kapitan-ali
Registered User
همه این مسائل به کنار من نمیدوستم انقدر دشمن داریم دوستان اگر یه سری به فضای مجازی بزنن میبینن انقدر که مردم افغانستان خوشحالن عراقی ها خوشحال نیستن و من هیچوقت باور نمیکردم انقدر کینه و توهین ها رو . متاسفم .
علی خان اقا وضع منچستر با ایران زمین تا اسمون فرق میکنهافشین جون شما خودت وقتی منچستر میبازه غر که چه عرض کنم کل بازیکنا و حتی مربی رو میشوری میذاری کنار چون اعصابت خورده یا به هر علت منطقی یا حتی غیر منطقی دیگه! بعد کسی حق نداره بعد از باخت تیم ملی و حذف حرف بزنه؟
خوبه والا!
علی خان اقا وضع منچستر با ایران زمین تا اسمون فرق میکنه
منچستر برنامه ریزی بودجه بازیکن و همه چیز داره و نتیجه نمیگیره
اما فوتبال ایران هیچی نداره هیچی !
منم نمیگم تیم کی روش قشنگ بازی میکنه ولی خب از طرفی تا میام به کی روش انتقاد کنم یه نگاه به لیگ میندازم و ترجیح میدم سکوت کنم !
لیگ ما اماتوره باید اینو قبول کنیم. تیم ملی کشور هایی مثل ایران هم از بازیکنای لیگش تشکیل میشه.
تا همینجا هم همین ناشناختهها و جوونا تیم رو بالا آوردن!تا پنالتی رسیدیم و اینجا بود که نباید به یه بازیکن ناشناخته اعتماد میکرد
خطا بود ولی کارت نداشت! تو بازی ای دیدی که تو صحنه این چنینی کارت زرد بده داور؟ پولادی دنبال توپ بود!آقا حرکت پولادی کارت نداشت انصافا؟
اون عوضیا افغانیای طالبانی هستن، افغانستان مردم ایران دوست طرفای هرات و مزارشریف و... خیلی داره.همه این مسائل به کنار من نمیدوستم انقدر دشمن داریم دوستان اگر یه سری به فضای مجازی بزنن میبینن انقدر که مردم افغانستان خوشحالن عراقی ها خوشحال نیستن و من هیچوقت باور نمیکردم انقدر کینه و توهین ها رو . متاسفم .
اگه به این چیزها بود چین باید با 1.5 میلیارد جمعیت همیشه قهرمان جهان می بود یا هندیه لحظه فکر کنید عراق با امارات بره فینال ای خدا امارات با زیر 2 میلیون جمعیت یه هافبک بازیساز خوب داره ما با 85 میلیون جمعیت یکی که استعداد بازی سازی داشته باشه نمی تونیم پیدا کنیم:general208:
https://en.wikipedia.org/wiki/Iraq_national_football_team#Current_squadدوستان کسی اینجا می تونه یه لینکی بده که توش در مورد ترکیب تیم ملی الان عراق توضیح داده باشه؟
یه سوال مهمی برام پیش اومده که تو تیم ملیشون بازیکن کرد هم دارن یا نه؟ اگه آره مگه کردستان مستقل نیست و پرچم و نیروی نظامی و... نداره؟
اون عوضیا افغانیای طالبانی هستن، افغانستان مردم ایران دوست طرفای هرات و مزارشریف و... خیلی داره.
احتمال زیاد باشه قبلا هوار ملا محمد بود که کرد بود دروازبان امروزشون هم که یوسفی گفت از تیم اربیل هست احتمالا کرد هستدوستان کسی اینجا می تونه یه لینکی بده که توش در مورد ترکیب تیم ملی الان عراق توضیح داده باشه؟
یه سوال مهمی برام پیش اومده که تو تیم ملیشون بازیکن کرد هم دارن یا نه؟ اگه آره مگه کردستان مستقل نیست و پرچم و نیروی نظامی و... نداره؟
ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی هم جزو انگلیسن ولی تیم ملی دارناحتمال زیاد باشه قبلا هوار ملا محمد بود که کرد بود دروازبان امروزشون هم که یوسفی گفت از تیم اربیل هست احتمالا کرد هست
کردستان منطقه خود مختاره سیستم حکومتی عراق فدارلیه و این با استقلال کامل سیاسی کاملا تفاوت داره چیزی مثل ایالات متحده امریکا !!!
ولز و اسکاتلند مستعمره نیستن، هر دوشون مردمشون خواستن جزو انگلیس باشنعزیز کردستان عراق یه مکان جدایی طلب هست دقیقا مثل کاتالان در اسپانیا!
کاملا با اون قضیه اسکاتلند و ولز و ..فرق داره! اینا مستعمره بریتانیا هستند...
کردستان عراق که مستعمره عراق نیست! یه حکومت جدایی طلب هست مثل کاتالان!
اینجا جاش نیست ولی چه ربطی داره مگه الان صدام هست که بازیکن نیاد تو تیم ملی بازی کنه کرد عراق هم دولت عراق که هیچ کشور های اطراف هم دولتش رو به رسمیت نمیشناسن و یه جورایی مثل اسپانیا که ایالت هاش اعلام خود مختاری می کنن ولی هیچکی به رسمیت نمیشناسدشونولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی هم جزو انگلیسن ولی تیم ملی دارن
و خیلی جاهای دیگه
فیفا باید زودتر رسیدگی کنه به این موضوع
الان کردستان کاملا از عراق جداست و علاوه به داشتن نیروی نظامی جدا حتی دستگاه امنیتی جدا داره و احزابش از دولت مرکزی عراق فرمان نمی برن و این نمی شه سیستم فدرالی!
واسه اون کرداییم که تو تیم ملی عراق بازی می کنن متاسفم. صدام اونهمه کرد رو کشت اونوقت اینا یکم غیرت ندارن نیان زیر پرچم این کشور... واقعا برام عجیبه.
این بحث ها زیاد در حیطه این تاپیک نیستولز و اسکاتلند مستعمره نیستن، هر دوشون مردمشون خواستن جزو انگلیس باشن
ایرلند شمالی هم به دلایل مذهبی خودشون خواستن به انگلیس بپیوندن البته یه سریشونم قبول نکردن و از طرف ایرلند اصلی حمایت می شن و ادامه ماجرا...
کردستان جدایی طلب نیست خیلی وقته رسما از عراق جدا شده! از سال 1991 امریکا پرواز ممنوع توش ایجاد کرد و صدام زیاد روش کنترل نداشت
الانم کاملا از عراق جدا شده! وقتی دستگاه امنیتی و نظامی و سیاسی مجزا داره دیگه یکی بودنش با عراق چه معنی می ده جز تمسخر مفهوم اتحاد؟
ضمنا سرچ کردم کردستان تیم ملی هم داره ولی به عضویت فیفا درنیومده : http://fa.wikipedia.org/wiki/تیم_ملی_فوتبال_کردستان_عراق
امیدوارم زودتر از عراق جدا شن در شان بازیکنای با نژاد ایرانی نیست کنار عربا جلوی برادرای ایرانیشون بازی کنن.