griefcottage
Registered User
از همون اول هم مشخص بود رای چیه!فقط الکی مردم رو امیدوار کردن تا باخت یادشون بره!!
کیروش استاد پروپاگاندا و فرافکنی و مظلوم نمایی هستش. خیلی خوب بلده افکار عمومی رو از اصل قضیه منحرف کنه و توپ رو تو زمین دیگران بندازه. دیروز در حالی که هنوز کسی به اون صورت ازش انتقاد نکرده بود ، با اون مصاحبه خودش دست پیش رو گرفت و پروسه فریب افکار عمومی رو شروع کرد. این وسط یک عده معلوم الحال مثل فردوسی پور و شرکا هم که دارای باندهای کثیف هستند و دستی بر آتش دارند ازش حمایت می کنند. اینطوری پیش بره همین فردا پس فردا یه چیزی هم به کیروش بدهکار میشیم.من از قلعه نویی خوشم نمیاد! دوست دارم زودتر یه مربی با شخصیت و آینده دار مثل منصوریان بیاد به تیم خودم! ولی کلا ملت ایران خیلی باحالن! مربی ایرانی ببازه بالاخره یه بخشی از کاسه و کوزه ها سرش شکسته میشه!
ملت الان جوری از کارلوس کیروش حرف میزنن که انگار تیم ملی با بازی تیکی تاکا رفته تا فینال و حذف شده! توی جام جهانی هم شاهکار کرده و با نتایج درخشان کارلوس کیروش حتی 1% هم مقصر هیچی نیست!!!
هیچ مربی تو ایران نمیتونه نتیجه بگیره ما چقدر بدبخت شدیم که فلسطین با ما بازی نمیکنه
کیروش یه مربی در سطح بالا و به درد ما نمیخوره چون نمیزارن کارش رو بکنه ان میلیاردم میگیره چون دانشش داره وقتی نمیزارن کار کنه
پس بریم عباس ماستی سر کوچه رو بیارین بزارین مربی
آها بله! در رئال و تیم ملی پرتغال هم نذاشتن کارش رو بکنه! بله