• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من قبلا هم این سوال رو پرسیدم ولی الان دیگه می خوام جدا عمل کنم .:blush:
من آخر هفته دارم میام تهران برای خرید وسایل تنیس!!:cool: تو قم چندتا مغازه هست ولی باورتون نمیشه که که کفش فوتسال ( ورزش های داخل سالن) رو به جای کفش تنیس می فروشن و میگن اینها چند منظوره هستند!!!!:blink: آخه منم حرفه ای!!!!
می خواستم راهنمائیم کنید . اول یک جا برای خرید لوازم که هم ارزون باشه! :eek: و هم جنس اصل و خوب!!!:D
بعد می خواستم نوع راکت و کفش رو هم به من بگید . من فکر کنم حدودای 100 تومن بتونم برای راکت بزارم . ولی از اونجایی که راجر ویلسون داره اگر ممکنه تو این مارک معرفی کنید . البته اگه مارک دیگه هم خوب هست بگید شاید تصمیمم عوض شد. راستی یک سوال . سری K Factor ویلسون که راجر جدیدا استفاده می کنه تو تهران اومده یا نه ؟ اگه اومده قیمتش چنده . قیمت nsix رو هم اگه میدونید بگید.
خلاصه یک راهنمایی کلی و کامل بکنید.
ممنووووووون

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام دوستان
من آخر هفته دارم میام تهران برای خرید وسایل تنیس!!:cool: تو قم چندتا مغازه هست ولی باورتون نمیشه که که کفش فوتسال ( ورزش های داخل سالن) رو به جای کفش تنیس می فروشن و میگن اینها چند منظوره هستند!!!!:blink: آخه منم حرفه ای!!!!
می خواستم راهنمائیم کنید . اول یک جا برای خرید لوازم که هم ارزون باشه! :eek: و هم جنس اصل و خوب!!!:D
بعد می خواستم نوع راکت و کفش رو هم به من بگید . من فکر کنم حدودای 100 تومن بتونم برای راکت بزارم . ولی از اونجایی که راجر ویلسون داره اگر ممکنه تو این مارک معرفی کنید . البته اگه مارک دیگه هم خوب هست بگید شاید تصمیمم عوض شد. راستی یک سوال . سری K Factor ویلسون که راجر جدیدا استفاده می کنه تو تهران اومده یا نه ؟ اگه اومده قیمتش چنده . قیمت nsix رو هم اگه میدونید بگید.
ممنووووووون

فکر کنم دفعه قبل هم پرسیدی من جواب دادم :D
من خودم با ویلسون بازی میکنم دلیل انتخابم هم سامپراس بود!
یادش به خیر :rolleyes: حالا دیگه نسل ها عوض شده!
دوست خوبم برای خریدن راکتهایی در سطح حرفه ای مثل K Factor البته اگر اصلش گیر بیاد . باید بیشتر از اینها سرمایه بذاری :wacko:
برند Head هم بسیار خوبه و تو تهران و فروشگاههای معتبر بیشتر هست. اصلش راحتتر گیر میاد!
منیریه بورس اینگونه وسایل هست اما اگر روی اصل بودنش تکیه داری باید کمی بالاتر بیای
فروشگاهای زنجیره ای مدرن اسپرت! که نمایندگی رسمی پوما تو ایران هست برای راکت هم با Head کار میکنه به صورت حرفه ای روی تنیس متمرکز است
پاساژ ونک هم اگر بری میتونی Wilson پیدا کنی جاهای دیگه هم هستند که فعلآ مجالی نیست! سوال دیگه ای داشتی بپرس

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست عزیز مگه هنین نفر اول دنیا نیست ؟

من خیلی از هنین خوشم میاد یه سرو گردن از شاراپوا بالاتره ولی چند وقته که تو مسابقات شرکت نمیکنه اگه تو استرالیا می اومد حتما اول میشد

نظر شما چیه

نفر اول بود البته تا 2 هفته پیش . ژاستین سال 2007 به دلیل مشکلات شخصی توی هیچ تورنمنتی بازی نکرده .شاراپوا هم با 700 امتیازی که از نایب قهرمانی توی open استرالیا به دست اورد به رده اول برگشت .با امتیازات مسابقات توکیو اختلاف رو بیشتر هم میکنه. البته خبر خوشحال کننده اینه که ژاستین از فردا و در GAZ DE FRANCE فصل رو شروع میکنه.

رنکینگ رو می تونی اینجا ببینی:http://www.sonyericssonwtatour.com/2/rankings/singles_numeric.asp

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پایان شیرین ppo برای مارتینا هینگیز

امروز در بازیه فینال مارتینا هیگیز رقیب جوانش ، انا ایوانیچ رو با نتایج 6به 4 و 6 به 2 شکست داد تا خاطره باخت در فینال سال قبل رو فراموش کنه.

fullj.getty-tennis-wta-swi-jpn_1_38_39_am.jpg

capt.xits10402040627.japan_tennis_pan_pacific_xits104.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
نفر اول بود البته تا 2 هفته پیش . ژاستین سال 2007 به دلیل مشکلات شخصی توی هیچ تورنمنتی بازی نکرده .شاراپوا هم با 700 امتیازی که از نایب قهرمانی توی open استرالیا به دست اورد به رده اول برگشت .با امتیازات مسابقات توکیو اختلاف رو بیشتر هم میکنه. البته خبر خوشحال کننده اینه که ژاستین از فردا و در GAZ DE FRANCE فصل رو شروع میکنه.

رنکینگ رو می تونی اینجا ببینی:http://www.sonyericssonwtatour.com/2/rankings/singles_numeric.asp
راستی حالا که بحث اش شد .. ظاهرا ژوستین هنین هاردن می خواد از شوهرش جدا بشه ( یا شده ) ... اسم شوهرش " پیه ر " هستش ...

full.getty-tennis-open-aus-henin-husband-files_11_31_27_pm.jpg

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان
ممنووووووون

متاسفانه فروشگاه های مدرن سپورت ، " کاملا فصلی " کار می کنن.یعنی اوایل فصل سرما ( حدودا ابان ماه) وسایل تنیس رو حراج می کنن. و توی این فصل فقط روی لوازم اسکی تمرکز میکنن .در نتیجه الان اثری از راکت های head نیست.

اما وارد کننده وسایل wilson توی ایران شرکت niksport هست. اونا هم تابسون به تابستون مدل های جدید رو وارد میکنن. والان حتی اسم مدل های جدید از جمله kfactor رو هم نمی دونن. ( می تونید امتحان کنید.) در حال حاضر هر چی مونده از تابستون قبله.

2 تا فروشگاه بزرگ و اصلیشون توی ساختمان اسکان ( سر میرداماد) هست.
یه فروشگاه خوب هم که توصیه میکنم توی مجتمع میلاد نور هست به اسم bunny sport .

لیست کامل فروشگاه هاشون توی سایتشون هست:www.niksport.com

در کل الان زمان خیلی بدی برای خرید لوازم تنیسه .هم جنس کمی توی بازاره و هم قدیمیه.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اول در مورد بازی های زاگرب
(2) Marcos Baghdatis 7 4 6
(1) Ivan Ljubicic 6 6 4
عددی که تویه پرانتز هست سید این دو نفر بود، به هر حال شگفتی ساز قبرسی قهرمان شد
حالا کلی هم ذوق میکنم چون مارتینا هنگس تنها تنیسور زنی که برای دیدن بازیش حاضرم از کار و زندگی بزنم!
اولین باری که اونور آب!!!!!! همه فهمیدن این قسمتو یا دوباره بگم؟!
بازی های ویمبلدون رو مستقیم میدیدم ، مارتینا 18 سالش بود
البته اصولآ فقط بازی اشتفی گراف رو قبول دارم اتفاقآ اونم تو همون سال بازی های خوبی کرد!
فکر کنم قهرمان هم شد
حالا که دارم خاطره تعریف میکنم بگم که یکی از بهترین بازی های عمرم که دیدم هم همونجا بود
سمپراس و بیکر!!! عجب بازیه بود! کلی استرس داشتم! نتیجه اون هم که معلومه!!!

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اما وارد کننده وسایل wilson توی ایران شرکت niksport هست
همه اینایی که گفتی منم گفتم :p
اما هر کاری کردم اسم این نیک اسپرت یادم نمی اومد ;)
خلاصه دیگه از این کامل تر که ealy گفت نمیشد گفت حالا ببینم بلاخره میخری یا نه؟!:happy:

راستی ealy ، تو خوب هم تنیسی هستی ها فکر کنم تنها رقیبت اینجا seymour باشه اینجا!
اون رو هم بگیری میشه مرد/زن (نمیدونم کدومی!؟ خیلی هم مهم نیست! ;) ) اول تنیس PT

به هر حال یاد رفت بگم که دیروز چی شد!
بازی های امریکا فقط حذف تامی هاس عجیب بود کمی!!!!

James Blake (1) def. Benjamin Becker (4), 6-3, 7-6 (9-7)
Xavier Malisse (3) def. Vincent Spadea (8), 6-2, 6-2

seymour ببین بلیک با چه بد بختیه اومده فینال

تو بازی های شیلی هم
Nicolas Massu (3) def. Albert Montanes (7), 6-1, 6-3
Luis Horna (5) def. Martin Vassallo Arguello (8), 7-5, 6-4
نیکلاس ماسو و هورنا اومدن فینال

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه فروشگاه های مدرن سپورت ، " کاملا فصلی " کار می کنن.یعنی اوایل فصل سرما ( حدودا ابان ماه) وسایل تنیس رو حراج می کنن. و توی این فصل فقط روی لوازم اسکی تمرکز میکنن .در نتیجه الان اثری از راکت های head نیست.

اما وارد کننده وسایل wilson توی ایران شرکت niksport هست. اونا هم تابسون به تابستون مدل های جدید رو وارد میکنن. والان حتی اسم مدل های جدید از جمله kfactor رو هم نمی دونن. ( می تونید امتحان کنید.) در حال حاضر هر چی مونده از تابستون قبله.

2 تا فروشگاه بزرگ و اصلیشون توی ساختمان اسکان ( سر میرداماد) هست.
یه فروشگاه خوب هم که توصیه میکنم توی مجتمع میلاد نور هست به اسم bunny sport .

لیست کامل فروشگاه هاشون توی سایتشون هست:www.niksport.com

در کل الان زمان خیلی بدی برای خرید لوازم تنیسه .هم جنس کمی توی بازاره و هم قدیمیه.

سلام دوستان
پاسخ ها تون خوب و البته ناراحت کننده بود . ناراحت کننده از این جهت که الان جنس خوب نیست . در مورد kfactor هم خیلی ناراحت شدم چون اگر بود احتمالا می خریدم . (می ارزید بیشتر سر کیسه رو شل کنی. البته چون نیست اینقدر سخاوتمند شدم!!!):blush:
راستی قیمت کفش چه جوریاست . من که در قم یک مغازه پرسیدم بالای 50-60 بود .:blink: واقعا باید اینقدر برای کفش پول بدم؟ :eek: ببینم نایک نمایندگی داره یا نه؟
راستی live for what? عزیز . مشخصات راکتت رو ندادی . قیمتش رو هم بگو .:rolleyes:
این سایت نیک اسپورت هم که بدرد خودشون می خوره . محصولات رو که نشون نمیده . نصف گزینه های سایتش هم کار نمی کنه!!!
بازم میام سوال می پرسم
ممنوووووووون

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
..........حالا کلی هم ذوق میکنم چون مارتینا هنگس تنها تنیسور زنی که برای دیدن بازیش حاضرم از کار و زندگی بزنم!
اولین باری که اونور آب!!!!!! همه فهمیدن این قسمتو یا دوباره بگم؟!
بازی های ویمبلدون رو مستقیم میدیدم ، مارتینا 18 سالش بود
البته اصولآ فقط بازی اشتفی گراف رو..............
اون قسمتی که bold کردم رو دوباره توضیح بده !!!
dinner.gif

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوستان
پاسخ ها تون خوب و البته ناراحت کننده بود . ناراحت کننده از این جهت که الان جنس خوب نیست . در مورد kfactor هم خیلی ناراحت شدم چون اگر بود احتمالا می خریدم . (می ارزید بیشتر سر کیسه رو شل کنی. البته چون نیست اینقدر سخاوتمند شدم!!!):blush:
راستی قیمت کفش چه جوریاست . من که در قم یک مغازه پرسیدم بالای 50-60 بود .:blink: واقعا باید اینقدر برای کفش پول بدم؟ :eek: ببینم نایک نمایندگی داره یا نه؟
راستی live for what? عزیز . مشخصات راکتت رو ندادی . قیمتش رو هم بگو .:rolleyes:
این سایت نیک اسپورت هم که بدرد خودشون می خوره . محصولات رو که نشون نمیده . نصف گزینه های سایتش هم کار نمی کنه!!!
بازم میام سوال می پرسم
ممنوووووووون

nik sport کفش های نایک رو هم وارد میکنه .مارک های اصلی هم که تو ایران هست نایک ، ادیداس ، reebok ،babolat و wilson . قیمت ها هم از 50 تومن شروع میشه تا 130 تومن.
Nike Air Zoom Vapor 3 هم حدودا 120 تومنه
http://www.tennis-warehouse.com/descpageMSNIKE-NAZV3WS.html

این سایت لیست کاملی از لوازم تنیس داره:
http://www.tennis-warehouse.com/?from=wta

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
اون قسمتی که bold کردم رو دوباره توضیح بده !!!
dinner.gif
نمیتونم زیاد در موردش توضیح بدم! :rolleyes:
مهم اینکه من از مارتینا هنگس اون موقع خیلی خوشم اومد

hingis.jpg

Martina-Hingis--C10038559.jpeg

اون موقع ها خوش قیافه تر بود بازیش هم بهتر بود به نظرم!

راستی
دوباره بلیک تو فینال خورد به پیسی!
James Blake (1) vs. Xavier Malisse (3), 7-5, 3-3

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
[GAZ DE FRANCE

ارغوان رضایی که امسال فقط یک بازی که اونم مربوط به به باخت در راند اول open استرالیا انجام داده(!!!!) در جدول اصلی مسابقات قرار داره. ارغوان که در مسابقات توکیو که یه شانس بزرگ براش بود هم شرکت نکرد!!!؟؟ حالا باید توی فرانسه دومین بازیش رو انجام بده .با نگاه به لیست 10 نفر اول کاملا مشخصه این تورنمنت با وجود اینکه tier 2 محسوب میشه(600 هزار دلاری) سنگین تر از مسابقات ژاپن هست:
http://www.opengazdefrance.com/open_2007/plateau.html

طبیعی بود با این شرکت کننده ها ،ارغوان نباید منتظر معجزه میموند. و در یه قرعه بد تو همون راند اول به نیکول وایدسوا نفر 9 دنیا و یکی از پدیده های جدید تنیس برخورده. ارغوان پارسال توی راند سوم رولاند گاروس با نیکول بازی کرد و 2 به 1 باخت ولی امسال با توجه به شرایط نیکول ، ارغوان بازیه به مراتب سخت تری پیش رو داره.

dsc_6655_std.jpg

نیکول وایدیسوا و ارغون دقایقی بعد از قرعه کشی

dsc_6516_std.jpg

Svetlana Kuznetsova نفر 5 جهان مشغول گپ زدن با ارغوان در روز قرعه کشی.

dsc_6552_std.jpg

به این ترتیب با دستای خودش به بختش لگد زد.چند ثانیه بعد حریف راند اولش معلوم میشه.

dsc_6768_std.jpg

تمرین امروز در استادیوم اصلی همراه پدرش

در دابل هم ارغوان که به همراه razzano فرانسوی شرکت کرده در راند اول با قرعه ای بسیار جالتر از سینگل با سید اول دنیا و قهرمان open استرالیا یعنی زوج C.Black/L.Huber بازی میکنن

جدول سینگل:
http://www.opengazdefrance.com/open_2007/resultats.html?id=111

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
:D
فکر کنم فهمیدم چرا سیمور اینقدر مریض میشه!!!!!
Xavier Malisse (3) def. James Blake (1), 5-7, 6-4, 6-4
در حالیکه جمیز بلیک یک ست رو برده بود بارون اومده!!!
بعدش هم همین جوری شد که میبینید!

Xavier.Malisse.jpg

قهرمان بازی های International Tennis Championships
Xavier Malisse

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Pattaya Open, Pattaya City

راند اول این مسابقات 170 هزار دلاری از امروز شروع شد که در مهمترین بازی maria kirilenkoh سید دوم مسابقات ، مغلوب pratt ، تنیسور مسن (34 ساله) اتریشی شد تا تنها شگفتی مسابقات رقم بخوره.

نتایج کامل مسابقات امروز:

(8) Aiko Nakamura (Jpn) bt Noppawan Lertcheewakarn (Tha) 3-6 6-3 6-1

Alla Kudryavtseva (Rus) bt Meng Yuan (Chn) 1-6 6-1 6-3

Tzipora Obziler (Isr) bt Juliana Fedak (Ukr) 6-2 6-2

(6) Gisela Dulko (Arg) bt Tian Tian Sun (Chn) 6-4 6-1

Romina Oprandi (Ita) bt Olga Savchuk (Ukr) 3-6 6-4 7-5

Nicole Pratt (Aus) bt (2) Maria Kirilenko (Rus) 7-6 (7-1) 2-6 7-5

gaz de france

در حالیکه ارغوان باز هم در انتخاب تورنمت اشتباه کرد و یه شانس عالیه دیگه رو برای جمع کردن امتیاز در تورنمت pattaya تایلند از دست داد امشب از ساعت 9.30 به وقت تهران باید مقابل نفر 9 دنیا ، نیکول وایدیسوا ،بازی کنه.
سال پیش یادمه کانال paris premier این بازی ها رو پخش میکرد.نمی دونم امسال هم همینطوره یا eurosport امتیاز بازی ها رو داره؟؟ به هر صورت اگه به این کانال ها دسترسی دارید چک بکنید شاید بتونید امشب بازی رو ببینید.

f_26.jpg

ژاستین هنین هاردنین در کنفرانس خبری( همچنان انگشتر دستش هست!!)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من واقعا لذت می برم که این همه طرفدار تنیس اینجا داریم ...
joytears.gif

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
بچه ها تمام بازی های پاریس رو paris primier نشون میده

الانم داره بازی safina با pin رو نشون میده

ارغوان رضایی هم تو دوبل 1-6 5-7 باخت

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
gaz de france

همونطور که گفتم نباید منتظر معجزه میموند و ارغوان مقابل نفر 9 جهان ، نیکول، به نتایج 6 به 2 . 6 به 1 و در کمتر از 50 دقیقه باخت. ست اول پایاپای شروع شد ولی در گیم 6 نیکول گیم رو break کرد و در دامه کنترل بازی از دست ارغوان خارج شد و ست رو 6 به 2 باخت و در ست بعدی هم با راحتی و در گیم های اسون 6 به 1 مغلوب یکی از مدعیان اصلی شد . به این ترتیب ارغوان باز هم قربانیه انتخاب اشتباه تورنمت شد تا باز هم منتظر عقب گرد در رنکیگ جدید باشه.

dsc_7694_std.jpg

dsc_7706_std.jpg

تنها نتیجه غیر منتظره دیروز شکست patty shnyder (نفر 11 جهان) مقابل نفر 100 دنیا BYCHKOVA, EKATERINA بود.

نتیج کامل روز اول :

Martina Muller (Ger) bt Agnieska Radwanska (Pol) 6-1 6-0

Katarina Srebotnik (Slo) bt Stephanie Cohen Aloro (Fra) 6-1 6-4

Nathalie Dechy (Fra) bt Tathiana Garbin (Ita) 6-2 6-3

Lucie Safarova (Cze) bt Tzvetana Pironkova (Bul) 6-3 6-7 (5-7) 6-3

Camille Pin (Fra) bt Agnes Szavay (Hun) 6-4 6-0

(5) Nicole Vaidisova (Cze) bt Aravane Rezai (Fra) 6-2 6-1

Ekaterina Bychkova (Rus) bt (6) Patty Schnyder (Swi) 3-6 6-4 6-3

نتایج روز دوم pattaya تایلند:

2nd rd:

(3) Mara Santangelo (Ita) bt Alla Kudryavtseva (Rus) 6-2 6-4

Sybille Bammer (Aut) bt Anastassia Rodionova (Rus) 6-2 7-5

(5) Sania Mirza (Ind) bt Tamarine Tanasugarn (Tha) 6-4 2-6 6-1

(4) Shuai Peng (Chn) bt Romina Oprandi (Ita) 6-7 (5-7) 6-1 6-3

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
من واقعا لذت می برم که این همه طرفدار تنیس اینجا داریم ...
joytears.gif

اما تو یه چیزه دیگه ای!!! ;)
هیچ تورمنت مهمی در قسمت مردان برگزار نمیشه!
فقط Abierto Mexicano Telcel
در Acapulco, Mexico
که البته خیلی هم مهم نیست!
فعلآ قسمت خانومها فعالتر هستش ;)

بالا