pouria.b
Registered User
- نوشتهها
- 1,295
- لایکها
- 418
ول کن حاجی اینا میشینن اخبار ورزشی نگاه میکنن کفاشیان میاد میگه موفقیت های ما و کیروش و ... اینا هم کف میکنن فکر میکنن خبریهدوستانی که قلعه نوعی رو میکوبن درسته که من استقلالیم ولی همیشه منتقد قلعه نوعی بودم تو پست هامم مشخصه و هست
منتهی همین آقای قلعه نوعی خودشو کشت گفت بابا تیم ملی با ترکیب و سیستم من رفت جام جهانی همه کوبیدنش که چی ؟ کیروش ؟ تو ؟ بشین بابا
همه نشستن مسخره کردن قلعه نوعی رو که فقط سانتر از جناحین بلده و با شروع مجدد نتیجه گرفته
میشه بگید ما تو این جام چجوری اومدیم بالا ؟ همین بازی چجوری گل زدیم ؟ کاره مثبت دیگه ای انجام دادیم جز زیر توپ زدن ؟
10 نفره بودیم ؟ جلو چه تیمی ؟ عراق ؟؟؟؟؟؟؟؟ خداروشکر بازیکن سربازایی که میخواست رو برد با اینکه اصلا دوست نداشتم ولی حداقل دیگه بهونه ای نداره این آقای کیروش
حالا میرسیم سر بحث شیرین دروازه بان ! هه !
همین آقای حقیقی تو جام جهانی با زد و بند شد دروازه بان تیم ملی ! چندتا از بازیکنا تو همون جام جهانی گفتن دن گاسپار به شدت رابطه ی حسنه ای داره با همین آقا
وگرنه حقیقی کجا و دروازه تیم ملی کجا ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
چه کاره مثبتی داشته ؟ توپی نرفت که بخواد دفع خوب داشته باشه که اونایی هم که رفت گل شد ! فقط تو حاشیه است !
الان بگیم رحمتی میگن فلان میگیم فروزان میگن بلان بخدا من از خدام بود بیرانوندو میذاشت که نه حرف و حدیثی پیش بیاد نه اینجوری آبروم بره
متاسفم واسه عده ای که فقط تو کف اسم و رسم مربی هستن
همین امارات چه بلایی سرمون آورد ؟؟؟؟؟؟؟؟ نیمه اول بازی 74 به 26 مالکیت توپ بود
تورو قرآن جمع کنید این حمایتای مسخره از کیروش رو
ملتی که هر چی بریزن تو مخشون کاملا میپذیرن
الان دقیقا من نمیدونم ما تو جام جهانی چه موفقیتی کسب کردیم؟
حتما جام ملت ها هم با 4 تا تیم در پیت آسیایی یک چهرم نهایی حذف شدیم موفقیت داشتیم