• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توصیه به دوستان وبمستر

meysam313

Registered User
لایک‌ها
82
تایپک خوب و مفیدی بود،کاش استارترهاش میتونستن بازم بهش سر بزنن و راهنمایی کنند.
ولی به هر حال تا همینجاش هم راهنمایی های خوبی درباره ی ادسنس و وب خارجی شد.

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
سلام ببخشید بازم مزاحم میشم.گفتید برای سایتتون بک لینک یا رپرتاژ نخریدید درسته؟ به نظرتون با 100 - 150 تا مقاله در زمینه پزشکی و سلامت (1000 کلمه یا بیشتر) میشه درامد قابل قبولی داشت بعد از 7 - 8 ماه؟
هدف ماهانه 30 مقاله هست
آقا من یه چیزی در نظر گرفتم

الان به ازای هر مقاله 1000 کلمه ای باید 7 - 10 دلار بدیم
که 20 تا مقاله در ماه میشه 200 دلار یا 5 میلیون

سلام
دوست عزیز شما باید ببینید چطوری قراره از وبسایتتون درآمد داشته باشید و سایتتون قراره چه میزان بازدیدی داشته باشه
من نمیتونم پیش بینی کنم برای این موضوع اما بهتون پیشنهاد میکنم با در نظر گرفتن تمام ریسک ها، تصمیم گیری کنید.
من بخاطر اینکه خودم مقاله های سایتم رو مینویسم برای همین هزینه نویسنده رو ندارم.

الان میتونید حداقل سه نفر رو نام ببرید که درامد رو نقد میکنند؟ روی حساب یک نفر که نمیشه وقت گذاشت و هزینه کرد!
یه سرچ بکنید وبسایت های معتبر زیادی هستند که میتونن اینکار رو انجام بدن.

تایپک خوب و مفیدی بود،کاش استارترهاش میتونستن بازم بهش سر بزنن و راهنمایی کنند.
متاسفانه زیاد وقت سر زدن ندارم الان هم بعد چند ماه یه سرر زدم

patoshik2020

Registered User
لایک‌ها
256

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
سلام اگر به سایت های فروشگاهی خارجی مسلط هستید حتما یک پیام به من بدید
به چه لحاظ؟ برای نقد کردن درآمد؟
فعلا با آمازون کار نکردم ولی بعدا حتما باهاش کار میکنم
فکر نکنم تسلط خاصی نیاز داشته باشه
من که با دیجی کالا و بقیه سیستم های همکاری در فروش کار کردم از این لحاظ تجربه دارم فقط مشکل نقد کردنش هست

patoshik2020

Registered User
لایک‌ها
256
به چه لحاظ؟ برای نقد کردن درآمد؟
فعلا با آمازون کار نکردم ولی بعدا حتما باهاش کار میکنم
فکر نکنم تسلط خاصی نیاز داشته باشه
من که با دیجی کالا و بقیه سیستم های همکاری در فروش کار کردم از این لحاظ تجربه دارم فقط مشکل نقد کردنش هست
ماقصدمون خرید سایت های خارجی هست با توجه به موقعیتی ک داریم

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام
دوست عزیز شما باید ببینید چطوری قراره از وبسایتتون درآمد داشته باشید و سایتتون قراره چه میزان بازدیدی داشته باشه
من نمیتونم پیش بینی کنم برای این موضوع اما بهتون پیشنهاد میکنم با در نظر گرفتن تمام ریسک ها، تصمیم گیری کنید.
من بخاطر اینکه خودم مقاله های سایتم رو مینویسم برای همین هزینه نویسنده رو ندارم.

یه سرچ بکنید وبسایت های معتبر زیادی هستند که میتونن اینکار رو انجام بدن.

متاسفانه زیاد وقت سر زدن ندارم الان هم بعد چند ماه یه سرر زدم

سلام . من علاقه زیادی به زبان دارم و می تونم مقالات تخصصی را از انگلیسی به فارسی ترجمه کنم . اما تو نگارش زبان انگلیسی و هم چنین گردآوری مطالب به زبان انگلیسی مشکل دارم . وب فارسی هم که کلا ترجمه وب انگلیسیه و چیزی برای ارائه نداره . برای تقویت رایتینگ و هم چنین گردآوری مطالب از کجا می تونم شروع کنم ؟

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
بقول یکی از دوستان صحبت خوبی کردن.
کمالگرایی رو کنار بزارید. فقط شروع کنید.
از الان به تهش فکر میکنید، هیچوقت هم نمیتونید شروع کنید.
چند سال پیش یکی از دوستان همینجور از روی علاقه ش یه سایت انگلیسی زد و درباره بازیهای کامپیوتری دیدگاه خودش رو مینوشت. نه سئویی بود نه تبلیغاتی.. بعد رفت از آمازون محض امتحان لینک افیلیت یک دسته بازی رو گذاشت توی سایتش..
توی یک سال 15000 دلار درآمد فقط از فروش یک دسته بازی کسب کرده بود.
به شخصه وقتی نتیجه رو دیدم شاخ درآوردم. بنده خدا خودش هم باورش نمیشد. پولش رو هم واریز میکرد به حساب یکی از فامیلاش در سوئد.
بعدها سایتش رو جمع کرد، و دامنه ش هم خودم ازش خریدم ولی نتوستم حتی یک مطلب تهیه کنم و سایت رو به روز کنم. یعنی وقت نشد اصلا.

خلاصه اینکه اول یک موضوع مورد علاقه خودتون باشه پیداکنید. و شروع کنید. به ظاهر سایت اهمیت ندید، به کیفیت مطلب اهمیت ندید به مرور همه چیز درست میشه. فقط مستمر و با برنامه منظم کار کنید. خارجیا ساده پسند هستن و معمولا مثل ما ایرانیها خیلی اهل قضاوت کردن و مسخره کردن دیگران نیستن. بخصوص امریکاییها که به ندرت کسی پیدا میشه همچین خصوصیت کثیفی داشته باشه.

ضمناً سایت Gramerly خیلی میتونه در تصحیح جملات کمک کنه.

mgs

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان
یک سوال داشتم

بنده یگ پیج اینستاپرام دارم که روزانه میتونم در کمترین حالت روزی 1000-1500 تا لینک کلیک داشته باشم

سوال من این هستش
اگه من یک وبسایت بزنم این کلیک ها رو به اونجا ارجاع بدم!
شدنی هستش که برای اون وبسایت تبلیغاتی بذارم ؟ یعنی کاربرانی که میان آگهی هایی هم نمایش داده بشه که ازش کسب درآمد کنم ؟
طبیعتا منظورم درآمد دلاری هستش نه تبلیغ های ایرانی

یا اینکه کلاچطور میتونم از این کلیک ها کسب درآمد کنم ؟ (سرویسهای کوتاه کممده لینک رو میشناسم اما بیشترشون با کپچا خسته میکنن مردم رو )

Arashnz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
دوستان اینجا کسی در زمینه کپی رایت آهنگ های خارجی اطلاعاتی داره ؟ مثلا یک موزیک معروف که از یک خواننده معروف خارجی در یوتیوب خودش به صورت مجانی پخش شده رو میشه در وب سایت شخصیمون منتشر کنیم ؟ قوانینش به چه شکله ؟

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
ادسنس فقط سایتی رو تایید که میکنه که محتوا محور باشه نه خدماتی یعنی ابزار آنلاین، دانلود از اینستا و یوتیوب و... بازدید خوب هم بگیره تایید نمیشن:mad::mad:
کلا قوانینش سختتره پرداخت و نقد کردن درآمدش هم راحت نیست
اینا هم سایتن . بازدید میگیرن . ولی تایید نمیشه ، محتوا و مطلب خیلی عالی میخواد پس اینم بعدا قوانینش رو شدیدتر میکنه مگرنه سایت خدماتی هم سایته داره بازدید میاره تبلیغات هم که سرجاشه پس تایید نشدنش مسخرس
کسی سایت های تبلیغاتی مشابه با گوگل ادسنس میشناسه؟ بخصوص اگه جایی باشه که با وبمانی و... کار کنه دیگه مشکل واسط و تحریم نیست
###
فرق ادسنس با ادموب چیه؟! هر دوتاشون که مال گوگله پس تفاوتشون چیه؟

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
ادسنس فقط سایتی رو تایید که میکنه که محتوا محور باشه نه خدماتی یعنی ابزار آنلاین، دانلود از اینستا و یوتیوب و... بازدید خوب هم بگیره تایید نمیشن:mad::mad:
اینا هم سایتن . بازدید میگیرن . ولی تایید نمیشه ، محتوا و مطلب خیلی عالی میخواد پس اینم بعدا قوانینش رو شدیدتر میکنه مگرنه سایت خدماتی هم سایته داره بازدید میاره تبلیغات هم که سرجاشه پس تایید نشدنش مسخرس
کسی سایت های تبلیغاتی مشابه با گوگل ادسنس میشناسه؟ بخصوص اگه جایی باشه که با وبمانی و... کار کنه دیگه مشکل واسط و تحریم نیست
###

exoclick

الان دیگه CPA باید کار کنید

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
الان دیگه CPA باید کار کنید
لطف میکنی در مورد cpa بیشتر برامون توضیح بدی؟
دام سایتها مناسب اینکار هستند برای ما ایرانیها؟وریفای شدن توشون هم راحت باشه

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
راجع به این موضوع اگر وقت کردم میام توضیح میدم

ادسنس سیستمی برای وبسایت هست
ادموب زیرمجموعه ادسنس هست و مخصوص اپلیکیشن های موبایل

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,494
بقول یکی از دوستان صحبت خوبی کردن.
کمالگرایی رو کنار بزارید. فقط شروع کنید.
از الان به تهش فکر میکنید، هیچوقت هم نمیتونید شروع کنید.
چند سال پیش یکی از دوستان همینجور از روی علاقه ش یه سایت انگلیسی زد و درباره بازیهای کامپیوتری دیدگاه خودش رو مینوشت. نه سئویی بود نه تبلیغاتی.. بعد رفت از آمازون محض امتحان لینک افیلیت یک دسته بازی رو گذاشت توی سایتش..
توی یک سال 15000 دلار درآمد فقط از فروش یک دسته بازی کسب کرده بود.
به شخصه وقتی نتیجه رو دیدم شاخ درآوردم. بنده خدا خودش هم باورش نمیشد. پولش رو هم واریز میکرد به حساب یکی از فامیلاش در سوئد.
بعدها سایتش رو جمع کرد، و دامنه ش هم خودم ازش خریدم ولی نتوستم حتی یک مطلب تهیه کنم و سایت رو به روز کنم. یعنی وقت نشد اصلا.

خلاصه اینکه اول یک موضوع مورد علاقه خودتون باشه پیداکنید. و شروع کنید. به ظاهر سایت اهمیت ندید، به کیفیت مطلب اهمیت ندید به مرور همه چیز درست میشه. فقط مستمر و با برنامه منظم کار کنید. خارجیا ساده پسند هستن و معمولا مثل ما ایرانیها خیلی اهل قضاوت کردن و مسخره کردن دیگران نیستن. بخصوص امریکاییها که به ندرت کسی پیدا میشه همچین خصوصیت کثیفی داشته باشه.

ضمناً سایت Gramerly خیلی میتونه در تصحیح جملات کمک کنه.
یعنی چی؟ خب نباید پنلش رو بریزیم؟
من الان کلی زحمت یه سایت رو کشیدم آوردمش بالا..کمی هم مطلب زدم تازه فهمیدم گوگل این دسته سایت رو دیگه قبول نمیکنه..
خب اگه بیشتر تحقیق میکردم بهتر نبود؟

آقا یه دوستی بیاد به ما بگه با سیستم های خارجی غیر گوگل به ازای هر 1000 نمایش به طور تقریبی چند دلار میتونیم داشته باشیم؟

Tgplus.ir

Registered User
لایک‌ها
166
یعنی چی؟ خب نباید پنلش رو بریزیم؟
من الان کلی زحمت یه سایت رو کشیدم آوردمش بالا..کمی هم مطلب زدم تازه فهمیدم گوگل این دسته سایت رو دیگه قبول نمیکنه..
خب اگه بیشتر تحقیق میکردم بهتر نبود؟

آقا یه دوستی بیاد به ما بگه با سیستم های خارجی غیر گوگل به ازای هر 1000 نمایش به طور تقریبی چند دلار میتونیم داشته باشیم؟

2 الی 4 دلار

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان اطلاعات جدید اگر بدست اوردید لطفا تایپیک رو اپدیت کنید

shiraz-boy

Registered User
لایک‌ها
350
سلام دوست عزیز
قبلا گفته بودم اگر وقتم ازاد شد میام یک سری اطلاعاتی که خودم دارم رو باهاتون به اشتراک میذارم که به کل فراموش کرده بودم ،شرمنده. (یکی از کاربرا توی یه تاپیک دیگه به این موضوع اشاره کرد یهو یادم افتاد)
اره نقد کردن درآمدش برای افرادی که داخل ایران هستن سخته. اما راه حل داره.
شاید شما با این روشی که میخوام بگم آشنا باشید اما میگم که اگر کسی اطلاع نداره باخبر بشه.
یکی از روش ها افتتاح حساب توی یکی از کشورایی هست که سختگیری کمتری دارن و برای افراد غیرساکن توی کشور خودشون هم حساب باز میکنن.(افرادی هستن که اینکارو انجام میدن)
اگر شخصی توی خارج از کشور داشته باشید که قابل اعتماد باشه کارتون خیلی راحت تر میشه اما اگر نداشته باشید هم بازم راه حل داره که اگر تمایل داشته باشید کارتون رو شروع کنید، بگید تا از تجربه خودم براتون بگم.
قوانینشون به شدت سخت گیرانه هست و اگر بو بردن که یکی از قوانین رو زیر پا گذاشتید باتوجه به نوع کاری که کردید اقدام میکنن. ممکنه با یک سایت یا حتی کل اکانتتون قطع همکاری کنن پس حتما باید به قوانینشون عمل کنید. اما اگر بتونید به همه قوانینشون عمل کنید،درآمد از ادسنس با وب ایران غیرقابل مقایسه‌ست.
راجع به تایید سایتهای با موضوع غیرمحتوا محور ، در این مورد من تجربه ای ندارم نمیتونم نظر بدم.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام دوست عزیز
قبلا گفته بودم اگر وقتم ازاد شد میام یک سری اطلاعاتی که خودم دارم رو باهاتون به اشتراک میذارم که به کل فراموش کرده بودم ،شرمنده. (یکی از کاربرا توی یه تاپیک دیگه به این موضوع اشاره کرد یهو یادم افتاد)
اره نقد کردن درآمدش برای افرادی که داخل ایران هستن سخته. اما راه حل داره.
شاید شما با این روشی که میخوام بگم آشنا باشید اما میگم که اگر کسی اطلاع نداره باخبر بشه.
یکی از روش ها افتتاح حساب توی یکی از کشورایی هست که سختگیری کمتری دارن و برای افراد غیرساکن توی کشور خودشون هم حساب باز میکنن.(افرادی هستن که اینکارو انجام میدن)
اگر شخصی توی خارج از کشور داشته باشید که قابل اعتماد باشه کارتون خیلی راحت تر میشه اما اگر نداشته باشید هم بازم راه حل داره که اگر تمایل داشته باشید کارتون رو شروع کنید، بگید تا از تجربه خودم براتون بگم.
قوانینشون به شدت سخت گیرانه هست و اگر بو بردن که یکی از قوانین رو زیر پا گذاشتید باتوجه به نوع کاری که کردید اقدام میکنن. ممکنه با یک سایت یا حتی کل اکانتتون قطع همکاری کنن پس حتما باید به قوانینشون عمل کنید. اما اگر بتونید به همه قوانینشون عمل کنید،درآمد از ادسنس با وب ایران غیرقابل مقایسه‌ست.
راجع به تایید سایتهای با موضوع غیرمحتوا محور ، در این مورد من تجربه ای ندارم نمیتونم نظر بدم.
اطلاعات فنی بدی هم ممنون میشیم ما فعلا در ابتدای کار گیر کردیم در مورد انتخاب موضوع و مطلب نویسی و سئو

بالا