• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
شک نکنید داوری ستاره تیم خواهد شد مشکل ما خط دفاعمونه نه دروازه

خط دفاعمون مشکلی نداره یادتون نره با درخشش همین خط دفاع بود به جام جهانی رفتیم

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
صد در صد از لحاظ دروازه به مشکل میخوریم چون داوری اون چنان دروازه بان شش دانگی نیست واقعا گلای بدی میخوره

دفاعمون خوبه خداروشکر ...

M.KH.64

Registered User
لایک‌ها
145
به نظرم تو دروازه باید دوباره سید مهدی رحمتی رو بزاره دانیال باید بره رو نیمکت
راستی کیروش گفته 17 تا دورگه رو زیره نظر داره
کلا به نظرمن ماکه تو این جام از گروه نمیاییم بالا پس بهتره به جای بازی دادان به یه سری بازیکن تاریخ مصرف گذشته به جوانانی مثل پیام صادقیان/ سردار آزمون/جهانبخش/مسلمان بازی بده خیلی بهتره چون میتونن لژیونر بشن برن تیمهای خوبتر بازی کنن اونوقت خروجیش به تیم ملی میرسه
کلا این نظره منه

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
هر کی تو لیگ بوندسلیگا بازی کنه بازیکن خوبی نیست داوری که از بازیکنان معمولی بوندسلیگا گل خورده فک نکنم بتونه مقابل مسی وتوز و ...... مقاومت کنه

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
اگهداوری ستاره تیم بشه تکلیف بقیه مشخص هست بازیکنی که تو13تا بازی22گل میخوره نمیتونه تو جام جهانی درخششی داشته باشه

اونجا هم گلاشو بیشتر به خاطر خط دفاعی ضعیفش باشگاهش میخوره فراموش نکنیم برانشواگ از لیگ دو اومده و تمام بازیکناش درجه دو هستن اما داوری به نظرم درجه یکه و تو لیگ دو که عالی بود تو این لیگم چندبار بهترین بازیکن تیمش شده دیگه چی برای موفقیتش لازمه!

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
اونجا هم گلاشو بیشتر به خاطر خط دفاعی ضعیفش باشگاهش میخوره فراموش نکنیم برانشواگ از لیگ دو اومده و تمام بازیکناش درجه دو هستن اما داوری به نظرم درجه یکه و تو لیگ دو که عالی بود تو این لیگم چندبار بهترین بازیکن تیمش شده دیگه چی برای موفقیتش لازمه!
خب تیمش در حد ذرت کاران خودمونه که13 تا از استقلال خورده درضمن چون ایرانی هست درجه1 هست تیمش مسخرست که بهترینشون تو همه صحنه ها صوتی میده تو پی که از کنار دستش رد میشه که دیگه مقصر نیست چند تا بازی ازش دیدی که اینطوری میگی

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
شک نکنید داوری ستاره تیم خواهد شد مشکل ما خط دفاعمونه نه دروازه
خخخخخ ایران بهترین خط دفاع اسیا رو داره اونوقت میگی مشکل از خط دفاعیه نه بزرگترین مشکل ایران داوری هست

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
خب تیمش در حد ذرت کاران خودمونه که13 تا از استقلال خورده درضمن چون ایرانی هست درجه1 هست تیمش مسخرست که بهترینشون تو همه صحنه ها صوتی میده تو پی که از کنار دستش رد میشه که دیگه مقصر نیست چند تا بازی ازش دیدی که اینطوری میگی
اگه میخوای با مسخره بازیو جلف بازی جوابمو بدی محلت نمیذارم کنف میشیا

تیمای درجه دو و حتی سه هم تو آلمان از تیمای پوشالی لیگ برتری ما کیفیت بالاتری دارن بیخود نیست هاشمیان میره از تیمای درجه 5 اونجا مربیگریشو شروع میکنه در حالیکه تو ایران احتمالش بود حتی یه تیم لیگ برتریم بخوادش چون حساب کتاب نداریم اما اونا دارن چه در سطح مربی چه بازیکن این از این
در ضمن به تو ربطی نداره من چندتا بازیشونو دیدم حرف طرفتو گوش کن نه شخصیت و سبقشو شخص مدار بودن یکی از مشکلات روانی همیشگی آدمای منفی باف هست:)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خخخخخ ایران بهترین خط دفاع اسیا رو داره اونوقت میگی مشکل از خط دفاعیه نه بزرگترین مشکل ایران داوری هست

جناب، لطفا نظرت رو یک بار اعلام کن؛ این که مشکل تیم ملی از نظر شما دانیل داوری است اشکالی نداره، اما صد بار گفتنش چرا!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پیروزی در کنار جزیره با درخشش جوانان ایرانی/ کره جنوبی باز هم اسیر تکنیک بازیکنان ایران شد

به گزارش خبرگزاری فارس، تیم ملی زیر 22 سال ایران در یک دیدار دوستانه از ساعت 17 و 40 دقیقه در ورزشگاه المپیک کیش به مصاف کره جنوبی رفت.

این دیدار در نهایت با پیروزی3 بر 2 ایران به پایان رسید. شاگردان علیرضا منصوریان در این دیدارشروعی طوفانی داشتند و در دقایق 7 و 9 توسط یعقوب کریمی و پیام صادقیان به گل رسیدند. کره جنوبی بعد از این دو گل خیلی زود به خود آمد و توانست در دقیقه 12 توسط لی جونگ هو به گل اول دست پیدا کند.

در نیمه دوم بازی بیشتر در میانه میدان دنبال می شد و توپ و میدان تا حدودی در اختیار ایران بود.

کره جنوبی طی یک غافلگیری توانست گل دوم را توسط لی جونگ هو به ثمربرساند تا بازی به تساوی برسد. در ادامه ایران سراپا حمله شد و چند موقعیت گل به وجود آورد. ایران با تداوم حمله ها توانست در دقیقه 90 روی کار تکنیکی کاوه رضایی گل سوم را به ثمر برساند تا در این دیدار به پیروزی برسد.

شاگردان منصوریان با این بازی و عملکرد خوب توانستند نوید بخش روزهای خوشی در سال های آتی برای فوتبال ایران باشند.

در این دیدار ایران با ترکیب علیرضا بیرانوند، محمدرضا خانزاده، محمد امین حاج محمدی، محمد وحید اسماعیل بیگی، شهریار شیروند(77فردین عابدینی) ، مرتضی پور علی گنجی، شهاب کرمی، یعقوب کریمی (49 کاوه رضایی)، میلاد غریبی(92 سید پیمان میری)، محسن مسلمان و پیام صادقیان به میدان رفت.

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
با توجه به ری اکشن هایی که توی دروازه از این داوری دیدم اون چیزی نیست که انتظارش رو میکشیدیم ... به نظرم که جای خالی رحمتی رو شدیدا توی جام جهانی حس میکنیم.

acostic

Registered User
لایک‌ها
756
علیرضا منصوریان از سرمربی‌گری تیم ملی زیر 22 سال کشورمان کناره‌گیری کرد.

البته منصوریان تاکید کرده که او استعفا نداده و بلکه از سمتش کناره‌گیری کرده چرا که فعلا با این شرایط نمی‌تواند به کارش در این تیم ادامه دهد.

گفتنی است قرار شده هومن افاضلی فعلا تیم ملی را تمرین دهد تا علی کفاشیان برای کناره‌گیری منصوریان تصمیم گیری کند.

فارس

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
امیدمون به علی منصور بود که اینم فراری دادن ! :hmm:

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
واقعاً باعث تأسفه که میل دسته جمعی و به خصوص تو سمت های تعیین کننده مثل سرمربی برای صعود بعد از دهه ها به المپیک وجود نداره
خلاصه بازم به یه طریق زشتی یه تیم خوب و پرامیدمون مشکل دار شد نمیدونم کی میخوان متوجه بشن این عدم حضورها در المپیک بدجوری به فوتبالمون ضربه میزنه

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
واقعاً باعث تأسفه که میل دسته جمعی و به خصوص تو سمت های تعیین کننده مثل سرمربی برای صعود بعد از دهه ها به المپیک وجود نداره
خلاصه بازم به یه طریق زشتی یه تیم خوب و پرامیدمون مشکل دار شد نمیدونم کی میخوان متوجه بشن این عدم حضورها در المپیک بدجوری به فوتبالمون ضربه میزنه
اکثر بازیکن های این تیم سنشون به المپیک نمیخوره پس عدم حضور این بازیکن ها تو این بازی ها تاثیری روی صعود به المپیک نداره
به این تیم از این نظر باید اهمیت داد که پشتوانه ی خوبی برای تیم بزرگسالان هست و منصوریان تیم خیلی خوب و یک دستی ساخته

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
منصوریان: چون اولویت با تیم ملی بود تصمیم گرفتم کناره‌گیری کنم

علیرضا منصوریان پس از جلسه 4 ساعته خود با مسئولان فدراسیون اظهار داشت: جلسه نزدیک 3 ساعت به طول انجامید ما تمام مباحثمان در این جلسه مربوط به همان کلیاتی بود که روز گذشته در مورد آن صحبت کردیم و گفتند که اولویت اول تیم بزرگسال پس از آن اتمام لیگ و در مرحله سوم لیگ قهرمانان آسیا و اولویت چهارم تیم امید خواهد بود.

وی ادامه داد: ما در این جلسه به گونه‌ای تصمیم گرفتیم که یک چهارم بازیکنان را در اختیار خواهیم داشت و لیستمان کامل نخواهد بود و برای دیدار با کره جنوبی با تمام بازیکنان نمی‌توانیم به میدان برویم. در مرحله دوم هماهنگی‌هایی انجام دادیم که بازی برگشت مقابل کره جنوبی لغو شود و چون ما به این تیم قول داده بودیم قرار شد تیم گهر دورود که در این هفته استراحت دارند به مصاف کره جنوبی برود، هماهنگی‌های لازم هم با سرمربی کره جنوبی صورت گرفت و او اعلام کرد که مشکلی ندارد و فقط می‌خواهد بازی دوستانه برگزار شود ما برای این بازی 11 بازیکن تعویضی در نظر گرفته بودیم زیرا نمی‌خواستیم فشاری به بازیکنان بیاید.

سرمربی سابق تیم زیر 22 ساله‌ها خاطرنشان کرد: در مرحله سوم با جلساتی که برگزار کردیم و در این جلسات کفاشیان، نبی، تاج، افاضلی و جمالی حضور داشتند گفتند که اگر تمام اولویت‌ها قرار است تیم کی‌روش باشد انصاف نشان می‌دهد که من چون خروجی مجموعه فدراسیون هستم خودم از لحاظ روحی و فنی آمادگی لازم را ندارم زیرا در این زمان و با این شرایط نیاز به کار معجزه‌آساست ما برای دیدار مقابل کره جنوبی جهانبخش و عالیشاه را نداشتیم، از کفاشیان خواهش کردم بحث منافع من نیست من داشته خود آن فدراسیون هستم، آمادگی خود را از لحاظ روحی و فنی مناسب ندیدم ما بازی مقابل ژاپن و استرالیا داریم و در مجموع گروهمان دشوار است اگر قرار باشد به غیر از ترکیبی که مقابل کره از آن می‌گیریم به میدان برویم کارمان دشوار خواهد بود ممکن است هر آسیبی بر من وارد شود به هر حال تیم در اختیار من است به همین دلیل گفتم از من صرفنظر کنند و هر تشخیصی که می‌دهند تا فردا این موضوع را مشخص کنند زیرا فردا ساعت 15:00بعدازظهر باید اسامی را ارسال کنیم.

منصوریان یادآور شد: تمام کمک خود را هم در این زمینه انجام می‌دهم.

افاضلی به عنوان مدیر فنی و هدایت کننده تیم معرفی شده البته نمی‌دانم که او قبول کرده یا نه به هر حال ریسک بزرگی است که می‌خواهد انجام بدهد. ما در واقع تیم امید را در اختیار نداریم منتخبی است از لیستمان که بالاجبار برخی از بازیکنانی که شاید در لیست حضور نداشتند جا داده شده است. طرح اولویت تیم امید و بازیکنان جوان هستند من این آمادگی روحی و فنی را در خود نداشتم شاید این موضوع به خاطر کم سن و سال بودن من است و شاید اگر یک فرد باتجربه‌تر بود می‌توانست با این کار عجیب و غریب کنار بیاید اما منطق حکم می‌کند که چنین تصمیمی بگیرم نمی‌توانم با احساسات روبه‌رو شوم، منطق فوتبالی به من می‌گوید که دیگر نمی‌توانم کمکی کنم قرار است کفاشیان تا فردا در این زمینه تصمیم بگیرد و یک گزینه را انتخاب کند.

سرمربی سابق تیم ملی زیر 22 ساله‌ها خاطرنشان کرد: هم اکنون همه می‌خواهند تیم ملی نتیجه بگیرد و دوست ندارم هیچ بهانه‌ای وجود داشته باشد من هم نمی‌خواهم بهانه‌ای پس از نتایج مثبت و یا منفی تیم ملی در جام جهانی باشم.

وی تصریح کرد: نمی‌خواهم در مسیر قهرمانی علی دایی دخیل باشم من می‌خواهم رفاقتم را با او حفظ کنم همچنین درباره سقوط تیم دیگری مرا مقصر بدانند.

منصوریان در مورد اینکه آیا لیستی را آماده کرده یادآور شد: ما لیست 23 نفره‌ای را از بازیکنان 47 نفر انتخاب کردیم برخی از بازیکنان هم در اولویت نبودند اما بالاجبار آنها را در لیست قرار دادیم شاید اگر می‌خواستیم با این بازیکنان به رقابت‌ها برویم سه، چهار ماه نیاز داشتیم که با آنها تمرین بیشتری انجام دهیم ما گروه سختی در رقابت‌ها داریم من نکته‌ای که فراموش کردم بگویم این است که پیش از این بازی تیم زیر 22 ساله‌ها را همه به عنوان بازی‌های بچه کوچک نگاه می‌کنند در حالیکه بهترین‌ها در این رده سنی شکل می‌گیرد شما کره جنوبی را دیدید که با چه کیفیتی بازی می‌کرد در این سنین بهترین کیفیت را بازیکن دارد در هر صورت تیم زیر 22 ساله‌ها در سال بدی به این مسابقات ورود می‌کنند.

یکی از موارد دیگری که من مطرح کردم این بود که تیم زیر 19 ساله‌ها را به رقابت‌ها بفرستیم اما نمی‌دانم آیا مسئله خروجی بازیکنان درست است یا خیر؟

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
به نظرم تو دروازه باید دوباره سید مهدی رحمتی رو بزاره دانیال باید بره رو نیمکت
راستی کیروش گفته 17 تا دورگه رو زیره نظر داره
کلا به نظرمن ماکه تو این جام از گروه نمیاییم بالا پس بهتره به جای بازی دادان به یه سری بازیکن تاریخ مصرف گذشته به جوانانی مثل پیام صادقیان/ سردار آزمون/جهانبخش/مسلمان بازی بده خیلی بهتره چون میتونن لژیونر بشن برن تیمهای خوبتر بازی کنن اونوقت خروجیش به تیم ملی میرسه
کلا این نظره منه

به نظر من بهترين گزينه براي دروازه ي تيم ملي رحمان احمدي هست در اين مقطع .. البته كي روش از يه لحاظ با مطرح كردن اسم داوري حس رقابت رو بين رحمان احمدي و لك و ... فراهم اورده كه اين ميتونه خوب باشه ... رحمان احمدي الان با انگيزه ترين دروازه بان ايراني مدعي حضور در جام جهاني هست ...

در مورد قسمت دوم هم كاملا موافقم .. بازيكناي دو رگه اي كه ميان سرنوشتي مثه فريدون زندي خواهند داشت .. حتي اگه خوب باشن هم مربي بعد از كيروش ديگه بهشون بها نخواهد داد وو اين باعث ميشه هم اونا انگيزشون از دست بره هم اينكه بايد دوباره 4 سال بريم بازيكن جمع كنيم واسه دوره ي بعدي .. اين ميدون بهترين مكان براي بازيكني جوون براي پيشرفت و ديده شدن هست ...

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
هر کی تو لیگ بوندسلیگا بازی کنه بازیکن خوبی نیست داوری که از بازیکنان معمولی بوندسلیگا گل خورده فک نکنم بتونه مقابل مسی وتوز و ...... مقاومت کنه
انصافتو شکر داوری از بازیکن های معمولی بوندسلیگا گل می خوره دروازه بان نیست اون وقت دروازبان های داخلی مون که از مهاجمان لیگ برتری که به هزار جور متر و معیار نمیشه اسمشون رو گذاشت بازیکن گل می خورن دروازه بان هستن بابا داره تو تیم ته جدول دروازه بانی می کنه 90 دقیقه تیممقابل حمله کنه و دفاع تیم هم ابکش باشه اینطوری دروازه بانی کنی شما برام معنیش کن.....
محض اطلاع فکر کنم کیکر بود یا مجله دیگه داوری پنجاهمین بازیکن موثر بوندسلیگا انتخاب شده خیلی حرفه

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
با توجه به ری اکشن هایی که توی دروازه از این داوری دیدم اون چیزی نیست که انتظارش رو میکشیدیم ... به نظرم که جای خالی رحمتی رو شدیدا توی جام جهانی حس میکنیم.
اره منم موافقم یه خورده کنده برا مثال بازی با کویت اون صحنه گل اون عکس العملی که انجام داد اصلا جالب توجه نبود و رحمتی هم پر کردن جاش سخته به شخصه معتقدم اگه رحمتی تو اروپا به دنیا اومده بود الان داشت تو تیم های درجه یک دروازبانی می کرد ولی خوب خودش لگد زد به بختش هر مربی ایرانی بود نازشو می خرید ولی کیروش اینکارو نکرد و به نظرم واقعا کار درستی بود

بالا