• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

نمی خوام تبلیغ کنم . ولی اگر طرفدار راجر هستید یا علاقه مند به تنیس مردان!!

یک سری به وبلاگ من بزنید خوشحال میشم

موفق باشید

ممنووووووون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان

نمی خوام تبلیغ کنم . ولی اگر طرفدار راجر هستید یا علاقه مند به تنیس مردان!!

یک سری به وبلاگ من بزنید خوشحال میشم

موفق باشید

ممنووووووون

ارا لطف کن یه توضیحی راجع به وضعیت تنیس توی قم بده. چندتا زمین و باشگاه وجود داره؟؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
جام بی شگفتی!؟
80.gif

خیلی حال نمیده!
به قول سیمور چقذه سرم شلوغه هیچ بازی ندیدم!
به جز بازی آخر نادال یکم ضعیفتر از چیزی بود که فکر میکردم!
تنیس زنان رو هم که خیلی ندیدم!
فقط خدا کنه سرنا قهرمان نشه!
دور بعد کم کم معروفا میبازن! یکم هیجان دار دنبال میشه!
فکر کنم دوباره فدرر و خودش!
seymour عجب عکسی گذاشتی از سمپراس!
258.gif

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ارا لطف کن یه توضیحی راجع به وضعیت تنیس توی قم بده. چندتا زمین و باشگاه وجود داره؟؟

سلام
قم یک باشگاه بیشتر نداره و اون هم چهار تا زمین بیشتر نداره!!
منم تازه می خواهم تنیس رو شروع کنم.
موفق باشید
ممنووووووون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تحلیل روز 8:
............................................

مهمترین اتفاق امروز باخت بد تنیسور پر امید چینی na li به مارتینا هیگیز بود.na li ست اول بازی رو 6 به 4 برد ولی در ادامه بازیه بسیار پر اشتباهی رو انجام داد و در عین ناباوری 6به 3 و 6 به 0 بازی را به حریفش تقدیم کرد. na li مجموعا 69 تا unforced error داشت که برای بازیکنی در این سطح غیر قابل قبول و حتی وحشتناکه:( :wacko:

ماریا شاراپوا هم توی بازیه نفس گیر هموطنش Vera Zvonareva رو 2 به هیچ و با نتایج 7 به 5 و 6 به 4 برد. کیم کلایسترز هم همون طور که پیش بینی میشد دانیلا هانتاچوا رو 2 به هیچ برد و انا چاکوتادزه روس(نفر12) هم که هفته قبل قهرمان hobart شده بود 2 به هیچ پتی شنایدر(نفر 8) رو برد .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب دوباره بلیک باخت.
باید اعتراف کنم به خاطر سیمور خیلی دوست داشتم بیاد بالا اما ....
تامی هاس هم نعلبندیان رو برد!
کمی شگفت زده شدم!
از هر دوشون خوشم میاد اما به هر حال هاس آلمانیه!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
مرسی live for what جان ... حالا باید اندی رادیک رو دریابیم .... و البته نادال ....

بهرحال :

مسابقات در مرحله 1/4 نهاییه .... اگه اتفاق خاصی نیفته ... رادیک و فدرر در نیمه نهایی بهم می خورن ... و کلایسترز و شاراپووا هم در نیمه نهایی زنان ( البته من خیلی پررو هستم که هینگیس رو دست کم می گیرم
1.gif
ولی با توجه به فرم اخیرشون ... )

عکسای جدید :

full.getty-72657658wj165_australian_op_1_56_35_am.jpg

فدرر و جیم کوریر ( کوریر از نسل غول های امریکاییه : سمپراس – آغاسی – چانگ - ... )

full.getty-72657658wj038_australian_op_9_15_56_pm.jpg

سرنا تو مراحل قبلی ، پتروا رو برد ... الان این حرکت یعنی چی ؟!!!

full.getty-72598194wj421_australian_op_7_56_50_am.jpg

اینم بک هند خاص نادال ... همون که وسط زمین و از پشت خط می زنه .. البته پرریسکه به نظرم ...

capt.mel15201210505.australia_tennis_open_mel152.jpg

اینم تنیسور اسرائیلی که کوزنتسوا رو برد و البته خودش از سرنا باخت ..​

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
تحلیل روز 8:
............................................

مهمترین اتفاق امروز باخت بد تنیسور پر امید چینی na li به مارتینا هیگیز بود.na li ست اول بازی رو 6 به 4 برد ولی در ادامه بازیه بسیار پر اشتباهی رو انجام داد و در عین ناباوری 6به 3 و 6 به 0 بازی را به حریفش تقدیم کرد. na li مجموعا 69 تا unforced error داشت که برای بازیکنی در این سطح غیر قابل قبول و حتی وحشتناکه:( :wacko:
اونقدر ها هم عجیب نیست با هینگس بازی میکرده ها!
خدا کنه قهرمان شه من یه شب سور میدم!
شما و seymour هم بیاین!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فردا شاراپوا بازیه بسیار نزدیک و سختی رو با چاکوتادزه خواهد داشت هرچندبا این وجود هم شاراپوا شانس بیشتری نسبت به چاکوتادزه داره.

اما به نظر نمی رسه مارتینا هیگیز که امسال به لطف قرعه خوب تا مرحله یک چهارم نهایی بالا اومده شانسی در مقابل کیم کلایسترز داشته باشه.و مثل سال قبل در این مرحله(یک چهارم نهایی) حذف میشه.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تحلیل روز 10:

در قسمت زنان نتایج قابل پیش بینی بود و اتفاق خاصی نیفتاد . کیم کلایسترز مارتینا هینگیز رو 2 به 1 برد .
و ماریا شاراپوا هم تو یه بازیه سنگین 2 به صفر و با نتایج 7به6 و 7 به 5 انا چاکوتادزه رو برد تا حریف کلایسترز توی نیمه نهایی بشه .

اما در قسمت مردان 2 نتیجه دور از انتظار رقم خورد. گونسالس شیلیایی به راحتی 3 به0 نادال رو برد. تامی هاس هم توی یه بازیه خیلی نزدیک داویدنکو( نفر 3 ) دنیا رو حذف کرد.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تحلیل روز 11

راجر فدرر برعکس تصور راحت ترین برد خودش رو در مرحله نیمه نهایی و مقابل اندی رادیک به دست اورد وفدرر در این بازی 3 به صفر و با نتایج 6به 4 و 6به 0 و 6به 2 برد .به این ترتیب فدرر راحت تر از همیشه و بدون از دست دادن حتی یک ست به فینال open استرالیا رسید که این میتونه در نوع خودش یه رکورد باشه.

در مرحله نیمه نهایی زنان هم شاراپوا ، در مقابل کلایسترز راحت تر از حد انتظار 2 به صفر برد .شاراپوا 6 به 4 و 6 به 2 بدون دردسر برد.
سرینا ویلیامز هم در بازیه نزدیک 2 به صفر با نتایج 7 به 6 و 7 به 5 نیکول وایدیسوا پدیده جدید تنیس جهان رو به سختی برد تا به فینال برسه .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
کیم کلایسترز مارتینا هینگیز رو 2 به 1 برد .
254.gif

اما در قسمت مردان 2 نتیجه دور از انتظار رقم خورد. گونسالس شیلیایی به راحتی 3 به0 نادال رو برد
همون طور که حدس میزدم پایان بده سال پیش نادال با شروع بده امسالش گره خورد!

راجر فدرر برعکس تصور راحت ترین برد خودش رو در مرحله نیمه نهایی و مقابل اندی رادیک به دست اورد .
بیشتر از اینکه رادیک از فدرر ضعیفتر باشه به نظر میرسه رادیک روحیه بازی کردن با فدرر رو نداره!
در مرحله نیمه نهایی زنان هم شاراپوا ، در مقابل کلایسترز راحت تر از حد انتظار 2 به صفر برد .شاراپوا 6 به 4 و 6 به 2 بدون دردسر برد.
سرینا ویلیامز هم در بازیه نزدیک 2 به صفر با نتایج 7 به 6 و 7 به 5 نیکول وایدیسوا پدیده جدید تنیس جهان رو به سختی برد تا به فینال برسه .
امیدوارم سرنا قهرمان نشه!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
تامی هاس
DC_3255_gallery.JPG

یا فرناندو گنزالس
_39105030_gonzalez_afp300x300.jpg

بازی فینال رو با فدرر انجام میدن در قسمت مردان!
roger-federer.jpg

در قسمت زنان هم
ماریا شاراپورا
sharb.jpg

با سرنا ویلیازم بازی میکنه
swilliams2.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب من کمی ناخوشم ... دیروز هم تنها روزی بود که هیچ بازی ای ندیدم ... حیف شد ... ظاهرا بازی رادیک و فدرر جذاب بوده ...

بهرحال :

full.getty-72657658wj016_australian_op_8_36_29_pm.jpg

ییلنا یانکوویچ سعی می کنه راکتش رو از بارون مخفی کنه

capt.xmel17301210725.australia_tennis_open_xmel173.jpg

الان ناراحتی ؟ خوشحالی ؟ عصبانی هستی ؟ شاکی هستی ؟!!! چته ؟!! ... نیکول وادیاسووا

capt.xmel80101230300.australia_tennis_open_xmel801.jpg

چاکوتادزه روس نشون میده که در رشته های دیگه هم استعداد داره . از شاراپووا باخت ..

capt.xmel23001221535.australia_tennis_open_xmel230.jpg

از روی این عکس نمیشه گفت کی برد و کی باخته ، نه ؟!!​

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تحلیل روز 12:

امروز فینال دابل زنان برگزار شد و زوج Cara Black و Liezel Huber مقابل زوج تایوانی که با خلق شگفتی و برد مقابل زوج چینی( سید 2 مسابقات) به فینال اومده بودن ، با نتیجه 2 به 1 به پیروزی رسیدن.

در نیمه نهایی مردان هم گونسالس شیلیایی به راحتی و در یه بازیه قاطع تامی هاس رو برد تا حریف فدرر در فینال بشه.باید ببینیم گونسالس می تونه از فدرر ست بگیره یا فدرر بدون از دست دادن حتی یک ست قهرمان میشه.
اما فردا ساعت 7 صبح فینال بزرگ بین سرینا و ماریا شاراپوا برگزار میشه. سرینا که بازگشت طوفانی داشته به نظر بی رقیب می رسه و شانس بسیار بیشتری نسبت به ماریا برای قهرمانی داره.

بعداز این مسابقه هم فینال دابل مردان بین سید 1 و 2 جهان یعنی برادران برایان یا همون gang of brothers و زوج یوناس بییرکمن سوئدی و ماکس میرنی بلوروس انجام میشه .جالب بدونید یوناس بیورکمن تا حالا 9 بار در گرند سلم های مختلف قهرمان دابل شده . 3 بار در استرالیا 2بار در رولاند گروس و یه بار us open و 3 بار هم در ویمبلدون. باید ببینیم فردا با برد مقابل زوج اول جهان می تونه تعداد قهرمانی هاش رو به 10 برسونه یانه؟؟

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
رقیب فدرر تو فینال مشخص شد!
گونزالس 3-0 و با نتایج 6-1 ، 6-3 ، 6-1
راحت تامی هاس رو برد و رفت فینال!
پیش بینی قهرمانان انفرادی زنان و مردان از امروز تا روز مسابقه!!!
امیدوارم فدرر تو مردان و ماریا شاراپوا در زنان قهرمان شن!
فینالها خیلی قابل پیش بینی نیست از نظر من
حتی در قسمت مردان من فقط علاقه مندیم رو گفتم!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تحلیل روز 13:

خوب پیش بینی ها درست از اب در اومد و فینال بزرگ رو سرینا ویلیامز برد. شاراپوا در این بازی با روحیه بسیار پایین بازی رو شروع کرد سرینا هم با توجه به امادگیه فوق العاده خودش اجازه نداد ماریا در طول بازی به خودش بیاد و با همون وضعیت در حالیکه اثری از جنگندگی در ماریا نبود بازی بدون کوچکترین هیجانی با نتیجه 6 به 1 و 6 به 2 به پایان رسید. به این ترتیب سرینا راحت ترین بردش رو توی فینال جشن گرفت.

اما در فینال دابل هم برادران برایان در دو ست پی در پی زوج یوناس بیرکمن و ماکس میرنی رو با نتایج 7 به 5 و 7 به 5 بردن. و تعداد قهرمانی های یوناس بیورکمن در دابل گرند سلم همچنان در عدد 9 باقی موند.

اما فردا فینال مردان بین راجر فدرر و گونسالس برگزار میشه. شاید هیچ کس انتظار برد از گونسالس که با شگفتی به فینال رسید ،نداشته باشه ولی خیلی می خوان ببینن که گونسالس می تونه یه ست از راجر بگیره یا فدرر با یک رکورد بدون از دست دادن حتی یه ست قهرمان میشه؟؟
باید تا ساعت 1 بعد از ظهر فردا منتظر شد و دید.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
همونطور که Live جان گفت ، راجر فدرر قهرمان شد ... و اما مجموعه رکوردهایی که زد :
glassesf.gif

+ دهمین گرند اسلمش رو برد ... نفر پنجم در فهرست کلی ( سمپراس با 14 تا اوله ) ...

+ تنها تنیسور مردی که سه تا از گرنداسلم ها رو دوبار متوالی سر هم برده ... یعنی توی امریکا ، استرالیا و ویمبلدون ، در سالهای متوالی قهرمان شده ...

+ تنها تنیسور مردی که سه تا از گرنداسلم ها رو حداقل سه بار برده ... یعنی اوپن امریکا ، استرالیا و ویمبلدون ، رو سه بار در سالهای مختلف برده ...

+ از سال 1980 که بیورن برگ توی اوپن فرانسه ، بدون باختن حتی یه ست قهرمان شد ، اولین نفریه که تکرار می کنه این رکورد رو .. ( از سال 1971 تا بحال هم اولین کسیه که توی استرالیا این کار رو می کنه )

+ با رسیدن به فینال این مسابقات ، برای هفتمین بار متوالی به فینال یه گرنداسلم رسید و با رکورد جک کرافورد ( 1934 ) مساوی کرد ...

+ با رسیدن به نیمه نهایی ، رکورد ایوان لندل در رسیدن به نیمه نهایی و بالاتر اوپن ها رو شکست و برای یازدهمین بار متوالی به نیمه نهایی رسید ...

full.getty-72330511wj179_australian_op_6_59_45_am.jpg

بالا