senator@
Registered User
- نوشتهها
- 6,424
- لایکها
- 1,662
ساندیس دیگه چیه اسفناج بخورن قوی بشنشما که بهتر میدونی کافیه 2تا ساندیس بخورن ... :lol:

Last edited:
ساندیس دیگه چیه اسفناج بخورن قوی بشنشما که بهتر میدونی کافیه 2تا ساندیس بخورن ... :lol:
تيم ملي جوانان هم كه با اقتدار حذف شد ....!
از استراليا 3-0 باخت ...!
کره 1-0 یمن رو بردالان اگه یمن کره رو ببره و بازی اخر هم کره از استرالیا ببازه و ایران یمن رو ببره مگه صعود نمیکنه؟
خیلی احتمالش کمه اما خب به هر حال احتماله.
اون که 100% اما کشید دیگه. همو نبازی با کره راحت میتونستن ببرن. اما اینهمه موقعیت یکی هم گل نکردن.نباید بذاریم کار به این اما و اگر ها کشیده بشه
باز 100 رحمت به والیبال
باختند اما قشنگ بازی کردند.
کره 1-0 یمن رو برد
ایران با یه تفاضل گل کمتر در رده چهارمه
آره واقعاًاز اون دلقک چه انتظاری دارید ؟
به قول خداداد همین قطبی تیمش از گروه هم بالا نمیاد، فرار میکنه میره امریکا ! :لول:
5- نظر هر کسي در جاي خودش محترم هست، ولي شما خودتون بايد احترام خودتون رو نگه داريد ! اگر انتقادي داريد ميشه خيلي با منطق و شيوه برخورد خوب اون رو مطرح کرد ! ولي اگر اين انتقاد همراه با توهين باشه مسلما امکان اين هست که طرفداران فرد مخاطب هم جواب رو به همون شيوه بدن و اين مساوي میشه با درگيري لفظي در تاپيک ! پس لطفا اگر خواستيد مثلا بگيد افشين قطبي مربي خوبي نيست نگيد فلاني دلال و دزد هست و اين #$$ لياقت نيمکت ايران رو نداره ! مشخص هست که شیوه برخورد و گفتار هر شخص نشانه شخصیت اون فرد هست.
من که هدفم مشخصه :دیحالا اگر ما گل مي زديم فتح الفتوح كرده بوديم يا همه از بالا تا پايين سينه سپر ميكردن مي گفتن ديدين اين ما بوديم كه ميگفتين برنامه نداريم سر مربي خوب نداريم امكانات نداريم شعور درست و حسابي نداريم!
در مجموع هدف فوتبال و ورزش رو گم كرديم.
@H-C
اگه با هر کسی هستی رک بگو با فلانی هستم در غیر این صورت اسپم نکن .
از اون دلقک چه انتظاری دارید ؟
به قول خداداد همین قطبی تیمش از گروه هم بالا نمیاد، فرار میکنه میره امریکا ! :لول:
اسپم که نبود، یادآوری قوانینی بود که مدیر بخش هم تأیید کردن در همون صفحه اول !
شما هم اولیش نبودی که بخوام فقط با شما باشم !
وقتی عاقل فوتبال ما خداداده...بایدم قطبی رو دلقک بدونید!!!![]()
همچنین من اگه اجازه بدم فرد یا افرادی شعورم رو زیر سوال ببرن، اون موقع هست که شخصیتم خدشه دار میشه .
جدا؟؟سوء تفاهم نشه! منظورم از دلقک ، رئیس فدراسیون بود. آنالیزوری که سرمربی تیم ملیه شومن هست !
وقتی عاقل فوتبال ما خداداده...بایدم قطبی رو شومن بدونید!!!![]()
شما که از خداد نقل قول می گیرید دیگه نباید نگران شعور و اینجور چیزا باشید!
جدا؟؟پس پست قبلیم رو اصلاح کنم:
.....مورینیو هم از مترجمی شروع کرد!