟

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
سلام داش امید گل ایشالله موفق باشی - آقا پخش فابریک لیفان 520 که دو دین هست هم فلش خور میکنی؟
خوبی داداش ....؟ من و تو که دیگه این حرفا رو نداریم که ....

دستگاه باید برسه به دستم ....Loader رو بهش متصل کنم تا ببینم قابلیت ارتقا ورژن داره یا نه !!!!!!!! اونوقت بهت میگم ....

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
خوبی داداش ....؟ من و تو که دیگه این حرفا رو نداریم که ....

دستگاه باید برسه به دستم ....Loader رو بهش متصل کنم تا ببینم قابلیت ارتقا ورژن داره یا نه !!!!!!!! اونوقت بهت میگم ....

قربونت عزیزی - فعلا نمیخوام چون با همون 4250 دارم حال میکنم - خواستم ببینم اگه بشه در آینده اون رو یو اس بی خور کنم واسه بابام و 4250 رو روی پراید خودم ببندم - موفق باشی

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
این کیفیتش اگه مثل cd باشه خوب هستش به شرطی که ظاهر پخش دربو داغون نشه من یه چند تا پخش دارم 9887 - 9853 - p80

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
منظورت اینه که پخش کاست هم میشه فلاش خور کرد !!

نه جناب ........ نمیشه .... برد کاست قادر به Up Date نیستند ....

این کیفیتش اگه مثل cd باشه خوب هستش به شرطی که ظاهر پخش دربو داغون نشه من یه چند تا پخش دارم 9887 - 9853 - p80

کیفیت مثل سی دی MP3 بهتون تحویل میدم ..... اصلا با قیافه پخش کاری ندارم ...... تنها کارام با لب تاپمه که باهاش دارم Loader و پخش رو برنامه نویسی میکنم ......... در اخر هم قاب بالایی پخش در میاد و یه کابل USB به جایی که Loader در نظر داره لحیم میکنم و کار تمومه ......... 12 ساعت تست میشه و بعد از اون هم ارسال ......

Last edited:

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
اگه بشه که عالی هست هزینش برا p1y ,4950 چقدر میشه وو چند روزه تحویل میدی.... ممنون

پخش 1یا 2 روز پیشم مهمونه ...... p1 رو امروز زدم 82 تومن ..... 4950 نزدم باید مدلش کنم تو نرم افزار بهت بگم ....

miladkalantar2

Registered User
لایک‌ها
43
امید جان واسه 8850 زدی تا حالا؟چجوریاست؟
قیمت چند؟
کار همون یوبی 100 رو انجام میده؟/
توی منو مود یو اس بی هست مثل مال تیونرو سی دی و ...

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
امید جان واسه 8850 زدی تا حالا؟چجوریاست؟
قیمت چند؟
کار همون یوبی 100 رو انجام میده؟/
توی منو مود یو اس بی هست مثل مال تیونرو سی دی و ...

اره داداش زیاد زدم .... دقیقا کار همون یو بی 100 رو انجام میده....
تنها فرقش با یو بی 100 اینه که :
از روی پخش گزینه AUX رو انتخاب میشه و اون بردی که توی پخش جاسازی شده شروع به کار میکنه .....فقط مد نظر داشته باش که هیچ اطلاعاتی از اهنگ روی صفحه نمایش نیست .....
از کیفیت چیزی کم نمیشه !!!!!!
مزیت های دیگه هم بالا نوشتم ..... قرمز رنگه ...

قیمت هم 85 در میاد ....

rezabeigi

Registered User
لایک‌ها
7
یه سوال این تفاوتش با این مبدل های auxبه usb که ماهیتشون همون fm player هست متفاوته یا از همون برد ها استفاده میکنیدو نسبت به اونا برتریش روی کنترل با پخش هست نه؟؟

mamalam

Registered User
لایک‌ها
13
امید 9650 فردا دادم رفیقم بدتش پست بیاره ببینم چی میسازی دیگه اگه خوب جواب بگیرم که این ور 20 تا 20 برات پخش میفرستم

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال این تفاوتش با این مبدل های auxبه usb که ماهیتشون همون fm player هست متفاوته یا از همون برد ها استفاده میکنیدو نسبت به اونا برتریش روی کنترل با پخش هست نه؟؟

دقیقا .... اگه از کیفیت صدا یا همون Bit Rate اطلاعی داشته باشید .. باید بگم که اونا اگه اهنگی با بیت ریت 320 کیلو بایت و اهنگی با بیت ریت 128 هم تبدیل 46 میکنن و به همین دلیل کیفیت کم میشه ..... ولی این کار ما نه .... اول واسه دستگاه تعریف میکنم ..... ولی چون برد پخش قابلیت رو نداره مجبورم از در گاه AUX وارد پخش بشم ..... اون قطعه ای هم که میزارم تو پخش جا ساز میکنم فقط رابط بین یو اس بی و برد هست ...همین ......

امید 9650 فردا دادم رفیقم بدتش پست بیاره ببینم چی میسازی دیگه اگه خوب جواب بگیرم که این ور 20 تا 20 برات پخش میفرستم

چشب ...به روی چشم .....

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
سلام امید خان
من 9600 دارم . چه ضمانتی هست که دستگاه رو خدایی نکرده معیوب نکنید ؟

چون من میخوام ولی خب میترسم :(. چون خیلی رو پخشم حساسم و اندازه تار و پود وجودم دوسش دارم .بهم حق بدید دیگه !
اگه برات مقدوره هر وقت یه 96 رو تبدیل کردید یه کلیپی یه چیزی بذارید تا کاراییشو ببینیم . مغازه شما کجاست عزیز ؟

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
سلام امید خان
من 9600 دارم . چه ضمانتی هست که دستگاه رو خدایی نکرده معیوب نکنید ؟

چون من میخوام ولی خب میترسم :(. چون خیلی رو پخشم حساسم و اندازه تار و پود وجودم دوسش دارم .بهم حق بدید دیگه !
اگه برات مقدوره هر وقت یه 96 رو تبدیل کردید یه کلیپی یه چیزی بذارید تا کاراییشو ببینیم . مغازه شما کجاست عزیز ؟
شما بنده رو نمیشناسید ..... پس اطمینانی هم نیست ..... هر کسی که منو میشناسه خودشم زنگ زده و کاراشم در حال بررسی هست .و.........
شما همینطوری اومدی یه پستی زدی در صورتی که بالا تو پست اولم عرض کردم که هرگونه خسارت رو حاضرم بدم ........
عزیز دل برادر از وقتی که این دستگاه Loader به دستم رسید .... دارم پشت سر هم اپ میزنم ..... همین دیروز دوتا 9650 رو زدم .....

هیچ گونه کلیپی از این کار تهیه نمیشه ..... و نخواهد هم شد .... بازم اگه پست بالارو خونده باشی در مورد کارایی توضیح کامل دادم ........

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا