A1C1E
Registered User
قبلا دیدیم فک کنم!ونگر حرف حساب زده، زیاد از حد این جایزه بزرگ شده. قبلا اینطوری نبود. برخی تیمها که خودشون رو در این جایزه عقب می بینند خیلی به شانتاژ این مسئله کمک کردند و به این حساسیت ها دامن زدند.
حساسیت این جایزه حتی به مسی هم ضربه زده. این جایزه تبدیل به یک دوئل دونفره بین مسی و رونالدو شده. جایزه که عمرا حذف نمیشه ولی امیدوارم از اثرات منفی اش روی فوتبال اروپا کم بشه. ریبری پشت هم مصاحبه میکنه که من باید توپ طلا رو بگیرم.
رونالدو میگه در مراسم حاضر نمیشم. انچلوتی میگه رونالدو نشه اعتصاب میکنم. رومنیگه از اون سمت ار ریبری حمایت میکنه. مسی خودخواهانه بازی میکنه و حتی برخی اوقات دوست نداره تعویض بشه و مسئله رو خیلی شخصی میبینه.
شاید یکی از دلایل این مسئله بردن 4 بار پیایی بوسیله ی مسی بوده اما هر علتی که داشته بیش از اون چیزی که ارزش داره حساس شده. یک جایزه ی فردیه دیگه. خودکشی نباید کرد واسش. رونالدو در حال حاضر صد درصد میبایست توپ طلا رو بگیره. بعد از گرفتن توپ طلا توسط رونالدو اینبار باید منتظر مصاحبه های ریبری و دست اندرکاران بایرن مونیخ و حواشی جدید بود.
چیزهایی که قبلا اصلا نمی دیدیم.
همش تقصیر رای های احساسی و کورکورانه بعضی کاپیتان هاس!
سال 2010 اسنایدر حقش بود الان ریبری!
ریبری به قول خودش فقط امسال شانس بردنشو داره!
از اون طرف نمیدونم از اروپایی ها بدشون میاد همش به نماینده های امریکای جنوبی رای میدن سال 97 اصلا رونالدو حقش نبود!