از تو دیگه بعیده از شیوه بازی انتقاد کنی!
محسن بازی زیبا هیچی که نخواد 2 تا هافبک وسط خلاق میخواد!! به قول اونور آبی ها پلی میکر یا به قول مجتبی پلیر میکر :دی ما یه دونش هم نداریم!!!!
تو لیگمون هم قضیه همینه به جز یه جباری که واقعاً بازی سازی رو خوب انجام میداد که از تیم ملی خداحافظی کرد و یه ممد نوری که بگیر نگیر نداره!! البته به نظرم حقش بسیار بسیار بیشتر از شجاعی بود!!
باز هم میگم همون گورادیولا هم نمیتونه با یه تیم ناقص بازی زیبا انجام بده!! اگر هم میخواستیم با ان شیوه بازی کنیم بنظر جامون تو جدول با بحرین باید عوض میشد!
این دو تا پست رو ص 508 و 509 گذاشتم ، بعد اولین بازی ،
http://forum.persiantools.com/threads/تیم-ملی-ایران.128890/page-508#post-10718031
http://forum.persiantools.com/threads/تیم-ملی-ایران.128890/page-509#post-10719534
الحمدلله این تیمی که من دیدم اهل مقام آوردن نیست ...
- این عزیزانی که از تیم های درب و داغون و درجه n ام خارجکی یه راست تشریف آوردن تو تیم ملی نشون دادن که خیلی از بازیکنهای همین لیگ درب و داغون خودمون ازشون چند پله بالاترن ...
دیگه نخواستم وارد جزییات بشم ، ...
ایشالا بعد مسابقات تحلیل خودمو ارایه میدم :angrybirds9:
شما خودت به عنوان بیینده بشین بازی مسعود شجاعی ، جهانبخش ، سردار ، نکونام رو ببین و تحلیل کن ، با نفرات رقیبشون تو لیگ مقایسه کن ، ببین به کجاها میرسی ... به هر کجا که رسیدی و هر نتیجه ای که گرفتی بیا بگو ببینیم با همدیگه چند چندیم .
الان جو مسابقات و عرق ملی و غیرت (؟!) و هیجان رو با فشار مضاعف دارن تو ذهن ملت بدبخت فرو میکنن ، خیلی جای بحث فنی نمیمونه در ثانی تیمی که موفقیتش برای بنده بدلایل زیاد ، اهمیتی نداره پس درست نیست که بیام وارد ریز ماجرا بشم ، که حتی اگه برای این فوتبال به لجن کشیده شده ی داخلی شما دلسوز هم باشی ، باز هم من به شما میگم که موفقیت در این جام ملتها به ضرر فوتبال ایران هست !
چرا که این خانه از پای بست ویران است ....
خلعتبری اصلا دعوت شده ؟ :دی
امید ابراهیمی _یکی از بهترین هافبکهای چند سال اخیر_ هم مهره ی خیلی خوبیه ، فیزیکش به پر کردن نیمکت خیلی میخوره )))) ...
بازیکن خوب داریم ، مدیریت نداریم ، تدارکات و سازماندهی و ... خبری نیست همش هم بخاطر ریاست فدراسیون هست و همه میدونیم که کدوم آدم %$^%$# باعث همه ی این مشکلات شد . الان ژاپن هم باخت و حذف شد ، بازیهای ژاپن کجا و ما کجا ، اصلا قابل مقایسه نیست ، احتمالا الان هم عده ای اینجا و هم تو مصاحبه های روزنامه و تلویزیون میان میگن ژاپن هم باخت ، این خاصیت فوتباله ... تا وقتی مشکلاتمون رو قبول نمیکنیم وضعیتمون همینه ، تا وقتی که آمار دروغ اقتصادی تحویل مردم میدیم تا وقتی که گزارشگر تو گزارش همش سعی در القای حس وطن پرستی داره و شعور من بیننده رو با جلبک یکی کرده ، تا وقتی که دایم میشنویم "در وضعیت حساس کنونی ..." و با همین اراجیف صدای هر مخالفی رو میبندیم ، به راه صلاح و پیشرفت نزدیک هم نمیشیم ، فوتبال نمای کاملی از کل مسایل کشور هست ، بنده چندین ساله که فوتبال داخلی رو چه باشگاهی و چه ملی دنبال نمیکنم ، چون اونقدری که من در قبالش احساس مسولیت میکردم و ذهن و فکرم رو درگیرش کرده بودم ، اون احساس مسولیتی در قبال من نداشت و رضایت من بیننده کمترین ارزشی براش نداشت ، هر چی تو آسیا و در مقابل کشورهای منطقه نزول کردیم همش توجیه کردن ،
ورزشگاه ساختن گفتن با پولهای نفت این کار رو کردن ارزشی نداره ،
بازیکن های خوب ما رو خریدن ، گفتن هنر نیست ، لیگ های عربی ارزشی نداره ،
تو آسیا باشگاههاشون مقام آوردن ، دیگه دیدن نمیشه توجیه کرد گفتن اونها کار کردن به اینجا رسیدن ، (نمیدونم کار رو کی باید میکرد ، من بیننده یا اونهایی که بعنوان مدیر یا بازیکن مصاحبه میکردن ! )
ژاپن و کره جام جهانی برگزار کردن و با تیمهای بزرگ دنیا بازی کردن ، ما فقط دیدیم و باز هم به روی خودمون نیاوردیم ، انگار نه انگار که من بیننده باید توقعی داشته باشم ، نه اینکه کم بودجه از سرمایه مملکت خرج این رشته لعنتی میشه ....
الان هم اختلاف نظرها زیاده ، از کسایی که میگن ما خیلی خوب و مردونه بازی کردیم تا کسایی که شاید بگن این تیم با دفاع صرف ، افتضاح کرد و ...
فکر کنم تو یه چیز مشترکیم و اونم اینکه همه باور داریم که تو فوتبال داریم درجا میزنیم ...
تو تمام این 4 بازی ما هیچ کجا دونده ، تهاجمی یا زیبا بازی نکردیم ، همش با گلهای اتفاقی و دقایق پایانی ، موقعی این شیوه بازی خوبه که ما با آلمان یا برزیل بازی داریم نه اینکه با قطر و بحرین ... اگه ایشون بخاطر کسب نتیجه این شیوه مسخره و تحقیر آمیز رو انتخاب کرد که خوب موفق نبود و شکست خورد ، از لحاظ زیبایی هم که هیچ دوره ای از تیم ملی اینطور کسل و خسته کننده نبوده ، حالا بحث پشت خط گذاشتن یه سری از بازیکنان خوب هم هست که اونهم موقعی منتفی میشه که نتیجه ای حاصل شده باشه نه اینطور تحقیر آمیز حذف بشیم ، الان که نتیجه ای حاصل نشده ایشون و طرفداران فکریشون باید جوابگوی این مسایل باشن ...
.