-Arash-
Registered User
تو این فکرم اگه بازیکن کره ، توپ رو نمیداد به قوچان نژاد بعدش چی میشد
قبول ندارم والیبال ما هم تو آسیا بود فقط اما تونست خودشو به سطح اول والیبال جهان برسونه.مهم اینه که به خودباوری برسیم و برنامه ریزی بلند مدت داشته باشیم.اگه ما از الان شروع کنیم 50 تا از نوجوونای 11 ساله رو بهترین استعدادیابای خارجی رو بیاریم و این 50 نفرو بفرستیم تو بهترین آکادمی های فوتبال اروپا مثل لاماسیا یا آکادمی آژاکس مطمئنم میتونیم 10 -12 سال دیگه تیمی داشته باشیم که تو جهان حرف برا گفتن داشته باشه.منتها چون این دید بلند مدت تو فوتبال ما نیست به هیچ جا نمی رسیم.تمام فوتبال ما شده کل کل استقلال پرسپولیس و انقد سطح فکری طرفدارای فوتبال ما پایینه که حتی تو جام جهانی هم نمیتونن ملی فکر کنن و هنوزم دنبال همون کل کل های بچه گانه قرمز و آبی ان.متاسفانه تو همین فروم می بینیم که بازم همون کل کلاست و به خاطر همین ما هیچوقت از لیگ داغونمون فراتر نمی ریم و لیاقت دوستان همون تیمای درپیت استقلال پرسپولیسهمتاسفانه هنوز بحث مربی و بازیکن هست..به خدای احدو واحد فوتبال ما همین هست..شاید بعضی جاها خوب کار کنیم ولی بعدش زود به حالت قبلی بر می گردیم.
شما نحوه دویدن بازیکن های ایرانی رو نگاه کنید..والا به خدا به پیر به پیغمبر به حرفی که ایویچ زد پی می برید..اونموقع یه جا یادمه گفت اصلا نحوه دویدن بازیکن های ایرانی اشتباهه..اونموقع گفت حتی بلد نیستید تو زمین بدوید و واقعا این امر رو من به عینه چندین و چند ساله داریم میبینیم....من خودم استقلالیم..اخه این چه طرز دویدن خسرو حیدری هست ؟ موقعی که داره میدوه کفشش داره میخوره به باسنش..تو یه صحنه هم بازی با نیجریه دیدیم که طرف 20 متر رفت جلو با توپ ولی خسرو با اون نحوه دویدن 10 مترم نتونست بهش نزدیک شه..یا مثلا نحوه پاس دادن و کنترل کردن یک توپ سادرو اگه تو نزد بازیکنهامون نگاه کنید به سادگی پی میبرید خیلی فاصلست بین یک بازیکن اروپایی و ایرانی ....و هیچوقت به این امر خوشبین نباشید که ما مثلا 10 سال دیگه فوتبالمون میشه مثل بوسنی..والا به خدا همش خوش خیالی هست..ما همینی که میبینید هستیم 10 سال دیگم همینیم ...بزرگترین علتش هم اینه که تو این اسیای داغون با یه سری تیم درپیت عربی همش داریم بازی میکنیم که به زور بعضی موقع ها از پسش بر میاییم..اگر فوتبال ما تو اروپا بود میشد انتظار داشت اقلا بازیکنهامون تو زمین درست بدون..سال 2009 ما بوسنی رو 3-2 میزنیم بعد سال 2014 بوسنی مارو تو جام جهانی 3-1 میزنه تو یک بازی کاملا برتر و اینه تفاوت اسیا و اروپا...اسیا به خاطر این که فوتبالش هیچوقت پیشرفت نداره ما تا یوم القیامتم همینی که میبینیم هستیم.
حالا چی شده الان پیدات شده این حرفا رو میزنی تا حالا کجا بودیبه نظر من خیلی اشتباه بود که بازی با آرژانتین رو توی بوق و کرنا کردن .... رئیس جمهور پیام داد و نمیدونم فلانی گفت به هر قیمتیه کی روش رو نگه میداریم و یه دنیا از این حرفا که کلی بازیکنا رو باد کرد ...
کی روش هم به نظرم هیچی به این فوتبال اضافه نکرد اینم که مقابل آرژانتین تونستیم مساوی کنیم نشون دهنده ی همت و غیرت بچه ها بود نه عیار تیم ! عیار تیم توی بازی با بوسنی مشخص شد وگرنه با سیستم دفاعی اتوبوسی بازی کردن هر تیمی رو با مشکل مواجه میکنه ....
به قول سهراب بختیاری زاده هم این نوع فوتبال نیاز امروز ما نیست ... ما باید مثل کره و ژاپن برنامه ی ریزی داشته باشیم و توی بلند مدت منتظر نتیجه باشیم نه یه شبه
واقعآ چه برسرمون اومده. جام 94 از نتایج خوب عربستان به خاطر اینکه همدینمون بودند، خوشحال می شدم و از باختشون ناراحت. جام ملت های آسیای قبلی گزارشگر عرب می گفت همه ی تیم های عربی حذف شدند ، لااقل از کشورهای اسلامی، ایران هنوز حذف نشده(هنوز ایران از کره نباخته بود) و امید موفقیت ایران رو داشت. اما حالا........ به جون هم افتادیم.در فضای مجازی چیزی جز خوشحالی عرب ها نمیبینم مخصوصن سعودی ها . حیف شد ما باید بوسنی رو میبردیم یا حداقل مساوی میکردیم
سید جلال هرسه بازی خوب بود فقط یه اشتباه کرد اخر کاریدر این جام من از دونفر ممنون هستم یکی آندو و یکی هم پژمان منتظری . سید جلال هم بازی با آرژانتین غیرتی بازی کرد.
تا حالا خونه ی عمو شجاع بودم ، چطور ؟حالا چی شده الان پیدات شده این حرفا رو میزنی تا حالا کجا بودی
آره واقعیه . لیورپول حقیقی رو میخواد :general506::general506::general506:به نظرتون واقعیه !!!
http://55online.ir/news/4-بازیکن-تیم-ملی-در-تور-اروپایی-ها
خانه از پای بست ویران است : |متاسفانه هنوز بحث مربی و بازیکن هست..به خدای احدو واحد فوتبال ما همین هست..شاید بعضی جاها خوب کار کنیم ولی بعدش زود به حالت قبلی بر می گردیم.
شما نحوه دویدن بازیکن های ایرانی رو نگاه کنید..والا به خدا به پیر به پیغمبر به حرفی که ایویچ زد پی می برید..اونموقع یه جا یادمه گفت اصلا نحوه دویدن بازیکن های ایرانی اشتباهه..اونموقع گفت حتی بلد نیستید تو زمین بدوید و واقعا این امر رو من به عینه چندین و چند ساله داریم میبینیم....من خودم استقلالیم..اخه این چه طرز دویدن خسرو حیدری هست ؟ موقعی که داره میدوه کفشش داره میخوره به باسنش..تو یه صحنه هم بازی با نیجریه دیدیم که طرف 20 متر رفت جلو با توپ ولی خسرو با اون نحوه دویدن 10 مترم نتونست بهش نزدیک شه..یا مثلا نحوه پاس دادن و کنترل کردن یک توپ سادرو اگه تو نزد بازیکنهامون نگاه کنید به سادگی پی میبرید خیلی فاصلست بین یک بازیکن اروپایی و ایرانی ....و هیچوقت به این امر خوشبین نباشید که ما مثلا 10 سال دیگه فوتبالمون میشه مثل بوسنی..والا به خدا همش خوش خیالی هست..ما همینی که میبینید هستیم 10 سال دیگم همینیم ...بزرگترین علتش هم اینه که تو این اسیای داغون با یه سری تیم درپیت عربی همش داریم بازی میکنیم که به زور بعضی موقع ها از پسش بر میاییم..اگر فوتبال ما تو اروپا بود میشد انتظار داشت اقلا بازیکنهامون تو زمین درست بدون..سال 2009 ما بوسنی رو 3-2 میزنیم بعد سال 2014 بوسنی مارو تو جام جهانی 3-1 میزنه تو یک بازی کاملا برتر و اینه تفاوت اسیا و اروپا...اسیا به خاطر این که فوتبالش هیچوقت پیشرفت نداره ما تا یوم القیامتم همینی که میبینیم هستیم.