• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

hashem20

Registered User
لایک‌ها
78
3 تا مربی اول که 2 تاشون تیماشون حذف شده و یکیشون تا الان 1 امتیاز داره ! ( انگلیس ، ایتالیا و روسیه کم اعتبار تو ورزش و فوتبال ندارن !)
اگه بخوایم اینجوری استدلال کنیم کاپلو 5 برابر کی روش گرفته و نتونسته کره ای که ما بردیم رو ببره ! جان خودتون اینجوری استدلال نکنید !

Last edited by a moderator:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چرا کروش به شجاعی انقدر علاقه داره ؟
تنها حرکت مثبتش تو بازی با ارژانتین اون دریبلش بود
خیلیییی بد بود
کاش بختیار رحمانی یا یه بازیکن دیگه رو بجاااش میورد تو زمین

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
چرا کروش به شجاعی انقدر علاقه داره ؟
تنها حرکت مثبتش تو بازی با ارژانتین اون دریبلش بود
خیلیییی بد بود
کاش بختیار رحمانی یا یه بازیکن دیگه رو بجاااش میورد تو زمین

به نظر منم عملکرد شجاعی ضعیف بود.زیاد توپ رو لو میده یا خطاهایی میکنه که نباید بکنه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من اصلا عملکرد کیروش ناراضی نیستم گه از همین الان تا جامجهانی بعدی باشه باور کنید تیم ملی رو متحول میکنه

بچه ها همشون خوب بودن فقط مسعود شجاعی که تو لیگ اسپانیا بازی میکنه واقعا در اون سطح نبود خیلییییی ضعیف بازی کرد خییلییییییی

از همینجاا از همه زحمت کشای تیم ملی تشکر و قدر دانی میکنم
دمشوووون گرم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
به نظر منم عملکرد شجاعی ضعیف بود.زیاد توپ رو لو میده یا خطاهایی میکنه که نباید بکنه.
خدایش در حد تیم ملی نبود بهتر از شجاعی هم خیلیییا بودن
یعنی این بازیو تو لیگ دسته دو اسپانیا میکنه و گل میزنه ؟؟؟؟

بهترین تیم دفاعی بودیم ولی این3 تا گل اخری رو نمیخوردیم خیلیییی حال میداد به همه ایرانیااااا
بیخیال تموووم شد دیگه
بقول فردوسی پورر
ایالیا انگلیس اسپانیا حذف شدن خوب ماهم حذف بشیم:)

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
من اصلا عملکرد کیروش ناراضی نیستم گه از همین الان تا جامجهانی بعدی باشه باور کنید تیم ملی رو متحول میکنه

کیروش که رفت ولی مورینیو هم بیاد نمیزارن درست و حسابی کار کنه،واسه باشگاهی تا خرخره حیف و میل میکنن ولی به تیم ملی که میرسه زورشون میاد 2 تا بازی دوستانه با تیم های خوب بزارن

مشکل فوتبال ما مربی و این چیزا نیست . مشکل پول های بی حساب و کتاب هست وگرنه اگه دست بخش خصوصی بود طرف حاضر نمیشد 1 ریال پول مفت به کسی بده.بجای اینکه به یه بازی کن 2 میلیارد بده میرفت 100 میلیون خرج میکرد و 10 تا استعداد کشف میکرد که 5 سال دیگه همون ها رو 2 میلیارد بفروشه،مسی رو با چقدر آوردن بارسا ؟ الان چقدر میارزه ؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
اگه کیروش هر سال 5 میلیارد هم بگیره من که راضی هستم ..
وقتی یکی مثه علی دایی که هیچ افتخاری تو مربیگری نداره و فقط با قلدر بازی میخواد همه بازی ها رو ببره دومیلیارد میگیره واسه سرمربی پرسپولیس بعد تیمو با اون همه ستاره دوم میکنه و کلی هم ادعاش میشه و یا امیر قلعه نویی که بزرگترین افتخارش قهرمانی تو لیگ ایرانه رقم میلیاردی میگیره ولی جز باندوباند بازی چیزی حالیش نیس از مربیگری،بازیکنایی که سالی یکو نیم میلیارد میگیرن ولی قدرت حفظ توپ واسه ده ثانیه رو نداره یا نمی تونن چهارتا پاس درست بهم بدن ، اونوقت کارلوس کیروش با اون همه سابقه اومده تو ایران انتظار دارین پول نگیره؟
فکر کردین مربی وطنی بود واسه رضای خدا میومد مربیگری میکرد؟ پول نمی گرفت؟ چهار سال پیش با علی دایی حتی به جام جهانی هم نرسیدیم ! امسال هم کیروش نبود باز باید خوابه جام جهانی رو می دیدیم...
واقعیت اینه که فوتبال ما الان فوتبال درجه دوم اسیاست ( یه نگاه به باشگاهامون بندازیم و تیم ملیمون و نتایجشون تو اسیا)
کیروش چاره ای جز دفاع کردن نداشت ، ما حتی اگه جلوی کره و ژاپن و استرالیا هم بخوایم واقعا فوتبال بازی کنیم با اختلاف می بازیم ...

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
یه چیز جالب پیدا کردم..تا الان فکر می کردم کیروش با تیم ما فقط دفاعی ارنج میکنه ... ولی با نگاهی به تفکرات این مربی میبینیم که اگر بهترین بازیکنان اروپاروم بدی باهاش بازم تیم رو دفاعی میچینه و این که میگه من به این خاطر تیم رو دفاعی میچینم که ایران مهره نداره ، پیچوندن قضیه هست.

همونطور که می دونید کیروش تو سال 2010 مربی تیم فوتبال پرتغال بود..حالا نگاهی به نتایج این مربی میندازیم.

پرتغال 0 - ساحل عاج 0
پرتغال 7 - کره شمالی 0
پرتغال 0 - برزیل 0
مرحله حذفی ( پرتغال 0-اسپانیا 1 )

پرتغال تو مرحله بعد میخوره به اسپانیا و 1-0 می بازه و اوت میشه...فقط به کره شمالی که تو بازی اول با بزیل کاملا تخلیه شده بود و هیچی نداشت تونسته بودن گل بزنن...با این امار میبینیم که حتی با داشتن بازیکنان بزرگ بازهم تیم رو دفاعی چیده و میل انچنانی به حمله نداره.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اگه کیروش هر سال 5 میلیارد هم بگیره من که راضی هستم ..
وقتی یکی مثه علی دایی که هیچ افتخاری تو مربیگری نداره و فقط با قلدر بازی میخواد همه بازی ها رو ببره دومیلیارد میگیره واسه سرمربی پرسپولیس بعد تیمو با اون همه ستاره دوم میکنه و کلی هم ادعاش میشه و یا امیر قلعه نویی که بزرگترین افتخارش قهرمانی تو لیگ ایرانه رقم میلیاردی میگیره ولی جز باندوباند بازی چیزی حالیش نیس از مربیگری،بازیکنایی که سالی یکو نیم میلیارد میگیرن ولی قدرت حفظ توپ واسه ده ثانیه رو نداره یا نمی تونن چهارتا پاس درست بهم بدن ، اونوقت کارلوس کیروش با اون همه سابقه اومده تو ایران انتظار دارین پول نگیره؟
فکر کردین مربی وطنی بود واسه رضای خدا میومد مربیگری میکرد؟ پول نمی گرفت؟ چهار سال پیش با علی دایی حتی به جام جهانی هم نرسیدیم ! امسال هم کیروش نبود باز باید خوابه جام جهانی رو می دیدیم...
واقعیت اینه که فوتبال ما الان فوتبال درجه دوم اسیاست ( یه نگاه به باشگاهامون بندازیم و تیم ملیمون و نتایجشون تو اسیا)
کیروش چاره ای جز دفاع کردن نداشت ، ما حتی اگه جلوی کره و ژاپن و استرالیا هم بخوایم واقعا فوتبال بازی کنیم با اختلاف می بازیم ...
مشکل رقم درخواستی کیروش نیست!!!
اگه 3 سال پیش بود این پولو راحت میدادن ولی با این وضعیت ... که الان ریال داره کلا 4 میلیون یورویی که خواسته به پول ما میشه نزدیک 20 میلیارد!!!(حدودآ 18 میلیارد!)
خدا لعنت کنه محمود رو که همچین بلایی سر کشور و پولش آورد وگرنه الان 4 میلیون یورو میشد همون 5 6 میلیاردی که شما گفتید...
-----------------------------------------
با این حال کیروش رو حداقل تا جام ملتها باید نگه دارن!!!

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
عليرضا جهانبخش شايد بازيکن چلسي شود
يک سايت انگليسي با تحليل عملکرد عليرضا جهانبخش نوشت احتمال حضور وي در تيم تحت امر ژوزه مورينيو وجود دارد.به نقل از فارس، براساس اين گزارش جهانبخش يکي از بازيکناني است که توسط کارلوس کي‌روش کشف و در تيم ملي ايران مطرح شد.رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل از پنج‌شنبه 23 خرداد شروع شد و تا تاريخ 22 تير ادامه خواهد يافت.

جهانبخش واقعا بازیکن باهوشی هست،امیدوارم جایی بازی کنه که سطح بازیش رو ارتقا بده .​

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
یه چیز جالب پیدا کردم..تا الان فکر می کردم کیروش با تیم ما فقط دفاعی ارنج میکنه ... ولی با نگاهی به تفکرات این مربی میبینیم که اگر بهترین بازیکنان اروپاروم بدی باهاش بازم تیم رو دفاعی میچینه و این که میگه من به این خاطر تیم رو دفاعی میچینم که ایران مهره نداره ، پیچوندن قضیه هست.

همونطور که می دونید کیروش تو سال 2010 مربی تیم فوتبال پرتغال بود..حالا نگاهی به نتایج این مربی میندازیم.

پرتغال 0 - ساحل عاج 0
پرتغال 7 - کره شمالی 0
پرتغال 0 - برزیل 0
مرحله حذفی ( پرتغال 0-اسپانیا 1 )

پرتغال تو مرحله بعد میخوره به اسپانیا و 1-0 می بازه و اوت میشه...فقط به کره شمالی که تو بازی اول با بزیل کاملا تخلیه شده بود و هیچی نداشت تونسته بودن گل بزنن...با این امار میبینیم که حتی با داشتن بازیکنان بزرگ بازهم تیم رو دفاعی چیده و میل انچنانی به حمله نداره.
من خودم طرفدار موندن کیروش هستم اما کاملا درست میگی .من دقیقا یادم هست که پرتقال با هزار بدبختی تونست وارد جام جهانی بشه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
شمام حرفهایی میزنید ها!
پرتغال امسال نه دفاعی هست نه هجومه 1 امتیاز داره از 2 بازی!

بعد بنظرتون پرتغال خیلی بازیکن هجومی داره که بهش باهاشون فوتبال!!! بازی کرد؟؟ غیر رونالدو و نانی!!!

_Mostafa_

Registered User
لایک‌ها
21
تیمی که 11 نفره دفاع میکنرو نباید گفت دفاع خوب و مستحکم..به دفاعی میگن دفاعی خوب که حمله کنه و به سختی هم گل بخوره..این میشه یه دفاع خوب...بازی با بوسنی ما حمله کردیم و 3 گل خوردیم ...ایا به این دفاع میگن دفاع خوب؟ به نظر من خیر...تازه حملاتی هم که می کردیم خیلی جلو نمی کشیدیم برای گل زنی و دفاعمون خیلی خالی نمیشد که 3 تا خوردیم.

در هر صورت ما اگر زوری صعود هم می کردیم بازهم چشممون رو روی ایراداتمون میبستیم و همش تعریف و تمجید می کردیم بچه هارو در حالی که تیم ملی ما خیلی کمتر از اون چیزی هست که ما تصور میکنیم.
دقیقا یادمه سال 2006 که از جام جهانی امدیم ایران همه گفتن باید از پایه شروع شه و همین بحث هایی که الان هست اونموقعم بود ولی بعد از 8 سال دوباره همون حرفها داره زده میشه..اصلا تو ایران همه چیز بر پایه حرفه و عمل کردنی در کار نیست تو حوزه فوتبال..برای داشتن فوتبالی موفق در وحله اول باید مدیری موفق بر راس فوتبال کشور باشه که متاسفانه وجود نداره.

خاک بر سر رسانه های ایران که حتی عرضه انتقاد از کیروش رو ندارند
بدن شک بدترین بازیهای جام رو ایران ارائه میداد حتی ضعیفتر از هندوراس
تیمی که که کل موقعیتهای 3 بازیش از عدد انگشتان دست فرا تر نمیره

حرف دل منو زدید قربون دهنتون
تیمی که یازده نفره دفاع میکنه اخرم بازی رو میبازه و حذف میشه رو میشه بهش افتخار کرد؟
من یادمه 98 فرانسه هم میگفتن فوتبال اروپا از ما جلوتر هست !ما باید با برنامه ریزی و زیر سازی و تیم های پایه خودمون رو برسونیم به اونها!

همون قضیه طرف هست که گفت ما سال هزار و چهارصدو خرده ای هستیم اونها دو هزار و اندی و چون سال ما ده روز کمتره در سالهای اتی به پیشرفت میرسیم و در اینده حتی از انها جلو خواهیم زد !

شعار بده کم اووردی توجیه کن حتی توجیه به روش بالا!

خسته شدیم خسته

فایل های ضمیمه

• clear[1].png
    clear[1].png
    137 بایت · نمایش ها: 9

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
شمام حرفهایی میزنید ها!
پرتغال امسال نه دفاعی هست نه هجومه 1 امتیاز داره از 2 بازی!

بعد بنظرتون پرتغال خیلی بازیکن هجومی داره که بهش باهاشون فوتبال!!! بازی کرد؟؟ غیر رونالدو و نانی!!!
ما درباره ی پرتقال 4 سال پیش حرف میزینم

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
صد در صد!
بدون شک!
بهترین نتایج با یک تیم متوسط رو گرفت!
تیمی که هیچ بازیکن سطح بالایی جز رونالدو نداشت!

Dragon2

Registered User
لایک‌ها
976
یعنی این حجم فحشی که ملت به تیم ملی میدن مردم انگلیس و ایتالیا و اسپانیا رو هم به تیم ملیشون نمیدن

بالا