• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
تیم ملی با این دروازبان ها از هر 4 تا موقعیت که بیاد رو دروازه یه گل میخوره

نه رحمان احمدی نه داوری مطمئن نیستن

رحمتی بهترین گذینس برای دروازه

الان کیروش باید دست برداره و دعوتش کنه

روحیه رحمتی هم برمیگرده

دیگه آدم که نکشته اگه بحثی بود تموم شده

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018

روحیه رحمتی هم برمیگرده

ادم نکشته ولی تو حساس ترین موقعیت تیم ملی رو رها کرده اگه تو سه تابازی اخر رحمان احمدی جوگیر نشده بود و ایران حذف می شد بازم این حرف رو می زدید انکار این قضیه که تو اون مقطع بین رحمتی و بقیه دروازبان ها فاصله زیادی بود غیر ممکنه و ایشون رسما با اینکار خواست دست کیروش رو بزاره تو پوست گردو و با حذف شدن ایران حالشو بگیره اما غافل از اینکه ورق برگشت الان از کرده خودش پشیمونه که البته سودی نداره

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
چه ربطی داشت ؟

7 تا بازی همین رحمتی ایران رو به اونجا رسوند

وگرنه تیم ملی از لبنان هم شکست خورده بود

قضیه هیچ وقت باز نشد که معلوم بشه چی بوده

من که هیچ امیدی به تیم ملی ندارم تو جام جهانی

ولی ایشالا بدون رحمتی بره و اگه تونست نتیجه بگیره

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19

روحیه رحمتی هم برمیگرده

اگه رحمتی برگرده خیلی خوب میشه یک مدت افت کرده بود ولی الان تو سراشیبی پیشرفت هست

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
انصافتو شکر داوری از بازیکن های معمولی بوندسلیگا گل می خوره دروازه بان نیست اون وقت دروازبان های داخلی مون که از مهاجمان لیگ برتری که به هزار جور متر و معیار نمیشه اسمشون رو گذاشت بازیکن گل می خورن دروازه بان هستن بابا داره تو تیم ته جدول دروازه بانی می کنه 90 دقیقه تیممقابل حمله کنه و دفاع تیم هم ابکش باشه اینطوری دروازه بانی کنی شما برام معنیش کن.....
محض اطلاع فکر کنم کیکر بود یا مجله دیگه داوری پنجاهمین بازیکن موثر بوندسلیگا انتخاب شده خیلی حرفه

احتمالا پنجاهمین دروازه بان موثر بوده

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
باز این افاضلی شد سرمربی!!! نمیدونم ایشون دقیقا به کی رشوه میده که در فوتبال ملی سمت میگیره!!!

Last edited:

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
اگه رحمتی برگرده خیلی خوب میشه یک مدت افت کرده بود ولی الان تو سراشیبی پیشرفت هست
رحمتی یه زمانی خیلی فاصله داشت با رقیباش ولی الان اینجور نیست . رحمان احمدی خیلی خوب جای خالیش را پر کرد ولی بازم اگر هادی عقیلی و رحمتی هر دو برگردند عالی میشه .

ali0009

Registered User
لایک‌ها
19
رحمام احمدی کجا تونست جای خالیش رو پر کنه فقط تو یک بازی با کره گل نخورد همین

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
تا جایی که من می بینم مدافعان رحمان احمدی - غالبا - پرسپولیسی یا سپاهانی اند و مدافعان رحمتی هم استقلالی و ایضا مخالفان دانیل داوری عمدتا استقلالی! ... این که نشد بحث "تیم ملی" دوستان! ;)

عقیده شخصی من این هست هر سه دروازه بان مطرح شده (رحمان/سید مهدی/دانیل) به لحاظ فنی دروازه بان های خوبی هستند؛ البته باید این حرف حق را هم گفت که از این سه نفر تجربه بازی های ملی مهدی رحمتی بیش از بقیه است و طبیعتا این فاکتور مهمی هست.

اما موضوع رحمتی بیشتر بر می گرده به این که شخص محکمی مثل کی‌روش پیدا شده که بر خلاف عادت فوتبال ما رفتار کرده و مقابل پدیده بازیکن سالاری ایستاده. قطعا خود سید مهدی تصور نمی کرده که دچار چنین مشکلی بشه و فکر می کرده بعداز مدتی دوباره بر می گرده و همه چیز عادی می شه، اما نه او تا الان برگشته و نه هادی عقیلی ...

قبلا در همین تاپیک در این باره حرف های اصلی ام را زده ام و تکرارش ملالت بار هست/ خواهشم از رفقا این هست که بحث ها را "رنگی" نکنند، بگذارید یک تاپیک داشته باشیم که درش حرف فنی بزنیم (در حد خودمان!) یک بار هم این خواهش بنده را اجابت کنید راه دوری نمی ره!

ارادت

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
در مورد کناره گیری منصوریان از تیم ملی امید؛ به عقیده من بهترین تصمیم ممکن رو گرفت؛ چون در صورت عدم نتیجه گیری وجهه خودش رو از دست می داد و به جای فرمانبردار بودن و عافیت اندیشی، مستقل بودن افکار و شخصیتش رو ترجیح داد. درود بر او.

h a w k

Registered User
لایک‌ها
251
ولی بازم اگر هادی عقیلی و رحمتی هر دو برگردند عالی میشه
منم رنگی صحبت نکردم و گفتم اگر برگرده خوبه , تیم ملی جای تعصب داشتن روی بازیکن خاصی نیست و هر بازیکنی از هر باشگاهی که توی تیم باشه را باید ازش حمایت کرد .

M.KH.64

Registered User
لایک‌ها
145
شکل وقیافه لباس تیم ملی توجام جهانی مشخص نشد؟؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
در مورد کناره گیری منصوریان از تیم ملی امید؛ به عقیده من بهترین تصمیم ممکن رو گرفت؛ چون در صورت عدم نتیجه گیری وجهه خودش رو از دست می داد و به جای فرمانبردار بودن و عافیت اندیشی، مستقل بودن افکار و شخصیتش رو ترجیح داد. درود بر او.
حیف شد خوب داشت نتیجه میگرفت!! اگه این اتفاقات نمیفتاد و میموند اوضاع تیم ملی بهتر میشد:)

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
حیف شد خوب داشت نتیجه میگرفت!! اگه این اتفاقات نمیفتاد و میموند اوضاع تیم ملی بهتر میشد:)
منصوریان اگه بهش فرصت کافی داده می شد و باهاش همکاری می شد می تونست نتایج خوبی با تیم ملی بگیره به نظرم جز اینده دار ترین مربیان جوان لیگ هستش به شخصه به اینده منصوریان یحیی گل محمدی و وحید هاشمیان در زمینه مربی گری خیلی امید دارم
البته بحث دیگه ای هم که باعث حاشیه و بالطبع رفتن منصوریان از تیم ملی شد حاشیه اش با پرسپولیس و دعوت دو بازیکن کلیدی این تیم که اسکلت تیم رو تشکیل میدن بود مخصوصا که تو دربی هم غایب بودن منصوریان خیلی راحت با دعوت امیر عابدزاده می تونست با رسوندن جمع بازیکنان دعوت شده پرسپولیس یه سه عدد بازی های این تیم رو لغو کنه مخصوصا که عابدزاده در تمام اردو های پیشین دعوت شده بود و به ناگهان خط خورد و الان هم دوباره دعوت شده و دیگه این همه حاشیه ایجاد نمی شد که دودش در چشم خود منصوریان بره و تیم ملی با نبودش و افتادن دست افاضلی که من موندم چطور این اقا مربی شده متضرر بشه

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
قلیان... و رابطه مستقیم و غیر مستقیمش با میزان دوندگی بازیکنها در فوتبال ایران...

core i5

Registered User
لایک‌ها
2,316
بااحترام به دوستان استقلالی ولی کیروش بهترین کارممکنو کرد جلوی بازیکن سالاری رو گرفت البته اینم بگم اگه بنابه تجربست پس بره میرزاپورو بیاره دیگه از هرنظر اول داوری بعد رحمان چون لیگ معلولین اروپا شرف داره به سوپرلیگ اسیا حالا لیک پفکیه ایران که بماند

Sent from my GT-I9505

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
با شرایط فعلی رحمان احمدی بهتر از داوری دروازه بانی میکنه

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
بااحترام به دوستان استقلالی ولی کیروش بهترین کارممکنو کرد جلوی بازیکن سالاری رو گرفت البته اینم بگم اگه بنابه تجربست پس بره میرزاپورو بیاره دیگه از هرنظر اول داوری بعد رحمان چون لیگ معلولین اروپا شرف داره به سوپرلیگ اسیا حالا لیک پفکیه ایران که بماند

Sent from my GT-I9505
تا حدودي با حرفتون موافقم اما حاضرم قسم بخورم اكر اين شرايط براي تيم شما بود نظرتون 180 درجه متفاوت بود ;)

از تيم ها بكذريم :
فكر نكنم كسي منكر اين باشه كه رحمتي حداقل تو اين 5 سال بهترين دروازه بان ايران بوده ( اشخاص ديكري مثل حقيقي و احمدي و تا حدي فروزان و حتي سوشا هم خوب بودن )
الان هم من نميخوام از شايستكي رحمان كم كنم ولي از خود كيروش هم سوال كنيد مسلما انتخاب اولش از لحاظ فني سيد هست
تقصير رحمتي هم بوده و خودش هم كفت كه اشتباه كردم و معذرت خواهي هم كرد , اما يادتون نرفته كه كفت بنا به شرايطي خداحافظي كردم و دليلش رو نكفت ؟
بايد شرايط اون رو هم در نظر كرفت ....
به هر صورت قاطعيت كيروش هم قابل تحسين هست ولي وقتي رحمتي معذرت خواهي كرد بايد اونم كوتاه مي اومد
( خواهشا بحث ملي رو نكاه كنيد و نه تعصبي ! )

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
رحمتی رکب خورد... کلید حل مشکلش هم نکونامه... رحمتی آماده باشه از هرجهت، با فاصله از بقیه ایرانی ها بهتره...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

بالا