• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
حرفی از ارغوان رضایی نزدی چرا؟
من تنیسور زن ایرانی رو نمیشناسم که تو مسابقات اوپن استرلیا بازی کرده باشه
به جز ارغوان رضایی که البته از طرف کشور فرانسه بازی میکنه!
T2_rezai.jpg

اویزه گردن بندش منو یاده یه چیزی میندازه!
رنکینگش تو جهان 40 ام که به نظر خوب میاد!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
حرفی از ارغوان رضایی نزدی چرا؟
من تنیسور زن ایرانی رو نمیشناسم که تو مسابقات اوپن استرلیا بازی کرده باشه
به جز ارغوان رضایی که البته از طرف کشور فرانسه بازی میکنه!
T2_rezai.jpg

اویزه گردن بندش منو یاده یه چیزی میندازه!
رنکینگش تو جهان 40 ام که به نظر خوب میاد!
اتفاقا کاملا دنبالش می کنم ... یه مصاحبه خوب هم ازش دارم ... توی اوپن فرانسه بود که شناختمش ( البته اونجا می گفت arvane و من نمی دونستم ایرانیه یا نه
Just_Cuz_19.gif
) ... بازی اش با دمنتیوا رو هم کامل دیدم ... انصافا خوب بازی می کرد ...
96.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
( البته اونجا می گفت arvane و من نمی دونستم ایرانیه یا نه
Just_Cuz_19.gif
)
جالبه اون بنده خدا ها که "ر" ندارن به جاش میگن "ق" حالا بنده خداها چه جوری این اسم ارغوان رو تلفظ کنن؟!
اققوان!!!! :D
حالا تا خیلی از تنیس ایران فاصله نگرفتیم یه خبر دسته چندم بدم!
منصور بهرامی مشاور فدراسیون تنیس شد
177.gif

کشاورز که دبیر فدراسیون تنیس که خوب میشناسمش! تو دانشگاه ازش 19 گرفتم!
242.gif

منصور بهرامی هم که شناسه!
فردا ، پس فردا اگر شنیدین live for what? شد همه کاره فدراسیون تنیس تعجب نکنید!؟
271.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
جالبه اون بنده خدا ها که "ر" ندارن به جاش میگن "ق" حالا بنده خداها چه جوری این اسم ارغوان رو تلفظ کنن؟!
ارغوان حذف شد
shame.gif
... 1-2 باخت ....

این خودش :

capt.mel12001170239c.australia_tennis_open_mel120.jpg

اینم حریفش ، که اونم فرانسوی بود :

t2314702.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کجا به دنیا اومد این ارغوان؟!
فرانسوی بلده؟ ملیت اش فرانسویه؟
ولی قیافه اش تابلو ایرانیه!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اتفاقا کاملا دنبالش می کنم ... یه مصاحبه خوب هم ازش دارم ... توی اوپن فرانسه بود که شناختمش ( البته اونجا می گفت arvane و من نمی دونستم ایرانیه یا نه
Just_Cuz_19.gif
) ... بازی اش با دمنتیوا رو هم کامل دیدم ... انصافا خوب بازی می کرد ...
96.gif

برام جالبه که به غیر از خودم کسی دیگه ای هم بازی های اراونه رضایی رو دنبال می کنه .منم برای اولین بار اروانه رو توی رولاند گاروس شناختم .هیچ وقت یادم نمیره راند دوم بازی با آی سوگویاما بود که کانال الجزیره بازیشو پخش کرد .اول نمی دونستم ایرانیه یکمی که از بازی گذشت تازه فهمیدم. اون گردنبند نقشه ایران رو هم که دیدم مطمئن شدم. واقعا خوشحال و هیجانزده شدم. مخصوصا بعد از اینکه بازی رو برد اونم از نفر 21 جهان.(عکسی که live for what ? عزیز گذاشته مربوط به همون بازیه . یادش بخیر). راند سوم هم از نیکل وایدیسوفا یه ست گرفت. بعدازاین مسابقات که یه دفه یه جهش بزرگ توی جدول رنکینگ داشت و رتبشو به 113 رسوند و ثابت کرد اینده روشنی توی تنیس جهان داره.
بازی با النا دمنتیفا رو منم دیدم. توی راند چهارم us open .چقدر حرص خوردم . ست اول بازی رو 5 به 2 جلو بود ولی 5 تا گیم پشت سر هم باخت تا بازیه برده رو به" النا" تقدیم کنه.واقعا حیف شد .

متاسفانه امسال هم فصل رو خیلی بد شروع کرد هفته اول که همه رقباش یا توی gold coast یا توی اوکلند نیوزیلند شرکت کردن اصلا بازی نکرد. هفته دوم هم انتخاب خیلی اشتباهی کرد رفت اوپن سیدنی( لقمه بزرگتر از دهن) که تو "کوالی فاییگ" حذف شد و اصلا به جدول اصلی نرسید. در حالیکه می تونست بجاش بره hobart و امتیاز جمع می کرد. کاری که سونیا میرزای هندی کرد .
از تمام اونا بدتر باخت امروزش توی اوپن استرالیا بود. اونم به یه فرانسوی که 7 رده توی جدول عقب تر از اراونه هست(47) . حذف توی راند اول واقعا نا امید کننده بود. با این وضعیت قطعا باید منتظر یه پسرفت شدید توی رنکینگ جدید باشیم( شاید تا بیش از 10رده یعنی رده 50 به بالا) .

امیدوارم توی هفته های اینده اراونه جبران کنه و به پیشرفتش ادامه بده.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
کجا به دنیا اومد این ارغوان؟!
فرانسوی بلده؟ ملیت اش فرانسویه؟
ولی قیافه اش تابلو ایرانیه!

ارغوان یا اراونه توی 14 مارچ سال 1987 در شهر "سنت اتین" فرانسه از پدر و مادر ایرانی متولد شده .قدش 163 سانتیمتر و وزنش 60 کیلو هست.
اسم پدرش "ارسلان "که مربیش هم محسوب میشه .اسم مادرش نوشینه که فیزیوتراپیسته و توی تمام مسابقات همراهیش میکنه .
اسم برادرش " انوشیروان" هست. که اونم به عنوان حریف تمرینی تو تمام مسابقات همراهش هست.
یه خواهر کوچکتر هم داره به اسم "کمند"
در مورد اینکه قیافش تابلوست که ایرانیه کاملا موافقم.
یه مساله جالب در موردش اینه که یه گردنبند طلایی به شکل نقشه ایران داره که همیشه توی تمام مسابقات و حتی تمرینات دور گردنشه.
در ضمن فارسی و انگلیسی و فرانسه رو به راحتی صحبت میکنه.
از راکت BABOLAT استفاده می کنه ( هم از سریه AERO هم PURE DRIVE !!!)

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ارغوان یا اراونه توی 14 مارچ سال 1987 در شهر "سنت اتین" فرانسه از پدر و مادر ایرانی متولد شده .قدش 163 سانتیمتر و وزنش 60 کیلو هست.
اسم پدرش "ارسلان "که مربیش هم محسوب میشه .اسم مادرش نوشینه که فیزیوتراپیسته و توی تمام مسابقات همراهیش میکنه .
اسم برادرش " انوشه" هست. که اونم به عنوان حریف تمرینی تو تمام مسابقات همراهش هست.
یه خواهر کوچکتر هم داره به اسم "کمینه"
در مورد اینکه قیافش تابلوست که ایرانیه کاملا موافقم.
یه مساله جالب در موردش اینه که یه گردنبند طلایی به شکل نقشه ایران داره که همیشه توی تمام مسابقات و حتی تمرینات دور گردنشه.
در ضمن فارسی و انگلیسی و فرانسه رو به راحتی صحبت میکنه.
از راکت BABOLAT استفاده می کنه ( هم از سریه AERO هم PURE DRIVE !!!)

169.gif

خیلی خوبه! اطلاعات جالی بود! آفرین
109.gif

من یکم دنبال پرفایلش گشتم اما چیزه خاصی پیدا نکردم!!
فکر کنم برای ایران هم بازی کرده باشه!
اگر اشتباه نکنم قهرمان بازی های زنان مسلمان شده!
اینو خیلی مطئمن نیستم حتی مطمئن نیسیتم تو اون مسبقات از طرف ایران شرکت کرده بود یا نه؟!
به نظر میرسه از طرفدارهای حرفه ای تنیس باشی!
تا حالا کجا بودی؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
169.gif

خیلی خوبه! اطلاعات جالی بود! آفرین
109.gif

فکر کنم برای ایران هم بازی کرده باشه!
اگر اشتباه نکنم قهرمان بازی های زنان مسلمان شده!
اینو خیلی مطئمن نیستم حتی مطمئن نیسیتم تو اون مسبقات از طرف ایران شرکت کرده بود یا نه؟!
به نظر میرسه از طرفدارهای حرفه ای تنیس باشی!
تا حالا کجا بودی؟

بله live for what عزیز .متاسفانه اشتباه نمی کنی.چند سال پیش برای ایران توی مسابقات کشورهای اسلامی بازی کرد!!!؟؟ (واقعا نمی دونم به چه دلیل)و خیلی راحت هم قهرمان . فک نمی کنم اینجا و توی این تاپیک جاش نباشه ولی خیلی دوست دارم بعدا مفصلا در مورد این موضوع ( سوء استفاده از ورزشکارهای که محصول یک کشور دیگن به نام یه کشور دیگه)صحبت می کنم..الان فقط می خوام این سوال رو مطرح کنم: اگه ارغوان توی ایران بزرگ میشد امکان داشت تا این سطح جهانی پیشرفت کنه؟؟؟ایا برنامه ای برای پرورش استعداد وجود داره؟؟؟؟ اصلا دخترا حق شرکت توی مسابقات بین المللی رو دارن؟؟ .........

بگذریم .بعدا مفصلا در این مورد صحبت می کنم.

راستی این تاپیک رو چند وقتی بود پیدا کرده بودم ولی چون یه مدتی بود up date نمی شد دیر به دیر سر میزدم تا دیروز که دیدم دوستان در مورد open استرالیا مطلب نوشتن

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جالبه امسال ارغوان برای اولین بار توی مسابقات double هم شرکت کرد. البته partner ضعیفی داشت.
Sandra Kloesel المانی که رنکیگش 93 هست . ولی قرعه خوبی نداشت و راند اول با سانیا میرزای هندی و Anabel Medina Garrigues اسپانیایی که هر دوشون از دابل بازای خوب دنیا هستن ( سید 10 مسابقات) روبرو شدن و همونجوری که قابل پیش بینی بود باختن . ست اول رو 6- 1 باختن ولی ست دوم رو خیلی بهتر و هماهنگ تر شروع کردن ولی در حالیکه 3 به 1 جلو بودن و سرویس هم دستشون بودن ،متاسفانه از شانس خوبشون استفاده نکردن و ست دوم رو هم 6 به 4 باختن. ولی با توجه به اینکه اولین تجربه دابل ارغوان بود اونم جلوی دو تا دابل باز خوب دنیا و با وجود ضعیف بودنpartner شروع خوبی داشت و می تونه یه تجربه عالی براش باشه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام .. می بینم که یه دوست قدیمی کار اضافه شد بهمون ...
hola.gif

علت اپدیت نشدن این بود که فصل استراحت بود و ما هم همینطور !!!
sunburn.gif

به نقل از radiohead :
اینم پروفایل ارغوان توی سایت رسمی WTA ... کلی پروپیمونه ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بلیک تو دور اول ، مویا رو برد ... اینا همین هفته قبل ، توی فینال مسابقات سیدنی با هم بازی کردن ( که بلیک برد ) ... توی مراسم جوایز اونجا ، مویا به شوخی گفته بود : " من و بلیک ، قبل از بازی توافق کردیم که هرکی اینجا برد ، توی اوپن استرالیا ببازه " ( چون اون موقع هم می دونستن که باید دور اول ، با هم بازی کنن ) ...ولی ظاهرا وقت شوخی تموم شده !!!
87.gif

//
پل هنری ماتیو بیچاره !!!! دو دست اول رو برد ... دست آخر، مصدوم شد و حذف شد ...
106.gif

//
باگداتیس از مانفلیس باخت ( همون یارو فرانسویه که نعره می زد تو رولند گاروس !! ) و حذف شد ..
sad.gif

full.getty-72061257wj479_australian_op_8_49_20_am.jpg

این مانفلیسه !!

full.getty-72061257wj342_australian_op_5_47_39_am.jpg

سافین در حال کتک کاری با تور !!! بازم 5 ست طولش داد !!! دیوانه اس !!
inky.gif

full.getty-72632815wj395_australian_op_9_20_27_am.jpg

هیوئیت با خوش شانسی برد !!!
56.gif

full.getty-tennis-open-aus-golovin_3_50_13_am.jpg

تاتیانا گلوین رو یادتونه ؟ همون که تو بازی با شاراپووا مصدوم شد ... الان خوبه حالش !!​

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اولین بار مانفیلس خودش رو پارسال توی تورنمت 1 میلیون دلاریه دوحه قطر مطرح کرد و خودشو به فینال رسوند و توی بازیه نزدیک به راجر فدرر باخت و نشون داد از امید های اینده تنیس دنیاست.تمام اخبار دیروز استرالیا تحت الشعاع برد مانفیلس مقابل باقداتیس بود. بازی خیلی جذابی بود واقعا حیف که نمی تونیم بازی ها رو ببینیم .کسی خبر داره کانالی هست که بشه بازی ها رو ازش دید (البته به غیر از srg swiss ).ای کاش euro sport بازبود:( :( من که واقعا دارم خماری میکشم:(

راستی این عکس تتیانا گلوین فوق العاده هست. شما عکس هاتون رو کجا upload میکنید؟؟ منم می خوام چند تا عکس بزارم .

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جالبه .الان فهمیدم که ارغوان چند هفته پیش اومده بود ایران و توی زمین های hard court جهانشهر کرج تمرین کرده در حالیکه خیلی از حریفاش توی این مدت به اکادمیه تنیس " NICK BOLLETIERI" توی فلوریدای امریکا رفته بودن و زیر نظر بهترین مربی های جهان تمرین میکردن البته نتیجش رو هم دیدیم:hmm: حیف شد خیلی دوست داشتم از نزدیک ببینمش. توی این مدت یه مصاحبه هم با خودش و پدرش شده که توی اون صحبت های جالب و عجیبی کردن مثلا مسافرت با اوتومبیل کاروان برای رسیدن به مسابقه به خاطر نداشتن اسپانسر!! و از همه عجیب تر طرز تفکر پدرشه که به نظر من واقعا باعث تاسف هست.کسی که هرگز تنیس بازی نکرده ولی خودشو مربیه دخترش میدونه!!

...........................................................................................................................................
ارغوان رضايي: مي‌خواهم زن شماره يك تنيس جهان شوم !!!

قبل از اينكه چهره شرقي‌اش يا حتي لهجه شيرين فارسي‌اش بگويند كه او يك دختر ايراني است، گردنبندش معرفي‌اش مي‌كند گردنبندي كه به اندازه خود ارغوان رضايي معروف است؛ نقشه ايران. اما اين تنها چيزي است كه مي‌گويد ارغوان ايراني است. علاقه خاصي دارد كه از ايراني‌بودنش و از ايران صحبت كند، اما واقعيت اين است كه او متعلق به فرانسه است و تنيس اين كشور.

ارغوان رضايي سال پيش وقتي در جدول رنكينگ بهترين تنيسورهاي جهان تا چهل و يكم بالا رفت، معروف شد. دختري با مليت ايراني - فرانسوي كه مثل همه تنيسورها مي‌خواهد روزي شماره يك جهان شود. ارغوان چند هفته پيش در تهران بود، براي تمرين در زمين‌هاي هارت كورت كرج و ديدن خانواده پدري و مادري. از امروز هم در مسابقه‌هاي اوپن استراليا بازي مي‌كند، مسابقه‌اي كه قرار است او را حداقل به جمع 10 نفر اول بياورد. ارغوان با نام فرانسه در تنيس جهان معروف شده، اما به‌نظر هنوز بين پدر او، مربي‌اش و فدراسيون تنيس اختلافاتي وجود دارد. اختلافاتي كه دلايل عجيبي دارد. در ورزش امروز دنيا كه تيم‌هاي ملي كشورها، بازيكناني با مليت‌هاي مختلف دارند، ارسلان رضايي، پدر ارغوان مي‌گويد كه به دليل خارجي‌بودن، نمي‌توانند مثل بقيه از امكانات فرانسه استفاده كنند.

تعداد ايراني‌هايي كه با نام كشورهاي ديگر در ورزش معروف شده‌اند، كم نيست. اكثر آنها هم مثل شما به ايران علاقه خاصي دارند، اما به نظر مي‌رسد شما طور ديگري ايران را دوست داريد؟

درست است كه در فرانسه به دنيا آمده‌ام و آنجا بزرگ شده‌ام، اما همه خانواده‌ام، ايران هستند. عمه، عمو، دايي و... همه اينجا زندگي مي‌كنند. من محيط ايران و مردمش را هم خيلي دوست دارم.

و چلوكباب!

بله، چلوكباب و همه غذاهاي ايراني، اما دوست دارم چلوكباب را در ايران بخورم. وگرنه در پاريس هم مي‌شود چلوكباب خورد. آنجا رستوران‌هاي ايراني زياد است. مادرم هم در خانه هميشه غذاي ايراني مي‌پزد.

گردنبندت هم كه نقشه ايران است.

آن را دايي‌ام هديه داده. هميشه با من است. بعد از هر مسابقه‌اي روزنامه‌نگاران فرانسوي درباره گردنبندم سوال مي‌كنند و من مي‌گويم اين گردنبند براي اين است كه نشان بدهد من از كجا آمده‌ام.

از اينكه شما ايراني هستيد و نفر چهارم تنيس فرانسه، تعجب نمي‌كنند؟

هميشه تعجب مي‌كنند. به‌خصوص اينكه شرايط من با بقيه بازيكنان فرق دارد. آنها هم شرايط خوبي داشته‌اند و معروف شده‌اند، اما من در بدترين شرايط تمرين كرده‌ام. در شروع امكانات زيادي نداشتم، هميشه چيزي بود كه اذيتم مي‌كرد. يا در سرما تمرين مي‌كردم يا در گرماي شديد. فدراسيون تنيس هم كه كمكم نمي‌كند.

وقتي كه در مسابقه‌هاي اوپن آمريكا (چهارمين و آخرين گرنداسلم سال) شركت كردي، روزنامه‌هاي زيادي درباره اين موضوع نوشتند. مشكل خاصي بين فدراسيون و پدرت وجود دارد؟

مشكل آنها اين است كه پدرم مربي‌ام است. ورزش فرانسه خوشش نمي‌آيد كه موفقيت‌هاي يك ورزشكار به اسم يك نفر ديگر تمام شود. آنها مي‌خواهند بگويند كه فدراسيون اين كار را براي ارغوان رضايي انجام داد و به همين دليل موفق شد.

اين مشكل به ايراني‌بودن يا مسلمان‌بودن شما كه ربطي ندارد؟

نه، اصلا. همه مي‌دانند كه من مسلمان هستم و خيلي از مسائل را رعايت مي‌كنم. در فرانسه خيلي‌ها مسلمان يا عرب هستند. همه تشويقم مي‌كنند، از اين نظر مشكلي ندارم.

پدر ارغوان: ما ايراني‌ها يك حرف خوب مي‌زنيم. مي‌گوييم طرف لقمه چرب است. الان ارغوان براي فدراسيون تنيس فرانسه لقمه چرب است. مي‌خواهد همه چيز به اسم خودش تمام شود اما من يك اخلاقي دارم كه نمي‌گذارم كسي بالاتر از من باشد. ارغوان بچه بود، فدراسيون گفت توپ جمع كن بازيكنان بزرگ دنيا شود. پول، لباس هر چيز ديگري كه لازم داشت، مي‌دادند. موقعيت خوبي بود. بازي بازيكنان مطرح را مي‌ديد، اما من اجازه ندادم. گفتم دخترم شخصيت دارد. هميشه خواسته‌ام به دخترم شخصيت بدهم، از همان بچگي، اما فدراسيون مي‌خواهد ما را بكوبد.

چرا؟

ما خارجي هستيم. مثل اين است كه يك افغاني بيايد در كشتي قهرمان ايران شود.

ارغوان: در فرانسه خيلي نژادپرست هستند.

اين موضوع اذيتتان نمي‌كند؟

ارغوان: در شروع كارمان خيلي سخت بود. اينجا ايراني خيلي كم است. ما براي آنها عرب هستيم.

پدر ارغوان: ارغوان بچه بود كه از ما شكايت كردند. حرفشان اين بودكه چرا يك خارجي تنيس بازي مي‌كند. اين را هم گفته بودند كه تمرينات ارغوان زياد است. به قاضي گفتم نمي‌خواهم بچه‌هايم در خيابان باشند. شما مي‌خواهيد بچه‌هايتان موفق شوند، من هم همينطور. ايراد گرفت كه چرا ساعت تمرينات زياد است. جواب دادم كه مي‌خواهم دخترم قهرمان جهان شود. پرونده را بست. البته تهديد كردم كه اگر ما را اذيت كنيد، به سفارت ايران در فرانسه شكايت مي‌كنم.

منظورتان چيست؟ زياد تمرين مي‌كرد؟

پدر: من به همه روزنامه‌ها گفتم كه از سن هفت سالگي روزي دو نوبت يك ساعت و نيم تمرين مي‌كرد، اما واقعيت اين است كه او روزي 8 تا 10 ساعت تمرين داشت.

زياد نبود؟

پدر: كسي كه از ورزش اطلاع داشته باشد، مي‌داند كه تا رشد هورموني بچه تمام نشده، هرچقدر كه مي‌شود بايد فشار تمرينات را بالابرد. وقتي كه رشد هورموني تمام شد، ديگر نمي‌شود كاري انجام داد. وقتي كه ارغوان در سن بچگي بود، ديدم كه تنيسور خوبي مي‌شود، همه كار انجام دادم و تا حالا نتيجه گرفته‌ايم اما با دختر كوچكترم كمند، دو هفته كار كردم. در مرحله نيمه نهايي ليگ فرانسه باخت و گفتم تو به درد تنيس نمي‌خوري. ديگر با او كار نكردم. بازيكن هم بايد خودش بخواهد. البته باز هم مي‌گويم تمرين زياد مهم است. يك مثل داريم كه مي‌گويد؛ كار نيكو كردن از پر كردن است. ما نتيجه پشتكاري را كه داشته‌ايم، گرفته‌ايم. حرفه‌اي‌ها تمرين من و ارغوان را مي‌بينند، وحشت مي‌كنند، نمي‌دانند كه انجام هر كاري از دست ما ايراني‌ها برمي‌آيد. وقتي ما در قصه‌هايمان داريم كه زني، گاوي را به دوش مي‌كشد، پس تمرين چند ساعته برايمان مشكلي نيست. البته من هميشه مي‌گويم كه خدا هم به ما خيلي كمك مي‌كند. اين خواسته خدا هم بوده كه ما را به اينجا رسانده. ارغوان سال پيش در رنك 240 بود و در 8 ماه به رنك چهل و يكم رسيد.

پسرتان چطور؟

انوشيروان بدشانسي آورد، از بهترين‌ها بود اما قدش كوتاه ماند. وقتي تنيس را كنار گذاشت، دوباره رشد كرد. الان حريف تمريني ارغوان است.

شما خانوادگي به‌نوعي درگير تنيس هستيد؟

ما همه جا پنج نفري هستيم. همسرم، ماساژور ارغوان است و با پختن غذاهاي اصيل ايراني، مسوول تغذيه او هم هست.

فدراسيون تنيس فرانسه اصرار دارد كه مربي شما كسي غير از پدرتان باشد. درست كه با مربيگري پدرتان به نتايج خوبي رسيده‌ايد. شايد آنها فكر مي‌كنند يك مربي سطح بالاتري داشته باشيد، سريع‌تر به رنك‌هاي بالاتر برسيد؟

ارغوان: من اگر به اينجا رسيده‌ام، با كمك خانواده‌‌ام بوده. اگر مربي ديگري داشته باشم، نتيجه بهتري نمي‌گيرم. چند هفته‌اي امتحاني با مربي ديگري كار كردم، ديدم پدرم بهتر است.

آقاي رضايي موضوع مهمي است كه شما چطور به اين درجه از مربيگري رسيده‌ايد كه شاگردي در سطح اول تنيس داشته باشيد؟

من فوتباليست بودم. قبل از انقلاب در تيم‌هاي بانك ملي و ژاندارمري بازي مي‌كردم. براي ادامه تحصيلات در رشته زمين‌شناسي به فرانسه رفتم كه موفق نشدم. هميشه دوست داشتم معلم ورزش شوم. قهرماني يكي از بازيكنان تنيس فرانسه را در تلويزيون ديدم. همان موقع گفتم كه بچه‌هاي من بايد تنيسور شوند. چيزي از تنيس نمي‌دانستم. اين تكنيك تنيس من نبود كه ارغوان را ارغوان كرد. اين اخلاق نظامي‌ام بود كه از ارغوان بازيكن ساخت.

يعني اصلا كلاس مربيگري هم نرفتيد؟

نه. فقط ديدم كه يك بازيكن تنيس به چه چيزي نياز دارد. يك تنيسور بايد عضله‌هاي شكمش قوي باشد و من تا جايي كه مي‌توانستم از ارغوان خواستم دراز و نشست برود. در ليگ فرانسه ماهي يك بار تست آمادگي جسماني مي‌گرفتند. سرعت پا، پرتاب وزنه، پرش و... ارغوان در همه اين تست‌ها افتضاح بود اما در دراز و نشست از همه بهتر بود. بهترين بازيكن پسر فرانسه در دقيقه 73 بار دراز و نشست مي‌زد، ارغوان 76 بار. اين بود كه كمك مي‌كرد ضربه دست ارغوان قوي باشد. من يك دونده نمي‌خواستم. كسي را مي‌خواستم كه محكم ضربه بزند. الان به خاطر ضربه‌هاي سنگين دستش است كه همه آرزو مي‌كنند با ارغوان رضايي هم‌گروه نشوند.

روزنامه‌ها درباره مشكل ارغوان براي داشتن اسپانسر تامين‌كننده لوازم ورزشي هم نوشته بودند، اين مشكل حل شد؟

ارغوان: مارك‌هاي معتبري كه در فرانسه هستند، با فدراسيون كار مي‌كنند. من براي اينكه تبليغ نكنم، مارك‌ها را مي‌كنم.

پس هنوز مشكل مالي داري. روزنامه‌ها نوشته بودند كه براي اكثر مسابقه‌ها با خودروي كاراوان سفر مي‌كني؟

خيلي وضع مالي‌مان بد نيست ما بدبخت نيستيم اما خرج ورزشكاران حرفه‌اي بالاست و بايد اسپانسر داشته باشند. ما در اروپا با ميني‌بوس كاراوان كه جاي سه تخت خواب و گاز غذاپزي دارد، سفر مي‌كنيم.

اين براي بازيكنان ديگر تعجب‌آور است. براي مسابقه‌هاي اوپن آمريكا هم من خانه يكي از دوستان پدرم بودم. البته به‌تازگي يك فرودگاه فرانسوي اسپانسر من شده. صاحب اين فرودگاه در دوران جواني‌اش مشكل من را داشت و به خاطر همين كمكم مي‌كند.

رابطه‌ات با بازيكنان ديگر چطور است، با بازيكنان بزرگ دنيا؟

با همه خوبم. ما مثل يك خانواده مي‌مانيم. يك هفته در ژاپن هستيم، هفته بعد در استراليا و... مجبوريم با هم خوب باشيم. آنها خيلي از ايران مي‌پرسند و چيزهاي ديگر. البته بعضي‌ها خودشان را مي‌گيرند و محل نمي‌گذارند.

در فرانسه چطور، طرفدار داري؟

نمي‌خواهم از خودم تعريف كنم، اما با نتايجي كه امسال گرفته‌ام، از بازيكنان شماره 2 و 3 فرانسه بيشتر طرفدار دارم. در مسابقه‌هاي من استاديوم هميشه پر است. مي‌دانيد چرا دوستم دارند؟ با آنها خيلي خوب برخورد مي‌كنم. تشويق مي‌كنند، جواب مي‌دهم. بعد از بازي با آنها، حرف مي‌زنم. بيشتر سعي مي‌كنم اخلاق ايراني داشته باشم. خوش به‌خورد و بگو و بخند، مردم فرانسه هم من را به‌عنوان يك بازيكن ايراني - فرانسوي دوست دارند.

ايراني‌هاي مقيم فرانسه هم به استاديوم مي‌آيند؟

خيلي كم هستند. بعضي وقت‌ها با پرچم ايران مي‌آيند اما موضوعي كه من از آن خوشحالم، اين است كه طرفداران من اكثرا جوان هستند. مثل بقيه تماشاگران تنيس نيستند كه مسن باشند و فقط به‌خاطر علاقه‌شان به اين رشته به استاديوم بيايند. طرفداران من به خاطر خودم مي‌آيند.

در فرانسه چند ورزشكار ايراني ديگر هم داريم، آنها را مي‌شناسي؟

منصور بهرامي (تنيسور ايراني كه با بازي‌هاي نمايشي شهرتي جهاني دارد) و مهيار منشي‌پور (بوكسور ايراني‌الاصل و قهرمان شش دوره سبك وزن جهان) را مي‌بينم. بهرامي را جوان بودم، زياد نمي‌ديدم، اما الان كه بزرگ شده‌ام و بازي‌هايم خوب شده، سر مسابقاتم مي‌آيد. او تنيسور خوبي است و بعضي وقت‌ها نكاتي را هم مي‌گويد. مهيار منشي‌پور هم هر وقت بتواند سر مسابقه‌ام مي‌آيد. من هم بعضي وقت‌ها سر مسابقه‌‌هاي بوكس او مي‌رفتم.

الان رنك 41 تنيس دنيا را داري. بازيكنان ديگر جدي‌ات مي‌گيرند؟

بله. آنها از من مي‌ترسند. من تازه‌واردم و ضرب دستم خيلي قوي است. من هنوز ناشناخته هستم و اين براي آنها خطر بزرگي است. سال پيش در اوپن فرانسه (اولين گرنداسلم سال) تجربه زيادي نداشتم. اولين بار بود كه در استاديوم بزرگ بازي مي‌كردم، اما الان ديگر همه چيز عادي شده و مي‌توانم نتايج بهتري بگيرم.

پدر:‌ موقع قرعه‌كشي كه مي‌شود خيلي از بازيكنان بزرگ دعا مي‌كنند كه با ارغوان همبازي نشوند. در يكي از مسابقه‌ها بود كه اگر ارغوان بازي با حريف چك را مي‌برد با املي موستمو بازيكن شماره يك دنيا بازي مي‌كرد. مربي مستمو گفته بود كه ترجيح مي‌دهد بازيكن چك ببرد. البته متاسفانه ارغوان باخت. اكثر بازيكنان با ارغوان كه حريف مي‌شوند، خودكشي مي‌كنند! آنها به خودشان مي‌بازند، از ارغوان مي‌ترسند و همه توپ‌هايشان را به اوت مي‌زنند. ‌

با ماريا شاروپوا (نفر دوم جهان) هم ارتباط داري؟

نه! چرا در ايران همه از او مي‌گويند؟ شاروپوا خيلي بازيكن بزرگي نيست. خيلي معمولي است! اما چون چهره قشنگي دارد و موقع بازي جيغ مي‌زند، ايراني‌ها دوستش دارند. همه بازيكنان تقريبا در يك سطح هستند. من هيچ كدام را دست كم نمي‌گيرم.

براي شركت در اولين گرنداسلم سال 2007 كه در استراليا برگزار مي‌شود، در ايران و زمين‌هاي كرج تمرين كردي. شرايط تمرين در فرانسه بهتر نبود؟

پدر ارغوان: تصميم نداشتيم به ايران بياييم، اما ارغوان دوست داشت خانواده‌اش را ببيند. من هم گفتم ارتفاعات توچال براي بدنسازي خوب است. يكي از دوستانمان هم زمين‌هاي كرج را به ما معرفي كرد. نتوانستيم به توچال برويم. خبرنگار فرانسوي همراه ما بود و مجوز نداشت و به همين دليل اجازه ندادند برويم بالا اما زمين‌هاي كرج خيلي خوب بود. ارغوان روي زمين‌هاي سفت بزرگ شده و زمين كرج هم، هارت كورت بود. اين ويژگي تمرين ارغوان است. وقتي روي زمين سخت تمرين كند، روي زمين خاك هم با سرعت بيشتري حركت مي‌كند. ما از كساني كه اين زمين را بدون دريافت پول در اختيار ما گذاشتند، واقعا تشكر مي‌كنيم.

به دليل مشكلاتي كه داشتيد، روي زمين‌هاي سفت بازي مي‌كنيد؟

نه اين شگرد ماست. ارغوان به قدري روي زمين‌هاي سفت بازي كرده كه حالا سرعتش بالاتر از همه است و اين موضوعي است كه باعث تعجب ديگران شده.

فكر مي‌كني در مسابقه‌هاي استراليا بتواني به مراحل بالاتر راه پيدا كني؟

نمي‌توانم چيزي را پيش‌بيني كنم. من مي‌خواهم همه بازي‌ها را ببرم و ديگران هم همين را مي‌خواهند اما مهم اين است كه من مي‌خواهم زن شماره يك تنيس جهان شوم و مي‌شوم. فكر مي‌كنم سال 2007 جزو 10 نفر اول باشم.

در بازي‌هاي كشورهاي اسلامي براي ايران سابقه داري، چرا در بازي‌هاي آسيايي دوحه اين كار را انجام ندادي؟

نمي‌توانستم؛ بعد از بازي‌هاي كشورهاي اسلامي فدراسيون فرانسه ايراد گرفت كه نبايد با نام ايران مسابقه مي‌دادي. من گفتم نتايج آن جايي نوشته نمي‌شود اما به هر حال گفتند كه ديگر نبايد با نام ايران مسابقه بدهم.

منبع :مجله انترنتی ایران-ایران:
http://groups.yahoo.com/group/iran-iran/message/3471

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مرسی ealy جان بابت اون مصاحبه کامل
74.gif
... بازی ها رو هم کانال یووراسپورت نشون میده که البته آپدیت کردن کدها و اینو کلی وقتگیره ... اما بهرحال من روز یه دونه بازی رو می بینم حداقل .. مثلا دیروز بازی سافین و رادیک رو دیدم ..
119.gif

عکس ها رو هم جایی آپلود نمی کنم و لینک مستقیم از یاهو میدم
tooth.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ealy جان ، آخرین پست صفحه قبل رو هم ببین ... در جواب شما بود ...

//
بهرحال :

capt.sge.jcg18.170107184114.photo00.photo.default-512x341.jpg

آخی ... سمپراس چقذه پیر شده ... رفت تو تالار افتخارات تنیس ..

full.getty-72061257wj311_australian_op_4_47_22_am.jpg

اینم دوقلوهای امریکایی که مسابقات دوبل رو قبضه کردن ....

full.getty-72061257wj069_australian_op_9_41_38_pm.jpg

آقا مگه خودت خونواده نداری !! ... دانیلا هنتچووا ...

full.getty-72657658wj301_australian_op_7_41_38_am.jpg

بالاخره مارات سافین حذف شد .. حیف شد ... البته طبیعی بود ...​

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ealy جان ، آخرین پست صفحه قبل رو هم ببین ... در جواب شما بود ...

//
بهرحال :

capt.sge.jcg18.170107184114.photo00.photo.default-512x341.jpg

آخی ... سمپراس چقذه پیر شده ... رفت تو تالار افتخارات تنیس ..

full.getty-72061257wj311_australian_op_4_47_22_am.jpg

اینم دوقلوهای امریکایی که مسابقات دوبل رو قبضه کردن ....

full.getty-72061257wj069_australian_op_9_41_38_pm.jpg

آقا مگه خودت خونواده نداری !! ... دانیلا هنتچووا ...

full.getty-72657658wj301_australian_op_7_41_38_am.jpg

بالاخره مارات سافین حذف شد .. حیف شد ... البته طبیعی بود ...​

در مورد دانیلا هانتاچوا واقعا نمی دونم بازیش توی کدوم court بوده که همچین وضعیتی داشته؟؟؟!! بطور معمول security توی بازی های در این سطح در بالاترین حد هست و همیشه حداقل یه محافظ پشت صندلی استراحت بازیکن و رو به تماشاچی های وایستاده. عجیبه توی این عکس اثری ازش نیست؟!!!!!

واقعا حیف شد ارغوان باخت وگرنه راند دوم با دانیلا بازی میکرد:( :(

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
از امشب می خوام یه تحلیل کوتاه در مورد بازی های هر روز و نتایج دور از انتظار داشته باشم:

........................................................................................
در قسمت زنان:
تنها نتیجه غافلگیر کننده باخت سنگین انا ایوانوییچ( نفر 13) به Vera Zvonareva(نفر 22) بود. انا با نتیجه دور از انتظار 6به1 و 6 به 2 باخت.البته ورا زمانی نفر 9 دنیا بوده وسابقه قهرمانی در میکس دابل ویمبلدون رو داره.

در بازیهای دیگه اتفاق عجیبی رخ نداد و شاراپوا ، کلایسترز ، مارتینا هینگیز ، پتی شنایدر بردهای کاملا قابل پیش بینی و راحتی داشتن.

در مردان:
در مردان هیچ اتفاق عجیبی نیفتاد و جیمز بلیک ، نلبندیان ، رافائل نادال ، داویدنکو و فرناندو گونزالس و اندی مورای حریفاشونرو که در رده پایینتر از خودشون بودبردن.
....................................................................................
tip: حتما به وبلاگ یلنا یانکوییچ صریستانی که یکی از مدعیان جدیه قهرمانیه سر بزنید.این وبلاگ رو برای کمپانیه prince (اسپانسر راکتش) می نویسه و تا حالا سه تا پست توش داشته که توصیه می کنم هر 3 تاشو بخونید.
http://www.tennis-warehouse.com/blogpage.html?cref=2195
http://www.tennis-warehouse.com/blogpage.html?cref=2185
http://www.tennis-warehouse.com/blogpage.html?cref=2198

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
در مورد عکس دانیلا ، به احتمال قوی شیطنت عکاس بوده که از لنز تله استفاده کرده تا فاصله ها به هم بریزه و به نظر بیاد که این پسرا دقیقا پشت سر دانیلا وایسادن ...
242.gif

//
سایت یانکوویچ هم قشنگ بود ...راستی امسال خیلی قوی شده ...
181.gif

//
از دیشب دیگه مرحله اصلی بازیها شروع شد و احتمالا هر روز باید شاهد حذف چندتا ستاره باشیم ؛ خدای من انقدر زیادن که نمیشه همه رو توی یه پست گفت :
77.gif

capt.mel18301210808.australia_tennis_open_mel183.jpg

یانکوویچ از سرنا ویلیامز باخت ..

capt.sge.jzf71.200107085131.photo01.photo.default-512x401.jpg

نادال آخرین امتیازش رو اینطوری برد ... یعنی تقاضای reply کرد و امتیاز به نفعش اعلام شد ...

capt.xmel14601210519.australia_tennis_open_xmel146.jpg

آنچیچ از رادیک باخت ... باز هم 5 ست طول کشید بازی !!
flat.gif

capt.mel11501210221.australia_tennis_open_mel115.jpg

ماریزمو ( مدافع قهرمانی ) از سافاروا باخت و حذف شد ..​

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
seymour مرسی از عکسای جالبت.

تحلیل روز 7 :

امروز چند نتیجه غافلگیرکننده رقم خورد که در راس همه باخت دور از انتظار املیا مائورسمو( نفر دوم مسابقات و قهرمان دوره قبل) به سافاروا ( نفر 70 دنیا) اونم در 2 ست پی در پی بود .
نتیجه جالب دیگه برد shahar peer (نفر16) مقابل Kuznetsova (نفر 3) بود.این دختر اسرائیلی هم 2 بر 0 نفر سوم مسابقات رو برد.
اما سرینا ویلیلمز هم که امسال بعد از یه مصدومیت طولانی برگشته نشون داد که فقط برای قهرمانی و رسیدن به سید اول بازی میکنه.سرینا 2 به 0 یلنا یانکویج یکی از اماده ترین تنیسورهای حال حاضر دنیا رو برد.

اما Na Li چینی هم که امسال یکی از مدعیان جدیده حضور بین 8 نفر اول دنیاست موفق شد دانیرا سافینای روس رو ببره تا مرحله بعد با مارتنیا هیگیز روبرو بشه .na li هفته قبل هم به نیمه نهایی open سیدنی رسید و توی یه بازیه نزدیک از کیم کلایسترز باخت. باید منتظر بالا رفتن لی توی رنک جدید باشیم.

Nicole Vaidisova نابغه جدید تنیس جهان که فقط 17سالش هست موفق شد Elena Dementieva (نفر 7 مسابقات) رو 2 به 0 ببره. قطعا نیکول در سال های اینده به رتبه 1 دنیا میرسه.جالبه بدونید ارغوان پارسال توی راند سوم رولاند گاروس یه ست از این دختر برد.

در بقیه بازی ها هم اتفاق خاصی نیفتاد و دانیلا هانتا چوا و انا چاکوتادزه هم رقیباشون رو برن.

بالا