• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
تا حدودي با حرفتون موافقم اما حاضرم قسم بخورم اكر اين شرايط براي تيم شما بود نظرتون 180 درجه متفاوت بود ;)

از تيم ها بكذريم :
فكر نكنم كسي منكر اين باشه كه رحمتي حداقل تو اين 5 سال بهترين دروازه بان ايران بوده ( اشخاص ديكري مثل حقيقي و احمدي و تا حدي فروزان و حتي سوشا هم خوب بودن )
الان هم من نميخوام از شايستكي رحمان كم كنم ولي از خود كيروش هم سوال كنيد مسلما انتخاب اولش از لحاظ فني سيد هست
تقصير رحمتي هم بوده و خودش هم كفت كه اشتباه كردم و معذرت خواهي هم كرد , اما يادتون نرفته كه كفت بنا به شرايطي خداحافظي كردم و دليلش رو نكفت ؟
بايد شرايط اون رو هم در نظر كرفت ....
به هر صورت قاطعيت كيروش هم قابل تحسين هست ولي وقتي رحمتي معذرت خواهي كرد بايد اونم كوتاه مي اومد
( خواهشا بحث ملي رو نكاه كنيد و نه تعصبي ! )
بله رحمتی تو این چند سال بهترین بوده , ولی امسال از چه لحاظ بهتر از رحمان احمدی هست که کیروش انتخاب اولش رحمتی باشه !؟

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
بله رحمتی تو این چند سال بهترین بوده , ولی امسال از چه لحاظ بهتر از رحمان احمدی هست که کیروش انتخاب اولش رحمتی باشه !؟
از اواتار شما مشخص هست :D
دوست عزيز , اساس خط دفاع تيم ملي براي استقلال هست
صادقي , منتظري ( رفته ولي با تيم هماهنك هست ) , خسرو و هاشم
همه اينا كنار هم بودند و خب مسلما در كنار هم خوب مي تونند كار كنند
اول فصل رحمتي 2 يا 3 تا بنالتي رو كرفت و اكر هم يه خورده اوليل فصل افت داشت به دليل همين مسائل تيم ملي بود ولي الان داره كم كم به دوران اوجش بر مي كرده
و نميشه از تاثير رحمتي هم تو صعود ما به جام جهاني منكر شد ;)

برادر من , اكر رحمتي از تيم ملي خداحافظي نكرده بود به نظر شما بايد رو نيمكت مي بود و رحمان تو دروازه مي بود ؟!

دروازه باني تيم هاي ملي مثل مهاجم يا هافبك ها نيست كه هر دقيقه عوض بشه ! نمونش همين كاسياس , با اينكه تو تيمش بازي نميكنه اما به دليل تجربه ملي دروازه بان ثابت هست و دل بوسكه نمياد والدس رو بزاره تو دروازه جون كه 38 تا بازي تو ليك كرده و همش ثابت بوده !!!

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
از اواتار شما مشخص هست :D
دوست عزيز , اساس خط دفاع تيم ملي براي استقلال هست
صادقي , منتظري ( رفته ولي با تيم هماهنك هست ) , خسرو و هاشم
همه اينا كنار هم بودند و خب مسلما در كنار هم خوب مي تونند كار كنند
اول فصل رحمتي 2 يا 3 تا بنالتي رو كرفت و اكر هم يه خورده اوليل فصل افت داشت به دليل همين مسائل تيم ملي بود ولي الان داره كم كم به دوران اوجش بر مي كرده
و نميشه از تاثير رحمتي هم تو صعود ما به جام جهاني منكر شد ;)

برادر من , اكر رحمتي از تيم ملي خداحافظي نكرده بود به نظر شما بايد رو نيمكت مي بود و رحمان تو دروازه مي بود ؟!

دروازه باني تيم هاي ملي مثل مهاجم يا هافبك ها نيست كه هر دقيقه عوض بشه ! نمونش همين كاسياس , با اينكه تو تيمش بازي نميكنه اما به دليل تجربه ملي دروازه بان ثابت هست و دل بوسكه نمياد والدس رو بزاره تو دروازه جون كه 38 تا بازي تو ليك كرده و همش ثابت بوده !!!
من چون طرفدار سپاهانم و رحمان بازیکن سپاهانه , دلیل نمیشه که اگر چیزی میگم از روی تعصب باشه :)
همین خط دفاع که کنار هم بودن با دروازه بانی رحمتی تعداد گل خوردشون از سپاهان که خط دفاعش اولین سالیه که با هم هستند بیشتره و تعداد کلین شیت های رحمان هم از رحمتی بیشتره !! حالا به نظرتون کدوم بهتر عمل کردن ؟
از تاثیر رحمتی نمیشه چشم پوشی کرد و کسی هم نکرده همونطور که از تاثیر رحمان نمیشه چشم پوشی کرد .
تجربه هم دلیل بر بهتر بودن فردی و دعوت شدن به تیم ملی نیست , همین کاسیاس فصل قبل و همین فصل ذخیره لوپز بوده که فکر نکنم ۵ تا بازی ملی هم داشته باشه ;)
ارادت

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فقط هر کسی دروازه بان میشه امیدوارم سوتی های میرزاپور رو در 2006 تکرار نکنه!

بعدشم مخالفتی که با رحمتی میشه 99% به خاطر رنگی بودن دوستان هست و دوس ندارن اینو اعتراف کنن ولی مطمئنم اگه رحمتی دروازه بان سپاهان یا پرسپولیس بود کاملا این نظرات برعکس میشد..
وقتی بازیکنی به سمت تیمی کشیده بشه همه باهاش خوب میشن...ولی خدا نکنه بازیکن از تیمی فاصله بگیره و تمام و کمال متعلق به رقبا بشه...اون وقت همه دوس دارن اونو نادیده بگیرن

Last edited:

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251

بعدشم مخالفتی که با رحمتی میشه 99% به خاطر رنگی بودن دوستان هست و دوس ندارن اینو اعتراف کنن ولی مطمئنم اگه رحمتی دروازه بان سپاهان یا پرسپولیس بود کاملا این نظرات برعکس میشد..
وقتی بازیکنی به سمت تیمی کشیده بشه همه باهاش خوب میشن...ولی خدا نکنه بازیکن از تیمی فاصله بگیره و تمام و کمال متعلق به رقبا بشه...اون وقت همه دوس دارن اونو نادیده بگیرن
ما هم امیدواریم :)
رحمتی بازیکن سپاهان هم بوده و خودم شخصا برای به تمام کسانی که حتی ١ فصل در سپاهان بودند و تأثیر هم نداشتند احترام میزارم و دوستشون دارم چه برسه به رحمتی که تو قهرمانیمون تو اون سال ها هم نقش پر رنگی داشت !!
به نظر من علت اصلیه اینکه میگن رحمتی بهتر از رحمانه اینه که دوستان اکثرا بازیهای رحمان رو اصلا ندیدند و فقط عملکرد رحمتی را میبینند , چون فقط بازی های دو تیم پایتخت را شبکه ملی پخش میکنه . برای همین , رو حساب بازی هایی که میبینند و اینکه قبلا رحمتی بهتر بوده فکر میکنند که الان هم بهتره !

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
اگه كيروش بتونه يه كاري كنه كه ننه باباي مانوئل نویر هم ايراني بشه اونوقت به نظرم بهترين گزينه براي دروازه ي تيم ملي نوير هست :دي چه ميدونم كم كمش يكي از اجدادش كه ميتونه ايراني باشه :دي

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
ما هم امیدواریم :)
رحمتی بازیکن سپاهان هم بوده و خودم شخصا برای به تمام کسانی که حتی ١ فصل در سپاهان بودند و تأثیر هم نداشتند احترام میزارم و دوستشون دارم چه برسه به رحمتی که تو قهرمانیمون تو اون سال ها هم نقش پر رنگی داشت !!
به نظر من علت اصلیه اینکه میگن رحمتی بهتر از رحمانه اینه که دوستان اکثرا بازیهای رحمان رو اصلا ندیدند و فقط عملکرد رحمتی را میبینند , چون فقط بازی های دو تیم پایتخت را شبکه ملی پخش میکنه . برای همین , رو حساب بازی هایی که میبینند و اینکه قبلا رحمتی بهتر بوده فکر میکنند که الان هم بهتره !

خب درسته ما بازی های رحمان رو نمی بینیم...ولی خب رحمان فقط 3 گل کمتر از رحمتی خورده..این فکر نمیکنید چندان نشان دهنده برتری محسوس رحمان احمدی نباشه؟ این درحالیه که استقلال این فصل اکثرا بازیکناش رو یکجا در اختیار نداشته ...و این میتونه روی عملکرد کلی تیم و نتایج هم تاثیر بذاره.

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
خب درسته ما بازی های رحمان رو نمی بینیم...ولی خب رحمان فقط 3 گل کمتر از رحمتی خورده..این فکر نمیکنید چندان نشان دهنده برتری محسوس رحمان احمدی نباشه؟ این درحالیه که استقلال این فصل اکثرا بازیکناش رو یکجا در اختیار نداشته ...و این میتونه روی عملکرد کلی تیم و نتایج هم تاثیر بذاره.
تقریبا در یک سطح هستند , حالا به نظر ما رحمان یکم بهتره و به نظر شما و استقلالی ها رحمتی ;)
مهم نیست کی فیکس باشه , باید بهترین ها دعوت بشند در حالی که الان یکسری که اصلا آماده نیستند دعوت میشند و یکسری هم مثل بختیار رحمانی که عالی بازی میکنه دعوت نمیشه :eek: !!!!!

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
دنیل داوری خوب نیست به نظر شما ؟

این ذهنیت در برخی فوتبال دوستان وجود داره که چون بازی های دانیل داوری رو از نزدیک ندیده ایم، نمی توانیم در موردش قضاوت کنیم که این حرف غلط نیست ولی یک قضاوت دیگر هم بر می گرده به رتبه ای که تیم دانیل داوری در لیگ دو آلمان داره ...

اگر به فرض داوری در بوندس لیگا یک و نه دسته دو و در یک تیم معتبرتر مثلا فرانکفورت حضور داشت مسلما عملکردش بیشتر به چشم می آمد.

اما قضاوت از روی رتبه باشگاه یا رتبه تیم ملی یک کشور شاید منصفانه نباشه؛ مثلا سال ها پیش بلژیک دروازه بانی داشت به اسم "میشل پرودوم" که دروازه بان بسیار خوب و چابکی بود ولی بلژیک در آن زمان جایگاه چندان ویژه ای در رنکنیگ برترین های فوتبال دنیا نداشت.

با این اوصاف به شخصه تصور می کنم "دانیل داوری" قابلیت خوبی در پست دروازه بانی داره که مورد توجه نشریات آلمانی هم قرار گرفته، چون آنها معمولا به رفلکس ها و واکنش های یک دروازه بان و خریدن موقعیت های مسلم گل، شوت گیری، پنالتی گیری، شروع مجدد، مهارت بازی با پا، و ... توجه می کنند تا رتبه تیمی بازیکن.

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
بهترین گزینه برا دروازه همین داوری هست تو تیم ته جدولی بوندس لیگا داره به این خوبی دروازه بانی می کنه بازی کردن جلو بازیکنایی نظیر گوتسه ریبری لواندوسکی لام و.... حتی یه لحظه فکر مقایسه سطح لیگ ایران و المان رو هم نکنید
وحید هاشمیان حرف اول و اخر رو زده گفته لیگ ایران از نظر امکانات سخت افزاری و کیفیت هم سطح لیگ 4 یا 5 المان که لیگ منطقه ای میشه هست و این یک واقعیت محض هست حالا حساب کنید دروازبان هامون چجوری دارن محک می خورن

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
واقعن پس شما اطلاعی نداری آقای موری که تیم دانیال داوری رو در بوندسلیگای 2 قرار دادی . از نظر تماشاگرا بهترین بازیکن تیمشون بود پارسال و امسال و یکی از وزنه هایی بود که این تیم اصلن اومد بوندسلیگا 1 . تیمش خیلی ضعیف هست اگر نه دروازه بانی هست که از کیکر خوب نمره گرفته . (با احترام )

سوتی بنده رو ببخشید! تصور می کردم برانشوایک بوندس لیگا 2 باشه ... چک نکرده بودم.
بدون شک این بازیکن که 17 امین بازیکن بوندس لیگا 2 بوده از نظر فنی شرایط خوبی داشته که مورد تقدیر کیکر بوده، به نقل از ویکیپدیا:

داوری با میانگین نمره ۲٫۹۴ از نشریه کیکر در ۱۰ بازی، جزو برترین دروازه بان‌ها به شمار می‌آید.

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
سوتی بنده رو ببخشید! تصور می کردم برانشوایک بوندس لیگا 2 باشه ... چک نکرده بودم.
بدون شک این بازیکن که 17 امین بازیکن بوندس لیگا 2 بوده از نظر فنی شرایط خوبی داشته که مورد تقدیر کیکر بوده، به نقل از ویکیپدیا:
جام جهانی معتبر ترین و سخت ترین مسابقات فوتبالی هست و در اون بهترین های دنیا حضور دارن فک نکنم هفده همین بازیکن دسته2 چیز خوبی باشه

fintool

Registered User
لایک‌ها
120

شما هم که اصلا رنگی نیستین و رنگی نظر نمیدین

• Like
Reactions: usl

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
شما هم که اصلا رنگی نیستین و رنگی نظر نمیدین

معلومه که رنگی نظر نمیدم!

من هیچ وقت نگفتم رحمان احمدی بده یا نیلسون دروازه بان پرسپولیس بده!

من میگم مهدی رحمتی دوباره به اوج برگشته و اگه بخواد با رحمان مقایسه بشه چندان فاصله ای ندارن اگر فرض بگیریم که رحمتی بهتر نباشه به خاطر تجربه ش!

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
جام جهانی معتبر ترین و سخت ترین مسابقات فوتبالی هست و در اون بهترین های دنیا حضور دارن فک نکنم هفده همین بازیکن دسته2 چیز خوبی باشه
این تیم در بوندسلیگا بازی میکنه الان نه لیگ دسته 2 !!! 17 امین بازیکن در شرایطی که دروازه بان هست رتبه خوبی هست . همون بوندسلیگای 2 هم 10 برابر بهتر از لیگ بی کیفیت ما هست حالا خوبه ما داریم در مورد لیگ های آلمان صحبت میکنیم :))) اصلن همون مهدی رحمتی وایسته تو دروازه ببینیم بالاخره جلوی تیم های روبرو چیکار میکنه مثلن آرژانتین .

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
معلومه که رنگی نظر نمیدم!

من هیچ وقت نگفتم رحمان احمدی بده یا نیلسون دروازه بان پرسپولیس بده!

من میگم مهدی رحمتی دوباره به اوج برگشته و اگه بخواد با رحمان مقایسه بشه چندان فاصله ای ندارن اگر فرض بگیریم که رحمتی بهتر نباشه به خاطر تجربه ش!
الان بحث فقط رحمان نیس چون بجاش داوری اومده. تو این دو بازی که دروازه واستاده خوب کار کرده

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
مسئولان غرب آسيا دليل انصراف ايران را پذيرفتند

مسئولان مسابقات غرب آسيا دليل ايران براي عدم حضور در مسابقات امسال را پذيرفتند.
00945195.jpg

با توجه به عدم شرکت ايران در رقابت‌هاي غرب آسيا گفته مي‌شود احتمال دارد تيم ملي با جريمه 10 تا 30 هزار دلاري روبرو شود.

به گزارش فارس، علي کفاشيان در همين رابطه اعلام کرد: در حال حاضر روي کاغذ جريمه‌اي به تيم ملي ابلاغ نشده اما طبق قانون هر تيمي که از حضور در اين مسابقات انصراف دهد 15 هزار دلار جريمه مي‌شود با توجه به اينکه امسال ايران بايد خود را براي حضور در جام جهاني آماده کند اين مسئله را به مسئولان مسابقات اعلام کرديم و آنها نيز دليل ما را پذيرفته‌اند.

• Like
Reactions: usl

behrang_sh

Registered User
لایک‌ها
2,158
پاسخ کی‌روش به پیشنهاد فدراسیون برای تمدید قرارداد
تا بعد از جام‌جهانی سنم بالا رفته است/شاید پیشنهادات دیگری داشته باشم
رئیس فدراسیون فوتبال ایران از کارلوس کی‌روش درخواست کرد برای انتخاب سرمربی بعدی تیم ملی پیشنهاد دهد.

13920925000389_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، علی کفاشیان طی صحبتی با کارلوس کی‌روش به او اعلام کرد با توجه به اینکه پس از اتمام جام جهانی 2014 برزیل 6 ماه بعد رقابت‌های جام ملت‌های آسیا آغاز می‌شود باید به فکر انتخاب سرمربی بعدی و بستن قرارداد 4 ساله برای حضور در جام جهانی 2018 باشند.

سرمربی تیم ملی نیز اعلام کرد با توجه به اینکه سنش بالا رفته و ممکن است پیشنهادات دیگری برای او مطرح شود به همین خاطر نمی‌تواند همین حالا جواب قطعی بدهد.

رئیس فدراسیون فوتبال ایران در مورد این مسئله خاطرنشان کرد: ما به کی‌روش گفتیم اگر یک درصد هم قصد ماندن ندارد این مسئله را بگوید و اگر خودش پیشنهادی برای مربی آینده تیم ملی دارد این مسئله را بیان کند که این موضوع با استقبال کی‌روش روبرو شد.

بالا