• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
یکی یکی گلای مسخره ای که خوردو میگم !! :)

بازی با ذوب لایی :))
بازی با نفت از چل متری
بازی با سئول چیپ از پشت محوطه
بازی با گسترش اون گل ایفتیضاح !!

بازم بگم ؟؟ :) بگم بگم ؟؟ :)

بازی هارو هم میبینم نه همشونو ولی چنتا بازی که از احمدی دیدم خیلی خوب بود !

الان قلعه نوعی فقط برا 1-0 بازیکنارو میفرسته تو زمین با سه تا هافبک دفاعی !!

گفتی رحمتی افت کرده و فلان..گفتم افت کرده بود...به فعل ها دقت میکنی؟؟؟ الان دوباره داره به اوج بر میگرده...اونم با این وضعیت داغون تیم که همه میدونن استقلال داره بدترین بازی های چند سال اخیرش رو انجام میده! آمار من هم مربوط به چند بازی اخیر تیم هست!

باز شما برگشتی در جواب به من گل های نیم فصل اول رو یادآوردی میکنی؟؟؟

من چی کار نیم فصل اول دارم؟؟؟ بگم بگم هم محصول رفتار احمدی نژادی هست!

Last edited:

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
بابا دوا نکنید بچه های بیکار خودم :دی
حالا داوری رحمتی چع فرقی داره؟
آخرش میریم زنگ تفریح جام جهانی میشیم فوتبالمونم مث همه چیمون فقیرو بیچارس رفتیم دم کوت ژاپونیا موس موس میکنیم اونم نه برای ستاره لیگشو یه بازیکن درجه دوشون که با هزار زحمت یه بار فقط دعوتش کردن تیم ژاپون!
واقعاً ما ایرانیا همه چیمون همه کارامون مایه حقارتو خفته
فرهادی هم که به اسکار راه ندادن !!

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
FUTBOLFINANZAS یک از پایگاه های ورزشی یک تحلیلی داشته روی ارزش تیم ها > ارزانترین تیم حاضر در جام جهانی ایران و گرانترین اسپانا ... ..
ادامه لیست رو میتونید اینجا ببینید : گرانترین و ارزانترین تیم های جام جهانی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دوستان این خبر خریدو فروش پیراهن تیم ملی رو شنیدید؟؟؟؟؟؟؟؟
[h=1]گفتند 15 ميلون بده تا به تيم‌ملي برسي ![/h]
[h=2]کاپيتان مس اين روزها استرس زيادي براي نتايج تيمش دارد. او که يکي از بازيکنان ثابت هميشه مس است در بازي با تراکتور تمرکز لازم را نداشت و در بعضي از لحظه‌هاي بازي نتوانست آنطور که بايد و شايد خوب کار کند. اگرچه فرزاد حسين‌خاني براي مس بازي‌هاي خوبي انجام داده است.[/h]
00942570.jpg

کاپيتان محبوب شهر کرمان پس از بازي با تراکتور که تيمش در دقيقه آخر وقت اضافه 3 امتياز شيرين را با يک امتياز عوض کرد در مصاحبه با سايت گل حرف هاي جالبي مي‌زند. او که عادت ندارد زياد با مطبوعات و رسانه‌ها صحبت کند اما اين‌بار حرف‌هاي جذابي مي‌زند. مصاحبه تکان‌دهنده با فرزاد حسين‌خاني را بخوانيد.

بریم سر قسمتهای اصلای

تو يکي از بازيکنان باتجربه ليگ هستي و شايد حق‌ات بود در مقطعي هم به تيم ملي دعوت شوي؟

من در فوتبال به همه چي رسيده‌ام. اما دل پري از ناگفته‌ها دارم من سال قبل بعد از بازي با پرسپوليس که خيلي خوب کار کردم و توانستيم آن را بازي را 2 – يک ببريم و من بازي خوبي از خودم به نمايش گذاشتم در آن مقطع مس هم نتايج خوبي گرفته بود و طبيعي بود که اين اتفاق بيافتد و من به تيم ملي دعوت شوم. من بعد از آن بازي به دليل اينکه مديريت وقت باشگاه برخلاف اصول و به ضرر منافع باشگاه پيش مي‌رفت به حالت قهر اردو را ترک کردم و بعد از آن بازي به تمرين نرفتم. اما بعد از آن آقاي قاسمپور با من تماس گرفت و از من خواست تا به تمرينات بازگردم اما اتفاق مهم اين مکالمه اين بود که ايشان به من گفت آقاي اميد نمازي با من تماس گرفته و از من آمار تو را گرفته و گفته که فرزاد به تيم ملي دعوت مي‌شود و بهتر است تو هم به تمرين برگردي. من هم به آقاي قاسمپور گفتم من به خاطر مردم شهرم و تيم شهرم به تمرينات بازمي‌گردم و آرزو دارم که پيراهن مقدس تيم ملي را برتن کنم.

بعد از آنکه من به تمرينات تيم برگشتم بعد از يک روز، يک نفر با من تماس گرفت و گفت اگر دوست داري در تيم ملي حضور داشته باشي بايد مبلغ 15 ميليون پول بدهي. من به او گفتم که اگر خواستم با شما تماس مي‌گيرم. اما هنوز يک روز نگذشته بود که يکي ديگر هم با من تماس گرفت و گفت اگر مي‌خواهي در تيم ملي حضور داشته باشي من هماهنگ کرده‌ام تا به تيم ملي دعوت شوي اما هزينه دارد و بايد هزينه آن را بپردازي. به او هم گفتم اگر خواستم با شما تماس مي‌گيرم و هر دو موبايل‌هاي خودم را خاموش کردم و فردايش سر تمرين به آقاي قاسمپور گفتم اين اتفاق براي من افتاده من در دوستي و رفاقت همه کار مي‌کنم اما در زندگي‌ام به کسي باج نداده و نمي‌دهم حتي براي پوشيدن تيم ملي . آقاي قاسمپور هم گفت من در زندگي‌ام به هيچ کس باج نداده‌ام به همين دليل هميشه سرم را بالا نگه مي‌دارم تو هم همين‌ کار را انجام بده و به هيچ چيز ديگري فکر نکن. من هميشه به اين فکر مي کنم که آنها چه کساني بودند که پيراهن تيم ملي را مي فروختند؟

شما بايد در اين زمينه شفاف تر حرف بزني

من آبروي آدم ها را نمي برم اما اگر خواستند در خدمت فدراسيون هستم . به هرحال من در فوتبال به خواسته‌هايم رسيده‌ام و هيچ وقت گذشته‌ام را فراموش نمي‌کنم. من فرزند يک کارگر شرافتمند بودم و به اين مرحله از زندگي رسيدم، هميشه به مطبوعات و رسانه‌ها احترام گذاشتم اما اگر ديده باشيد مي‌دانيد من زياد اهل مصاحبه نيستم و هيچ وقت اهل مطرح کردن خودم نبودم. من با شرافت زندگي کرده‌ام و سعي مي‌کنم با شرافت هم زندگي کردن را ادامه دهم، شايد فوتبال کثيف باشد اما من آن را کثيف‌تر نمي‌کنم.

صحبت‌هاي تو خيلي تکان‌دهنده است و شايد پرده از يک جنجال و رسوايي بزرگ در فوتبال بردارد. آيا تا آخر خط پاي صحبت‌هايت هستي؟

من جز خدا از هيچ کس نمي‌ترسم. من حقيقت را مي‌گويم حتي اگر به ضررم باشد، فوتبال بخشي از زندگي است و من سعي کردم در تمامي زواياي زندگي‌ام با صداقت و شرافت زندگي کنم به کسي باج ندهم و زير بار حرف زور نروم. من خداوند را در کنار خودم احساس مي‌کنم و جز نياز به خدا به هيچ چيز ديگري نياز ندارم. من تا آخرش پاي حرفم هستم و خوشحال هم مي‌شوم اگر عده‌اي اين فوتبال را به لجن مي‌کشند چهره واقعي‌شان مشخص شود و در هر کجا که بخواهند اين حرف‌ها را مي‌زنم.

حتي در برنامه 90 و در مقابل عادل فردوسي‌پور حاضري اين حرف‌ها را تکرار کني چون او هم دوست دارد به پاکي فوتبال کمک کند؟

بله، اگر لازم باشد در برنامه 90 هم اين حرف‌ها را مي‌زنم و خوشحالم مي‌شوم عادل براي زدودن ناپاکي‌هاي فوتبال بجنگد.

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
ایران پس از 15 سال بهترین تیم آسیا شد

ملی فوتبال ایران موفق شده است پس از 15 سال مجددا عنوان بهترین تیم ملی آسیا را به خود اختصاص دهد. این را هفته نامه "فرانس فوتبال" در ارزیابی اش از فوتبال قاره آسیا نوشته و تاکید کرده است؛ تیم ملی فوتبال ایران با استناد به عملکرد سال گذشته میلادی بهترین تیم آسیا در 2013 است.

هفته نامه فرانس فوتبال در آخرین شماره سال 2013 به بررسی عملکرد تیم‎های ملی فوتبال در قاره‎های مختلف و انتخاب بهترین آنها پرداخته است. در این نظرسنجی در قاره آسیا، پس از تیم ملی ایران، تیم‎های ژاپن، اردن، کره جنوبی، استرالیا قرار گرفته است و عربستان دهم و چین پانزدهم شد.

این مجله فرانسوی می‎نویسد: "15 سال پیش، ایران توانسته بود در اولین برآوردمان از کنفدراسیون آسیا، پس از حضور در جام جهانی 1998 در جایگاه اول قرار گیرد. از آن زمان دیگر ایرانیان را در چنین جایگاه بالایی ندیده بودیم. از یاد نمی‎بریم که این تیم در سال 2006 پس از استرالیا در جایگاه دوم قرار گرفته بود."

در ادامه معرفی تیم ملی فوتبال ایران آمده است یاران کارلوس کروش مانع از این شدند که ژاپن برای سومین سال پیاپی صاحب این عنوان شود.

بر اساس آمار منتشر شده، تیم ایران در مسابقات رسمی شکست ناپذیر بوده است (تنها یک باخت در دیدار دوستانه با عمان) و در مسابقات مقدماتی جام جهانی سه پیروزی (دو در زمین حرفی مقابل قطر و کره جنوبی) کسب کرده است. در مقدماتی جام ملتهای آسیا 2015 نیز 4 پیروزی از 5 بازی خود کسب کرده است.

در دیگر قاره‎ها، اسپانیا و آلمان به صورت مشترک (اروپا)، نیجریه (آفریقا)، برزیل (آمریکای جنوبی)، آمریکا (کنکاکاف) و زلاندنو (اقیانوسیه) به عنوان بهترین معرفی شدند.

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
ایران پس از 15 سال بهترین تیم آسیا شد

ملی فوتبال ایران موفق شده است پس از 15 سال مجددا عنوان بهترین تیم ملی آسیا را به خود اختصاص دهد. این را هفته نامه "فرانس فوتبال" در ارزیابی اش از فوتبال قاره آسیا نوشته و تاکید کرده است؛ تیم ملی فوتبال ایران با استناد به عملکرد سال گذشته میلادی بهترین تیم آسیا در 2013 است.

هفته نامه فرانس فوتبال در آخرین شماره سال 2013 به بررسی عملکرد تیم‎های ملی فوتبال در قاره‎های مختلف و انتخاب بهترین آنها پرداخته است. در این نظرسنجی در قاره آسیا، پس از تیم ملی ایران، تیم‎های ژاپن، اردن، کره جنوبی، استرالیا قرار گرفته است و عربستان دهم و چین پانزدهم شد.

این مجله فرانسوی می‎نویسد: "15 سال پیش، ایران توانسته بود در اولین برآوردمان از کنفدراسیون آسیا، پس از حضور در جام جهانی 1998 در جایگاه اول قرار گیرد. از آن زمان دیگر ایرانیان را در چنین جایگاه بالایی ندیده بودیم. از یاد نمی‎بریم که این تیم در سال 2006 پس از استرالیا در جایگاه دوم قرار گرفته بود."

در ادامه معرفی تیم ملی فوتبال ایران آمده است یاران کارلوس کروش مانع از این شدند که ژاپن برای سومین سال پیاپی صاحب این عنوان شود.

بر اساس آمار منتشر شده، تیم ایران در مسابقات رسمی شکست ناپذیر بوده است (تنها یک باخت در دیدار دوستانه با عمان) و در مسابقات مقدماتی جام جهانی سه پیروزی (دو در زمین حرفی مقابل قطر و کره جنوبی) کسب کرده است. در مقدماتی جام ملتهای آسیا 2015 نیز 4 پیروزی از 5 بازی خود کسب کرده است.

در دیگر قاره‎ها، اسپانیا و آلمان به صورت مشترک (اروپا)، نیجریه (آفریقا)، برزیل (آمریکای جنوبی)، آمریکا (کنکاکاف) و زلاندنو (اقیانوسیه) به عنوان بهترین معرفی شدند.

یا عیسی مسیح اردن شده سوم آسیا خدا همه رو شفا بده

Last edited:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
یا عیسی مسیح عمان شده سوم آسیا خدا همه رو شفا بده

البته اردن منظور بوده ...

اردن هم پیشرفت خوبی داشته ولی این که بالاتر از استرالیا باشه در عین شکست سنگینی که در پلی اف از اروگوئه داشت، نکته ای هست برای خودش!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
تو ویکی پدیا نوشته چه جوری حساب میکنن اما همه دارن صحبت میکنن که پلاتینی و مخصوصن فرانسوی ها خیلی تلاش کردن تو این مدت که یه کارهایی بکنن . بلاتر هم با این رده بندی من در آوردی سید بندی جام جهانی رو زیر سوال برد . جالبه که هلند و آلمان از بهترین تیم اروپایی بودن تو گروه های خودشون تا اونجا که یادم میاد ما تمام بازیهای خودمون رو بردیم 9 تا بازی رو بردیم 1 بازی مساوی کردیم بهترین عملکرد رو داشتیم اونوقت 9 ام !!! کلمبیا خوش شانس که از مرحله گروهی خودش تو جام جهانی نمیاد بالا 4 ام !!!!

M.KH.64

Registered User
لایک‌ها
145
سلام پیراهنهای تیم ملی مشخص نشد چه شکلیه تو جام جهانی؟؟ کسی ازش عکس داره بزاره
میگن عکس یه یوزپلنگ روش دراوردن

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
یوز تو تیم ملی فقط دانیال داوری چنان تیم رو حذف کنه همه لذت ببرن

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
شک نکنید داوری ستاره تیم خواهد شد مشکل ما خط دفاعمونه نه دروازه

اگهداوری ستاره تیم بشه تکلیف بقیه مشخص هست بازیکنی که تو13تا بازی22گل میخوره نمیتونه تو جام جهانی درخششی داشته باشه

sir pouya

Registered User
لایک‌ها
36
در مورد داوري خودم زياد خوشبين نيستم،با اين كه تو بوندسليگا بازي مي كنه ولي گل بد كم نخورده

Sent from my iPad using Tapatalk

2012rld

Registered User
لایک‌ها
12
اگهداوری ستاره تیم بشه تکلیف بقیه مشخص هست بازیکنی که تو13تا بازی22گل میخوره نمیتونه تو جام جهانی درخششی داشته باشه
اگر داخل جام جهانی داوری توی دروازه ایران باشد از همین الآن باید فاتحه ی تیم ملی را خواند......:wacko:

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
داوری از امثال روبن و لواندوسکی 23 تا گل خورده :D اینا به رئال و بارسا 3-4 تا گل زدن دیگه داوری که جای خود داره :D
از عنایتی و انصاری فرد که گل نخورده :D

بالا