• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام پخش های معمولی شمارا فلش خور میکنیم ......

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
حاجی اصلا هیچ نرم افزاری نداره ..... یه کابله که تو هر بقالی هست... با نصبش به هر نوع ضبطی 30 تومن هزینه داره ........... والسلام ....
من خودم پایونیر 4950 رو انجام دادم

خب اینکار چیز دشواری نیست همونطور که شما گفتی. من خودم سالها پیش اینکارو کردم فقط مشکل اینجاست که اغلب این ماژول های چینی اجازه استفاده از functionهای دستگاه اصلی رو نمیدن چون فقط یه خروجی آنالوگ میدن به AUX ولوم دستگاه کار میکنه که طبیعیه. چون اگزیلاری آنالوگ هست فرقی نمیکنه که صدای 24 بیت بهش بدی یا پایینتر، تو آنالوگ دیگه بیت ریت مطرح نیست (البته کیفیت تفاوت داره ولی دیگه به دیکودر نیاز نیست). ولی مساله اینجاست که بعضی ضبط ها یه سری رله دارند که موقعی که کلیدهای جلوی دستگاه فشرده میشه، سویچ میکنند و اون عملکرد فعال میشه، در بعضی مدلها رله نیست و یه سویچ مستقیما کار کانتاکت کردن رو انجام میده. احتمالا این ماژولی که این دوستمون استفاده میکنه در واقع یه MP3 Player هست (یه جور کیت) که دیتا رو از یه سیم که بیرون دستگاه تعبیه میشه میگیره، و فانکش های این پلیر توسط سیم متصل میشه به سویچ های دستگاه اصلی. یعنی وقتی شما مثلا کلید Next رو میزنید (که مشخصه در حالت وردی Aux هیچ عملکردی نداره!) در واقع انگار دارید کلید Next روی اون کیت پلیر رو میزنید!

saman_rm

Registered User
لایک‌ها
120
اقا امید امکانش رو پخش خونگی هم هست سونی مدل
zux10

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا