• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام پخش های معمولی شمارا فلش خور میکنیم ......

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
داداش امید 100% تایید میشه - راست میگی داداش تا پخش روشن میشه میزنم روو یو اس بی موزیک پخش میشه - سرعت منو و جا به جایی بین فولدرها خیلی خیلی سریعه - فلش من 4 گیگه و پر از آهنگه - من که راضی ام - ممنون داداش .

همونی که راضی هستی خودش کلیه .....

فدات بشم داداش .... خلاصه یه کاری از دستم بر اومد انجام دادم ........

دوستان یکی این مدل کننود رو تماشا کنید مدل 8533 هست ..... این دستگاه تقریبا 700 دلار قیمت جهانیشه ......
امکاناتشو ببینید :
KENWOOD KDC MP8533 Head Unit.

Features Highlights

* Fully Motorized Slide-down Front Panel with TDF
* Advanced 3-D Multicolour FL Display (64 Colours)
* Supplied with Remote Control Unit (with Audio Control, 10-key & Dual Zone Control)
* Display Off mode function
* Maximum Output Power : 50W x 4 (MOSFET Power IC)
* 3 Preouts with 5V Pre-output Level
* Subwoofer Level & Low Pass Filter Adjustable
* System Q-Ex/ System E's+
* AUX Input
* Dual Zone Source & Volume Control
* Installer Memory/ Backup Memory
* AAC Files Playback created by ex. Apple iTunesTM for Windows
* WMA & MP3 Files Playback with ID-3 Tag Display
* 24bit D/A Converter
* Supreme
* Dual External Media Control Capability (with Optional KCA-S210A)
* Optional Apple iPod Interface Ready (KCA-iP500)

Tuner Features
FM/AM 24 Station Presets (18FM, 6AM)

These are genuine models imported by the NZ distributor and come with a full 1 Year warranty.

RRP $699!!!!

اینم عکسش :

185842_10150109387279143_4811960_n.jpgpost-275240-1311558590_thumb.jpg

من خودم P80 داشتم ...وقتی این پخش رو بستم تازه فهمیدم صدا یعنی چی !!!!!!!!!!! بی نظیره ...ولی متاسفانه تو ایران خیلی کم پیدا میشه و شایدم پیدا نشه ....

امکانات :
1 . پنل برقی
2 . تنظیم زاویه دید پنل در 3 حالت
3 . صفحه نمایش رنگی همراه با دمو
4 . صدای 24 بیتی
5 . خروجی 5 ولتی
6 . دارای پروسسور قدرتمند صدا که صدا در شفاف ترین نوع خودش پخش میشه .
7 . خروجی Sub Wofer . Rear . Front
8 . تنظیمات حرفه ای
9 . دارای دو حالت اکولایزری System Q-Ex و System E's+
10 . تنظیمات کامل HPF و LPF با حساسیتی خیلی بیشتر از پخش های پایونیر
بسته یا باز بگم ؟ خلاصه در یه جمله بگم ..... بی نظیره .....

Last edited:

mohamad reza_2010

Registered User
لایک‌ها
1
امید سلام چطوری دادا؟

به به میبینم که زدی تو گوش برنامه نویسی ایول ایول.
دادا با rsII ما چه کارایی میتونی کنی؟
ورژن برنامه و ... بکجا میرسه؟
دمو اضاف میشه بهش؟
داش امید خیلی خوشحال شدم این حرکتو زدی بعد ها که از سکرت بودن در آمد یه مقاله خیلی قشنگ بنویس بزار تو همون تاپیک من تو ساندی که میترکونه بحثش.
قبلا به این فکر بودم با یکی از اساتید دانشگاه هم صحبتشو انجام دادم اما رای رو فسخ کرد گفت ارزش نداره بشینی کلی وقتتو صرف کنی سر این قضیه قرار بود با پروگرمر و یه سری برنامه نویسی و ... بیافتم به جونش که نشد!
الان کلا دور اندروید هست رو سیستم های جدید حتی روی میکرو کنترلر های جدید هم اندروید نصب میکنند که برنامه نویس بنده خدا نشینه برای شناسوندن سنسور و ... شبو روز برنامه بنویسه.حالا بعدا تو اون تاپیک ساندی در موردش توضیح میدم جانانه :rolleyes:.
بازم خیلی دمت گرم که این پشت کارو داشتی/

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
امید سلام چطوری دادا؟

به به میبینم که زدی تو گوش برنامه نویسی ایول ایول.
دادا با rsII ما چه کارایی میتونی کنی؟
ورژن برنامه و ... بکجا میرسه؟
دمو اضاف میشه بهش؟
داش امید خیلی خوشحال شدم این حرکتو زدی بعد ها که از سکرت بودن در آمد یه مقاله خیلی قشنگ بنویس بزار تو همون تاپیک من تو ساندی که میترکونه بحثش.
قبلا به این فکر بودم با یکی از اساتید دانشگاه هم صحبتشو انجام دادم اما رای رو فسخ کرد گفت ارزش نداره بشینی کلی وقتتو صرف کنی سر این قضیه قرار بود با پروگرمر و یه سری برنامه نویسی و ... بیافتم به جونش که نشد!
الان کلا دور اندروید هست رو سیستم های جدید حتی روی میکرو کنترلر های جدید هم اندروید نصب میکنند که برنامه نویس بنده خدا نشینه برای شناسوندن سنسور و ... شبو روز برنامه بنویسه.حالا بعدا تو اون تاپیک ساندی در موردش توضیح میدم جانانه :rolleyes:.
بازم خیلی دمت گرم که این پشت کارو داشتی/
سلام ....محمد جان خوبی ؟ غریبه نیستی حدود یک ماهه که این دستگاه به دستم رسیده و
نشستم دارم باهاش کار میکنم ..... خیلی سخته محمد جان ...به خدا از خوابم دارم میزنم ....... در ابتدا چندتا دستگاه رو پر پر کردم ...... ولی تجربه ی خوبی بود ..... همین الان دارم برد p99 رو مدل میکنم .....

من در ابتدا باید بتونم راهی برای شکستن Fire Wall پخش که توسط شرکت های سازنده ایجاد شده پیدا پیدا کنم یهنی در واقع باید Centeral Prossoer Unit یعنی همون واحد پردازش مرکزی رو هک کنم ...... !!!!!!!!! زمانی که پخش هک شد ..... یه بک اپ از کل اطلاعات C Ms پخش میگیرم و در لب تاپ به نام صاحب پخش ذخیره میشه ...... که اون اطلاعات شامل ساعت . دمو ها . تنظیمات و....... هستند ..... اینم بگم که کل اون اطلاعات در واقع نگهداری میکنم تا زمانی که برای اپ بعدی نیاز به اطلاعات اولیه هست ..... و میدونم که برای چه شخصی در چه زمانی چیکار کزدم تا بعد ها سو تفاهم ایجاد نشه .....

حالا که اطلاعات و مرکز فرماندهی پخش رو هک کردم شروع میکنم به پاک کردن کل سیستم پخش .......

تمام برنامه ریزی های پخش رو پاک میکنم که حتی پخش دیگه روشن هم نمیشه و هیچ فرمانی رو اجرا نمیکنه ..حتی سی دی هم داخل نمی بره و یا بیرون نمیاره .......

حالا شروع میکنم به برنامه نویسی .... حالا اون چیزی رو که میخوام به پخش فرمان میدم ....... در اخر هم اون اطلاعاتی که از قبل ذخیره کرده بودم رو دوباره میریزم تو دستگاه که تمام دمو و تنظیمات و ........... میاد سر جاش ......
الان تونستم قسمت ورودی AUX رو تبدیل به USB کنم ........ خوب توسط یه چندتا قطعه و دستگاه اون در گاه USB رو ایجاد میکنم و پخش اماده به کاره ..............

اینی که گفتم ... یک دهم کل کاری هست که انجام میدم ..... فقط یه چیز مختصر اومدم گفتم تا بدونی داستان چیه .......
از بابت مقاله هم بگم ..... این اطلاعات و دستگاه ها فعلا سکرت میمونه
تو بقیه سایت ها هم میتونستم به راحتی تاپیکشو ایجاد کنم ولی ..........................................................
از برد تمام پخش ها بت بگم که کلا قوی ترین و حرفه ای ترین برد هارو شرکت کنوود داره ...... بعد اون کلاریون و بعدش الپاین و بعدشم پایونیر و.................
اون پخشی رو که تو صفحه قبل گزاشتم از کنوود ...هر جا دیدید به هر قیمتی بخرید ......... 700 دلار قیمت جهانیشه .......

P80 پخش خوبیه خودم داشتم .......... الان هم همون کنوود رو دارم .... محمد جان دمو میتونم بریزم ولی نریزی بهتره چون دمو ها نوع پیکسل بندی متفاوته و چون صفحه نمایش پایونیر از نوع OEL هست خیلی حساسه ..ولی زیباست !!!!!!!!!
به همین دلیل اگه نتونه اون بازدهی رو داشته باشه پیکسل میسوزونه و قیافه صفحه نمایش خیلی تابلو میشه .......
ولی میتونم ورژن برد ببرم بالا تا دیستوریت پخشت خیلی کمتر شه ..... سرعت پخش و خوندن سی دی بالا میره ...... صدا شفاف تر میشه ...... و یو اس بی رو اجرا می کنه ..................

به دلیل سکرت بودن تونستم 5 درصد کل کارا رو اینجا ارائه بدم .....

Last edited:

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
درود
با این حالی که میگید میتونم کیفیت usb رو به audio cd تبدیل کنم برای من یه کم غیر باوره.
پ.ن: بیت ریت واقعی یک audio cd اورجینال (البته خودتون هم میدونید) بالای 800 هست.در صورتی که mp3 ها نهایتا" تا 320 کیلوبیت.اگر این دستکاری شما بتونه فایل هایی نظیر flac رو هم بخونه اون وقت باید بگم که محشره.و حرف شما واقعیت داره.منتها فکر نمیکنم این طور باشه.
پس ابتدای تاپیک بنویسید که اون کیفیتی که میگد همانند cd هست منظورتون همون سی دی های mp3 هست و نه audio cd

dr.asphalt

Registered User
لایک‌ها
28
سلام داش امید گل !!! امید اولای تاپیک به چشم خورد نوشته بودی تعدادی پخش حرفه ای کنوود برای فروش !!!اینارو سراغ داری ؟؟؟؟

kenwood KDC-X7009U http://india.kenwood.com/products/car/1 ... index.html

kenwood KDC-X8009U http://india.kenwood.com/products/car/1 ... index.html

kenwood KDC-X8006U http://india.kenwood.com/products/car/1 ... index.html

kenwood KDC-X7006U http://india.kenwood.com/products/car/1 ... index.html

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
درود
با این حالی که میگید میتونم کیفیت usb رو به audio cd تبدیل کنم برای من یه کم غیر باوره.
پ.ن: بیت ریت واقعی یک audio cd اورجینال (البته خودتون هم میدونید) بالای 800 هست.در صورتی که mp3 ها نهایتا" تا 320 کیلوبیت.اگر این دستکاری شما بتونه فایل هایی نظیر flac رو هم بخونه اون وقت باید بگم که محشره.و حرف شما واقعیت داره.منتها فکر نمیکنم این طور باشه.
پس ابتدای تاپیک بنویسید که اون کیفیتی که میگد همانند cd هست منظورتون همون سی دی های mp3 هست و نه audio cd
نه عزیز برادر ..... هیچ وقت به Audio نمیرسه ...... همون سی دی

سلام داش امید گل !!! امید اولای تاپیک به چشم خورد نوشته بودی تعدادی پخش حرفه ای کنوود برای فروش !!!اینارو سراغ داری ؟؟؟؟

kenwood KDC-X7009U http://india.kenwood.com/products/car/1 ... index.html

kenwood KDC-X8009U http://india.kenwood.com/products/car/1 ... index.html

kenwood KDC-X8006U http://india.kenwood.com/products/car/1 ... index.html

kenwood KDC-X7006U http://india.kenwood.com/products/car/1 ... index.html

نه عزیزم ...هیچ یک از اینا نیست ...... ولی یکی هست که از همه اینا هم گردن کلفت تره و تو صفحه 3 در موردش توضیح دادم .....

hessam.0111

Registered User
لایک‌ها
68
از کنوود 9006 حرف نداره!!!
امید چیکار داری میکنی؟؟؟ تازه تاپیک رو دیدم!!!

rezabeigi

Registered User
لایک‌ها
7
اقا ککش رو به تنبون ما هم انداختی راستی پخش ما pioneer p8mp همون p1 سفارش اروپا اینم میشه دیگه همون 82 تومان تخفیف هم داره؟ ادرستم بده خدمت برسیم

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
اقا ککش رو به تنبون ما هم انداختی راستی پخش ما pioneer p8mp همون p1 سفارش اروپا اینم میشه دیگه همون 82 تومان تخفیف هم داره؟ ادرستم بده خدمت برسیم
جناب بحث قیمتش نیست ....مشکل اینجاست که 50 . 50 هست که اینکار انجام بشه .........این دستگاه باید برسه به دستم تا بهتون بگم ..... چون بعضی از پخش ها امکان هک رو بهم نمیدن ..... اگر شد ..با اجازه شما میزنم براتون ...اگرم نشد ...با هزینه خودم ارسال میکنم خدمتتون ....یا علی

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
6950 پایونیر این قابلیت رو داره ؟شما کدوم شهر هستین ؟
بنده مازندران هستم .... دوست عزیز عرض کردم باید برسه به دستم تا بهتون بگم میشه یا نه !!!!!!!!!چون ورژن برد پخش ها متفاوته.......

rezabeigi

Registered User
لایک‌ها
7
دوست خوبم کجا مازندران من دو هفته دیگه میام نوشهر

mre2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پخش 1یا 2 روز پیشم مهمونه ...... p1 رو امروز زدم 82 تومن ..... 4950 نزدم باید مدلش کنم تو نرم افزار بهت بگم ....

حاجی اصلا هیچ نرم افزاری نداره ..... یه کابله که تو هر بقالی هست... با نصبش به هر نوع ضبطی 30 تومن هزینه داره ........... والسلام ....
من خودم پایونیر 4950 رو انجام دادم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا