• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تنیس/بدمینتون/پینگ پنگ و سایر ورزشهای راکتی

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
اندى راديك مرد شماره يك تنيس امريكا، تورنمنت هوستون را كه در كشورش و روى رس انجام مى شود از دست داد.
دليل اين امر كشيدگى عضلات ران راديك است كه در اوپن ميامى رخ داد و او در جام ديويس به رغم مصدوميتش مقابل فرناندو ورداسكو اسپانيايى پيروز شد اما اكنون او به استراحت بيشترى براى بهبود كامل نياز دارد: متأسفانه مصدوميت ران يكى از آسيب ديدگى هايى است كه خيلى سخت خوب مى شود و در حال حاضر بدترين كار ممكن عوض كردن زمين است (جام ديويس در هاردكورت برگزار شد).
به نظرم بهتر است تا اطمينان كامل از سلامتى ام بازى نكنم.
راديك كه مرد شماره ۳ تنيس جهان است، در ۶ سال اخير ۵ بار به فينال اوپن هوستون راه يافته و ۳ بار هم در آن قهرمان شده است.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مصدومیت سرینا و شکست نیکول وایدیسوا در FAMILY CIRCLE

مهمترین اتفاق دیشب مصدومیت سرینا ویلیامز مقابل تنیسور تایوانی که با پیروزیه بسیار خوب مقابل bremend فرانسوی به این راند رسید،بود که با عث انصراف سرینا از ادامه بازی شد. به این ترتیب در حالیکه همگی با توجه به جدول منتظر رویارویه خواهران ویلیامز در راند سوم بودن این اتفاق عملی نشد.

73855139.jpg
73855155.jpg

در اتفاق مهم دیگه هم Michaella Krajicek که امسال با بازی های خوبش برای خیلی از بزرگان تنیس دردسر ساز شده بود این بار دست به کار بزرگی زد و موفق شد نفر 8 دنیا ،نیکول وایدیسوا رو 2 به 1 شکست بده.میشله ست اول رو 6 به 4 باخت ولی دو ست بعدی رو 6 به 4 و 6 به 3 برد.

73853917.jpg

ارغوان و Katarina Srebotnik امشب ساعت 9.30
Katarina Srebotnik هم همانطور که پیش بینی میشد حریف راند اول خودش رو برد تا در راند دوم رقیب ارغوان رضایی بشه. ارغوان امشب باید خدود ساعت 9.30 به وقت تهران بازیه بسیار سختی مقابل نفر 21 دنیا انجام بده.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ealy جان ، اگه بتونی عکس ها رو attach کنی خیلی عالی میشه ( خیلی ساده ، آدرس عکس رو می زنی اونجا و توی سوت ثانیه (!) اپلود میشه ) .. اینطوری صفحات سنگین نمیشن و ضمنا مشخصه که هر عکس چیه و هرکی دوست داشت ، عکس مورد نظرش رو انتخاب می کنه ...
170.gif

تو خیلی زحمت می کشی و اگه این خواهش رو هم قبول کنی عالی میشه ...
shamrock.gif

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
از دست دادن شانس طلایی توسط ارغوان

SHAHAR PEER قربانیه بزرگ دیروز

بدون شک عجیب ترین اتفاق دیشب شکست shahar peer نفر 15 جهان مقابل jie zheng چینی(نفر38) بود.shahar peer در این بازی 2 به 0 و نتایج دور از انتظار 6 به 2 و 6 به 3 شکست خورد. به این ترتیب shahar peer بعد از سرینا و نیکول وایدیسوا سومین قربانیه بزرگ بود که در همون ابتدای تورنمنت حذف شدن.

73861993.jpg

ارغوان هم دیروز در یک بازیه بسیار نزدیک و نفس گیر مقابل نفر 21 جهان در حالیکه شانس زیادی برای برد و رسیدن به راند سوم رو داشت ،در نهایت 2 به 1 مغلوب شد.

در این بازیه بسیار پر افت و خیز و طولانی که نزدیک 3 ساعت ادامه پیدا کرد مجموعا 16 گیم از 34 گیم مسابقه break شد!! در ست اول در حالیکه ارغوان 6 به 5 جلو بود و سرویس رو هم در اختیار داشت از فرصت عالیه خودش برای پیروزی در ست استفاده نکرد تا بازی رو در tiebreak ببازه.این ست فوق العاده سنگین بود و بیشتر از یک ساعت طولانی شد.اما در ست دوم ارغوان بازی رو 6 به 3 برد تا کار به ست سوم بکشه.این ست هم فوق العاده نزدیک بود که متاسفانه ارغوان در نهایت 7 به 5 مغلوب شد تا در حالیکه شانس زیادی برای برد داشت در حسرت این موقعیت طلایی باقی بمونه .با توجه با باخت عجیب shahar peer هم ارغوان این شانس رو داشت با برد مقابل jie zheng چینی در راند سوم به یک چهارم نهایی برسه و با جمع کردن 110 امتیاز ،تمام ناکامی های فصل جدید رو جبران میکرد و با جهشی بزرگ به جایگاه قبلیش در رنکینگ wta بر میگشت.
جالبه که در این بازی تا اوایل ست سوم هیچ کدوم از طرفین ace نداشتن! و در مجموع هم 3 تا ace در کل مسابقه(2 تا برای katerin و یکی برای ارغوان) داشتن که این ضعف در سرویس یکی از عوامل اصلی break شدن بسیاری از گیم ها بود

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ealy جان ، اگه بتونی عکس ها رو attach کنی خیلی عالی میشه ( خیلی ساده ، آدرس عکس رو می زنی اونجا و توی سوت ثانیه (!) اپلود میشه ) .. اینطوری صفحات سنگین نمیشن و ضمنا مشخصه که هر عکس چیه و هرکی دوست داشت ، عکس مورد نظرش رو انتخاب می کنه ...
170.gif

تو خیلی زحمت می کشی و اگه این خواهش رو هم قبول کنی عالی میشه ...
shamrock.gif

اگه توجه کرده باشید برای حل این مشکل مدتیه که من اصلا از عکس های حجیم yahoo استفاده نمی کنم و فقط به عکس های سایت getty image که با وجود سایز بزرگ حجم بسیار کمی دارن ،لینک میدم تا صفحه هم سنگین نشه.میانگین حجم این عکس ها نزدیک 40 KB هست که واقعا مشکلی انچنانی برای صفحه درست نمی کنن.

ara77

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طبق سنت هرساله تنيس جهان و با توجه به درپيش بودن اوپن فرانسه، از هفته آينده اكثر قريب به اتفاق تورنمنت هاى ATP در زمين هاى رسى انجام خواهد شد و اين به معنى شروع دردسرهاى مرد شماره يك تنيس جهان است. ستاره روئين تنى كه پاشنه آشيلش بازى در زمين هاى رسى است. اكثر علاقه مندان فدرر از خود مى پرسند وقتى فدرر نتواند تنيسورى مانند گيلرمو كاناس را در هارد كورت شكست دهد چگونه قادر به شكست او در رولاند گاروس (اوپن فرانسه) خواهد بود؟ كاناس با پيروزى مقابل فدرر در دور دوم تورنمنت ايندين ولز (۱۱ مارس) نوار ۴۱ پيروزى پياپى او را قطع كرد. او سپس هفته گذشته دوباره فدرر را در مرحله چهارم اوپن سونى اريكسون شكست داد. اين اولين بار از سال ۲۰۰۴ به اين سو است كه فدرر ۲ بار پياپى قبل از مرحله يك چهارم نهايى شكست مى خورد، آن هم از يك تنيسور بدون سيد. اندى راديك كه در فينال يواس اوپن به فدرر باخت و از ۱۴ بارى كه با او مصاف داده تنها صاحب يك پيروزى است، نيز از اين مسأله شكست زده است: اين براى هر كس عجيب است. به نظر شما اين طور نيست؟ من هم مانند هر كس ديگرى از اين قضيه غافلگير شدم.
دفعه بدى كه فدرر با كاناس روبرو شود، روى رس خواهد بود. جايى كه تنها نقطه ضعف فدرر است و كاناس در آن فوق العاده است و شايد اين رويارويى در اوپن فرانسه اتفاق بيفتد. تورنمنتى كه فدرر براى تكميل گرنداسلم هايش عطش فراوانى براى قهرمانى در آن دارد. كاناس كه ۲ بار به يك چهارم نهايى رولاند گاروس رسيده تنها يكى از كسانى است كه مى تواند رؤياى فدرر را بر باد دهد اما بدون شك مطرح ترين نام در اين ميان رافائل نادال است. تنيسورى كه در مقابل فدرر صاحب ركورد ۳-۶ است و سال گذشته در فينال رولاند گاروس ستاره سوييسى را شكست داد. ديگر رقيب بالقوه فدرر نوواك يوكويچ است. تنيسورى كه سال گذشته به يك چهارم نهايى رولاند گاروس رسيد و هفته گذشته با پيروزى بركاناس قهرمان اوپن سونى اريكسون شد اما يوكويچ چگونه مى تواند در جايى كه فدرر ۲ بار ناكام شده پيروز شود. او با لبخند مى گويد: نمى توانم اكنون نصيحتى به فدرر كنم. اين خيلى جالب نيست. مى دانيد او شماره يك است و شايد بهترين بازيكن تاريخ اين رشته. از يوكويچ صرب تبار و موراى اسكاتلندى كه هر دو ۱۹ سال دارند به عنوان قهرمان آينده گرانداسلم ها نام برده مى شود و يوكويچ ادامه داد: ۲ بازيكن جوان. هميشه زيبا به نظر مى رسد. فكر مى كنم براى تنيس خيلى خوب است كه مى بيند رافائل نادال، موراى و من اينگونه بازى مى كنيم و چيزهاى جديدى را به اين ورزش اضافه مى كنيم. به نظر من كه فدرر به اندازه كافى تورنمنت هاى مختلف را برده است.
فدرر ۱۶۶ هفته است كه در صدر رده بندى جهانى ايستاده است. او بارها ۳ گرانداسلم (به غير از اوپن فرانسه) را برده است و به ۴ قهرمانى گرنداسلم احتياج دارد تا با ركورد ۱۴ قهرمانى پيت سمپراس مساوى كند اما او به طور مشخصى روى رس ضعيف است مانند ساير قهرمانان گرنداسلم ها. راجر از تاريخ مطلع است و مى داند سمپراس، بوريس بكر، جيمى كانرز، استفان اوبرگ و جان مك انرو نيز هرگز قهرمان اوپن فرانسه نشدند اما فدرر مردى نيست كه لحظه اى در خيز برداشتن براى اهداف بزرگ تعلل كند و به همين دليل او امسال براى آمادگى بهتر پيش از حضور در پاريس در ۳ تورنمنت كه روى رس برگزار مى شود شركت خواهد كرد: مونت كارلو، رم و هامبورگ.
فدرر گفت: براى شروع فصل رس آماده هستم. منتظر اين يكى (اوپن فرانسه) هستم و فتح آن بزرگترين هدف كنونى ام است. از اوپن استراليا همه چيز را برنامه ريزى كرده ام و در رولاند گاروس خوب بازى خواهم كرد.
شايد تمركز بيش از حد فدرر روى پاريس موجب شكست هاى او در ماه مارس شد و شايد هم مشكل به سادگى كاناس بود. تنيسورى كه سابقاً جزو ۱۰ تنيسور برتر جهان بود و پس از ۱۵ ماه محروميت به دليل دوپينگ دوباره به ميادين بازگشت اما اين آرژانتينى ۲۹ ساله نيز همچون خيلى هاى ديگر نمى تواند رمز پيروزى اش را بر فدرر بيان كند: نه، براى اينكه نمى دانم. واقعاً نمى دانم كليد پيروزى بر او چيست. من فقط تلاش كردم براى هر امتياز بجنگم.
اما شايد رمز همين باشد. مثل رافائل نادال، كاناس نيز يك تنيسور كلاسيك زمين هاى رسى است كه با تلاش بيش از حد هر ضربه اى را به گوشه هاى زمين حريف مى فرستد و او را مجبور مى كند يك ضربه بيشتر بزند. فدرر كه از رالى هاى بسيار طولانى مقابل كاناس خسته شده بود، سعى مى كرد با فرستادن ضربات قطرى به انتهاى زمين امتياز را بگيرد. تدبيرى كه اغلب بيجا مى نمود. با اين حال كاملاً مشخص است كه فدرر هر شب خواب پاريس را مى بيند. تورنمنتى كه با پيروزى در آن مى تواند پس از راد ليور در سال ۱۹۶۹ به اولين تنيسورى تبديل شود كه هر ۴ گرنداسلم را در جيب دارد. شايد اندى موراى كه در كنار نادال تنها تنيسورى بود كه سال گذشته فدرر را شكست داد، بهتر از هر كسى از نيت راجر آگاه باشد: هيچ گاه نگفتم كه او شكست ناپذير است اما وقتى او در ۲ تورنمنت پياپى ضعيف ظاهر مى شود، معلوم است كه كاسه اى زير نيم كاسه است. من مطمئنم او به شدت خودش را براى فصل رس آماده كرده و اين بار بهتر از هميشه روى رس نمايش خواهد داد.

سلام

اول از همه باید بگم که من نمیدونم این مطالب رو خودتون ترجمه کردید یا از جایی ذکر کردید. ولی لازم دونستم خدمتتون نکاتی رو عرض کنم.
:hmm:
ما کلا چهار رقابت مهم در زمین های رسی داریم . مونت کارلو ، رم ، هامبورگ و رولند گاروس که سه تای اول مسترز هستند و آخری هم گراند اسلم.

حالا آمار راجر رو در این چهار رقابت میگم که یه وقت ذهنتون با خوندن مطلب بالا منحرف نشه و فکر نکنید که راجر در زمین های رسی هیچی نیست!!!!

از مونت کارلو شروع می کنم . راجر در سال 2006 که به نادال در فینال باخت . در 2005 به ریچارد گاسکوئت ( گاسکه!) در یک یک چهارم باخت . در سال 2004 هم که شرکت نکرده بود .
به رم می رویم . راجر در سال 2006 در یک فینال رویایی بازی رو به نادال واگذار کرد . در سال 2005 که شرکت نکرد . در سال 2004 در دور دوم حذف شد!!
در هامبورگ و در سال 2006 که شرکت نکرد . و در سالهای 2005 و 2004 هم قهرمان شد .کلا تنیسور ها به خاطر نزدیکی این رقابت با رولند گاروس در این رقابت حاضر نمی شوند!
و سرانجام در رولند گاروس و در سال 2006 که بازی رو در فینال به نادال واگذار کرد . در 2005 هم به همین صورت . در 2004 هم در دور دوم حذف شد.
در جمع راجر در 9 رقابتی که شرکت کرده دو قهرمانی و چهار نایب قهرمانی و یک ، یک چهارم داشته و مجموعا در 6 رقابت از نه رقابت به فینال رسیده است . جالبه که بدونید که راجر چهار فینال رو به نادال باخته است . پس ما این نتیجه رو میتونیم بگیریم که راجر در زمینهای رسی هم جزو بهترین هاست و تنها حریف یا بهتره بگم گربه سیاه راجر همین ناداله.

در مورد این دوباخت راجر هم که کمی عجیبه باید بگم فراموش نکنید که راجر پارسال و در آستانه رقابت های اپن آمریکا و در سین سیناتی در دور دوم بازی رو به مورای باخت ( و مثل امسال خیلی از رکورد ها رو از دست داد) ولی با اقتدار کامل Us open رو فتح کرد .

این ها رو گفتم تا بگم که اگر با راجر خوب نیستید پس از واقعیات هم گریزان نباشید . البته شاید مطلب بالا رو هم یک فرد اسپانیانی نوشته باشد!!!!

و در آخر هم یک نکته رو بگم که راجر برای برد یا باختش نیست که عزیزه!:blush: اگر همه بازیهاش رو ببازه باز هم عزیزه:p

موفق باشید

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
انا ايوانويچ اولين قربانيه بزرگ راند سوم

در ادامه نتايج دور از انتظار ديشب vera Zvonareva موفق شد انا ايوانويچ رو 2 به 0 و با نتايج 6 به 3 و 6 به 3 شکست بده تا بعد از حذف زودهنگام shahar peer و serina williams و patty shnyder و nikol vaidisova پنجمين قربانيه بزرگ family circle cup باشه. ورا که امسال خيلي اماده به نظر ميرسه چند هفته قبل هم در indianwells موفق شده بود شاراپوارو شکست بده.با اين شرايط ورا رفته رفته رفته به روزهاي اوجش برميگرده. ورا در گذشته نفر 8 دنيا بود.

73870859.jpg

نتيجه جالب ديگه ديشب هم باخت na li مقابل Anabel Medina Garrigues اسپانيايي بود تا na li به جمع بزرگان حذف شده اضافه بشه.

73870630.jpg

Katarina Srebotnik هم که در يک بازيه بسيار نفس گير و نزديک به سختي ارغوان رضايي رو شکست داده بود ،مقابل jie zheng چيني 2 به 0 پيروز شد تا بيشتر از قبل به خاطر شکست ارغوان و فرصت طلايي از دست رفته حسرت بخوريم.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
رافائل نادال مرد شماره ۲ تنيس جهان كه متخصص بازى در زمين هاى رسى است، براى حضور در اوپن مونت كارلو (نخستين تورنمنت روى خاك رس) لحظه شمارى مى كند.
اين اسپانيايى ۲۰ ساله صاحب ۶۰ پيروزى روى رس است. نادال سال گذشته در فينال اوپن فرانسه (كه تنها گرانداسلمى است كه روى رس برگزار مى شود) راجر فدرر مرد شماره يك اين رشته را شكست داد.
نادال گفت: من سعى مى كنم نتيجه خوبى بگيرم و بهترين تنيسى را كه مى توانم در مونت كارلو به نمايش بگذارم. اگر روى فرم باشم بدون شك در فصل رس (تورنمنت هايى كه تا پيش از اوپن فرانسه روى رس انجام مى شوند) مى درخشم.
نمى خواهم نتايج را پيش بينى كنم اما با تمام وجود تلاش خواهم كرد چون به خوبى مى دانم اين مقطع زمانى را نبايد به هيچ وجه از دست دهم.

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
JJ و SAFINA در فینال FAMILY CIRCLE CUP

دیشب مرحله نیمه نهایی انجام شد و jelena jankovic و safina با برد مقابل حریفانشون به فینال رسیدن

73886866.jpg
73886864.jpg

دیشب یلنا 2 به 0 و با نتایج 3 به 6 و 6 به 3 و 7 به 6 ونوس ویلیمز رو مغلوب کرد. در بازیه بعدی هم vera zvonareva در حالیکه ست اول رو 6به 3 باخته بود به دلیل انصراف داد تا شانس رسیدن به فینال رو از دست بده.

73886751.jpg

به این ترتیب امشب یلنا و سافینا برای کسب دومین قرمانیشون در فصل جدید مبارزه میکنن.جالبه که اولین قهرمانیه هر دو همزمان و در هفته اول فصل بود که یلنا در تورنمنت درجه چهارم اوکلند نیوزیلند و سافینا در تورنمنت درجه سوم Gold Coast استرالیا قهرمان شده بودن.

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
جيمز بليك تنيسور شماره ۹ جهان و مرد دوم تنيس امريكا با شكست مقابل ماريانو زا بالتا از راهيابى به مرحله نهايى اوپن بوستون بازماند. زابالتا توانست حريفش را با نتايج ۶-۷ و ۵-۷ شكست دهد. بليك با اين شكست بار ديگر نشان داد كه روى زمين هاى رسى چندان ماهر نيست. او در تاى برك ۳ ست پوينت (امتيازى كه منجر به پيروزى درست مى شود) را از دست داد و پس از آن هم با يك خطاى مضاعف (از دست دادن ۲ سرويس پشت سر هم) مسابقه را واگذار كرد.
بليك پس از مسابقه گفت: من چشم هايم را بسته بودم و شما به خوبى مى توانستيد اين قضيه را ببينيد و دايم در فكر اين بودم كه در مقابل ضربه بعدى چه واكنشى نشان بدهم.
زابالتا كه مرد شماره ۱۵۶ رده بندى جهانى است در ديدار فينال بايد به مصاف ايوكارلويچى برود كه آلبرت مونتانس را با نتايج ۲-۶ و ۶-۷ از پيش رو برداشت. اين تورنمنت فرصت خوبى براى بليك بود تا با توجه به غيبت اصلى ترين رقيبش اندى راديك (كه به دليل مصدوميت رانش انصراف داد) يك قهرمانى آسان را به دست آورد.

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

امروز يوژني و مويا بازي دارن من تصميم دارم كه رو برد يوژني با پول زياد شرط ببندم چون واقعا وقتي بازي يوژني و گاسكه رو ديدم يكي از طرفدار هاي يوژني شدم حالا از شما دوستان تقاضاي راهنمايي دارم كه اين گزينه خوبي هستش يا نه

از طرف ديگه هم وقتي بازي مويا با سانتورو رو ديدن واقعا از مويا نا اميد شدم چون واقعا ضعيف بازي ميكرد

منتظر راهنماييتون هستم بازي هم ساعت 2:30 شروع ميشه تا اون موقع فقط وقت دارم

ممنون

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
قهرمانیه یانکویچ در FAMILY CIRCLE CUP

73891702.jpg

یلنا یانکویج با پیروزیه قاطع 2 به صفر مقابل سافینا موفق شد دومین قهرمانیه فصل و البته اولین قهرمانیه در یک تورنمنت درجه اول (TIER 1 ) رو جشن بگیره.یلنا این بازی رو 6 به 2 و 6به 2 برد .

یلنا با این قهرمانی موفق شد با جهش 2 رده ای در رنکینگ جدید ، برای اولین بار به رده 7 صعود کنه.سافینا هم با رسیدن به فینال با جهش 2 رده ای به رتبه 10 صعود کرد تابرای اولین بار خودش رو در جمع 10 نفر اول ببینه.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام

امروز يوژني و مويا بازي دارن من تصميم دارم كه رو برد يوژني با پول زياد شرط ببندم چون واقعا وقتي بازي يوژني و گاسكه رو ديدم يكي از طرفدار هاي يوژني شدم حالا از شما دوستان تقاضاي راهنمايي دارم كه اين گزينه خوبي هستش يا نه

از طرف ديگه هم وقتي بازي مويا با سانتورو رو ديدن واقعا از مويا نا اميد شدم چون واقعا ضعيف بازي ميكرد

ممنون
من که طرفدار یوژنی ام شدید ... الانم که 17 ام جهانه و مویا 34 ام جهان ... ایشالا ...

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام

ممنون

منم به یوژنی اعتقاد زیادی دارم. بازی امروز رو هم در حالیکه ست اول رو 6 به 2 برده بود و در ست دوم هم 3 به 1 جلو بود، به خاطر مصدوم شدن کارلوس مویا برد.

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از راهنمايي تون خيلي راحت يوژني برد

راستي كسي نميدونه كه اين بازي ها رو از چه شبكه اي ميشه ديد من هر چي گشتم چيزي نتونستم پيدا كنم

ealy

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون از راهنمايي تون خيلي راحت يوژني برد

راستي كسي نميدونه كه اين بازي ها رو از چه شبكه اي ميشه ديد من هر چي گشتم چيزي نتونستم پيدا كنم

کانال الجزیره سپورت 2 بازی ها رو پوشش میده.خوشبختانه به نظر میرسه امسال الجزیره امتیاز تمام مسابقات مسترز رو خریده .

لیست کامل کانال هایی که امتیاز بازی ها رو خریدن.
http://montecarlo.masters-series.com/4/en/event/tv/default.asp

danialir2

Registered User
لایک‌ها
1
کانال الجزیره سپورت 2 بازی ها رو پوشش میده.خوشبختانه به نظر میرسه امسال الجزیره امتیاز تمام مسابقات مسترز رو خریده .

لیست کامل کانال هایی که امتیاز بازی ها رو خریدن.
http://montecarlo.masters-series.com/4/en/event/tv/default.asp

متاسفانه مشكل اينه كه الجزيره اسپورت 2 بازي ها رو به صورت كد شده پخش ميكنه

تمام شبكه هايي هم كه تو خود سايت نوشته به جز cnn turk(كه تمام بازي ها رو پخش نميكنه)
فعلا انگار نميشه بازشون كرد

usb

Registered User
لایک‌ها
0
متاسفانه مشكل اينه كه الجزيره اسپورت 2 بازي ها رو به صورت كد شده پخش ميكنه

الجزيره 2 كه بازه و بازيهارو كامل نشون ميده ...

خوب امروزم كه فدرر بازي داره با سپي از ايتاليا Federer (SUI) vs Seppi
به اميد قهرماني فدرر در اين دوره

راستي يك سوال
كسي اينجا تنيس هم بازي ميكنه يا اكثرا علاقه مندان به تنيس هستن ؟؟
فكر كنم يك تاپيك در مورد آموزش تنيس بد نباشه ؟
نظرتون چيه ؟

usb

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان

همونطور كه از عنوان تاپيك مشخصه سعي دارم يك سري مباحث آموزش تنيس رو در اينجا مطرح كنم و همينطور از نظرات و راهنماييهاي دوستان استفاده كنم .

من حدود چند ماهي هست كه بصورت جدي دارم روي اين ورزش كار ميكنم و تا حالا ورزشهاي مختلفي رو به صورت نسبتا حرفه ايي تجربه كردم مثل فوتبال -پينگ پونگ - بدمينتون ... اما هيچ كدوم مثل تنيس نشدن ...

واقعا كافيه كه شما يكبار بازي كنيد .. من همينجا تضمين ميدم كه عاشق اين رشته ميشيد .
109.gif
به خصوص واسه ماها كه بيشتر از اينكه بازي كنيم بازيهارو از تلويزيون ديديم...
119.gif

و همين نكته باعث ميشه به يك سري از قوانين و فوت وفنهاي بازي آشنا باشيم ...

خود من جلسه اولي كه رفتم وقتي داشتم سرويس كانتيننتال ميزدم استادم داشت شاخ در مي آورد
291.gif
و ميگفت تو قبلا بازي كرده ...
منم گفتم من فقط بازيها رو از تلويزيون ديدم ... همين ...

به هر حال فكر ميكنم اگر دوستداران اين رشته كه توي اين فروم هم كم نيستن به پربار شدن تاپيك كمك كنن ...فكر ميكنم تاپيك جالب و مفيدي بشه .

usb

Registered User
لایک‌ها
0
اما هدف از ايجاد تاپيك آموزش مباني و يك سري از قوانين تنيس هست كه ميتنويم به 4 دسته تقسيمش كنيم :

مهارتهاي ضربه كه شامل فورهند - بك هند - سرويس و ....

مهارتهاي فيزيکي حرکت پا- چرخش ها - و آمادگي جسماني و ....

مهارتهاي ذهني پرورش ذهن- استراتژي و تاکتيک- روحي رواني و ...

اطلاعات مرجع قوانين و مقررات تنيس -اصطلاحات تنيس- تغذيه و .....

سعي ميكنم با تهيه يك سري عكس و كليپ مباحث رو جذابتر كنم
اما از شما هام كمك ميخوام
اگر ديديد كه جايي كم و كسري داره خودتون تكميلش كنيد يا اينكه ايراد و اشكالشو بگيد تا برطرف كنيم .

فكر ميكنم Seymour عزيز اطلاعات زيادي در اين زمينه داشته باشه ...
خوب اگر سطح استقبال خوب باشه اولين مطالب آموزشي رو امروز ميذارم ...

بالا