pouria.b
Registered User
- نوشتهها
- 1,295
- لایکها
- 418
خوش باشیبا همین طرز بازی ایران چلسی قهرمان چمپیونز شد!!! یونان یورو برد!! و ....
اگر تیم 10 نفره نمیشد همینجوری 1-0 1-0 تا فتح جام میرفتیم!
خوش باشیبا همین طرز بازی ایران چلسی قهرمان چمپیونز شد!!! یونان یورو برد!! و ....
نخیر خوبم یادم میاد ولی الان کجاست؟!شما کسایی که دقیقا تو این لحظه تو اروپا هستنو به حساب میاری؟
دژاگه ای که تو فولام بود اونجا از بهترین بازیکنا بود شما یادت نمیاد
بله اگه شانسی میرفتیم بالا و اونجا تحقیر آمیز و بد میباختیم همین رو میگفتیمبی خیال بابا،اینا کلا تحت هر شرایطی با کیروش مشکل دارن،حتی اگه به فینال هم میرسیدیم و اونجا می باختیم، مو به موی همین بحثای الان رو اون موقع مطرح می کردن
اینم حرفیهنخیر خوبم یادم میاد ولی الان کجاست؟!
چون افت کرد نخواستنش وگرنه اگه بازیکن موثرشون بود وقتی سقوط کردن واسه برگشت به لیگ برتر حفظش میکردن!
از اولش هم بخوای منصفانه فک کنی بازیکن تاپ و درجه یک فولام نبود!
به نظر من باز وقتی ولفسبورگ بازی میکرد و پاش به ایران باز نشده بود بهتر بود... :general509:
مالدیو رو 10 تا 10 تا میزدیم الان با مالدیو بازی کنیم شاید به زور به قول دوستان 1-0 بزنیم که البته بازم راضی هستن یک سری و خر کیف میکنندوستان عزیز از چی دارین دفاع میکنین . بازی بد تیم ملی اونم در مقابل عراق . بله عراق مالدیو نیست آرژانتین هم نیست . ما راحت این تیم رو باید میبردیم . بهترین دروازه بان ما علیرضا حقیقیه؟ تو رو خدا نگید باز پرسپولیسیا بیان بگن اون چند سالی که تو تیم ما بود چهقدر بلا سر ما آورد . در رابطه با پنالتی من یادم نمیاد ما تو پنالتی بازی رو برده باشیم همیشه تو پنالتی ها باختیم برعکس اعراب استاد هستن تو این کارا .
به فکر پاک کردن صورت مساله بوده از وقتی اومدهمن خوشم از مربی ایرانی نمیاد و مربی خارجی رو ترجیح میدم ولی مربی خارجی خوب نه کسی که تو رئال و پرتغال کارنامه شکستهاش مشخصه
طرف میبینه جناح چپمون سوراخه و حاج صفی نمی تونه اونجا رو بگیره بعد واسه من جهانبخش میفرسته تو زمین!!!
بیشتر به فکر کتک کاری با داوره تا مربیگری تیمش
شما رفتی 4 تا مقاله خوندی و ...ببخشیدا ولی در کل ایرانی جماعت که همیشه طلبکاره لیاقت مربیای مثه کیروش رو نداره، آخر آخرش همون مایلیکهن بسه واسه تیم ملی ایران!
جالب اینه که اینایی که همش در حال اعتراض و ناله هستن وقتی ازشون در مورد جایگزین و آلترناتیو سوال میکنی کلاً دیگه محو میشن!
نکنه انتظار دارین روبرتو مانچینی یا کلینزمن بیان بشینن رو نیمکت؟؟! :general304:
عراق هم تو 90 دقیقه می بردیم باز همین یه عده می اومدن که اتوبوسی بردیم بازی بی کیفیت بود و این حرفا اگه تو 120 هم می بردیم امروز باز همین یه عده می اومدن که شانسی بردیم خلاصه همیشه چرا برا اونا که موافقن و چه برا اونا که مخالف کیروشن یه بهونه هست بیخود جوش اضافه نزنین مشکل کیروش امثال کیروش نیست مشکل کفاشیان و تیم های پایه و مربی های مافیایی هستن که تو لیگن(درخشان قلعه نویی کاظمی و.....) همین عراق ببو گلابی که شماها می گین همین جووناش رفتن المپیک و اونجا هم نمایش خیره کننده داشتن
متاسفانه هنوز هم بعضی ها نفهمیدن که وظیفه مربی تیم ملی نیست که بازیکن تحویل ایران بده بلکه وظیفه باشگاهاست و مربی باید بازیکن تربیت شده لیگ رو دور هم جمع کنه و با هم هماهنگشون کنه
تا جایی که یادمه تو جام جهانی گروه مرگ بود که اومد بالا!!!شما رفتی 4 تا مقاله خوندی و ...
برو انگلیسی سرچ کن عزیز من ببین چیجوری رید به پرتغال و ... پرتش کردن بیرون
داداش من اصن از سایتهای فوتبالی فارسی فقط ورزش ۳ رو میخونم، پس منابع منم انگلیسی هستن...شما رفتی 4 تا مقاله خوندی و ...
برو انگلیسی سرچ کن عزیز من ببین چیجوری رید به پرتغال و ... پرتش کردن بیرون
با همین طرز بازی ایران چلسی قهرمان چمپیونز شد!!! یونان یورو برد!! و ....