• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

azadeh-marquez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معلوم بود که گونسالس توانايي شکست دادن فدرر رو نداره.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Toray Pan Pacific Open

خب از امروز مسابقات یک میلیون و سیصد و چهل هزار دلاریه Toray Pan Pacific Open در توکیو شروع شد.

شرکت کننده ها در میهمانیه شب قبل از شروع بازیها :

_J9X2792.jpg

DSC_8682.jpg

سید یک مسابقات:

0129_006.jpg

IMG_4639.JPG

قهرمان دوره قبل النا دمنتیفا:

IMG_4614.JPG

امروز 6 بازی از دور اول برگزار شد.که در جالب ترین بازی روبرتا وینچی ایتالیایی، نفر 119 دنیا موفق شد دانیلا هانتاچوا(نفر 18) رو 2 به صفر شکست بده.البته وینچی سابقه حضور در رده 37 دنیا رو داره.
بازنده بزرگ روز اول:

capt.sge.nca57.300107093811.photo01.photo.default-381x512.jpg

ROBERTA VINCI:

IMG_4725.JPG

انا ایوانویچ هم موفق شد Shenay Perry (نفر 49) رو توی 2 ست پی در پی ببره. انا در راند سوم به احتمال زیاد با هموطنش یلنا یانکویچچ بازی میکنه که مسابقه دو نفر اول صربستان قطعا در نوع خودش جالب خواهد بود.

full.getty-73099361jk002_toray_12_34_25_am.jpg

در بازی های دیگه na li ،فرانسسکا شیاوونا ،bremond و pratt با بردن رقیباشون به دور دوم رسیدن.

نتایج کامل بازی های امروز:

Francesca Schiavone (Ita) bt Erika Takao (Jpn) 7-5 7-5

(5) Ana Ivanovic (Ser) bt Shenay Perry (USA) 6-4 6-2

Roberta Vinci (Ita) bt (8) Daniela Hantuchova (Svk) 6-4 6-4

Severine Bremond (Fra) bt Marion Bartoli (Fra) 6-0 6-2

(6) Na Li (Chn) bt Lilia Osterloh (USA) 6-3 6-2

Nicole Pratt (Aus) bt Meghann Shaughnessy (USA) 6-7 (4-7) 6-1 6-4

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
معلوم بود که گونسالس توانايي شکست دادن فدرر رو نداره.

اتفاقآ من یکم شک داشتم
گونزالس کم بازیکنی نیست!
قهرمان المپیک شده
ضمن اینکه تنییسور های خوبی رو هم حذف کرده بود و آماده بود حسابی!
اما به هر حال هیچ تنیسور تراز اولی در حاله حاضر نیست که بتونه با فدرر مقابله کنه
دنیای بی رقیب لذت نداره!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ealy عزیز جا داره از شما خیلی تشکر کنم بابت زحماتی که اینجامیکشی و یک رنگ و بو دیگه دادی به این جستار(تاپیک) در حالیکه یک مقداری کسالت seymour که براش آرزو شفای عاجل میکنم! و البته گرفتاریهاش باعث شده یکم دیر به دیر اینجا سر بزنه اما وجود شما و علاقه و پستهاتون که البته کمی به سمت تنیس زنان متمایل هست (و من نمیدونم چرا!) باعث شده چراغ اینجا خاموش نشه!!!
به هر حال این همه ضغری و کبری چیدم که بگم مرسی و خسته نباشی و ادمه بده!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ealy عزیز جا داره از شما خیلی تشکر کنم بابت زحماتی که اینجامیکشی و یک رنگ و بو دیگه دادی به این جستار(تاپیک) در حالیکه یک مقداری کسالت seymour که براش آرزو شفای عاجل میکنم! و البته گرفتاریهاش باعث شده یکم دیر به دیر اینجا سر بزنه اما وجود شما و علاقه و پستهاتون که البته کمی به سمت تنیس زنان متمایل هست (و من نمیدونم چرا!) باعث شده چراغ اینجا خاموش نشه!!!
به هر حال این همه ضغری و کبری چیدم که بگم مرسی و خسته نباشی و ادمه بده!

live for what عزیز به خاطر توجه و ابراز محبتی که داشتی ،ممنونم . دیگه داشتم توی ادامه کار شک میکردم.چون تو این مدت عملا این تاپیک فقط 2 تا user فعال و علاقمند داشت که seymour هم چند وقتی بود دیر به دیر سر میزد( منم امیدوارم زودتر کسالتش برطرف بشه) .به همین دلیل دیگه ناامید شده بودم :( :( . ولی با نوشته های شما تصمیم گرفتم کار رو ادامه بدم .

اما در مورد اینکه در مورد زنان بیشتر مطلب می نویسم کاملا درسته .cover کردن تمام مسابقات wta و atp به صورت همزمان کار خیلی وقت گیریه .ببینید مثلا الان 3 تا تورنمنت 400 هزار دلاری atp توی شیلی و امریکا و زاگرب در حال برگزاریه .گاهی پیش میاد همزمان 5 تا تورنمنت wta و atp برگزار میشه .من یه نفره نمیتونم گزارش کامل همشون رو بنویسم . من توانایی cover کردن wta (مسابقات زنان) رو دارم و پیشنهاد می کنم شما و seymour هم بیشتر توی پوشش atp (مردان)کمک کنید تا بتونیم کار همدیگه رو تکمیل کنیم و یه پوشش کامل روی همه مسابقات داشته باشیم.

از توجهی که داشتی ممنونم.
موفق باشی.

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقآ من یکم شک داشتم
گونزالس کم بازیکنی نیست!
قهرمان المپیک شده
ضمن اینکه تنییسور های خوبی رو هم حذف کرده بود و آماده بود حسابی!
اما به هر حال هیچ تنیسور تراز اولی در حاله حاضر نیست که بتونه با فدرر مقابله کنه
دنیای بی رقیب لذت نداره!

سلام
گونزالز در المپیک در دوبل قهرمان شد و در انفرادی سوم شد ( مطمئن نیستم!)

در مورد دنیای بی رقیب و... باد بگم که قبلا یکی دیگر از شما (شاید هم خودتون!) اشاره کرده بودید که در هر دوره ای کم کم دو رقیب قوی در تنیس وجود داشته است ولی الان فدرر تنهاست . من باید بگم که بر عکس الان نسبت به هر دوره ای رقیبان بیشتر نباشه کمتر نیست . الان هم رقبای بسیار قوی وجود دارد ولی راجر اعجوبه ای است که دنیای تنیس تا به حال به خود ندیده است . این بی رقیب بودن راجر برای قوی بودن بیش از حد اوست نه ضعیف بودن رقیبان او (انصاف چیز خوبیست!!)
موفق باشید
ممنووووووون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب من می بینم که از یه نفر و بعدش دو نفر ، داریم می رسیم به چهار نفر ...
thumbsup.gif

آرا جان ، شما هم اگه بیای اینجا دور هم باشیم خیلی خوبه ...
rastaman2.gif

درباره بی رقیبی و اینا هم بحث فراوونه ... ضمن اینکه یه نظر شخصی نیست و علمای فن هم درباره اش نظر دارن ...
reading.gif
... مثلا دهه 80 ، 4 نفر می رفتن نیمه نهایی که هر چهارتاشون هم الان جزو افسانه هان ... ولی توی 10 سال اخیر و بازیکنای جدید ، بجز فدرر ، کی همچین قابلیتی داره ؟ شاید لیتون هیوئیت ... ( راستی اینم بحث خوبیه ها ، اسم بدید ... )

( البته من خودم بخاطر سوء نیتی که دارم (
243.gif
) بدم نمیاد که راجر ، این چندتا رکوردی که دست سمپراس هست رو بشکونه !! مخصوصا تعداد گرنداسلم و هفته متوالی در صدر جدول بودن ... ولی امیدوارم رکورد Masters که دست آغاسی هستش رو نتونه بکشنه !!
170.gif
)

نهایتا اینکه به قول اون ضرب المثل چینی : " لذتی در بحث هست که در خبر نیست !! " ( چینی بود ؟!! ) ... پس " روبرو آماده باش " !!
87.gif

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
همونطور که seymour عزیز گفت ما منکر توانایی های فدرر نیستیم اما دقت کن رقبای فدرر هیچ کدوم از سطح خیلی بالایی بر خوردار نیستند
امروز هیچ بازیکنی نیست که چیزی ابداع کرده باشه یا تبحر خیلی خاصی روی چیزی داشته باشه!
لیست قهرمانی های سایر بازیکنان رو ببین!
واقعآ رقیب چندانی برای فدرر نیست!

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

سیمور عزیز وبلاگم خیلی وقتم رومیگیره و دیگه خیلی نمی تونم اینجا بیام:blush:

در مورد اون افسانه ها در قدیم باید بگم اولا معمولا قدیمیها رو خیلی بزرگ می کنند . :wacko: اون هم به خاطر ذات ورزش تنیسه که طرفداران بعضا خاصی داره که ماله قرن گذشته اند:eek:
در مورد اینکه گفتید به لیست قهرمانی های فدرر یک نگاهی بیاندازیم هم باید بگم . بابا این راجره که خیلی قوی هست . حریفان راجر هم خیلی دست و پا بسته نیستند. ( این صد بار):rolleyes:
یک نکته هم بگم در مورد اون کارشناسان خبره ای که گفتی . فراموش نکن که راجر سوئیسیه!!!( ربطش رو فهمیدید که؟!):f34r:
در مورد ابداع و ... هم دلیل نمیشه . الان مثلا در ژیمناستک هر چی حرکته مال سوکوها را و ... (برادران ژاپنی و..!) :D هست و کمتر کسی هست که دیگه ابداعی بیاد بکنه . حالا مثلا می خواهی راجر بیاد سرویس رو مثلا چشم بسته بزنه:eek: :lol:

ولی ابداع راجر میدونید چیه؟ حدس بزنید پست بعدی میام میگم:happy:

ممنوووووووون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
روز دوم مسابقات توکیو

امروز این رقابت ها با برگزاری 6 دیدار دیگه از راند اول و یه بازی از راند دوم پیگیری شد.
مهمترین اتفاق امروز باخت shahar peer (نفر 15) به maria kirilenkoh (نفر 30) بود.ماریا در این بازی در 2 ست پی در پی و با نتایج دور از انتظار 6 به 2 و 6 به 3 به پیروزی رسید .تا برنده بزرگ روز دوم باشه. shahar یکی از 2 نفری بود که توی open استرالیا موفق شده بود از سرینا ویلیامز ست بگیره.

capt.xits10701310821.japan_tennis_pan_pacific_xits107.jpg

ماریا برنده بزرگ روز دوم

full.getty-tennis-wta-jpn_3_06_12_am.jpg

عصبی از شکست پیش بینی نشده

دومین نتیجه جالب امروز باخت Vera Zvonareva(نفر 21) به Samantha Stosur استرالیایی( نفر 27) بود. samantha در بازیه نزدیک 2 به 1 تنیسور خوب روس رو شکست داد.

full.getty-tennis-wta-jpn_1_14_21_am.jpg

vera

در تنها بازیه راند دوم هم مارتینا هینگیز ، Nicole Pratt استرالیایی رو 2 به 0 برد.

نتایج کامل روزدوم :
1st rd:

Mara Santangelo (Ita) bt Aiko Nakamura (Jpn) 7-5 6-0

Jie Zheng (Chn) bt Bethanie Mattek (USA) 6-2 6-1

Samantha Stosur (Aus) bt Vera Zvonareva (Rus) 6-4 6-7 (4-7) 6-4

Elena Likhovtseva (Rus) bt Gisela Dulko (Arg) 6-3 6-2

Maria Kirilenko (Rus) bt (7) Shahar Peer (Isr) 6-2 6-3

Ai Sugiyama (Jpn) bt Elena Vesnina (Rus) 6-4 6-2
2nd rd:
2Martina Hingis (Swi) bt Nicole Pratt (Aus) 6-1 7-5

اما امروز صبح چند تا ازبازیکنان به دیدن تمرین کشتی سنتی ژاپن (sumo) رفتن:

f_30a.jpg
f_31.jpg

TIP:

f_29.jpg

ELENA DEMENTIEVA قهرمان دوره قبل وبلاگی رو از ژاپن برای سایت wta می نویسه خوندن نوشته هاش می تونه جالب باشه:
http://www.sonyericssonwtatour.com/1/newsroom/stories/?ContentID=1104

.................................
semour و live for what لطفا یه نگاه به صفخه قبل بندازید.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب اول از هم یک لیست از برترینهای تنیس درقسمت مردان
1st Federer , R. 8120
2nd Nadal , R. 4775
3rd Davydenko , N. 2825
4th Roddick , A. 2715
5th Gonzalez , F. 2710
6th Blake , J. 2605
7th Robredo , T. 2555
8th Ljubicic , I. 2325
9th Haas , T. 2155
10th Ancic , M. 2075​
عکس هم نیمزارم چون صفحه سنگین میشه و ealy عزیز به اندازه کافی عکس میزارن
فقط سری بگم که الان سه تا تورمنت داره برگزار میشه!
Movistar Open تو شیلی!
هیچ اتفاق خاصی نداشته!
Delray Beach International Tennis Championships تو آمریکا
و بازی های PBZ Zagreb Indoors کرواسی
فقط باغتاتیس رفته مرحله سوم
لیو بیچیچ هم شانس اول قهرمانی به حساب میاد
فعلا همین ها باشه به زودی بیشتر توضیح میدم!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
روز سوم ppo

در روز روز سوم اتفاقات جالب زیادی افتاد که شاید مهمترینشون na li چینی (نفر 16) دو به هیچ مغلوب Samantha Stosur (نفر 27) شد.

در بازیه جالبه دیگه ماریا شاراپوا به سختی و با نتیجه 2 به 1 Francesca Schiavone (نفر 25) رو برد. شیوانو ایتالیایی در ست اول تا مرز پیروزی پیش رفت و در حالیکه 5 به 3 از شاراپوا جلو بود و سرویس رو هم در اختیار داشت در نهایت 4 گیم رو پشت سر هم باخت تا ست رو، 7 به 5 به شاراپوا تقدیم کنه!!!!! اما در ست دوم با قدرت 6 به 2 برد.و ست سوم را هم به راحتی و نتیجه 6 به 1 باخت .تا در نهایت 2 به 1 مغلوب بشه.

capt.xkan10702011009.japan_pan_pacific_tennis_xkan107.jpg
capt.sge.nys84.010207121553.photo00.photo.default-512x433.jpg

Francesca Schiavone

در بازیه جالب دیگه امروز Maria Kirilenko که دیروز با حذف shahar peer شگفتی ساز شده بود در راند دوم 2 به 1 مغلوب Ai Sugiyama شد .ماریا ست اول رو 6 به 3 برد ولی در ادامه 2 ست پی در پی رو 6به 1 و 6 به 3 باخت تا شانس رسیدن به یک چهارم نهایی رو از دست بده .

full30.getty-tennis-wta-jpn_4_03_18_am.jpg

در بازی های دیگه هم ana ivanovic ، jelena ، Elena Dementieva و Roberta Vinci حریفاشون رو بردن تا به راند سوم برسن.نتیجه کامل بازی ها:
(1) Maria Sharapova (Rus) bt Francesca Schiavone (Ita) 7-5 2-6 6-1

Ai Sugiyama (Jpn) bt Maria Kirilenko (Rus) 3-6 6-1 6-3

(4) Jelena Jankovic (Ser) bt Jie Zheng (Chn) 6-4 6-0

(5) Ana Ivanovic (Ser) bt Mara Santangelo (Ita) 4-6 6-1 6-2

Roberta Vinci (Ita) bt Severine Bremond (Fra) 6-3 6-0

(3) Elena Dementieva (Rus) bt Elena Likhovtseva (Rus) 6-3 7-5

Samantha Stosur (Aus) bt (6) Na Li (Chn) 6-2 6-4

بازیه بزرگ یک چهارم نهایی: دوئل صرب ها

f_26.jpg
jankovic_004.jpg

بدون شک جالبترین و مهمترین بازیه فردا بین نفر اول و دوم صربستان یعنی ینکوویچ و انا ایونویچ برگزار میشه .از همون روز اول که جدول بازی ها اعلام شده همه منتظر رویارویی این دو نفر در راند سوم بودن. در انجمن سایت ivanovic هم بحث زیادی بین طرفداران انا بر سر این بازی در گرفته .بدون هیچ شکی در حال حاظر jelena در level بالاتری نسبت به ana قرار داره .کسایی که بازیهای jelena رو دنبال می کنن میدونن که هرگز jelena تا این حد اماده نبوده تا خودش رو به عنوان یکی از مدعیان اولی جهان مطرح کنه.ولی با این وجود هنوز بعضی از طرفدارای احساسیه ana امید زیادی بهش دارن و طرفدارای منطقی تر هم منتظر معجزه هستن. باید تا فردا صبر کرد تا نتیجه این دوئل معلوم بشه.

full.getty-tennis-wta-jpn_1_38_08_am.jpg

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
خب در قسمت مردان هم این نتایج به دست اومده
در مسابقات زاگرب تمام مدعیان قهرمانی به مرحله 1/4 نهایی رسیدن
فقط سودربرگ بخت سوم قهرمانی از الساندر پیا اتریش باخته
مهمترین بازی این مرحله بین باقداتیس بخت دوم قهرمانی و کلمنت فرانسوی برگزار میشه
بخت اول قهرمانی هم لیوبیچیچ هست
3041.jpg

در مسابقات شیلی نیکلاس ماسو ، سرجیو رویتمن و لیوز هرنا به مرحله 1/4 نهایی رسیدن
و مسابقات آمریکا هم با پیروزی های شناس اول و دوم قهرمانی
یعنی جمیز لیک و تامی هاس در حال پیگیری هست!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سمپراس گفته که " وقتی بازنشسته شدم فکر می کردم تا مدتها رکورد 14 گرند اسلم من باقی بمونه ... ولی پیش بینی می کنم که فدرر تا 17-18 تا گرند اسلم رو هم ببره ... "

l2337557.jpg

راستی سمپراس اعلام کرده که می خواد توی مسابقات seniors ( همون پیشکسوتان خودمون ، منتها بدون سبیل !!! ) شرکت کنه ...

قدیمی کارای دیگه ای که شرکت می کنن : John McEnroe, Michael Chang, Mats Wilander, Jim Courier and Todd Martin.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یک چهارم نهایی ppo توکیو

انا ایوانویچ برنده بزرگ نبرد صرب ها

_MG_5558.jpg

برعکس تصور انا موفق شد نفر اول صربستان رو به لطف سرویس های خوبش و زدن 12 تا ace ببره تا خوشحال ترین تنیسور امروز باشه.
وقتی انا ست اول رو 6 به 3 باخت شاید یلنا اصلا تصور نمی کرد این بازی رو ببازه ولی انا ست دوم رو 6به 4 گرفت تا بازی رو برگردونه و در ست سوم هم در عین ناباوری 6 به 2 برد تا به نیمه نهایی برسه .جالبه بدونید که انا هفته پیش اعلام کرده بوداز مربی خودش (david tylor) جدا شده و بدون مربی به ژاپن اومده.

اما در بازیه جالب دیگه امروز هم شاراپوا که در ست اول سختیه زیادی مقابل Ai Sugiyama کشیده بود و 6 به 4 باخت در ادامه در 2 ست پی در پی و به راحتی با نتایج 6 به صفر و 6 به 1 برد تا حریف انا ایوانویچ در نیمه نهایی بشه.

fullj.getty-tennis-wta-jpn_1_15_43_am.jpg

سلام نظامیه شاراپوا به تماشاچیان بعداز برد.

fullj.getty-tennis-wta-jpn_1_20_07_am.jpg

سوگویاما راضی از گرفتن یه ست و باخت 2 به 1 مقابل شاراپوا

در دو بازیه دیگه هم مارتینا هینگیز و النا دمنتیفا راحت تر از تصور حریفاشون رو بردن تا در نیمه نهایی رقیب هم بشن.

نتایج کامل:

Quarter-finals:

Maria Sharapova (Rus) bt Ai Sugiyama (Jpn) 4-6 6-0 6-1

Ana Ivanovic (Ser) bt Jelena Jankovic (Ser) 3-6 6-4 6-2

Martina Hingis (Swi) bt Samantha Stosur (Aus) 6-0 6-1

Elena Dementieva (Rus) bt Roberta Vinci (Ita) 6-1 6-2

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حذف شاراپوا در نیمه نهایی

capt.xits10102030528.japan_pan_pacific_open_tennis_xits101.jpg

امروز ماریاشاراپوا نفر اول دنیا در اوایل ست دوم دیدار مقابل انا ایوانویچ از ادامه مسابقه انصراف داد تا از دور مسابقات حذف بشه.در ست اول انا ایوانویچ در بازی فرا تر از انتظار با نتیجه جالب 6 به 1 شاراپوا رو شکست داد . و در ست دوم در حالیکه فقط یک گیم از مسابقه گذشته بود شاراپوا به علت اسیب دیدگی انصراف داد تا در روزی که ایوانیچ کاملا روی فرم بود به فینال برسه.
خیلی از افرادیکه بازی رو دیدن اعتقاد دارن شاراپوا هیچ اسیب دیدگی نداشت و فقط چون شرایط خوبی رو برای ادامه بازی نمی دید انصراف داد. شاراپوا در جریان بازی اسیب ندید اما بعد از پایان گیم اول در ست دوم که به نفع خودش تموم شده بود در وقت استراحت ،تقاضای پزشک کرد و بعد از اینکه فیزوتراپ کمر و پای ماریا رو ماساژ داد ، در حالیکه انا ایوانچ اماده زدن سرویس بود شاراپوا به طرف تور اومد و با انا دست داد و اعلام کرد نمی تونه به بازی ادامه بده !

capt.xits10302030656.japan_tennis_pan_pacific_open_xits103.jpg
capt.xits10202030532.japan_pan_pacific_open_tennis_xits102.jpg

fullj.getty-tennis-wta-jpn_12_04_14_am.jpg

در بازیه دوم نیمه نهایی که در حقیقت تکرار فینال سال قبل بود هم مارتینا هینگیز که کاملا اماده نشون میداد موفق شد قهرمان دوره قبل ،النا دمنتیفا رو ،2 به 0 و با نتایج 6به 4 و 6 به3 ببره تا حریف انا در نیمه نهایی بشه.

fullj.getty-tennis-wta-jpn-dementieva_1_52_17_am.jpg

النا کاملا ناراضی از جریان بازی.

فینال

ahour_006.jpg
ivanovic_007.jpg

مارتینا سال قبل هم به فینال رسیده بود ولی مغلوب النا شد .باید منتظر باشیم و ببینیم که امسال میتونه قهرمان بشه یا انا ، دختر 19 ساله در ادامه موفقیت هاش، برای اولین بار قهرمان یه تورنمت tier 1 میشه؟؟

pedram501

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان. میشه بگید تنیسها رو از چه کانالی میبینید؟
من DVB دارم و eurosport 2 رو میگیرم ولی نمیتونم ESP Intl رو بگیرم
میشه من و راهنمایی کنید.:(

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام خدمت همه دوستان. میشه بگید تنیسها رو از چه کانالی میبینید؟
من DVB دارم و eurosport 2 رو میگیرم ولی نمیتونم ESP Intl رو بگیرم
میشه من و راهنمایی کنید.:(

خوش به حالت من همونم ندارم .:( :( همین امروز یازی شاراپوا و انا رو eurosport2 نشون داد. البته فینال رو احتمالا eurosport نشون بده شاید تکرارش رو eurosport2 .

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز مگه هنین نفر اول دنیا نیست ؟

من خیلی از هنین خوشم میاد یه سرو گردن از شاراپوا بالاتره ولی چند وقته که تو مسابقات شرکت نمیکنه اگه تو استرالیا می اومد حتما اول میشد

نظر شما چیه

azadeh-marquez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر مي کنم گفتن اين که ماريا شاراپووا تمارض کرده يه کم شتابزده باشه.
البته ماهواره ما قطع و من بازي ها رو نمي بينم.

بالا