• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
دوستان از شخص خاصی سیبل درست نکنید و دائم بکوبیدش. خانه از پایبست ویران است. مشکل فوتبال ایران فراتر از این حرفهاست. اگه قهرمان هم میشدیم چیزی تغییر نمی کرد. فقط ضعف های ساختاری و مدیریتی برای مدت کوتاهی پوشش داده میشد. همین. تیم ملی هم در این جام زحمت خودش رو کشید . درسته که برای بازی هجومی هیچ طرح و برنامه ای نداشتند ولی در این بازی جانانه تا آخرین نفس جنگیدند. خود من شخصاً از تنها چیزی که ناراحتم اینه که به تیمی مثل عراق باختیم. اگه به کره یا ژاپن یا استرالیا باخته بودیم هضمش برام آسون تر بود.

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
شما کسایی که دقیقا تو این لحظه تو اروپا هستنو به حساب میاری؟
دژاگه ای که تو فولام بود اونجا از بهترین بازیکنا بود شما یادت نمیاد
نخیر خوبم یادم میاد ولی الان کجاست؟!
چون افت کرد نخواستنش وگرنه اگه بازیکن موثرشون بود وقتی سقوط کردن واسه برگشت به لیگ برتر حفظش می‌کردن!
از اولش هم بخوای منصفانه فک کنی بازیکن تاپ و درجه یک فولام نبود!
به نظر من باز وقتی ولفسبورگ بازی می‌کرد و پاش به ایران باز نشده بود بهتر بود... :general509:

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
بی خیال بابا،اینا کلا تحت هر شرایطی با کیروش مشکل دارن،حتی اگه به فینال هم میرسیدیم و اونجا می باختیم، مو به موی همین بحثای الان رو اون موقع مطرح می کردن
بله اگه شانسی میرفتیم بالا و اونجا تحقیر آمیز و بد میباختیم همین رو میگفتیم

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
عراق هم تو 90 دقیقه می بردیم باز همین یه عده می اومدن که اتوبوسی بردیم بازی بی کیفیت بود و این حرفا اگه تو 120 هم می بردیم امروز باز همین یه عده می اومدن که شانسی بردیم خلاصه همیشه چرا برا اونا که موافقن و چه برا اونا که مخالف کیروشن یه بهونه هست بیخود جوش اضافه نزنین مشکل کیروش امثال کیروش نیست مشکل کفاشیان و تیم های پایه و مربی های مافیایی هستن که تو لیگن(درخشان قلعه نویی کاظمی و.....) همین عراق ببو گلابی که شماها می گین همین جووناش رفتن المپیک و اونجا هم نمایش خیره کننده داشتن
متاسفانه هنوز هم بعضی ها نفهمیدن که وظیفه مربی تیم ملی نیست که بازیکن تحویل ایران بده بلکه وظیفه باشگاهاست و مربی باید بازیکن تربیت شده لیگ رو دور هم جمع کنه و با هم هماهنگشون کنه

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
نخیر خوبم یادم میاد ولی الان کجاست؟!
چون افت کرد نخواستنش وگرنه اگه بازیکن موثرشون بود وقتی سقوط کردن واسه برگشت به لیگ برتر حفظش می‌کردن!
از اولش هم بخوای منصفانه فک کنی بازیکن تاپ و درجه یک فولام نبود!
به نظر من باز وقتی ولفسبورگ بازی می‌کرد و پاش به ایران باز نشده بود بهتر بود... :general509:
اینم حرفیه :D
اما من کلی گفتم و مثال زدم
قبول کنیم مربی حرفه ای بود میتونست از این بازیکنا خیلی بهتر استفاده کنه
خودمونو گول نزنیم پرتغال پرتغال نکنیم اگه مربی بود پرتغالو به یه جایی میرسوند پرتش نمیکردن بیرون

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
دوستان عزیز از چی دارین دفاع میکنین . بازی بد تیم ملی اونم در مقابل عراق . بله عراق مالدیو نیست آرژانتین هم نیست . ما راحت این تیم رو باید میبردیم . بهترین دروازه بان ما علیرضا حقیقیه؟ تو رو خدا نگید باز پرسپولیسیا بیان بگن اون چند سالی که تو تیم ما بود چهقدر بلا سر ما آورد . در رابطه با پنالتی من یادم نمیاد ما تو پنالتی بازی رو برده باشیم همیشه تو پنالتی ها باختیم برعکس اعراب استاد هستن تو این کارا .

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
ببخشیدا ولی در کل ایرانی جماعت که همیشه طلبکاره لیاقت مربی‌ای مثه کیروش رو نداره، آخر آخرش همون مایلی‌کهن بسه واسه تیم ملی ایران!
جالب اینه که اینایی که همش در حال اعتراض و ناله هستن وقتی ازشون در مورد جایگزین و آلترناتیو سوال می‌کنی کلاً دیگه محو میشن!
نکنه انتظار دارین روبرتو مانچینی یا کلینزمن بیان بشینن رو نیمکت؟؟! :general304:

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
من خوشم از مربی ایرانی نمیاد و مربی خارجی رو ترجیح میدم ولی مربی خارجی خوب نه کسی که تو رئال و پرتغال کارنامه شکستهاش مشخصه
طرف میبینه جناح چپمون سوراخه و حاج صفی نمی تونه اونجا رو بگیره بعد واسه من جهانبخش میفرسته تو زمین!!!

بیشتر به فکر کتک کاری با داوره تا مربیگری تیمش

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
دوستان عزیز از چی دارین دفاع میکنین . بازی بد تیم ملی اونم در مقابل عراق . بله عراق مالدیو نیست آرژانتین هم نیست . ما راحت این تیم رو باید میبردیم . بهترین دروازه بان ما علیرضا حقیقیه؟ تو رو خدا نگید باز پرسپولیسیا بیان بگن اون چند سالی که تو تیم ما بود چهقدر بلا سر ما آورد . در رابطه با پنالتی من یادم نمیاد ما تو پنالتی بازی رو برده باشیم همیشه تو پنالتی ها باختیم برعکس اعراب استاد هستن تو این کارا .
مالدیو رو 10 تا 10 تا میزدیم الان با مالدیو بازی کنیم شاید به زور به قول دوستان 1-0 بزنیم که البته بازم راضی هستن یک سری و خر کیف میکنن

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
من خوشم از مربی ایرانی نمیاد و مربی خارجی رو ترجیح میدم ولی مربی خارجی خوب نه کسی که تو رئال و پرتغال کارنامه شکستهاش مشخصه
طرف میبینه جناح چپمون سوراخه و حاج صفی نمی تونه اونجا رو بگیره بعد واسه من جهانبخش میفرسته تو زمین!!!

بیشتر به فکر کتک کاری با داوره تا مربیگری تیمش
به فکر پاک کردن صورت مساله بوده از وقتی اومده

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
خداحافظ یونان آسیا. خداخافظ اتوبوس. خداحافظ نسل فوتبال زیر توپ زن . به امید پنچری تمام اتوبوس های فوتبال در سرتاسرجهان.

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
بعضی ها از کی روش انتقاد میکنن .این بازیکنان ایران نسبت به سال های گذاشته هیچی نیستن و این مربی با این بازیکنا نسبت به مربی های دیگه خیلی خوب کار میکنه

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
ببخشیدا ولی در کل ایرانی جماعت که همیشه طلبکاره لیاقت مربی‌ای مثه کیروش رو نداره، آخر آخرش همون مایلی‌کهن بسه واسه تیم ملی ایران!
جالب اینه که اینایی که همش در حال اعتراض و ناله هستن وقتی ازشون در مورد جایگزین و آلترناتیو سوال می‌کنی کلاً دیگه محو میشن!
نکنه انتظار دارین روبرتو مانچینی یا کلینزمن بیان بشینن رو نیمکت؟؟! :general304:
شما رفتی 4 تا مقاله خوندی و ...
برو انگلیسی سرچ کن عزیز من ببین چیجوری رید به پرتغال و ... پرتش کردن بیرون

kapitan-ali

Registered User
لایک‌ها
7,240
عراق هم تو 90 دقیقه می بردیم باز همین یه عده می اومدن که اتوبوسی بردیم بازی بی کیفیت بود و این حرفا اگه تو 120 هم می بردیم امروز باز همین یه عده می اومدن که شانسی بردیم خلاصه همیشه چرا برا اونا که موافقن و چه برا اونا که مخالف کیروشن یه بهونه هست بیخود جوش اضافه نزنین مشکل کیروش امثال کیروش نیست مشکل کفاشیان و تیم های پایه و مربی های مافیایی هستن که تو لیگن(درخشان قلعه نویی کاظمی و.....) همین عراق ببو گلابی که شماها می گین همین جووناش رفتن المپیک و اونجا هم نمایش خیره کننده داشتن
متاسفانه هنوز هم بعضی ها نفهمیدن که وظیفه مربی تیم ملی نیست که بازیکن تحویل ایران بده بلکه وظیفه باشگاهاست و مربی باید بازیکن تربیت شده لیگ رو دور هم جمع کنه و با هم هماهنگشون کنه

دقیقن درست میگی مشکل کفاشیان و باشگاه هایی هست که میگی اگر انتقادی هست به همین هایی هست که گفتی اما ما داریم راجبه خوده بازی نظر میدیم (خوب نبودیم همین ). عراق المپیکی که میگین برای چند سال قبل بود به هر حال گذشت . من خودم دارم دیوونه میشم کاشکی میخوردیم به ژاپن حذف میشدیم . نه اعراب اونم عراقی .

Behro0oz

Registered User
لایک‌ها
412
دوستانی که قلعه نوعی رو میکوبن درسته که من استقلالیم ولی همیشه منتقد قلعه نوعی بودم تو پست هامم مشخصه و هست
منتهی همین آقای قلعه نوعی خودشو کشت گفت بابا تیم ملی با ترکیب و سیستم من رفت جام جهانی همه کوبیدنش که چی ؟ کیروش ؟ تو ؟ بشین بابا
همه نشستن مسخره کردن قلعه نوعی رو که فقط سانتر از جناحین بلده و با شروع مجدد نتیجه گرفته
میشه بگید ما تو این جام چجوری اومدیم بالا ؟ همین بازی چجوری گل زدیم ؟ کاره مثبت دیگه ای انجام دادیم جز زیر توپ زدن ؟
10 نفره بودیم ؟ جلو چه تیمی ؟ عراق ؟؟؟؟؟؟؟؟ خداروشکر بازیکن سربازایی که میخواست رو برد با اینکه اصلا دوست نداشتم ولی حداقل دیگه بهونه ای نداره این آقای کیروش
حالا میرسیم سر بحث شیرین دروازه بان ! هه !
همین آقای حقیقی تو جام جهانی با زد و بند شد دروازه بان تیم ملی ! چندتا از بازیکنا تو همون جام جهانی گفتن دن گاسپار به شدت رابطه ی حسنه ای داره با همین آقا
وگرنه حقیقی کجا و دروازه تیم ملی کجا ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
چه کاره مثبتی داشته ؟ توپی نرفت که بخواد دفع خوب داشته باشه که اونایی هم که رفت گل شد ! فقط تو حاشیه است !
الان بگیم رحمتی میگن فلان میگیم فروزان میگن بلان بخدا من از خدام بود بیرانوندو میذاشت که نه حرف و حدیثی پیش بیاد نه اینجوری آبروم بره
متاسفم واسه عده ای که فقط تو کف اسم و رسم مربی هستن
همین امارات چه بلایی سرمون آورد ؟؟؟؟؟؟؟؟ نیمه اول بازی 74 به 26 مالکیت توپ بود
تورو قرآن جمع کنید این حمایتای مسخره از کیروش رو

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تا جایی که یادمه تو جام جهانی گروه مرگ بود که اومد بالا!!!
خورد به اسپانیا و در بازی بهتر جلوی تیم قهرمان و بهترین تیم 2010 با اختلاف یک گل اونم از n متری و اونم تو 10 دقیقه آخر باخت!!!
شاید هم من نمیدونم ریدن چیه!!! احتمالاً باید انگلیسی سرچ کنم نه؟؟

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
داداش من اصن از سایت‌های فوتبالی فارسی فقط ورزش ۳ رو می‌خونم، پس منابع منم انگلیسی هستن...
تا حالا تو تاریخ فوتبال ایران کدوم مربی‌ای با نصف کارنامه کیروش فعالیت کرده؟! حالا ریده یا نریده‌اشو کاری ندارم!
بگو اگه کسی بوده منم بدونم خب!

چنین کسی نبوده و بعد از کیروش هم نخواهد اومد...

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
کیروش تیم خیلی خوبی تشکیل داده ، توان تیم همینه یه شبه که نمیتونه آلمان بشه که. وقتی میبینه قدرت تیم اینه تیمو دفاعی میچیه 1-2-3-4 نتیجه هم میگیره. اگه 3-4-3 میچید که 4 5 تا از هر کی میخوردیم.
از ریشه خرابه، دست کیروش و مورینیو و کاپلو و اینا هم نیست. اینا که بتونن بکنن اینه که تیمو با همین وضع به یه جایی برسونن، که کیروش خیلی هم موفق بوده. برین نتایجی که گرفته رو با سرمربیای قبلی تیم ملی مقایسه کنید.
این باخت هم یکی از اصلیترین دلایلش همون اخراج پولادی بود. باز هم با این وجود دو بار گل خورده رو جبران کردن؛ واقعا شاهکار کردن. به نظرم کیروش باید با این تیم بمونه ، اگه الان عوض شه و یکی دیگه رو بیران دوباره روز از نو روزی از نو.

با همین طرز بازی ایران چلسی قهرمان چمپیونز شد!!! یونان یورو برد!! و ....
اگر تیم 10 نفره نمیشد همینجوری 1-0 1-0 تا فتح جام میرفتیم!

چلسی رو چرا خراب میکنی حالا؟!! :D

بالا