سلام ببخشید بازم مزاحم میشم.گفتید برای سایتتون بک لینک یا رپرتاژ نخریدید درسته؟ به نظرتون با 100 - 150 تا مقاله در زمینه پزشکی و سلامت (1000 کلمه یا بیشتر) میشه درامد قابل قبولی داشت بعد از 7 - 8 ماه؟
هدف ماهانه 30 مقاله هست
آقا من یه چیزی در نظر گرفتم
الان به ازای هر مقاله 1000 کلمه ای باید 7 - 10 دلار بدیم
که 20 تا مقاله در ماه میشه 200 دلار یا 5 میلیون
یه سرچ بکنید وبسایت های معتبر زیادی هستند که میتونن اینکار رو انجام بدن.الان میتونید حداقل سه نفر رو نام ببرید که درامد رو نقد میکنند؟ روی حساب یک نفر که نمیشه وقت گذاشت و هزینه کرد!
متاسفانه زیاد وقت سر زدن ندارم الان هم بعد چند ماه یه سرر زدمتایپک خوب و مفیدی بود،کاش استارترهاش میتونستن بازم بهش سر بزنن و راهنمایی کنند.
توانایی خرید و آشنایی با سایت های فروشگاهی خارجی دارید به من پیم بدیدبله دوست عزیز
6 سال وب ایران کار کردم
الان 3 ساله وب انگلیسی کار میکنم
سلام اگر به سایت های فروشگاهی خارجی مسلط هستید حتما یک پیام به من بدیدآمازون چطور؟ اونم این مشکلات رو داره؟
به چه لحاظ؟ برای نقد کردن درآمد؟سلام اگر به سایت های فروشگاهی خارجی مسلط هستید حتما یک پیام به من بدید
ماقصدمون خرید سایت های خارجی هست با توجه به موقعیتی ک داریمبه چه لحاظ؟ برای نقد کردن درآمد؟
فعلا با آمازون کار نکردم ولی بعدا حتما باهاش کار میکنم
فکر نکنم تسلط خاصی نیاز داشته باشه
من که با دیجی کالا و بقیه سیستم های همکاری در فروش کار کردم از این لحاظ تجربه دارم فقط مشکل نقد کردنش هست
سلام
دوست عزیز شما باید ببینید چطوری قراره از وبسایتتون درآمد داشته باشید و سایتتون قراره چه میزان بازدیدی داشته باشه
من نمیتونم پیش بینی کنم برای این موضوع اما بهتون پیشنهاد میکنم با در نظر گرفتن تمام ریسک ها، تصمیم گیری کنید.
من بخاطر اینکه خودم مقاله های سایتم رو مینویسم برای همین هزینه نویسنده رو ندارم.
یه سرچ بکنید وبسایت های معتبر زیادی هستند که میتونن اینکار رو انجام بدن.
متاسفانه زیاد وقت سر زدن ندارم الان هم بعد چند ماه یه سرر زدم
ادسنس فقط سایتی رو تایید که میکنه که محتوا محور باشه نه خدماتی یعنی ابزار آنلاین، دانلود از اینستا و یوتیوب و... بازدید خوب هم بگیره تایید نمیشن
کلا قوانینش سختتره پرداخت و نقد کردن درآمدش هم راحت نیست
اینا هم سایتن . بازدید میگیرن . ولی تایید نمیشه ، محتوا و مطلب خیلی عالی میخواد پس اینم بعدا قوانینش رو شدیدتر میکنه مگرنه سایت خدماتی هم سایته داره بازدید میاره تبلیغات هم که سرجاشه پس تایید نشدنش مسخرس
کسی سایت های تبلیغاتی مشابه با گوگل ادسنس میشناسه؟ بخصوص اگه جایی باشه که با وبمانی و... کار کنه دیگه مشکل واسط و تحریم نیست
###
فرق ادسنس با ادموب چیه؟! هر دوتاشون که مال گوگله پس تفاوتشون چیه؟
ادموب - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد
fa.m.wikipedia.org
لطف میکنی در مورد cpa بیشتر برامون توضیح بدی؟الان دیگه CPA باید کار کنید
راجع به این موضوع اگر وقت کردم میام توضیح میدمادسنس فقط سایتی رو تایید که میکنه که محتوا محور باشه نه خدماتی یعنی ابزار آنلاین، دانلود از اینستا و یوتیوب و... بازدید خوب هم بگیره تایید نمیشن
کلا قوانینش سختتره پرداخت و نقد کردن درآمدش هم راحت نیست
اینا هم سایتن . بازدید میگیرن . ولی تایید نمیشه ، محتوا و مطلب خیلی عالی میخواد پس اینم بعدا قوانینش رو شدیدتر میکنه مگرنه سایت خدماتی هم سایته داره بازدید میاره تبلیغات هم که سرجاشه پس تایید نشدنش مسخرس
فرق ادسنس با ادموب چیه؟! هر دوتاشون که مال گوگله پس تفاوتشون چیه؟
یعنی چی؟ خب نباید پنلش رو بریزیم؟بقول یکی از دوستان صحبت خوبی کردن.
کمالگرایی رو کنار بزارید. فقط شروع کنید.
از الان به تهش فکر میکنید، هیچوقت هم نمیتونید شروع کنید.
چند سال پیش یکی از دوستان همینجور از روی علاقه ش یه سایت انگلیسی زد و درباره بازیهای کامپیوتری دیدگاه خودش رو مینوشت. نه سئویی بود نه تبلیغاتی.. بعد رفت از آمازون محض امتحان لینک افیلیت یک دسته بازی رو گذاشت توی سایتش..
توی یک سال 15000 دلار درآمد فقط از فروش یک دسته بازی کسب کرده بود.
به شخصه وقتی نتیجه رو دیدم شاخ درآوردم. بنده خدا خودش هم باورش نمیشد. پولش رو هم واریز میکرد به حساب یکی از فامیلاش در سوئد.
بعدها سایتش رو جمع کرد، و دامنه ش هم خودم ازش خریدم ولی نتوستم حتی یک مطلب تهیه کنم و سایت رو به روز کنم. یعنی وقت نشد اصلا.
خلاصه اینکه اول یک موضوع مورد علاقه خودتون باشه پیداکنید. و شروع کنید. به ظاهر سایت اهمیت ندید، به کیفیت مطلب اهمیت ندید به مرور همه چیز درست میشه. فقط مستمر و با برنامه منظم کار کنید. خارجیا ساده پسند هستن و معمولا مثل ما ایرانیها خیلی اهل قضاوت کردن و مسخره کردن دیگران نیستن. بخصوص امریکاییها که به ندرت کسی پیدا میشه همچین خصوصیت کثیفی داشته باشه.
ضمناً سایت Gramerly خیلی میتونه در تصحیح جملات کمک کنه.
یعنی چی؟ خب نباید پنلش رو بریزیم؟
من الان کلی زحمت یه سایت رو کشیدم آوردمش بالا..کمی هم مطلب زدم تازه فهمیدم گوگل این دسته سایت رو دیگه قبول نمیکنه..
خب اگه بیشتر تحقیق میکردم بهتر نبود؟
اطلاعات فنی بدی هم ممنون میشیم ما فعلا در ابتدای کار گیر کردیم در مورد انتخاب موضوع و مطلب نویسی و سئوسلام دوست عزیز
قبلا گفته بودم اگر وقتم ازاد شد میام یک سری اطلاعاتی که خودم دارم رو باهاتون به اشتراک میذارم که به کل فراموش کرده بودم ،شرمنده. (یکی از کاربرا توی یه تاپیک دیگه به این موضوع اشاره کرد یهو یادم افتاد)
اره نقد کردن درآمدش برای افرادی که داخل ایران هستن سخته. اما راه حل داره.
شاید شما با این روشی که میخوام بگم آشنا باشید اما میگم که اگر کسی اطلاع نداره باخبر بشه.
یکی از روش ها افتتاح حساب توی یکی از کشورایی هست که سختگیری کمتری دارن و برای افراد غیرساکن توی کشور خودشون هم حساب باز میکنن.(افرادی هستن که اینکارو انجام میدن)
اگر شخصی توی خارج از کشور داشته باشید که قابل اعتماد باشه کارتون خیلی راحت تر میشه اما اگر نداشته باشید هم بازم راه حل داره که اگر تمایل داشته باشید کارتون رو شروع کنید، بگید تا از تجربه خودم براتون بگم.
قوانینشون به شدت سخت گیرانه هست و اگر بو بردن که یکی از قوانین رو زیر پا گذاشتید باتوجه به نوع کاری که کردید اقدام میکنن. ممکنه با یک سایت یا حتی کل اکانتتون قطع همکاری کنن پس حتما باید به قوانینشون عمل کنید. اما اگر بتونید به همه قوانینشون عمل کنید،درآمد از ادسنس با وب ایران غیرقابل مقایسهست.
راجع به تایید سایتهای با موضوع غیرمحتوا محور ، در این مورد من تجربه ای ندارم نمیتونم نظر بدم.