• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تمام پخش های معمولی شمارا فلش خور میکنیم ......

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
شما بنده رو نمیشناسید ..... پس اطمینانی هم نیست ..... هر کسی که منو میشناسه خودشم زنگ زده و کاراشم در حال بررسی هست .و.........
شما همینطوری اومدی یه پستی زدی در صورتی که بالا تو پست اولم عرض کردم که هرگونه خسارت رو حاضرم بدم ........
عزیز دل برادر از وقتی که این دستگاه Loader از تایلند به دستم رسید .... دارم پشت سر هم اپ میزنم ..... همین دیروز دوتا 9650 رو زدم .....

هیچ گونه کلیپی از این کار تهیه نمیشه ..... و نخواهد هم شد .... بازم اگه پست بالارو خونده باشی در مورد کارایی توضیح کامل دادم ........

شرمنده اگه جسارت شد.منظوری نداشتم .فقط میخواستم نمونه کارتون رو دیده باشم .

یه سوال : در حالت عادی از رو دگمه سورس وقتی چیزی به aux یونیت 9600 وصل نباشه رو این گزینه نمیره . وقتی شما این برد رو نصب کنید این گزینه فعال میشه ؟آیا از داخل یونبت ورودی aux رو شناسایی میکنی یا از روی ورودی پنل aux میگیری ؟ چون میخوام بدونم وقتی این برد رو وصل میکنید تکلیف اون ورودی aux رو پنل دستگاه چی مشه ؟ آیا به اون هم دوباره میشه چیزی وصل کرد ؟ مثلا آی پاد !؟

heart_broken

Registered User
لایک‌ها
6
سلام داش امید.....
داداش 5850 پایونیر چقده خرجش؟

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
باید برسه به دستم تا معلوم بشه

Last edited:

heart_broken

Registered User
لایک‌ها
6
میشه یه چند تا باند اکولایزر بهش اضافه کرد؟

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
شرمنده اگه جسارت شد.منظوری نداشتم .فقط میخواستم نمونه کارتون رو دیده باشم .

یه سوال : در حالت عادی از رو دگمه سورس وقتی چیزی به aux یونیت 9600 وصل نباشه رو این گزینه نمیره . وقتی شما این برد رو نصب کنید این گزینه فعال میشه ؟آیا از داخل یونبت ورودی aux رو شناسایی میکنی یا از روی ورودی پنل aux میگیری ؟ چون میخوام بدونم وقتی این برد رو وصل میکنید تکلیف اون ورودی aux رو پنل دستگاه چی مشه ؟ آیا به اون هم دوباره میشه چیزی وصل کرد ؟ مثلا آی پاد !؟

اصلا با پنل کاری ندارم ...اون سر جایه خودش هست ...... aux تنها راه ورود من به نرم افزار و اطلاعات C Ms پخش هست .......

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
عذر خواهی میکنم حرف بی ربط میزنم ...چون این تاپیک رو زیاد میان میبینن .....
اقایون کسی میتونه 2 عدد ساب اس پی ال پایونیر واسم پیدا کنه ...مدلش مهم نیست ... اگه آک باشه چه بهتر ...یه شیرینی هم پیش من داره .... مثلا مدل های 2000 یا 3000و 3001...3002...3003...3004,.............

داش امید یدونه سراغ دارم فکر میکنم تمیز و در حد هست SPL 2000 هست قیمتش هم 130 تومنه;)

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
سلام داش امید.....
داداش 5850 پایونیر چقده خرجش؟

علیک سلام .....

5850 بیچاره 75 تومن میخواذ .... حالا تو که با مایی .... مبلغشم واست درست میکم ..... دیگه چی میخوای ؟

میشه یه چند تا باند اکولایزر بهش اضافه کرد؟

دیگه جون داداش بیخیال شو ......

داش امید یدونه سراغ دارم فکر میکنم تمیز و در حد هست SPL 2000 هست قیمتش هم 130 تومنه;)

همونی که دست حمید همتی هستش ؟

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
علیک سلام .....

5850 بیچاره 75 تومن میخواذ .... حالا تو که با مایی .... مبلغشم واست درست میکم ..... دیگه چی میخوای ؟

دیگه جون داداش بیخیال شو ......

همونی که دست حمید همتی هستش ؟

:d آره همونه - ما که وسعمون اونقدر نیست فقط معرفیش کردم:blush:

heart_broken

Registered User
لایک‌ها
6
داداشمی....امید داداش واسه یکی از بچه هاست نموده منو...اگه شد میفرستم واسش ردیف کن...بهتر از ub100 هست که

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
:d آره همونه - ما که وسعمون اونقدر نیست فقط معرفیش کردم:blush:

اون خودش رفیق صمیمی منه ....
من یه جفت میخوام عزیزم ......

در ضمن طی آشنایی که با شما داشتم شما ثابت شده ای ..... ارزش انسان ها به وسعشون نیست به معرفت و کمالشونه که تو هم ماشالا یه دونه ای ......

داداشمی....امید داداش واسه یکی از بچه هاست نموده منو...اگه شد میفرستم واسش ردیف کن...بهتر از ub100 هست که

فدای اون بچه ها بشم .... چه کار پسندیده ای میکنن ........

یو بی 100 گرونه پیدا نمیشه ... این ارزونه ...پیدا میشه ....
یو بی 100 اطلاعات اهنگ رو رو صفحه نمایش میده ولی این نه .... صفحه نمایش هیچ چیزی از اهنگ نشون نمیده ...حتی اسم اهنگ هم نشون نمیده ....

heart_broken

Registered User
لایک‌ها
6
داداش یه مردنگی میکردی واسش یه 7و8و10 باند اکولایزر اضافه میکردی ردیف میشدا:thumbsup:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
اون خودش رفیق صمیمی منه ....
من یه جفت میخوام عزیزم ......

در ضمن طی آشنایی که با شما داشتم شما ثابت شده ای ..... ارزش انسان ها به وسعشون نیست به معرفت و کمالشونه که تو هم ماشالا یه دونه ای ......

فدات داداش - خوبی از خودته - راستی این لودر نرم افزاره یا سخت افزاره مثل باکس واسه گوشی ها درسته؟

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
فدات داداش - خوبی از خودته - راستی این لودر نرم افزاره یا سخت افزاره مثل باکس واسه گوشی ها درسته؟

اره ...حالا خیلی بزرگ و خیلی حرفه ای تره ........

داداش یه مردنگی میکردی واسش یه 7و8و10 باند اکولایزر اضافه میکردی ردیف میشدا:thumbsup:

صداشو 24 بیتی میکنم برو زندگی کن ...اصلا نیازی به اضافه کردن تعدا اکولایزر هم نیست ..... پخش ماشین من 3 باند اکولایزر داره بیا صدارو گوش کن زندگی کن.... بی نظیره این پخش....

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
اره ...حالا خیلی بزرگ و خیلی حرفه ای تره ........

صداشو 24 بیتی میکنم برو زندگی کن ...اصلا نیازی به اضافه کردن تعدا اکولایزر هم نیست ..... پخش ماشین من 3 باند اکولایزر داره ولی باهاش میرم تو نمایشگاه شاخ همه رو میشکنم و میام .... بی نظیره این پخش....

امید جان داداش این 4250 نیاز به این 24 بیتی داره؟ صدا خیلی تغیر میکنه؟ من واسه خودم و گوشام میخوام

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
امید جان داداش این 4250 نیاز به این 24 بیتی داره؟ صدا خیلی تغیر میکنه؟ من واسه خودم و گوشام میخوام

خوش تیپ من اون اپ کردم دادم دستت ... ورزن بردشو از 112.0026 به 112.0598 بردم بالا ..... همبن الان 24 بیتی هست ..... تو اجرا یو اس بی هم خیلی سریع عمل میکنه ...........

O X Y G E N

Registered User
لایک‌ها
173
آقا امید ببخشید مزاحم میشم

میخواستم بدونم تا چند گیگ usb رو ساپورت میکنه ؟ آیا برای لود کردن یه usb هشت گیگ پر از آهنگ دچار مشکل نمیشه و برای پخش کردن و جابجا کردن آهنگها و فولدرها سنگین عمل نمیکنه ؟ در این مورد کمی اطلاعات میدی عزیز
روی ترک هم فوروارد میکنه ؟

سپاس بزرگوار . خیلی رفته تو مخم که پخشمو بیارم خدمتت تا ردیفش کنی

Omid_Rms

Registered User
لایک‌ها
1
آقا امید ببخشید مزاحم میشم

میخواستم بدونم تا چند گیگ usb رو ساپورت میکنه ؟ آیا برای لود کردن یه usb هشت گیگ پر از آهنگ دچار مشکل نمیشه و برای پخش کردن و جابجا کردن آهنگها و فولدرها سنگین عمل نمیکنه ؟ در این مورد کمی اطلاعات میدی عزیز
روی ترک هم فوروارد میکنه ؟

سپاس بزرگوار . خیلی رفته تو مخم که پخشمو بیارم خدمتت تا ردیفش کنی

شما مراحمی عزیزم .......
والا داداش من تا حالا تست نکردم ولی فلش خودم 4 گیگه ...پر از اهنگ هم هست و راحت داره اجرا میکنه ...... در ضمن هیچ اطلاعاتی بهم نمیده که اسم اهنگی که داره پخش میکنه چیه ..... واسه همین من گیج میشم ...... سنگین نیست معمولیه ...... خیلی راحت همرو اجرا میکنه ....... همین الان Loader رو خاموش کردم ...... و دارم p80 رو تست میکنم .... مشکلی نیست .......

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
خوش تیپ من اون اپ کردم دادم دستت ... ورزن بردشو از 112.0026 به 112.0598 بردم بالا ..... همبن الان 24 بیتی هست ..... تو اجرا یو اس بی هم خیلی سریع عمل میکنه ...........

داداش امید 100% تایید میشه - راست میگی داداش تا پخش روشن میشه میزنم روو یو اس بی موزیک پخش میشه - سرعت منو و جا به جایی بین فولدرها خیلی خیلی سریعه - فلش من 4 گیگه و پر از آهنگه - من که راضی ام - ممنون داداش .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا