• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
همونطور که گفتم با توجه به شکست دوباره ارغوان باز هم باید منتظر عقب گرد و پسرفت مجدد ارغوان در رنکینگ جدید باشیم. و کار در اینده سخت تر هم خواهد شد چون در تورنمت های بعدی احتمال حضور مستقیمش در جدول اصلی کم میشه و باید تو qualifying شرکت کنه.؟؟!!

میخوام یه مقایسه بین ارغوان و سانیا میرزای هندی در زمینه انتخاب تورنمت در فصل جدید (2007) و نتیجه حاصل انجام بدم :
سانیا سال 2006 را با رتبه 66 تموم کرد در حالیکه ارغوان 41 بود.

هفته اول: ارغوان امسال هفته اول بازی نکرد ،
هفته دوم : در open سیدنی که تمام بزرگان دنیا شرکت داشتن بازی کرد در نتیجه توی جدول اصلی قرار نگرفت و توی qualifying هم حذف شد!؟
هفته سوم: هفته سوم هم که در open استرالیا در راند اول حذف شد .
بعد از اون هم فرصت طلایی بازی در تورنمنت درجه 1 (یک میلیون و سیصد هزار دلاری) ژاپن را از دست .این تورنمنت با وجودیکه tier 1 هست ولی چون بلافاصله بعد از گرندسلم برگزار میشه با استقبال تمام بزرگان جهان که خسته از گرندسلم هستن قرار نمی گیره در نتیجه می تونه یه سکوی پرتاب برای بازیکنانی مثل ارغوان باشه. برای مثال بگم فقط بردن راند اولش معادل 60 امتیازه (در مقایسه با 35 امتیاز برای gaz de france) . هفته بعد هم که بازی نمی کنه تا open dubai !!!!!!!!!
اما سانیا میرزا هم مثل ارغوان فصل رو از هفته دوم شروع کرد ولی با انتخاب عاقلانه در تورنمنت درجه سوم (175 هزار دلاریه) hobbart شرکت کرد و تا نیمه نهایی بالا اومد و در اولین بازیه جدی مقابل انا چاکوتادزه باخت.

در هفته سوم در open استرالیا یه راند بالا اومد.
یه هفته استراحت کرد . بعد از این هفته در تورنمنت pattaya ( صد و هفتاد هزار دلاری) شرکت کرده و تا امروز 2 راند برده. هفته بعد هم باز در یه تورنمنت 175 هزار دلاری در هندوستان بازی میکنه .

نتیجه: طبق اخرین رنکینگ سونیا تا رده 48 بالا اومده و ارغوان تا رده 43 عقب رفته و با همین 30 امتیازی که تا امروز و با رسیدن به راند دوم pattaya به دست اورده جمع امتیازاتشو از ارغوان بیشتر کرده و تو رنکینگ هفته بعد از ارغوان جلو میفته. البته این پایان کار نیست و هفته بعد هم سانیا قطعا در کشور خودش چند راند بالا میاد و در حالیکه ارغوان بازی نمی کنه اختلاف امتیاز بیشتر از این هم میشه در نتیجه باید منتظر باشیم ارغوان در open dubai بره تو qualifying و خانم سونیا تو جدول اصلی بازی هاشو ادامه بده. میبینید به همین آسونی کسی که سطح بازیش به هیچ عنوان بالاتر از ارغوان نیست با یه استراتژیه مناسب و معقول در انتخاب تورنمنت با 23 پله صعود در عرض فقط 5 هفته از ارغوان جلو میزنه!

capt.sge.pwg12.070207140114.photo00.photo.default-512x339.jpg

سانیا میرزا

با توجه به نتایجی که ارغوان مقابل بزرگان دنیا به دست اورده و مقایسه اون با نتایج سانیا میشه به این نتیجه رسید که ارغوان توانایی و سطح بالاتری داره و ظرفیت حضور تا رده 20 رو داره ،فقط امیدوارم اطرافیان ارغوان به این درک برسن که درحال حاضر با توجه به رنکینگ فعلی، مسلما شرکت در تورنمت های پایین تر و امتیاز گرفتن خیلی بهتر از حذف شدن توی راند اول یا qualifying مسابقاتی در سطح بالا و در نتیجه بدون امتیاز و صد البته بدون جایزه موندنه . اختلاف سطح 50 بازیکن اول دنیا خیلی کمه و مدیریت و استراتژیه مناسب و عاقلانه عامل خیلی مهمیه که می تونه باعث موفقیت در این رقابت فشرده و میلیمتری بشه. یه نمونه دیگه ماریا کریلنکویه روس هست که پارسال دو بار از ارغوان خیلی راحت باخت ولی الان 13 رده جلو تر از ارغوانه!

dsc_4708_std.jpg

ارغوان به همراه انوشیروان (برادر و بار تمرینیش) و خواهرش کمند.

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
به نظر شما چرا ارغوان اینجوری عمل میکنه ؟ دلیلش چی میتونه باشه؟

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بچه ها تمام بازی های پاریس رو paris primier نشون میده

الانم داره بازی safina با pin رو نشون میده

ارغوان رضایی هم تو دوبل 1-6 5-7 باخت

گرفتن 5 گیم در ست دوم از سید یک مسابقات که جزو بهترین و مشهورترین دابل بازهای جهان هم هستن نتیجه فوق العاده ای محسوب میشه اونم برای زوجی که برای اولین بار کنار هم بازی میکردن و اصولا دابل باز نیستن . اگه بازی رو دیدی بد نیست یه توضیحی در مورد جریان بازی بدی.

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
گرفتن 5 گیم در ست دوم از سید یک مسابقات که جزو بهترین و مشهورترین دابل بازهای جهان هم هستن نتیجه فوق العاده ای محسوب میشه اونم برای زوجی که برای اولین بار کنار هم بازی میکردن و اصولا دابل باز نیستن . اگه بازی رو دیدی بد نیست یه توضیحی در مورد جریان بازی بدی.

نه متاسفانه من نتونست بازی رو ببینم منتظر بودم که شاید بازی safina و pin زود تموم بشه بتونم بازی رو ببینم ولی بازی عالی Pin بازی رو خیلی طولانی کرد من قبلا از pin بازی دیده بودم واقعا خیلی بهتر شده

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اما تو یه چیزه دیگه ای!!! ;)
هیچ تورمنت مهمی در قسمت مردان برگزار نمیشه!
فقط Abierto Mexicano Telcel
در Acapulco, Mexico
که البته خیلی هم مهم نیست!
فعلآ قسمت خانومها فعالتر هستش ;)

این هفته مسابقات atp به خاطر برگزاریه DAVIS CUP در نقاط مختلف دنیا ، تعطیله . راند اول جام دیویس حد فاصل روزهای 9 تا 11 فوریه (یعنی جمعه تا یکشنبه) برگزار میشه و تیم ایران هم بعد از صعود مجدد به دسته دوم اسیا در اولین بازی در کویت مقابل این تیم بازی میکنه. اعضای تیم ایران را اشکان شکوفی ، شهاب حسنی ، روزبه کامران و سعید احمدوند تشکیل میدن.به احتمال زیاد اشکان و سعید احمدوند بازیه دابل ایران رو انجام میدن.بازی ها از روز جمعه ساعت 10 صبح در Bassam Al-Motawa Tennis Center شروع میشه.

.............................................................................................................................
توضیح: Acapulco یه تورنمنت 800 هزار دلاریه international series gold هست که اتفاقا خیلی هم مهم محسوب میشه چون به خاطر gold بودنش ، ارزش امتیازیش معادل تورنمنت یک میلیون دلاریه معمولیه ولی این تورنمنت 3 هفته دیگه از 26 فوریه شروع میشه نه الان.!!!
اینم وب سایتش:http://abiertomextenis.com.mx/

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
GAZ DE FRANCE

مهمترین اتفاق دیروز بازگشت دوباره ژاستین هنین هاردنین به مسابقات بود. ژاستین مقابل Emilie Loit در حالیکه ست اول رو 6 به 3 واگذار کرده بود، موفق شد 2 ست بعدی روی با نتایج 6 به 2 ببره تا فصل رو با برد شروع کنه.جالبه که ژاستین در این بازی 14 ace داشت که امار خوبی محسوب میشه.

capt.sge.qch25.080207030443.photo01.photo.default-512x329.jpg

نتایج کامل دیروز:

1st rd:

(8) Anna Chakvetadze (Rus) bt Olga Poutchkova (Rus) 6-2 6-0

Anabel Medina Garrigues (Spa) bt Severine Bremond (Fra) 6-2 7-5

Tatiana Golovin (Fra) bt Alize Cornet (Fra) 6-2 6-2

2nd rd:

(7) Dinara Safina (Rus) bt Camille Pin (Fra) 2-6 6-2 7-6 (7-5)

(1) Justine Henin (Bel) bt Emilie Loit (Fra) 3-6 6-2 6-2

(3) Svetlana Kuznetsova (Rus) bt Katarina Srebotnik (Slo) 6-7 (4-7) 6-4 7-6 (7-4)

PATTAYA

نتایج امروز در تایلند:

2nd rd:

(3) Mara Santangelo (Ita) bt Alla Kudryavtseva (Rus) 6-2 6-4

Sybille Bammer (Aut) bt Anastassia Rodionova (Rus) 6-2 7-5

(5) Sania Mirza (Ind) bt Tamarine Tanasugarn (Tha) 6-4 2-6 6-1

(4) Shuai Peng (Chn) bt Romina Oprandi (Ita) 6-7 (5-7) 6-1 6-3

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
DAVIS CUP

قرعه کشی بازیه ایران و کویت امروز انجام شد .طبق قرعه بازیه اول ، فردا صبح ساعت 10 به وقت تهران اشکان شکوفی با نفر دوم کویت ، احمد ربیع، بازیه میکنه .

برنامه کامل:

جمعه:

راند اول:A.RABEEA MUHAMMAD (KUW) v A.SHOKOOFI (IRI

راند دوم: M.AL GHAREEB (KUW) v S.HASSANI-NAFEZ (IRI

شنبه:

راند سوم(بازیه دابل): M.AL GHAREEB / M.SIDDIQ (KUW) v S.AHMADVAND / S.HASSANI-NAFEZ (IRI

یکشنبه:

راند چهارم: M.AL GHAREEB (KUW) v A.SHOKOOFI (IRI

راند پنجم: A.RABEEA MUHAMMAD (KUW) v S.HASSANI-NAFEZ (IRI

البته ترکیب تیم دابل به نقل از سایت davis cup نوشته شده ولی قطعا ترکیب ایران رو اشکان شکوفی و سعید تشکیل میده نه شهاب و اشکان.روزبه کامران هم مثل بازیهای 2006 در دسته سوم اسیا فقط می تونه از نزدیک مسابقات رو تماشا کنه.!

اگه اتفاق عجیبی نیفته باید فردا منتظره برده اشکان باشیم ولی شهاب حسنی بازیه خیلی سختی مقابل نفر 371 دنیا داره.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
DAVIS CUP
روز اول مسابقه ایران و کویت تمام شد و در راند اول اشکان 3 به صفر مغلوب احمد ربیع کویتی شد.اشکان با نتایج 7 به 5 ، 7 به 6 و 6 به 1 بازی رو واگذار کرد.

در راند دوم هم شهاب حسنی به راحتی ،3 به صفر و با نتایج 6 به 0 ، 6 به 2 و 6 به 2 مغلوب نفر اول کویت و 370 جهان یعنی محمد القریب شد.

تنها شانس ایران برای ادامه مسابقات ،برد در بازیه دابل فردا ست.هر چند که به نظر کار سختی میاد.

tip: کانال kuweit sport بازی ها رو پخش میکنه . میتونه از طریق این کانال بازی ها رو زنده ببینید.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
GAZ DE FRANCE

پدیده جدید تنیس جهان :Lucie Safarova

Lucie_Safarova_16_.jpg

بدون هیچ شکی مهمترین اتفاق دیروز برد Lucie Safarova (نفر 32جهان) مقابل هموطنش ، Nicole Vaidisova (نفر 9 ) بود .این دومین برد بزرگ Lucie Safarova در فصل جدید محسوب میشد .لوچی در open استرالیا هم موفق شده بود Amelie Mauresmo رو 2 به صفر ببره . lucie ،امروز هم موفق شد نفر چهارم جهان،Kuznetsova رو 2 به صفر (6به3 و 6 به 4)ببره و به نیمه نهایی برسه ، تا ثابت کنه پیروزی های اخیر اتفاقی نبود و یک مدعی جدید به جمع بزرگان دنیا وارد شده .

full.getty-72657651wj035_australian_op_8_58_02_pm.jpg

lucie فردا به احتمال زیاد در مرحله نیمه نهایی با ژاستین بازی میکنه. باید ببینیم میتونه در ادامه غول کشی هاش ، نفر دوم دنیا رو هم ببره؟؟؟

نتایج کامل دیروز:

2nd rd:

(8) Anna Chakvetadze (Rus) bt Anabel Medina Garrigues (Spa) 4-6 6-4 6-4

(4) Nadia Petrova (Rus) bt Martina Muller (Ger) 6-1 6-2

Tatiana Golovin (Fra) bt Ekaterina Bychkova (Rus) 6-4 6-4

(2) Amelie Mauresmo (Fra) bt Nathalie Dechy (Fra) 6-3 6-2

Lucie Safarova (Cze) bt (5) Nicole Vaidisova (Cze) 6-4 6-2

PATTAYA

در راند سوم مسابقات تایلند هم سانیا میرزای هندی به پیروزی هاش ادامه داد و Mara Santangelo ایتالیایی رو 2 به صفر برد تا به نیمه نهایی صعود کنه.

نتایج کامل امروز( یک چهارم نهایی):

Quarter-finals:

(4) Shuai Peng (Chn) bt Tzipora Obziler (Isr) 6-3 6-2

(6) Gisela Dulko (Arg) bt Nicole Pratt (Aus) 6-2 6-3

Sybille Bammer (Aut) bt Martina Sucha (Svk) 3-6 6-3 6-3

(5) Sania Mirza (Ind) bt (3) Mara Santangelo (Ita) 6-4 7-6 (7-4),

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
این هفته مسابقات atp به خاطر برگزاریه DAVIS CUP در نقاط مختلف دنیا ، تعطیله . راند اول جام دیویس حد فاصل روزهای 9 تا 11 فوریه (یعنی جمعه تا یکشنبه) برگزار میشه و تیم ایران هم بعد از صعود مجدد به دسته دوم اسیا در اولین بازی در کویت مقابل این تیم بازی میکنه. اعضای تیم ایران را اشکان شکوفی ، شهاب حسنی ، روزبه کامران و سعید احمدوند تشکیل میدن.به احتمال زیاد اشکان و سعید احمدوند بازیه دابل ایران رو انجام میدن.بازی ها از روز جمعه ساعت 10 صبح در Bassam Al-Motawa Tennis Center شروع میشه.
ولی این تورنمنت 3 هفته دیگه از 26 فوریه شروع میشه نه الان.!!!
اینم وب سایتش:http://abiertomextenis.com.mx/

من هم خبر شروع بازی ها رو از اینجا اوردم البته بدیهی هست که اشتباه من بوده و کاملآ تابلو که یه 2 جا مونده!
من منظورم از مهم نبودن در رده بندی نبود اما غالبآ تینسورهای مطرحتر تو این رقابت شرکت نمیکنن
اون هم به خاطر همزمانی با بازی های دبی هستش که جایزه بیشتری داره!
در مورد دیویس کاپ هم از روزی که قرعه کشی انجام شد من و Seymour حدس زده بودیم که ایران میبازه همین طور هم شد!

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
باعث قوت قلبه که بعد از 2 روز یکی یه پست جدید اینجا فرستاد.

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
قشنگترین بازی امروز Chakvetadze با Mauresmo بود واقعا حال کردم واقعا هر دو تاشون عالی بازی کردن من در کل خیلی با Mauresmo حال میکنم ولی امرو دوست داشتم Chakvetadze ببره خیلی با انگیزه بازی میکرد یه جای بازی وقتی یه ضربه رو خراب کرد یه لحظه فکر کردم که واقعا داره گریه میکنه حالا نمیدونم درست دیدم یا نه

فردا هم بازی Henin با Safarova بازی قشنگی میشه حتما ببینید

من رو Henin شرط بستم اونم پول زیاد

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قشنگترین بازی امروز Chakvetadze با Mauresmo بود واقعا حال کردم واقعا هر دو تاشون عالی بازی کردن من در کل خیلی با Mauresmo حال میکنم ولی امرو دوست داشتم Chakvetadze ببره خیلی با انگیزه بازی میکرد یه جای بازی وقتی یه ضربه رو خراب کرد یه لحظه فکر کردم که واقعا داره گریه میکنه حالا نمیدونم درست دیدم یا نه

فردا هم بازی Henin با Safarova بازی قشنگی میشه حتما ببینید

من رو Henin شرط بستم اونم پول زیاد

اره خیلی نزدیک بود .7به 6 و 7 به 5 .خوش به حالت که می تونی ببینیشون.:(

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

من که متوجه نشدم منظورت چی بود اما شاید دلیلی که کسی اینجا خیلی پست نمیزنه اینکه پستهای شما خیلی جامع هستش!
یک نگاهی به صفحات اولیه بنداز اون موقع ها Seymour تنهای تنها بود
الان یه ۴ نفری هستند که اینجا فعالیت میکنن و این خیلی جالبه!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اما سانیا میرزا هم مثل ارغوان فصل رو از هفته دوم شروع کرد ولی با انتخاب عاقلانه در تورنمنت درجه سوم (175 هزار دلاریه) hobbart شرکت کرد و تا نیمه نهایی بالا اومد و در اولین بازیه جدی مقابل انا چاکوتادزه باخت.............
خب البته بازی ها توی کشور خودش انجام میشده و فکر کنم این یه انگیزه مثبت واسه اش بوده که جلوی تماشاگر خودی ، حمایت بشه
clap.gif
...منظورم اینه که اگر توی فرانسه بازی نکنه ، کجا بازی کنه ؟
curtianpeek%5B1%5D.gif

در مورد دیویس کاپ هم از روزی که قرعه کشی انجام شد من و Seymour حدس زده بودیم که ایران میبازه همین طور هم شد!
آره ... ما از چند ماه قبل نسخه اش رو پیچیدیم و گذاشتیمشون کنار ..
221.gif

آره ... همون طور که live جان .. گفت یه موقعی این سنگر رو با گوشت و پوست حفظ کردیم ما ...
jazzysax.gif

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
اره خیلی نزدیک بود .7به 6 و 7 به 5 .خوش به حالت که می تونی ببینیشون.:(

بازیهای امروز رو eurosport و Paris Première نشون میده فقط کافیه که Tps.bin امروز رو بریزی روی ریسیورت بعد با خیال راخت بشین بازیها رو ببین

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
بازیهای امروز رو eurosport و Paris Première نشون میده فقط کافیه که Tps.bin امروز رو بریزی روی ریسیورت بعد با خیال راخت بشین بازیها رو ببین

متاسفانه برای رسیور من tps.bin نیومده!!! فقط فایل absat میاد:( :( :(

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
Safarova با یه بازیه قشنگ Henin رو برد تا واقعا ستاره این مسابقات بشه من بازی رو داشتم میدیدم تو ست اول Henin 5-2 از Safarova جلو بود ولی با در کمال تعجب 7-6 ست ازش باخت تو ست دوم هم هنین باز با 2 تا اختلاف جلو افتاد ولی در اخر باز این Safarova بود که تونست ست رو بگیره

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یکه تازیه نابغه جدید

ادامه پیروزی های بزرگLucie Safarova

luciesafarova_ausopen20.jpg

امروز ، Lucie Safarova که با بردهای اسان بر بزرگان تنیس جهان به مرحله نیمه نهایی مسابقات gaz de france رسیده بود موفق شد نفر اول سال 2006 و سید دوم حال حاضر جهان ، ژاستین هنین هاردنین ، رو هم در 2 ست پیاپی و با نتایج 7 به 6 و 6 به 4 ببره تا با قدرت به فینال برسه. این مهمترین پیروزیه safarova تا به امروز محسوب میشه.

در بازیه دوم نیمه نهایی هم petrova موفق شد در یک بازیه بسیار نزدیک 2 به 1 و با نتایج 5 به 7 ، 6 به 4 و 7 به 6 نفر اول فرانسه ، املیو مائرسمو رو ببره تا حریف safarova در فینال بشه.

fullj.getty-tennis-fra-wta-paris-mauresmo-petrova_1_42_17_pm.jpg
باید ببینیم petrova قربانیه بعدیه safarova خواهدبود یا نوار بردهای پی در پیش رو قطع میکنه.؟

PATTAYA

امروز در مسابقات نیمه نهایی هر دو اسیایی راه یافته به این مرحله ،یعنی سونیا میرزای هندی و Shuai Peng چینی مقابل حریفاشون 2 به 0 باختن .رقیب ارژانتینیه سونیا میرزا سابقه حضور در رده 26 دنیا رو داشته.

نتایج :

(6) Gisela Dulko (Arg) bt (5) Sania Mirza (Ind) 6-4 7-5

Sybille Bammer (Aut) bt (4) Shuai Peng (Chn) 6-4 6-2

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خب البته بازی ها توی کشور خودش انجام میشده و فکر کنم این یه انگیزه مثبت واسه اش بوده که جلوی تماشاگر خودی ، حمایت بشه
clap.gif
...منظورم اینه که اگر توی فرانسه بازی نکنه ، کجا بازی کنه ؟
curtianpeek%5B1%5D.gif

همچین توجیهی در دنیای تنیس حرفه ای وجود نداره و اصلا منطقی نیست. . هر کس با توجه به شرایط و رنکینگ و توانایی هاش ، باید تورنمتی انتخاب کنه که شرکت در اونجا به نفعش باشه. . همونطور که MARION BARTOLI فرانسوی (نفر 24 دنیا) توی gaz de france شرکت نکرد و بجاش رفت pattaya تایلند.

بالا