امیدوارم این نکات به کسی بتونه کمک کنه:
1. لطفا سراغ آسون ترین موضوع نرید.
معمولا تو ذهن ما وقتی دنبال موضوعی برای این کار میگردیم ساده ترین ها رو لیست میکنیم. گردشگری. دانلود. محتوای فان. صادقانه اینجور موضوعات فکر نمیکنم شانس خاصی براتون به ارمغان بیاره. دنبال موضوعات خاص یا حتی niche های کوچیک باشید بهتره برای اینکه تفاوت قیمت کلیک ها رو ببینید
https://www.semrush.com/cpc-map اطلاعات جالبی میده. هرچی موضوع تخصصی تر و مقدار سرچ کمتر در امدش بیشتره. اگر رو یه کلید واژه تمرکز کنید و یه محتوای خفن براش جورر کنید و براش لینک سازی کنید شاید یهو دیدید برای یه کلمه کلیدی روزی هزار ورودی گرفتید بدون بدبختی و دردسر(که میرزه به بیست هزار آی.پی ایرانی). ابزار هایی مثل Google keyword planner و Google trends پیشنهادات جالبی میتونه با چندتا داده خام براتون ایجاد کنه
2. خرید هاست و دامنه از شرکتای ایرانی هیچ مشکلی نمیسازه مگر هاست داخل ایران باشه یا دامنه دات آی آر باشه.
3. سرعت بارگزاری سایت برای گوگل خیلی مهمه.
4. لطفا قبل از فرستادن درخواست افزودن سایت به ادسنس قوانینشو یه مرور بکنید تا چهارچوب لازم برای قبول شدن رو داشته باشید (حداقل ها: سایتتون کپی رایت رعایت شده باشه. سایت ناقص و در حال ساخت نباشه، صفحه تماس با ما، درباره ما، شرایط سرویس دهی، حریم خصوص حتما داشته باشه، سختگیری تایید گوگل برای وبلاگ ها بیشتره سعی کنید سایتتون جلوه سرویس دهنده و خدماتی داشته)
5. سایتتون به صد آی.پی روزانه از گوگل هم برسه میتونید تو ادسنس ادد بکنیدش.
6. کلافه کننده ترین بخش ادسنس تایید شدن اکانت هست. من خودم سر تایید شدن اکانت طرف مقابلم سه ماه الاف شدم تا نامه تایید گوگل برسه در خونه اش. سه بار درخواست دادیم تا بالاخره رسید.
7. پیدا کردن کسی که حاضر بشه کار کنه باهاتون سخت نیست. همه از خداشونه یه درامد جانبی داشته باشن. سعی کنید با کسی کار کنید که خودش دنبال این داستانا نباشه یا با چند نفر کار نکنه چون اگر خودش یا دیگران اشتباهی بکنه کل اکانتش بسته بشه سایت شما هم پاسوزش میشه.
8. به هیچ عنوان با آی.پی ایران نزدیک ادسنس نشید. اگر میخواید پنلش رو چک کنید یا ریموت بزنید به دسکتاپ واسطتون یا سرور مجازی بگیرید به اون ریموت بزنید وارد ادسنس بشید.