pouria.b
Registered User
- نوشتهها
- 1,295
- لایکها
- 418
شوما نوت درصد رو نیشان ما بده!!
مراجعه شود به شبکه ورزش
همه فوتبالی ها رو میارن صحبت و تحلیل کنن
شوما نوت درصد رو نیشان ما بده!!
لطفا این نود درصد حرفه ای را نام ببرید تا ما هم آشنا بشیم!!
مراجعه شود به شبکه ورزش
همه فوتبالی ها رو میارن صحبت و تحلیل کنن
من با اینکه موافق عملکرد کیروش نیستم ، این حرفش واقعا درسته ، کار مثبتی بود که انجام داد ، همه فهمیدن ناز کردن تو تیم ملی جایی نداره ، الان این قضیه تو باشگاهها غوغا میکنه ولی تو تیم ملی واقعا نیست ... یه سری پشت خط گذاشتن بازیکنان شاید اشتباه کیروش بود ولی در کل این قضیه عکس العمل خوبی داشت ...و امروز در تیم ملی دیگر با داستان افرادی که به تیم ملی پشت میکنند مواجه نیستیم
از ای اف سی هیچ آبی گرم نمیشه!!! اگر میخواست حق رو به ایران بده اون بنجامین استرالیایی رو داور نمیذاشت...تصمیمگیری درباره ایران - عراق تا 24 ساعت دیگر
یعنی امکان داره نتیجه برگرده؟
فکر نمیکنم چنین کاری رو بکنن چون اگه بنا بر تغییر نتیجه باشه باید نتایج دور گروهی عراق هم تغییر کنه در اونصورت اصلا صعود نمیکرد!!!
تصمیمگیری درباره ایران - عراق تا 24 ساعت دیگر
فکر نمیکنم چنین کاری رو بکنن چون اگه بنا بر تغییر نتیجه باشه باید نتایج دور گروهی عراق هم تغییر کنه در اونصورت اصلا صعود نمیکرد!!!
به کیروش بگین منتظر جناب آقای استاد مایلی کهن باشهلطفا این نود درصد حرفه ای را نام ببرید تا ما هم آشنا بشیم!!
اون ده درصد باقیمانده حرفه ای کی ان اونوقت؟؟؟
:general304::general304::general304::general304:
به هیچ وجه این اتفاق نمیوفتهتصمیمگیری درباره ایران - عراق تا 24 ساعت دیگر
منکه نمیفهمم چی میگی!!به کیروش بگین منتظر جناب آقای استاد مایلی کهن باشه
تریاکو میندازه بالا میوفته به جون کیروش
دعوای کیروش همین مایلی کهنه
نه مایلی رو به شوخی گفتممنکه نمیفهمم چی میگی!!
الان مایلی کهن نود درصد حرفه ای هاست؟
الان که دیگه حبس کشیده هم هست...ممد مایلی از دیروز ظهر تا حالا داره رو بیانیه اش کار میکنه :دی
خدا به خیر بگذرونه ...
.
پس این نود درصد کین؟؟؟؟؟؟؟نه مایلی رو به شوخی گفتم
حالا بشین صبر کن بیانیش بیاد و چند تا مصاحبه کنه بشین بخند شاد شی
اون که جز آدمیزاد حساب نمیشه که بخوایم کارشناسم حساب کنیمش اما تک و توک چیزای خوبی میگه
الان من تک تک اسم بیارم؟ اسم کارشناسارو که دیگه حفظ نیستم کهپس این نود درصد کین؟؟؟؟؟؟؟
خو نمیشناسیشون از کجا فهمیدی حرفه این؟؟؟الان من تک تک اسم بیارم؟ اسم کارشناسارو که دیگه حفظ نیستم که
گفتم که شبکه ورزش ببینی همیشه کارشناسای مختلف میارن یا تلفنی صحبت میکنن
از سرمربی ها هم که خیلی هاشون مخالفن باهاش که البته اونا واسه منافع خودشون با کیروش بدن مثل قلعه نویی و درخشان
90 چون بیننده زیاد داره بالا سرشم ادم زیاد هستما فقط چشم امیدمون به 90 هست که 4 تا واقعا کارشناس بیاره ، 4 کلوم حرف حساب بزنن ، البته اگه بهش فشار نیارن و اگه خودش علایق شخصیش رو دخالت نده ...