• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توپ طلا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اسکولاری: مسی از من خواست برای توپ طلا به او رای بدهم!
اسکولاری اعلام کرد به این دلیل به رونالدو رای داده چون احساس می کند او سال بهتری را نسبت به مسی و ریبری پشت سر گذاشت. لوئیس فیلیپه اسکولاری، سرمربی تیم ملی برزیل، تایید کرد که رای اولش برای توپ طلای امسال را به کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید داده و این ستاره پرتغالی را شایسته کسب این جایزه دانست. فیفا چند روز قبل فهرست نهایی توپ طلا را اعلام کرد و رونالدو در کنار مسی و ریبری برای رسیدن به توپ طلای سال 2013 رقابت می کنند. اسکولاری اعلام کرد به این دلیل به رونالدو رای داده چون احساس می کند او سال بهتری را نسبت به مسی و ریبری پشت سر گذاشت. او به خبرنگاران گفت:" من قبلا گفته بودم که به چه کسی رای می دهم. بهترین بازیکن فعلی دنیا، کریس رونالدوست. شاید مسی از حرف من خوشش نیاید. وقتی با هم صحبت می کردیم، او به من گفت:" بهتر است به من رای بدهی" و من جواب دادم:" نه، به تو رای ندادم زیرا کریس شایستگی اش را داشت؛ به ویژه امسال " او بهترین بازیکن سال بوده است." اسکولاری با رونالدو در تیم ملی پرتغال کار کرد و در آخرین سال همکاری آنها بود که رونالدو توانست به توپ طلا برسد.

با توجه به پیشینه ای که از اسکولاری سراغ داریم و کتک کاریهاش کنار زمین و مصاحبه های عجیب و غریبش بعلاوه ی کینه ی همیشگی فوتبال ملی آرژانتین و برزیل و همینطور تعلق خاطر اسکولاری به رونالدو این خبر جای بحث داره.

celebscry-14.jpg

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
دوستانی که میگن خبر ساخته ایرانی هاست این متن رو تو گوگل سرچ کنن !
rainbowf.gif

“I’ve already said who my vote will go for. The best player is Cristiano Ronaldo. Messi may not like it, when we chat he says, ‘You better have voted for me,’ and I responded, ‘No I haven’t, because Cristiano deserves it, especially this year, to be the best player of the year.”

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دوستانی که میگن خبر ساخته ایرانی هاست این متن رو تو گوگل سرچ کنن !
rainbowf.gif

“I’ve already said who my vote will go for. The best player is Cristiano Ronaldo. Messi may not like it, when we chat he says, ‘You better have voted for me,’ and I responded, ‘No I haven’t, because Cristiano deserves it, especially this year, to be the best player of the year.”

دقیقا کی گفت خبر ساخته ایرانی هاست؟

خود منبع خبر یعنی فیل بزرگ مُشکل اساسیه خبره ;)

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
یواش یواش داره معلوم میشه این 4تا توپ طلا 2تاش اصلا حق این بابا نبوده و پلاتینی و بلاتر و بازیکنای کاملا آماتور مثل نکونانم توش دست داشتن/ چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
Messi remains best in world for now, says Scolari - Goal.com

جهت افرادی که حرف برادر فیل براشون حجت هست:

برادر فیل اول این فصل گفته بود مسی الان بهترین هست و تا دو سال دیگه بهترین بازیکن جهان میمونه... بعد از اون هم نیمار بهترین بازیکن جهان میشه...

====

یواش یواش داره معلوم میشه این 4تا توپ طلا 2تاش اصلا حق این بابا نبوده و پلاتینی و بلاتر و بازیکنای کاملا آماتور مثل نکونانم توش دست داشتن/ چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است!

حوصله گذاشتن آمار ندارم ولی رقیب مستقیمش تو این 4 سال نصف هاشم بیک زاده هم قهرمانی نداشته...

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
خودم طرفدار مسي هستم ، ولي ميتونم پيش بيني كنم امسال رونالدو قطعا توپ رو ميگيره ، حالا ببين از كي گفتم

مهراب 17

Registered User
لایک‌ها
895
آرای فردوسی‌پور در برگزیده‌های مجله World Soccer

عادل فردوسیۤ‌پور در رقابت بین لیونل مسی و کریستیانو رونالدو برای تصاحب عنوان برترین بازیکن دنیا از نگاه World Soccer، به بازیکن پرتغالی رای داد.
در شرایطی که یک ماه دیگر (23 دی) قرار است فیفا با همکاری مجله فرانتس فوتبال بهترین بازیکن دنیا را انتخاب کند، کریستیانو رونالدو از نگاه مجله معتبر World Soccer به عنوان بهترین بازیکن دنیا انتخاب شد تا پیش‌درآمدی باشد بر انتخاب احتمالی‌اش توسط فیفا در زوریخ.
مجله World Soccer به رسم هر ساله این بار هم پس از نظرسنجی میان روزنامه‌نگاران معتبر دنیا و همچنین دیگر چهره‌های فوتبالی جهان بهترین‌های دنیا را انتخاب کرد که در نهایت رونالدو در رقابت با مسی برنده عنوان برترین بازیکن سال شد.
از ایران هم عادل فردوسی‌پور که سالهاست همکاری نزدیکی با این مجله دارد، در کنار دیگر روزنامه‌نگاران معروف دنیا از رسانه‌هایی نظیر رویترز، خبرگزاری فرانسه، آ.اس، مارکا، فرانتس فوتبال، اسکای و ... در این نظرسنجی شرکت کرد و نکته جالب اینکه نفرات برگزیده فردوسی‌پور در نهایت عناوین برترین‌ها را از آن خود کردند.
فردوسی‌پور در این نظرسنجی به رونالدو، هاینکس و بایرن مونیخ رای داد تا این سه انتخاب به ترتیب عناوین بهترین بازیکن، بهترین مربی و بهترین تیم را به دست آورند. گزارشگر تلویزیون ایران و روزنامه‌نگار مجله World Soccer بعد از رونالدو به ترتیب به مسی، ریبری، ابراهیموویچ، سوآرس، لام، تیاگو سیلوا، لواندوفسکی و یایا توره رای داد.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
از من میپرسن پراید بهتره یا پیکان ، جواب میدم پراید /
روز بعد ازم میپرسن در تصادف یه ماشین با مغازه کله پزی شانس سالم موندن پراید بیشتره یا پیکان ، جواب میدم پیکان /

آیا من پیکان رو به پراید ترجیح دادم ؟!

.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
از من میپرسن پراید بهتره یا پیکان ، جواب میدم پراید /
روز بعد ازم میپرسن در تصادف یه ماشین با مغازه کله پزی شانس سالم موندن پراید بیشتره یا پیکان ، جواب میدم پیکان /

آیا من پیکان رو به پراید ترجیح دادم ؟!

.

منم روز بعدش که نه همین امروز جواب میدم گودرز چه ربطی داره به شقایق؟ :دی
صرفا یه خبر بود جدی نگیر.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
منم روز بعدش که نه همین امروز جواب میدم گودرز چه ربطی داره به شقایق؟ :دی
صرفا یه خبر بود جدی نگیر.

خو از این به بعد یه خبری بذار بشه جدیش گرفت :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
خو از این به بعد یه خبری بذار بشه جدیش گرفت :D

اینو واسه اون دوست بارسایی گفتم که بدجوری داشت جوش میزد گفتم خدایی نکرده جدی میگیره میسوزه پوماد سوختگی هم از شانس ما تو جعبه کمکهای اولیه شون نیس هلاک میشه....بالاخره حرف مارادوناس که شاید بزرگترین بازیکن تاریخه...شما هم اگه میبینی بهت فشار میاد بهتره مثه دوستمون جدی نگیری :D
خلاصه واسه خودتون گفتم بعدا خونتون نیوفته گردن ما به خاطر کپی کردن یه خبر :دی

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اینو واسه اون دوست بارسایی گفتم که بدجوری داشت جوش میزد گفتم خدایی نکرده جدی میگیره میسوزه پوماد سوختگی هم از شانس ما تو جعبه کمکهای اولیه شون نیس هلاک میشه....بالاخره حرف مارادوناس که شاید بزرگترین بازیکن تاریخه...شما هم اگه میبینی بهت فشار میاد بهتره مثه دوستمون جدی نگیری :D
خلاصه واسه خودتون گفتم بعدا خونتون نیوفته گردن ما به خاطر کپی کردن یه خبر :دی

والا باشگاه ما با 10 تا توپ طلا (بدون محاسبه توپ های طلای رونالدو و فیگو) رکورد دار هستش...

باشگاه شما 5 تا توپ طلا داره... 3 تاش برای عصر حجر هستش و دو تای دیگش برای فیگو و رونالدو که این دو تا رو هم با اینتر و بارسا شریک هستید، این دو تا اگه به رئال هم نمیومدند توپ طلای خودشون رو میگرفتند...

خدایی معلوم هست در زمینه توپ طلا هوادارای کدوم تیم نیاز به پوماد دارند... ایشالله مادرید هم یه توپ طلای کامل در عصر حاضر بدست بیاره.

============

دشمنی مارادونا با مسی هم خیلی واضح هست. اوزبیو و فیگو هم گفتند رونالدو حتی در حد ما هم نیست...

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
والا باشگاه ما با 10 تا توپ طلا (بدون محاسبه توپ های طلای رونالدو و فیگو) رکورد دار هستش...

باشگاه شما 5 تا توپ طلا داره... 3 تاش برای عصر حجر هستش و دو تای دیگش برای فیگو و رونالدو که این دو تا رو هم با اینتر و بارسا شریک هستید، این دو تا اگه به رئال هم نمیومدند توپ طلای خودشون رو میگرفتند...

خدایی معلوم هست در زمینه توپ طلا هوادارای کدوم تیم نیاز به پوماد دارند... ایشالله مادرید هم یه توپ طلای کامل در عصر حاضر بدست بیاره.

============

دشمنی مارادونا با مسی هم خیلی واضح هست. اوزبیو و فیگو هم گفتند رونالدو حتی در حد ما هم نیست...

خوب پس دیگه چرا انقد جوش میزنین؟:D
با یه حرف از مارادونا پراید و با پیکان مقایسه میکنین :D

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
خوب پس دیگه چرا انقد جوش میزنین؟:D
با یه حرف از مارادونا پراید و با پیکان مقایسه میکنین :D

برادر جان وقتی فیگو و اوزبیو میگند ما از رونالدو بهتر هستیم... من میگم مزخرف میگند. حرف مارادونا هم همینه.

سال 2010: مسی آقای گل اسپانیا شد، کفش طلا رو برد، لالیگا رو برد، اون بازی 5-0 تاریخی رو رقم زد... دوستان مادریدی میگفتند توپ طلا حق اشنایدر هست.

سال 2013: رونالدو هیچی جام نبرد، آقای گل و بهترین بازیکن اسپانیا نشد... دو ستان مادریدی میگند حق رونالدو هست توپ طلا.

========

در کل: مسی و رونالدو امسال تقریبا تو یه سطح بودند... توپ طلا به هر کدومشون هم برسه حقشون هست.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
برادر جان وقتی فیگو و اوزبیو میگند ما از رونالدو بهتر هستیم... من میگم مزخرف میگند. حرف مارادونا هم همینه.

سال 2010: مسی آقای گل اسپانیا شد، کفش طلا رو برد، لالیگا رو برد، اون بازی 5-0 تاریخی رو رقم زد... دوستان مادریدی میگفتند توپ طلا حق اشنایدر هست.

سال 2013: رونالدو هیچی جام نبرد، آقای گل و بهترین بازیکن اسپانیا نشد... دو ستان مادریدی میگند حق رونالدو هست توپ طلا.

========

در کل: مسی و رونالدو امسال تقریبا تو یه سطح بودند... توپ طلا به هر کدومشون هم برسه حقشون هست.

والا فعلا با این رای هایی که این کاپیتان ها و سرمربی ها دادن ظاهرا مسی سوم هم بشه شانس آورده:D...رقابت امسال بین رونالدو و ریبری هستش.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
والا فعلا با این رای هایی که این کاپیتان ها و سرمربی ها دادن ظاهرا مسی سوم هم بشه شانس آورده:D...رقابت امسال بین رونالدو و ریبری هستش.

تو 2010 فکر کنم کریس پنجم هم نشد:D ولی از شوخی گذشته، خدایی ریبری تو بایرن هم بهترین بازیکن نبود... خیلی ظلم هست یکی مثل این بالاتر از مسی و کریس قرار بگیره.

========
این لیست بهترین بازیکن هایی هست که من بازیشون رو دیدم:

1.مسی
2.رونالدو
3.کریستیانو
4.رونالدینیو
5.زیدان

امثال ریبری سطحشون با اینا کلا فرق داره...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من شانس رونالدو بیشتره. امیدوارم امسال رونالدو جایزه رو بگیره.

بالا