• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
آقا جون بی خیال.
منم شوخی می کنم
اونقدر که برای گل دقیقه آخر مسی حرص خوردم برای باخت مفتضحانه که کل تیم بد بودن حرص نخوردم !
امیدوارم کی روش بمونه ، چون میدونه با کیا طرفه ، ولی کلا به نظرم باید بریزن اینب ازیکنا رو بیرون ، یه سری جوون 20-23 بیارن ، جام ملت ها هم فدا سرشون ، برای جام جهانی بعدی همه چیز اوکی بیاییم
کاش میشد کفاشیان بره ، یکی مثل دادکان بیاد حداقل بفهمه فوتبال چیه ، به شعور طرف مقابل احترام بزاره ، کفاشیان همه رو به .... دایورت می کنه ( شرمنده ها)

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
راستی یه چیز مهم: بوسنی اصلا تیم ضعیفی نبود، فیفا کل افتخارات تیم یوگسلاوی سابق رو به بوسنی و هرزگوین داده و در واقع بوسنی همون یوگسلاوی سابق هست که بارها سابقه حضور تو جام جهانی رو داشته.

Tidus

Registered User
لایک‌ها
11,628
نمی دونم چی شد یاد این مصاحبه کیروش افتادم...خدایی کار از جای دیگه می لنگید و تقصیر کیروش نبود:
ورزش > فوتبال ملی - کارلوس کروش به شدت از قلعه‌نویی، فتح‌الله‌زاده و کرانچار انتقاد کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کارلوس کروش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران که مهمان برنامه ورزش و مردم بود درمورد لغو اردوی تیم ملی در آفریقا گفت: «کمپ آفریقا بخشی از اردوهای ما برای جام جهانی بود که می‌خواستیم توانایی بازیکنان لیگ داخلی را بالا ببریم و به سطح توانایی مورد نظرمان برسیم. می‌خواستیم در آفریقا جنوبی 4 مسابقه برگزار کنیم تا با بازی تیم‌های آفریقایی آشنا شویم. از طرفی تیم من شرایط توانایی حداقلی را برای حضور در جام جهانی ندارد و ما باید سطح تیم خود را بالا ببریم. بازیکنان آرژانتین، نیجریه و بوسنی به طور میانگین بین 10 تا 12 کیلومتر دوندگی دارند. ضمن اینکه بازیکنان آن‌ها در لیگ کشورهای اسپانیا، آلمان، ایتالیا و انگلیس حضور دارند و میانگین بازی فعال آن‌ها 64 دقیقه است. در حالی که میانگین بازی فعال بازیکنان ایران و آسیا 50 تا 52 دقیقه است.»
کروش ادامه داد: «یعنی بازیکنان حریفان ما عادت دارند که 12 دقیقه بیشتر بازی کنند. از طرفی میانگین دوندگی بازیکنان ما 7-8 کیلومتر است. من همچنین توقعات میلیون‌ها ایرانی را بر شانه‌هایم احساس می‌کنم. ما بر اساس منافع تیم‌های استقلال، سپاهان و فولاد کار نمی‌کنیم بلکه از منافع 80 میلیون ایرانی حرف می‌زنیم. من برنامه خاصی را به رئیس و هیات رئیسه فدراسیون داده‌م که مورد تایید قرار گرفت.»
کروش در مورد لژیونرهای ایران گفت: «4-5 بازیکن اصلی ما در کشورهای آلمان، انگلیس و هلند بازی می‌کنند که در فضای مناسبی هستند. بقیه نفرات ما در ایران حضور داشتند. وقتی هم من دیدم 4 بازیکن از 6 بازیکن اصلی ما که در ایران بازی می‌کردند به خارج از کشور رفته‌اند، عقلانیتی برای برگزاری اردوی آفریقا وجود نداشت. وقتی پایه‌های تیم را در اختیار نداریم منطقی نیست که اردو برگزار کنیم.»

او ادامه داد: «ما از نظر مالی هم حمایت نشدیم. وقتی می‌خواهید در جام جهانی با تیم‌های خاص بازی کنید، باید برنامه‌ریزی خاص هم داشته باشید. ما حمایت مالی نشدیم و از طرفی بازیکنانی که در ایران بازی می‌کردند را در اختیار نداشتیم. به همین دلیل پیشنهاد لغو اردوی آفریقا را دادم. خنده‌دار است ولی شاید مجبور شویم در حیاط خانه‌مان اردو برگزار کنیم. سوال من از وزیر ورزش و کفاشیان این است که برنامه تیم ملی در جام جهانی چیست؟ آیا قرار است ما برای یک سفر تفریحی به برزیل برویم که شانس‌مان را برای موفقیت از بین ببریم؟ یا باید از فرصتی که به دست آمده استفاده کنیم؟ آیا برنامه‌ریزی لیگ همان‌طور بوده که من موافقش بودم؟ خیر. وقتی تصاویری از مسابقه ایران و کره جنوبی را می‌بینم احساس می‌کنم ما به خاطر 80 میلیون ایرانی از این پرژم دفاع کرده‌ایم. در حالی که احساسم این است که از یکی دو نفر دفاع کرده‌ایم که فقط به فکر منافع خودشان هستند. من نبودم که ابتدای لیگ را به تعویق انداختم بلکه به خاطر منافع یک باشگاه و یک فرد خاص بود که برنامه‌ریزی کاملا به هم ریخت. لیگ به خاطر منافع قلعه‌نویی و فتح‌الله‌زاده به تعویق افتاد. همان باشگاهی که از فشردگی لیگ شکایت می‌کند سباعث شد لیگ به تعویق بیفتد. پس اینجا صحبت از کروش نیست.»
کروش ادامه داد: «من از احمدی‌نژاد و دکتر روحانی و مسئولان وزارت ورزش شنیده بودم که اولویت ما تیم ملی است. ولی در ابتدای فصل به خاطر فتح‌الله‌زاده و قلعه‌نویی لیگ به تعویق افتاد و الان هم 5 هفته به خاطر منافع قلعه‌نویی و کرانچار، لیگ تعطیل می‌شود. تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا منابع مالی را برای برنامه‌های خود دارند اما از تیم ملی حمایتی نمی‌شود. من از وزیر ورزش و کفاشیان می‌پرسم. آیا فیفا دغدغه‌ای برای موفقیت ایران در جام جهانی دارد؟ از کرانچار که فوتبال ایران را با آلمان مقایسه می‌کند می‌پرسم که کجای دنیا لیگ یک کشور را به خاطر یک تیم 5 هفته لغو می‌کنند؟ کرانچار، قلعه‌نویی و هواداران فوتبال بدانند که کره جنوبی بعد از بازی با ایران 15 مسابقه دوستانه انجام داده که 10 حریف آن‌ها در جام جهانی حضور دارند. از کرانچار می‌پرسم که آیا این تعداد بازی دوستانه طبق قوانین فیفا است؟»

کروش گفت: «این تیم ملی برای کروش نیست. برای کل ایران است. تا زمانی که کفاشیان به من بگوید برو، برای حفظ منافع تیم ملی و 80 میلیون ایرانی می‌جنگم. حرف‌های قلعه‌نویی و کرانچار خارج از واقعیت است. می‌خواهم به فتح‌الله‌زاده، کرانچار و قلعه‌نویی بگویم که سر عقایدم هستم. این نباید به یک جنگ درونی تبدیل شود. آن‌ها نباید مقابل ما قرار بگیرند بلکه باید مقابل رقبای تیم ملی قرار بگیرند. من نمی‌خواهم دلیل سوء تفاهم‌های این کشور باشم. در این شرایط چرا بازیکنان ما فوتبال ایران را ترک می‌کنند؟ باید قبل از اینکه دیر شود کاری بکنیم. ما می‌توانیم با کشتی به جام جهانی برویم ولی وقتی به برزیل برسیم جام جهانی تمام شده است. دوباره از وزیر ورزش و کفاشیان می‌پرسم که برنامه شما برای آماده سازی تیم ملی چیست؟ می‌خواهید نظرات قلعه‌نویی و کرانچار را دنبال کنید یا تیم ملی؟ شما فقط به این سوال جواب بدهید.»

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
چرا اینطوری بازی کردن اینا؟انگا افلیج شده بودن

_Mostafa_

Registered User
لایک‌ها
21
هزار
2-0 باختیم داریم هنوز دفاع می کنیم تا از گل های خورده مون محافظت کنیم

همین یه جمله برا بازی دیشب کافی بود دمت گرم داداش!

باخت تیم ملیمون یه طرف نحوه گزارش فردوسی پور که مردمو خر فرض میکرد

و یه عده ای که میان میگن کیروش خوبه و تیم ما خوب بازی کرد و بهترین تیم ادوار جام جهانیمون بود یه طرف!

ما سه تا گل از بوسنی خوردیم اونم بوسنی حذف شده!

تعریف و تمجید و قدر دانی واسه چیه؟

جوری میگن مقابل ارژانتین خوب بودیم که انگار ارژانتین رو سوراخ سوراخ کردیم و ارژانتین حذف شده الان!

با 11 بازیکنمون دفاع کردیم اخرم باختیم!

بازی اولم اگه نیجریه میدونست تیم ما فقط میخواد دفاع کنه از قبلش برامون برنامه داشتن با خیال راحت کمه کم 3 تا میزدن!

من موندم دیروز تا حالا اعصابم خرده که از چی این فوتبال تعریف میکنید من خجالت کشیدم واقعا از دیدن بازیمون

بازی هامون به هیچ وجه در حد جام جهانی نبود

کیروش هم خوب مردم ایران رو شناخته یه ملتی شعار دوست! شعار پرست!

حیف یه دونه هزار تومنی پول مردم بدبخت و تحت فشار ایران که خرج این مربی ترسو و بازیکنای لاشخور و بی غیرت و...بشه!

حیف!

foadazimi

Registered User
لایک‌ها
222
آقا یه سوال.چرا رو پیرهن تیم ملی ما هر کدوم یه جور اسم بازیکن هارو نوشتن؟یکی اسمش،یکی فامیلیش،یکی اسم و فامیل،یکی ایمیلش،یکی شمار وایبرش.چناااااا؟

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
به نظر من واجب ترین تغییر برا تیم ملی الان فقط فقط استعفا کفاشیان هست اگه می خوایم اسیا قهرمان بشیم اگه می خوایم جام جهانی بعد حضور داشته باشیم اگه می خوایم یه مربی بزرگ رو نیمکت تیم ملی بیاریم اگه می خوایم مثل بسکتبال تو اسیا اقایی کنیم و مثل والیبال جهان رو شگفت زده کنیم تنها چاره کار کنار گذاشتن کفاشیان و دار و دستش و اوردن یه مدیر لایق هست حالا چه با شرت ورزشی چه بی شرت ورزشی

ansaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
342
بهترین مربی و رییس فدراسیون رو هم بیارن فایده نداره
باید از راس حکومت یه فکری به حالش بشه
بازیکنای ما از نظر فنی در حد اروپییا و.... نیستن
والیبال و بسکتبال و... بازیکنامون کار کردن
چون نه پول آنچنانی توشه نه مافیای خاصی

ولی فوتبال یه مشت تن لش هستن
به نظرم باید به باشگاه ها دستور بدن از بازیکناتون مثه خر کار بکشین
یعنی هر کی تو هر بازی زیر 10 کیلومتر دوید فصل بعد اجازه بازی تو لیگ برتر رو نداشته باشه
تمرینات سخت و فشرده باشگاه ها که رس بازیکن رو بکشن
بعلاوه تقویت فوتبال پایه که درست و اصولی کار با توپ رو به بازیکنا یاد بدن
نه اینکه بازیکن تیم ملی نتونه یه پاس درست بده!
بعد میشه گفت مربی و ... میتونن واسه تیم ملی یه کاری کنن
الان بازیکنا لیگ برتر تمرینشون شده یه دور دور زمین دویدنو یه سونا و جکوزی رفتن
بیشتر تفریح میکنن به جای تمرین!
وضعیت آموزش فوتبال آکادمیک و استعداد یابی و فوتبال پایه هم که افتضاحه
حداقل به این باشگاه های خارجی باید اجازه بدن تو ایران آکادمی فوتبال بزنن
و فدراسیون هم استعداد یابی کنه یه سری بازیکن بورسیه و حمایت کنه بفرسته آموزش ببینن
ما استعداد فیزیکی و فوتبالیش رو داریم فقط باید شکوفاش کنیم
بعلاوه بازی های تدارکاتی قوی
اینجوری از نظر فنی به اروپا میرسیم

چیز خاصی نیست
فقط یه برنامه ریزی درست و یه سرمایه میخواد
سرمایش که داره حیف و میل اختلاس میشه
برنامه ریزی بلند مدت هم که اصلا در کار نیست

Last edited:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
تیمی که 11 نفره دفاع میکنرو نباید گفت دفاع خوب و مستحکم..به دفاعی میگن دفاعی خوب که حمله کنه و به سختی هم گل بخوره..این میشه یه دفاع خوب...بازی با بوسنی ما حمله کردیم و 3 گل خوردیم ...ایا به این دفاع میگن دفاع خوب؟ به نظر من خیر...تازه حملاتی هم که می کردیم خیلی جلو نمی کشیدیم برای گل زنی و دفاعمون خیلی خالی نمیشد که 3 تا خوردیم.

در هر صورت ما اگر زوری صعود هم می کردیم بازهم چشممون رو روی ایراداتمون میبستیم و همش تعریف و تمجید می کردیم بچه هارو در حالی که تیم ملی ما خیلی کمتر از اون چیزی هست که ما تصور میکنیم.
دقیقا یادمه سال 2006 که از جام جهانی امدیم ایران همه گفتن باید از پایه شروع شه و همین بحث هایی که الان هست اونموقعم بود ولی بعد از 8 سال دوباره همون حرفها داره زده میشه..اصلا تو ایران همه چیز بر پایه حرفه و عمل کردنی در کار نیست تو حوزه فوتبال..برای داشتن فوتبالی موفق در وحله اول باید مدیری موفق بر راس فوتبال کشور باشه که متاسفانه وجود نداره.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
به نظرم باید به باشگاه ها دستور بدن از بازیکناتون مثه خر کار بکشین
یعنی هر کی تو هر بازی زیر 10 کیلومتر دوید فصل بعد اجازه بازی تو لیگ برتر رو نداشته باشه
تمرینات سخت و فشرده باشگاه ها که رس بازیکن رو بکشن

خوب مساله اینکه باشگاه ها دولتی هستن و ریخت و پاش میکنن
اگه باشگاه خصوصی باشه بازم میاد پول رو حیف و میل کنه ؟ بازم میاد باندبازی کنه ؟
وقتی باشگاه دولتی باشه یعنی یه سفره پهن شده و بعضی ها در حال بخور بخور هستن
طرف واسش مهم نیست باشگاه چقدر بدهی به بار بیاره،چون میدونه قرار نیست از جیبش بده . فوق فوقش بعد چند سال استعفا میده :دی

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
حرفا رو همه دوستان زدن،بیاین یه بار بشینین فکر کنین،ما چی کاشتیم که الان میخوایم نتیجه اش رو درو کنیم؟بحث اصلا بحث کیروش و بازیکنا و اینا نیست

شما ببینید،جام جهانی 2006 هم همین وضعیت پیش اومد،برانکو هم اصلا به ایران برنگشت،اون موقع هم همین بحثا شد که ساختار فوتبال ما مشکل داره و از این حرفا،اما فقط حرفش زده شد،یه هفته که از اتمام جام جهانی گذشت همه چیز به دست فراموشی سپرده شد،رسیدیم به این جام،اینم که اینطوری شد،کلا سطح توقعتون از این فوتبال درب و داغون ما بالا هست،تازه بقیه تیم های آسیایی که مثلا فوتبال پایه دارن و اصولی رو فوتبالشون کار میکنن مگه چیکار کردن؟اونا فوتبالشون اصولی و رو حساب هست بازم نتیجه نگرفتن،دیگه فوتبال ما که صاحب نداره و معلوم نیست کی به کیه چه توقعی ازش میره؟

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
بازم بعضی ها بی جنبه بازی درآوردن
به نقل از پیچ فیسبوک علیرضا حقیقی
...
سلام دوستان
یکمی باهاتون حرف دارم !
اول : ما همه ی تلاشمون رو کردیم ، ولی نشد !
دوم : مرسی از اونایی که مارو حمایت کردن ، واقعا دمشون گرم
سوم : الان اینجا 4 صبح ، از بَسکی کامنت های فحش خوندم هنوز خوابم نبرده !
واسه همین موضوع دیگه تصمیم گرفتم فیسبوک نیام و
این پیج رو به یکی از هوادارانم ( دوست صمیمی ) خواهم داد و
از این به بعد به جزء یک پروفایل شخصی هیچ پیجی در فیسبوک ندارم ...
مرسی از فحش هایی که به پدر مادر بی گناهم دادین . . .

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
بازم بعضی ها بی جنبه بازی درآوردن
به نقل از پیچ فیسبوک علیرضا حقیقی
...

بیچاره حقیقی،تا دیروز بهترین دوازه بان تاریخ ایران شده بود امروز شده فهش خور جماعتی که حزب باد هستن.

اترک

Registered User
لایک‌ها
32,805
خاک بر سر رسانه های ایران که حتی عرضه انتقاد از کیروش رو ندارند
بدن شک بدترین بازیهای جام رو ایران ارائه میداد حتی ضعیفتر از هندوراس
تیمی که که کل موقعیتهای 3 بازیش از عدد انگشتان دست فرا تر نمیره

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
یه سری موارد نباید تو یه فرهنگ باشه حتی یه موردش،چون همون یه مورد به تنهایی میتونه یه فرهنگ رو به خاک و گ ه بکشه،اینجور فحش دادن ها تو صفحه بازیکن های معروف(فرقی نمیکنه ایرانی یا خارجی) حتی یه موردش هم به تنهایی فرهنگ نداشته امون رو به خوبی نشون میده

Last edited by a moderator:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
بعد از باخت تیم ملی دیگه دوست نداشتم و ندارم اینجا پست بذارم و خودم رو خالی کنم که آقا آره تقصیر فلان استقلالی بوده و اگر فلان پرسپولیسی فلان کارو نمیکرد ما الان داشتیم واسه بازی با فرانسه آماده میشدیم :دی ، اما واقعا دیشب یه اتفاق جالب و یا شاید اسف باری رخ داد که گفتم واسه دوستان شرح بدم :دی

قبل از بازی یکی از دوستان به من گفت که اگر ایران صعود کرد بریم بیرون و... ؟؟!! منم گفتم باشه مشکلی نیست میریم ببینیم ملت چکار میکنن ، هر چند خدایی ته دلم قرص نبود ، چون بعد از بازی با آرژانتین حدس میزدم که ایرانی ها هم مغرور شده باشند هم خسته... بگذریم ، یکم که گذشت من به دوستم گفتم فقط در شرایطی میام بیرون که ایران صعود کنه ، یعنی اگر برد ولی صعود نکرد خیلی زشته که بخوایم بریم و بزنیم و برقصیم :دی

بعد ایشون فرمودند که واللا اگر ایران مساوی هم کنه ملت میریزن بیرون ، ما که زیر بار نمیرفتیم ، گفتم مگه میشه !!! مساوی؟؟؟؟ = عدم صعود ، و فقط 2 امتیاز ، بعد ملت میریزن بیرون؟؟ گفت آره :دی

سرتون رو درد نیارم ، زد و ایران باخت اونم 3-1 ، دیگه کنسل شد رفتن :دی ، منتهی دیگه انقدر اعصابا بهم ریخته بود گفتیم بریم همینجوری یه دوری بزنیم :دی ، وااااای چشمتون روز بد نبینه دیدم ملت دارن میزنن و میرقصن و بعضی ها میگن ایران سوراخه ، بعضی ها میگن بوسنی.. بعضی ها ساسی مانکن گذاشتن و بعضی ها هم محمود -- کریمی ... خلاصه داستانی بود :دی

تا یه مدت مامورا هم کاری نداشتند ، بعد که دیدن ملت دارن مسخره بازی در میارن و واقعا هدفشون یه چیز دیگست ، از خجالت چند نفری در اومدن و کلی هم موتور کاسب شدن :دی

Nero12

Registered User
لایک‌ها
505
دم میگل هررای مکزیکی گرم که ارزون ترین مربی جام بود
نه سرمربی سابق پرتغال بود نه کمک مربی سابق منچستر
دمش گرم که هیچ ادعایی نداشت ولی مکزیک بی نام و نشان که چند سالی بود که تیم درجه 3 شده بود رو با 7 امتیاز اورد دور بعد و با برزیل بزرگ تو خونه خودش مساوی کرد.

Last edited by a moderator:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
جدا همه ملت از تیم ملی و آقای کیروش راضی هستند.
خیلی سخت بود در یک گروه چهار تیمه ، تیم چهارم شدن و از بوسنی حذف شده هم 3 گل خوردن.
انصافا باخت های غیورانه ای رو تجربه کردیم و به عقیده من 4 سال برای آقای کیروش زمان کمی بود تا بتونه با جستجوی تمام کشور ها دست کم 11 بازیکن دورگه به تیم ملی وارد کنه.
شدیدا از تمدید قرارداد حمایت می کنیم تا گوشه از بیت المال هم به جیب ایشون سرازیر بشه.

crashday

Registered User
لایک‌ها
1,323
عکس منتشر شده در صفحه فیسبوک دژاگه :
0.891254001403592825_taknaz.jpg

بالا