• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

توپ طلا

ali24_fa

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان یه سری ملاک برتری مسی بر مارادونا رو توپ طلا میدونن از نظر من درست نمیتونه باشه اگه مارادونا تو یه تیم قوی مثل میلان اون موقع بازی میکرد شاید حتی 10 تا توپ طلا رو میگرفت و همین هم برا مسی هست اگه تو یه تیم دیگه بود مسی هیچی نمیگرفت

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
نظرات همه دوستان در مورد تیمهای حاضر در جام جهانی قابل احترامه .
اما از نظر شانسی که به تیم ها داده میشه این عکس کاملا گویاست.
بعید میدونم کارشناس بهتر از کارشناسان سایت های شرط بندی تو دنیای ورزش وجود داشته باشه.

مشاهده پیوست 490709
آرژانتین و بلژیک فکر نمیکنم همچین شانس بالایی داشته باشن

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
افشاگري يک برنامه اسپانيايي درباره توپ طلا

فيفا مراسم عکس گرفتن فرانک ريبري با توپ طلا را به تاخير انداخت و اين خشم باشگاه بايرن مونيخ و خود ريبري را برانگيخت. اين خبري بود که برنامه ورزشي پونتو پلوتا اسپانيا آن را فاش کرد.
افشاگري يک برنامه اسپانيايي درباره توپ طلا
دو ماه بيشتر به انتخاب بهترين بازيکن جهان در سال 2013 باقي نمانده است و پيش بيني درباره گزينه نهايي فيفا بسيار زياد است.

کريستيانو رونالدو، ليونل مسي و فرانک ريبري سه گزينه‌اي هستند که بيشترين شانس را براي کسب اين جايزه دارند البته آسيب ديدگي طولاني مدت ستاره آرژانتيني بارسلونا باعث شده است تا شانس او کمتر از دو گزينه ديگر شود. کريستيانو رونالدو که اين روزها در بهترين دوران خود به سر مي‌برد و يکي از آماده‌ترين بازيکنان حال حاضر فوتبال جهان است. فرانک ريبري هم که فصل قبل نمايش خيرکننده‌اي با بايرن داشت و سه گانه فوتبال آلمان و اروپا را با اين تيم به دست آورد.

برنامه ورزشي پونتو پلوتا اسپانيا در خبري اختصاصي اعلام کرد که فيفا جلسه عکس گرفتن با توپ طلا را با فرانک ريبري هافبک آلماني به تاخير انداخت. قرار بود که اين هفته مراسم عکس گرفتن ريبري با توپ طلا به صورت مخفيانه برگزار شود که اين مراسم به تاخير افتاد.

اين برنامه ورزشي ادامه داد که لغو مراسم عکس گرفتن ريبري با توپ طلا خشم اين بازيکن فرانسوي و باشگاه بايرن مونيخ را برانگيخته است چرا که آنها معتقدند فيفا با اين اقدام خود مي‌خواهد توپ طلا را به کريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي رئال مادريد بدهد.

بعد از آنکه فيفا زمان راي‌گيري براي انتخاب بهترين بازيکن جهان در سال 2013 را دو هفته به تاخير انداخت گمانه‌زني‌هاي زيادي به وجود آمد. بسياري معتقدند که فدراسيون بين المللي فوتبال فيفا با اين اقدام خود مي‌خواهد اين جايزه را به کريستيانو رونالدو بدهد اين درحالي است که خود ريبري چنين نظري ندارد.

ريبري در گفت و گويي که دو روز پيش با روزنامه لوموند فرانسه داشت تاکيد کرد که شايسته کسب توپ طلاي فوتبال جهان در سال 2013 است و اطمينان دارد که اين جايزه را به دست مي‌آورد. او گفت رونادو تنها چند هفته‌اي است که خوب بازي مي‌کند. اين درحالي است که او با بايرن فصل رويايي را پشت سرگذاشت و سه گانه فوتبال آلمان و اروپا را به دست آورد.
Varzesh3

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رونالدو شانسش خیلی خیلی زیاد شده.
1- تمدید مدت رای گیری
2- کمپین حمایتی که راه افتاده و تحت فشار دادن فیفا

این کمپین یجورایی بصورت هُل چپون میخواد توپ طلا رو به رونالدو بدند گرچه در این 3 ماه رونالدو بهتر از ریبری و مسی بوده اما معیار عملکرد 1 ساله ی این بازیکنان هستش. ریبری از نظر تیمی موفق تر بوده. من فکر نمیکنم ریبری نزد مربیان و کاپیتان های تیم های ملی به اندازه مسی و رونالدو محبوبیت و اقبال داشته باشه.

1 درصد احتمال بدید رونالدو توپ طلا رو نبره. فکر کنم هاراکیری کنه :D

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
جالب میشه توپ طلا رو ببره و تو مراسم شرکت نکنه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
جالب میشه توپ طلا رو ببره و تو مراسم شرکت نکنه

اینکار رو نمیکنه، مطمئن باش با سر توی مراسم شرکت میکنه، احتمال شرکت نکردنش واسه قبل از بازی با سوئد بود

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دقیقا رونالدو قبل بازی پرتغال گفت که مراسم رو تحریم میکنه
ولی وقتی تو بازی با سوئد هتریک کرد و شانسش بیشتر شد گفت که امکان داره شرکت کنه:D

• Like
Reactions: rms

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
انصافاً اگر این بار کریس توپ رو نبره باید به سر تا پای سازمان فیفا => ش...د

online.days

Registered User
لایک‌ها
76
خودم رئالی هستم ولی امسال بدون شک حق ریبری هست

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
دقیقا رونالدو قبل بازی پرتغال گفت که مراسم رو تحریم میکنه
ولی وقتی تو بازی با سوئد هتریک کرد و شانسش بیشتر شد گفت که امکان داره شرکت کنه:D

مرجع خبري رئال مادريد :‌فيفا از رئال مادريد خواسته كه هر طور كه شده ،‌كريستيانو را راضي به شركت در مراسم توپ طلا در اواسط دي ماه كند .
در حقيقت فيفا از رئال درخواست كرده كه جلسه محرمانه اي را ميان بلاتر و كريستيانو ترتيب دهد . رئيس فيفا از برخوردي كه با اين بازيكن داشته و ادايش را در آورده به شدت پشيمان است . كريستيانو به خاطر حركت بلاتر قصد تحريم مراسم تپو طلا را دارد . حالا سوال اين جاست كه اگر كريستيانو حتم ندهد كه به اين مراسم بيايد ، شانس بردن اين جايزه را نخواهد داشت ؟
چرا پست قبلیا پاک شد؟!

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
مرجع خبري رئال مادريد :‌فيفا از رئال مادريد خواسته كه هر طور كه شده ،‌كريستيانو را راضي به شركت در مراسم توپ طلا در اواسط دي ماه كند .

در حقيقت فيفا از رئال درخواست كرده كه جلسه محرمانه اي را ميان بلاتر و كريستيانو ترتيب دهد . رئيس فيفا از برخوردي كه با اين بازيكن داشته و ادايش را در آورده به شدت پشيمان است . كريستيانو به خاطر حركت بلاتر قصد تحريم مراسم تپو طلا را دارد . حالا سوال اين جاست كه اگر كريستيانو حتم ندهد كه به اين مراسم بيايد ، شانس بردن اين جايزه را نخواهد داشت ؟
چرا پست قبلیا پاک شد؟!

اداشو در آورده؟:blink::blink::lol:
کسی لینکی فیلمی عکسی ازش داره؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
Last edited:

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
منم تازه الان ویدیو رو دیدم واقعا حرکتش زشت بود

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
درود
امسال حقی باشد باید با نام رونالدو ثبت شود این پسر اگر امسال جایزه رو نگیره معلوم نیست حتی بعد از فردای نتیجه چقدر از نظر روانی اروم بشه و حتی احتمال داره به فوتبالش هم ضربه بخورد خلاصه امسال رو باید توپو به رونالدو بدهند
در مورد این پیرمرد خرفت حرکتش خیلی خیلی زشت و زننده بود و این نشون میده پیرمرد دیگه باید بره کنار از ریاست..........

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درود
امسال حقی باشد باید با نام رونالدو ثبت شود این پسر اگر امسال جایزه رو نگیره معلوم نیست حتی بعد از فردای نتیجه چقدر از نظر روانی اروم بشه و حتی احتمال داره به فوتبالش هم ضربه بخورد خلاصه امسال رو باید توپو به رونالدو بدهند
در مورد این پیرمرد خرفت حرکتش خیلی خیلی زشت و زننده بود و این نشون میده پیرمرد دیگه باید بره کنار از ریاست..........

البته از نظر من هم رونالدو باید امسال توپ طلا رو بگیره اما اگه اینکه بازیکن شاید به فوتبالش ضربه بخوره پس بهش توپ طلا بدیم که پسر خوبی باشه که ملاک نمیشه.

دوستان بارها گفتند اگه ملاک تواناییهای فردی باشه خب مسلما رونالدو شانس اول هست.

اگه ملاک جامهای کسب شده باشه خب شکی نیست ریبری وضعیت بهتری داره.

باید صبر کرد دید چی میشه. هر دوشون مستحق بردن این توپ هستند.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
ونگر: توپ طلا، فوتبال را نابود کرده است

سرمربي آرسنال معتقد است که دادن جايزه‌ي توپ طلا باعث از بين رفتن جذابيت فوتبال شده است و فيفا بايد هرچه سريع‌تر اين جايزه را بردارد.
ونگر: توپ طلا، فوتبال را نابود کرده است
توپ طلا جايزه‌اي است که هر ساله به بهترين بازيکن فوتبال جهان داده مي‌شود.

آرسن ونگر سرمربي آرسنال مخالف چنين جايزه‌اي است. او معتقد است که بايد فيفا هرچه سريع‌تر اين جايزه را بردارد.

به گزارش ايسنا، ونگر در گفت‌وگوي تلويزيوني با يکي از کانال‌هاي فرانسوي گفت: توپ طلا فوتبال را فاسد کرده و به انگيزه‌اي پَست براي بازيکنان تبديل شده است. من کاملا مخالف دادن جوايز شخصي هستم. بهتر است که اين جوايز برداشته شود.

چند وقت پيش سپ بلاتر رييس فدراسيون بين‌المللي فوتبال (فيفا) در اظهارنظري جالب درباره‌ي اين سوال که کريستيانو رونالدو بهتر است يا ليونل مسي، گفت: به نظر من مسي پسر بهتري است. احساس مي‌کنم که توپ طلايي 2013 به او خواهد رسيد. رونالدو بازيکن خوبي است اما بيشتر به قيافه و تيپ خود اهميت مي‌دهد. من مسي را ترجيح مي‌دهم.
Varzesh3

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ونگر حرف حساب زده، زیاد از حد این جایزه بزرگ شده. قبلا اینطوری نبود. برخی تیمها که خودشون رو در این جایزه عقب می بینند خیلی به شانتاژ این مسئله کمک کردند و به این حساسیت ها دامن زدند.

حساسیت این جایزه حتی به مسی هم ضربه زده. این جایزه تبدیل به یک دوئل دونفره بین مسی و رونالدو شده. جایزه که عمرا حذف نمیشه ولی امیدوارم از اثرات منفی اش روی فوتبال اروپا کم بشه. ریبری پشت هم مصاحبه میکنه که من باید توپ طلا رو بگیرم.

رونالدو میگه در مراسم حاضر نمیشم. انچلوتی میگه رونالدو نشه اعتصاب میکنم. رومنیگه از اون سمت ار ریبری حمایت میکنه. مسی خودخواهانه بازی میکنه و حتی برخی اوقات دوست نداره تعویض بشه و مسئله رو خیلی شخصی میبینه.

شاید یکی از دلایل این مسئله بردن 4 بار پیایی بوسیله ی مسی بوده اما هر علتی که داشته بیش از اون چیزی که ارزش داره حساس شده. یک جایزه ی فردیه دیگه. خودکشی نباید کرد واسش. رونالدو در حال حاضر صد درصد میبایست توپ طلا رو بگیره. بعد از گرفتن توپ طلا توسط رونالدو اینبار باید منتظر مصاحبه های ریبری و دست اندرکاران بایرن مونیخ و حواشی جدید بود.

چیزهایی که قبلا اصلا نمی دیدیم.

بالا