• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توصیه به دوستان وبمستر

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
سلام چه تعداد مقاله دارید و عمر سایت چقدر هست؟ سئو روش انجام شده آیا؟ ممنون میشم پاسخ بدید
سلام

من حدود 100 مقاله دارم و حدود 1 سال سایتم عمر داره

من یه اکسپایرد شده خوب پیدا کرده بودم روش مطلب میزدم
کلیک نمیگرفت ولی ایمپرشن میگرفت به 1 ماه رسیده بود
بعد خواستم سابقه ش رو چک کنم دیدم که اواخر به عنوان pbn استفاده شده بود

گشتم یه دامنه دیگه پیدا کردم که سالم بود و pbn و سابقه خراب نداشت ریدایرکت کردم روی اون ولی بازدیدم رو از دست دادم
سایتم در زمینه health هستش

طبق تجربه ای که داشتم دامنه نو واسه بازدید گرفتن خیلی بهتره
حتی دامنه های قدیمی خودم هم اون بازدید مورد انتظارم رو بهم نمیداد اما با همون کیفیت و همون سیستم کار دامنه نو خیلی بهتر بود
اصلا قابل مقایسه نیست
حداقل طبق تجربه من

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
در روز تقریبا چه تعداد ای پی وارد سایت میشن؟ ترکیبی هستن یا فقط از کشور هدف؟ (مثلا فقط از کانادا)
دامنه نو واسه بازدید گرفتن خیلی بهتره
درسته چون دامنه قدیمی بکلینک نامربوط داره و ارور 404 انبوه حساب میشه

nino1

Registered User
لایک‌ها
87

بسیار عالی ایشالا موفق باشی

فقط دو تا سوال دیگه دارم:

1. نویسنده ایرانی گرفتید یا خارجی؟ قیمتش چطوریه اگر میشه معرفی کنید
2. درامدتون در ماه بالای 1000 هست؟

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
سلام

سلام تشکر از راهنمایی
اکانت ادسنسس رو خودتون باز کردید؟ با چه شماره ای وریفای اکانت گوگل را انجام دادید؟ چون هم اکانت اولیه گوگل نیاز به وریفای موبایل داره هم گویا در اکانت ادسنس هم باید شماره وریفای بشه و حساس هستند به شماره مجازی

حساب ادسنس باید بنام شخصی که چک برایش ارسال میشه یا به حسابش واریز میشه باشه. یا میتونیم بنام خودمون باز کنیم بعد مشخصات حساب شخص دیگه ای رو به عنوان گیرنده در اکانت وارد کنیم

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
سیمکارت مالزی دیدم میفروشن داخل ایران هم میشه کد گرفت. قسمت سختش تایید آدرسه
فعلا پیش نیازهای اولیه رو انجام بدیم وقتی بازدید بالا رفت فکری براش می کنیم
احتمالا باید ادرس و سیمکارت یکی باشند نمیشه سیمکارت از کشور دیگه باشه. مثلا اگر سیمکارت برای روسیه هست ادرس فرد هم باید روسیه باشه

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
در روز تقریبا چه تعداد ای پی وارد سایت میشن؟ ترکیبی هستن یا فقط از کشور هدف؟ (مثلا فقط از کانادا)
2. درامدتون در ماه بالای 1000 هست؟
دوستان من صرفا یک روشی که میشه ازش درامد بهتری کسب کرد رو بهتون معرفی کردم
اینکه من درامدم در ماه 1 دلار هست یا 1 میلیون دلار برای شما مفید نیست
شما باید بررسی کنید ایا پتانسیل فعالیت بین المللی رو دارید یا خیر
اگر توانایی ، پتانسیل و صبر دارید حتما شروع کنید در غیر اینصورت سراغش نرید چون همینطور که درامد بیشتر هست میزان هزینه ها هم بیشتر هست

1. نویسنده ایرانی گرفتید یا خارجی؟ قیمتش چطوریه اگر میشه معرفی کنید
مقاله ها رو خودم مینویسم

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
سلام تشکر از راهنمایی
اکانت ادسنسس رو خودتون باز کردید؟ با چه شماره ای وریفای اکانت گوگل را انجام دادید؟ چون هم اکانت اولیه گوگل نیاز به وریفای موبایل داره هم گویا در اکانت ادسنس هم باید شماره وریفای بشه و حساس هستند به شماره مجازی

حساب ادسنس باید بنام شخصی که چک برایش ارسال میشه یا به حسابش واریز میشه باشه. یا میتونیم بنام خودمون باز کنیم بعد مشخصات حساب شخص دیگه ای رو به عنوان گیرنده در اکانت وارد کنیم
خیر. یکی از دوستان برام زحمتشو کشیدن
برای ادسنس ادرس هرکشوری رو بدید حتما باید حساب بانکی همون کشور رو داشته باشید و تا جایی که میدونم اگر کس دیگه ای هم به اکانتتون اضافه کنید باید حساب بانکی همون کشور رو داشته باشه
برای چک اما نیازی نیست و به هرکشوری بخواید میتونید ادرس بدید چک براتون میفرستن

parsteam

Registered User
لایک‌ها
97
خیر. یکی از دوستان برام زحمتشو کشیدن
برای ادسنس ادرس هرکشوری رو بدید حتما باید حساب بانکی همون کشور رو داشته باشید و تا جایی که میدونم اگر کس دیگه ای هم به اکانتتون اضافه کنید باید حساب بانکی همون کشور رو داشته باشه
برای چک اما نیازی نیست و به هرکشوری بخواید میتونید ادرس بدید چک براتون میفرستن
خیلی ممنون
میشه اکانت ادسنس بنام خودمون باشه بعد برای دریافت چک نام اشخاص دیگه با ادرس دیگه رو اضافه کرد
مثلا اکانت بنام من باشه امسال بخوام با کسی همکاری کنم نام و ادرس اون رو بدم . بعد مثلا اگر همکاریمون تموم شد شخص دیگه با ادرس دیگه رو ادد کنم برای دریافت چک؟

و اینکه جدا از اینکه هنگام ساخت جیمیل شماره رو وریفای میکنیم. بعد از ساخت اکانت ادسنس بازم باید شماره رو وریفای کرد؟

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
خیلی ممنون
میشه اکانت ادسنس بنام خودمون باشه بعد برای دریافت چک نام اشخاص دیگه با ادرس دیگه رو اضافه کرد
مثلا اکانت بنام من باشه امسال بخوام با کسی همکاری کنم نام و ادرس اون رو بدم . بعد مثلا اگر همکاریمون تموم شد شخص دیگه با ادرس دیگه رو ادد کنم برای دریافت چک؟

و اینکه جدا از اینکه هنگام ساخت جیمیل شماره رو وریفای میکنیم. بعد از ساخت اکانت ادسنس بازم باید شماره رو وریفای کرد؟
خواهش میکنم
بله این امکان وجود داره

خیر نیازی به وریفای مجدد شماره نیست

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان من صرفا یک روشی که میشه ازش درامد بهتری کسب کرد رو بهتون معرفی کردم
اینکه من درامدم در ماه 1 دلار هست یا 1 میلیون دلار برای شما مفید نیست
شما باید بررسی کنید ایا پتانسیل فعالیت بین المللی رو دارید یا خیر
اگر توانایی ، پتانسیل و صبر دارید حتما شروع کنید در غیر اینصورت سراغش نرید چون همینطور که درامد بیشتر هست میزان هزینه ها هم بیشتر هست

ممنون امیدوارم از تچربیات خودتون بیشتر در اختیار ما بذارید

nino1

Registered User
لایک‌ها
87
مقاله ها رو خودم مینویسم

ببخشید شما کسی رو میشناسید که مقاله با کیفیت در زمینه پزشکی بنویسه؟ در حال حاظر با یک شخص صحبت 1000 کلمه 110 تومن کردیم یا اینکه حداقل یک نمونه از مقاله های خودتون قرار بدید کیفیت رو با نویسنده ها مقایسه کنیم.ممنونم

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
ببخشید شما کسی رو میشناسید که مقاله با کیفیت در زمینه پزشکی بنویسه؟ در حال حاظر با یک شخص صحبت 1000 کلمه 110 تومن کردیم یا اینکه حداقل یک نمونه از مقاله های خودتون قرار بدید کیفیت رو با نویسنده ها مقایسه کنیم.ممنونم
سلام خیر کسی رو نمیشناسم اما میتونید از فروم های خارجی هم نویسنده پیدا کنید

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785

nino1

Registered User
لایک‌ها
87
سلام ببخشید بازم مزاحم میشم.گفتید برای سایتتون بک لینک یا رپرتاژ نخریدید درسته؟ به نظرتون با 100 - 150 تا مقاله در زمینه پزشکی و سلامت (1000 کلمه یا بیشتر) میشه درامد قابل قبولی داشت بعد از 7 - 8 ماه؟
هدف ماهانه 30 مقاله هست

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
امیدوارم این نکات به کسی بتونه کمک کنه:

1. لطفا سراغ آسون ترین موضوع نرید.
معمولا تو ذهن ما وقتی دنبال موضوعی برای این کار میگردیم ساده ترین ها رو لیست میکنیم. گردشگری. دانلود. محتوای فان. صادقانه اینجور موضوعات فکر نمیکنم شانس خاصی براتون به ارمغان بیاره. دنبال موضوعات خاص یا حتی niche های کوچیک باشید بهتره برای اینکه تفاوت قیمت کلیک ها رو ببینید https://www.semrush.com/cpc-map اطلاعات جالبی میده. هرچی موضوع تخصصی تر و مقدار سرچ کمتر در امدش بیشتره. اگر رو یه کلید واژه تمرکز کنید و یه محتوای خفن براش جورر کنید و براش لینک سازی کنید شاید یهو دیدید برای یه کلمه کلیدی روزی هزار ورودی گرفتید بدون بدبختی و دردسر(که میرزه به بیست هزار آی.پی ایرانی). ابزار هایی مثل Google keyword planner و Google trends پیشنهادات جالبی میتونه با چندتا داده خام براتون ایجاد کنه

2. خرید هاست و دامنه از شرکتای ایرانی هیچ مشکلی نمیسازه مگر هاست داخل ایران باشه یا دامنه دات آی آر باشه.

3. سرعت بارگزاری سایت برای گوگل خیلی مهمه.

4. لطفا قبل از فرستادن درخواست افزودن سایت به ادسنس قوانینشو یه مرور بکنید تا چهارچوب لازم برای قبول شدن رو داشته باشید (حداقل ها: سایتتون کپی رایت رعایت شده باشه. سایت ناقص و در حال ساخت نباشه، صفحه تماس با ما، درباره ما، شرایط سرویس دهی، حریم خصوص حتما داشته باشه، سختگیری تایید گوگل برای وبلاگ ها بیشتره سعی کنید سایتتون جلوه سرویس دهنده و خدماتی داشته)

5. سایتتون به صد آی.پی روزانه از گوگل هم برسه میتونید تو ادسنس ادد بکنیدش.

6. کلافه کننده ترین بخش ادسنس تایید شدن اکانت هست. من خودم سر تایید شدن اکانت طرف مقابلم سه ماه الاف شدم تا نامه تایید گوگل برسه در خونه اش. سه بار درخواست دادیم تا بالاخره رسید.

7. پیدا کردن کسی که حاضر بشه کار کنه باهاتون سخت نیست. همه از خداشونه یه درامد جانبی داشته باشن. سعی کنید با کسی کار کنید که خودش دنبال این داستانا نباشه یا با چند نفر کار نکنه چون اگر خودش یا دیگران اشتباهی بکنه کل اکانتش بسته بشه سایت شما هم پاسوزش میشه.

8. به هیچ عنوان با آی.پی ایران نزدیک ادسنس نشید. اگر میخواید پنلش رو چک کنید یا ریموت بزنید به دسکتاپ واسطتون یا سرور مجازی بگیرید به اون ریموت بزنید وارد ادسنس بشید.

لطفاً در مورد انتخاب موضوع سایت برای مطلب نویسی و چه موضوعی خوبه هم توضیحاتتون رو تکمیل تر کنید:
1- برای مطلب نویسی ایده مطالب رو چطور بدست میارید از کیورد ریسرچ یا از سایتهای گفتگو و جامعه مجازی ها یا از هیستوری مطالب وایرال شده یا .....
2- برای موضوع خود سایت چطوری یه فیلد انتخاب کنیم من خودم به شخصه الان فعلا درگیر اینم چه موضوعی انتخاب کنم و درموردش شروع به راه سایت کنم

nino1

Registered User
لایک‌ها
87
آقا من یه چیزی در نظر گرفتم

الان به ازای هر مقاله 1000 کلمه ای باید 7 - 10 دلار بدیم
که 20 تا مقاله در ماه میشه 200 دلار یا 5 میلیون

بعد 5 ماه میشه 100 تا مقاله

به نظرتون به درامدش میارزه؟ نویسنده از این ارزونتر نتونستم پیدا کنم . کمک میخوام

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
الان همه دارند میگن شما اول راه بنداز، بعدا به کسب درآمدش فکر میکنیم
چیزی که به نظر من اصلا منطقی نیست. یعنی شما میگید اول یک سایت یا کانال راه بندازیم، بعد بگردیم کسی رو برای ادنسنس و درآمد یوتیوب پیدا کنیم؟ توی همین پی تی فقط یک نفره که درآمد ادسنس رو نقد میکنه - یوتیوب هم که سراغ ندارم.

الان میتونید حداقل سه نفر رو نام ببرید که درامد رو نقد میکنند؟ روی حساب یک نفر که نمیشه وقت گذاشت و هزینه کرد!
آیا سایت خارجی هست که مثلا پاتوق افرادی باشه که برای ادسنس یا یوتیوب بشه باهاشون کار کرد؟

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
در زمینه ادسنس هرکسی از دوستان سایت انگلیسی داره میتونه با ما همکاری کنه و از پنل ادسنس ما استفاده بکنه و هر ماه درامدش به ریال به حسابش واریز میکنیم
با 6 سال سابقه در این زمینه.
سه چهار تا از همین بچه های پی تی دارن با ما همکاری میکنند در حال حاضر و درامد خیلی خوبی دارند.

pouya4

Registered User
لایک‌ها
154
در مورد پیپال کسی اطلاعاتی داره ؟
مثلا یه نفر که در خارج آشنا داشته باشه ، امکان گرفتن درگاه پیپال هستش ؟
اگر نام مالک سایت با نام دارنده حساب پیپال ، فرق داشته باشه ، مشکلی در ارائه درگاه پیپال به وجود میاد ؟

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
آقا من یه چیزی در نظر گرفتم

الان به ازای هر مقاله 1000 کلمه ای باید 7 - 10 دلار بدیم
که 20 تا مقاله در ماه میشه 200 دلار یا 5 میلیون

بعد 5 ماه میشه 100 تا مقاله

به نظرتون به درامدش میارزه؟ نویسنده از این ارزونتر نتونستم پیدا کنم . کمک میخوام
کلا مقاله رو خودش می نویسه؟

بالا