• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
نکونام:يکي از بهترين گل‌هاي زندگي‌ام بود

00034438.jpg

جواد نکونام در پايان ديدار تيم ملي برابر کره جنوبي که با پيروزي يک بر صفر ايران همراه بود، اظهار کرد: اين برد را به مردم ايران تقديم مي‌کنيم که واقعا لياقت آن را دارند و با حضورشان کاري کردند تا بتوانيم 10 نفره يک برد تاريخي را رقم بزنيم.

به گزارش ايسنا،کاپيتان تيم ملي درباره اظهارنظر سرمربي کره مبني بر اينکه بازيکنانش بايد مراقب کريمي و نکونام باشند، گفت: به هر حال در فوتبال تنها يک بازيکن تعيين کننده نيست و من خدا را شکر مي‌کنم که توانستيم پيروز شويم چرا که به اين برد نياز داشتيم و بايد با نگاه مثبتي به جلو بينديشيم با يک گل بهار نمي‌شود و هنوز نياز به حمايت براي صعود داريم. اگر حمايت شود مي‌توانيم در ادامه راه هم موفق شويم.

وي ادامه داد: از مردم و رسانه‌ها تشکر مي‌کنم که يک اتحاد ملي را به وجود آوردند و توانستيم پيروز شويم. هر وقت اتحاد وجود داشته باشد همه به موفقيت مي‌رسيم. مدتي بين بازيکنان و رسانه‌ها کدورتي ايجاد شده بود که همه از آن ضرر کردند، نه تنها ما بلکه تمام فوتبال ما از اين مسئله ضرر کرد. اميدوارم که اين اتحاد روز به روز بيشتر شود. ما از حال به بعد بايد به بازي با ازبکستان و روزهاي بهتر فکر کنيم.

نکونام درباره گلي که به ثمر رساند، گفت: اين يکي از خاطره‌انگيز‌ترين گل‌هايي است که به ثمر رساندم و يکي از بهترين گل‌هاي زندگي‌ام بود. با اين پيروزي توانستيم به مسعود روحيه بدهيم و او بايد به اين فکر کند که شايد حکمت در اين بود که ما 10 نفره شويم و اين پيروزي تاريخي را رقم بزنيم.

او همچنين ادامه داد: هنوز خيلي راه باقي مانده است و از امروز بايد کارمان را براي بازي با ازبکستان آغاز کنيم و با توجه به نتيجه‌اي که ازبکستان به دست آورده است نياز به پيروزي برابر اين تيم داريم، در حال حاضر 7 امتيازي هستيم و به 6 يا 8 امتياز ديگر براي صعود به جام جهاني نياز داريم.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
بنده خداها بیخود نبود انقدر از جواد نکونام میترسیدن بدجور شده گربه سیاشون :lol:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بردیم و مسلما برد شیرینه. ولی واقعیت چیز دیگه ای.
البته اتفاق شیرین تر هم داشتیم... اخراج شجاعی! چون تو بازی بعد نمیبینیمش!!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
با بخت و اقبال فراوان بردیم
باید تیم خیلی کار کنه حتی اگه بریم جام جهانی این تیم زنگ تفریح میشه
باید کار کنه تا بشه تیمه کامل
امروز مثل بازی با ازبک شانس اوردیم
اگه اون تیرکا یکیش گل میشد با جوی که تو ورزشگاه به وجود میاد عمرا نمیشد دیگه تیمو جمع کرد

ولی برد شیرینی بود و خیلی لازم

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اول اینکه به تمامی دوستان این برد رو تبریک میگم و بعد هم اینکه بعضی ها چنان حرف میزنند که انگار قرار بود تیم از این رو به اون رو بشه و حالا نشده و باید ۱۰ تا به کره میزدیم یا تیکی تاکا راه می نداختیم نه آقا جان این همون تیمه که به لبنان باخته و ضمن اینکه یادتون باشه وقتی ما ازبکستان رو زدیم و همین کره همه دارن میگن کی روش شانس داره ولی یکی نیومد بگه بازی با لبنان بد شانسی بود
این یعنی اینکه ماها داریم بر علیه تیم جو درست میکنیم ما تو همه ی بازیها بد بودیم ولی خوب تو این بازی و ازبکستان مدیریت شده بازی کردیم و بازی رو بردیم ما با تیم های ضعیف گروه نتیجه مساعد رو نگرفتیم ولی خوب خداییش با لبنان مصدوم هم کم نداشتیم به نظر من نمیشه تو این وقت کم و این بازی های مهم به کیروش راجب عدم تحول تیم خرده گرفت ببینید من میگم و زیر این نوشته رو هم امضا میکتم اگر کی روش این تیمو با این بازیکنها با این وضعیت مملکت و این جو وحشتناک ضد فوتبال بتونه ببره جام جهانی بزرگترین کار تاریخ فوتبال ایرانو انجام داده بیخودم توهم برمون نداره ای وای ما خیلی خفنیم کی روش کاری نکرده یا بر عکسش وای کی روش داره معجزه میکنه نه...کی روش داره مدیریت میکنه و بازیکنها هم خرده استعدادی دارند حالا مجموعه اینها اگه بتونه بره واسه جام جهانی تو این شرایط جای تعجب داره..........

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
نکته اصلی این که کیروش هموطن مورینیو هست. به این 1-0 ها راضی باشین . چه باخت چه برد :دی

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
امشب شب معجزه های فوتبال بود واقعا آلمان تو مونیخ با وجودی که 4-0 از سوئد جلو بود بازیو 4-4 مساوی کرد

fazel1989

Registered User
لایک‌ها
207
درود
بنده هم خدمت تمام دوستان عزیز تبریک عرض میکنم
امروز لژیونرهامون فوق العاده خوب ظاهر شدن خصوصا قوچان نژاد
اما متاسفانه در زمین خودمون هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم!
تیم کره جنوبی کاملا سوار بر بازی و مستحق کسب 3 امتیاز بود
امیدوارم وقت کشی های مکرر تیم ایران تعمدی نبوده باشه!
بردن به قیمت زیرپا گذاشتن اصول جوانمردی ارزشی نداره

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
وجدانا با این بازی خوبشون بوی گند بازی لبنانو تا حدودی از بین بردن
از حق نگذریم فکنم انقد بعد بازی لبنان بهشون حرف انداختیم تا اینکه غیرتشون گل کرد این بازی از جون مایه گذاشتن

واقعا اگه این بازی رو میباختیم ....
وقتی این شجاعی اخراج شد من کامل مایوس بودم ولی دمشو گرم
بعد از 10 نفره شدن هم دیگه تقصیری نداشتن یه یار کمتر و مجبور بودن که کمتر حمله کنن
تا قبل اخراج شدن شجاعی کره کلا فقط 2 تا تیرک زد
خیلی خوب فشار اوردن ایرانیا
با این قوچان نژاد یکم دلمون گرم شد به خط حمله

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
لوگوی کانال تی وی پرشیا بر روی شیشه اتوبوس حامل پازیکنان تیم ملی کره جنوبی

f096d0e005a8.jpg

515df0d202ae.jpg

من تو آرایشگاه بودم چشمم افتاد گفتم اوه ! ! !

مورد قبلی هم جم اسپرت بود بازی با لبنان :))

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
من نمیدونم این غیرت که میگن تو فوتبال چیکارس؟ مثلا بورکینافاسو که ضعیفه یعنی تو هیچ بازی غیرت نداره؟ .. اسپانیا خیلی غیرت داره که قهرمان جهانه؟ ... برزیل هم لابد بی غیرته که دیگه قهرمان جهان نیست؟ ... باید سعی کنن بعد فنی دستورات تکنیکی و تاکتیکی رو اجرا کنن دیگه

راستی امشب ایران با غیرت بود ... کره هم بی غیرت بود که تیم ده نفره رو نبرد... المان هم که بازی 4 بریک برده رو 4 - 4 میکنه بیغیرته .................

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
خب تبریک میگم بازی رو بردیم و به جدول برگشتیم همینطور از سرازیر شدن به رکود فرار کردیم.

واقعیت اینه که شایسته نبودیم. اون طور که دلمون میخواست نبودیم بخصوص نیمه اول و مثلا اگر این بازی رو نبرده بودیم همه انتقاد ها بعد بازی با لبنان الان دو برابر میشد.
من خودم بارها قبل بازی گفتم برد میخواهیم فقط همین. اما ضعف ها رو قبول داشتم. قبلا هم گفتم که دلم به توانایی های فردی خوش بود و البته امروز یه درصد هایی از اون توانایی ها رو دیدم ولی از بعضی بازیکن ها هم ندیدیم .

این نظر من هست که میخوام بگم کیروش شناخت خوبی از فوتبال ما بدست نیاورده متاسفانه. حالا از خوب حادثه گرفتار نشدیم و اگر شدیم امروز ازش فاصله گرفتیم. نمیدونم پشت بعضی از کارای این مربی چه استراتژی ای هست. بعضی وقتها در خالت خوشبینانه فقط میخوام یه دلیل پیدا کنم و بعد بگم که دلیلش این بوده ولی خب اشتباه کرده! اما حتی اون دلیل هم پیدا نمیشه. میدونم که اون حتما یه دلایلی داره که کاری رو میکنه ولی فکر و تصورم اینه که اون فکرش شاید با توجه به شرایط ارمانی و خیلی اروپایی هست که اینجا و با توجه به تجربه ملی ایرانی فوتبال ما جوابگو نمیشه. حالا نمیدونم اینو گرفته یا نه نگرفته.
این خیلی برای ما خطرناکه به نظرم!

این که گفتم شایسته نبودیم این نیست که بگم شانسی بود و ... / شانسی اگر هست بدشانسی ای هم هست. همون بازی با لبنان که خیلی اسفبار بود هم ما بدشانس بودیم که باختیم. اما امروز هم شانس داشتیم!
شانس وجود داره یه جایی تو زمین هست بالاخره. تو نخ دستکش گلر تا تور دروازه تا بغل پرچم کرنر یا تو قلم بند یه بازیکن یا حتی تو لای دوخت های توپ یا بوسه یه بازیکن به توپ اما همیشه گفته شده: پرنده شانس رو شونه کسی میشینه که بیشتر براش تلاش کرده باشه. پس همه چیز رو به شانس نباید ربط داد. ما تلاش کردیم.
اما این تلاش شایسته نبود چرا که حتی اگر با آمار بیاییم و بگیم که همه چی برابر بوده اما ما خودمون میدونیم که اونها لایق باخت نبودند. ما باید بازی ای میکردیم که اگر میباختیم همه برای تیم کف میزدند و ازش تشکر میکردن اینطور شایسته میشدیم .

تلاش تیم در کل بد نبود.
سید متی خیلی خوب بود /
پژمان و سید جلال کمتر از حد انتظار بودند البته جزو بدهای ما نبودند به نظرم ولی میتونستند خیلی بهتر باشن. //
خسرو هم خیلی انرژیش تو زمین به نظرم هرز رفت. یعنی بی هدف شده بود و وقتی اجازه نفوذش کم باشه همینطوری میشه معمولا ، انگار خودش هم نمیدونه چیکار کنه / تقریبا میشه گفت تنها بازیکن ما بود که نیمه اولش بهتر از نیمه دومش بود! تو وظایف دفاعی هم نمیشه بهش نمره قابل توجهی داد.
بهترین مدافع ما پولادی بود. خیلی خوب بازی کرد و از بهترین های ما بود. واقعا عالی بود.
نکونام گلش رو بذاریم کنار تقریبا من بهش از 100 65-70 میدم. دوندگیش خوب بود و وظایفش اینطور بود. ضمن اینکه کلا سرعت و ریتم بازی ، بازی ای نبود که بشه از هافبک ها بازی چشم نوازی رو دید. این بازی یه هافبک خلاق و طراح خوش فکر میخواست که ما تو زمین نداشتیم.
اندو هم بد نبود ولی اون جنگندگی رو کمتر ازش دیدم. منظورم اون چیزی هست که تو ذهن ازش متصور بودیم. اما نمیشه بگیم بد بود. اینم تقریبا همون 70 درصد بود
محمد نوری متاسفانه خیلی گم بود. تا اخرین دقیقه ای که بازی کرد من نفهمیدم دقیقا ما سه تا تخریبی و دفاعی داشتیم تو زمین یا مثلا نوری دست و بالش باز تر بود که طراحی!!! کنه. اگر دفاعی میخواست باشه ( که البته ذاتا چنین بازیکنی نبوده ) میتونست مهره بهتری رو بجاش داشته باشیم. و اگر طراح باز هم به همین شکل. کلا پاس اشتباه زیادی داشت و نمیدونم به نظرم اصلا خوب نبود. اینجا اگر کریمی بود با فاصبه بیشتر از دو هافبک دفاعی شاید ما نبض بازی رو دست میگرفتیم و اگر بنا به تخریب بیشتر و سرعت گیری هم بود پژمان نوری مسن بهتر جواب میداد ضمن اینکه پژمان نوری تو ضد حملات خوب کار میکنه و طراحیش هم بهتر بود
دژاگه خیلی خوب بود. جنگندگی این بازیکن واقعا قابل هست. سرعتش خوبه. دریبلینگش خوبه. هوشش خوبه. خیلی عالی هست. انگیزه بالایی هم داره.
این قوچان نژاد هم راستش با اینکه طی هفته حدس زده میشد که فیکس باشه اما من فکر میکردم که جو استادیوم برای بار اول روش اثر بذاره که خوشبختانه اینطور نشد و خیلی خوب و دونده و با انگیزه بود. خوب تو موقعیت میرفت و در کل نمره قبولی خوبی میگیره.
شجاعی هم بی مورد خطا کرد و اخراج شد. بازیش مثل سابق بود و کاراهای تکنیکی و .. البته افت داره هنوز. اما بازده خوبی نداشت یه جورایی. با اخراجش تقریبا کاسه کوزه ما رو بهم زد ولی نباید زیاد بهش خورده بگیرند . بهرحال پیش میاد اما خیلی حرکت بدی بود. میتونست سرنوشت یه تیم رو کلا عوض کنه.

تو تعویض ها نظرات مختلفه که باید دید چی تو فکر مربی بوده / اما من فکر میکنم مهمترین گزینه ما تو شروع نیمه دوم جابجایی در خط هافبک بود. خروج نوری و شجاعی و اومدن کریمی و انصاریفرد/ اینطوری میشد خسرو رو هم ازاد تر کرد و روی سانتر و ضربه سر کریم حساب کرد اونم برابر کره سرعتی که ما نمیتونستیم تو این فاکتور بهشون برتری پیدا کنیم.
بهرحال اون اخراج همه چیز رو تغییر داد/ اما با یان حال من بازم ترجیح میدادم بجای زارع ، پژمان نوری بیاد . چون ذات فوتبالش خیلی بیشتر به درد این دقایق میخورد. یه خطا ساده وسط زمین یا دوندگی بیشتر و درگیر شدن و خراب کردن حریف و .. /

یه مشکلی که ما داریم کلا اینه که حمایتمون استرس زاست! بخاطر اینکه کم پیش میاد همه حمایت کنند! وقتی همه نگاه ها میره یه سمت برای ما ایرانی ها گاهی بستن یه پیچ ساده هم طلسم میشه! :دی

امیدوارم مسائل اونجوری که جواد و مرتضی جان گفتن پیش بره و صحبتهای من و رابی غلط از آب در بیاد.
مگه میشه شما و روبی چیزی رو نادرست بگید! اونم همراه هم! :دی مطمئنا آقا مرتضی هم قبول داره.
خوشبختانه آقا نه سیخ سوخت نه کباب. صحبتهای شما و روبی عزیز و بقیه مشکلات همه اش قبول بود و هست و درست درست بود اما وسط همه اینها دونبال دو تا عدد بودیم که برسه سه پوئن برای ما که رسید. /
امیدوارم از این فرصت هایی که پیش میاد برای بهبود کار استفاده بشه. الان وقت ژست گرفتن با نتیجه و جشن اینها نیست. باید از این زمانهای خریده شده استفاده بشه تا اون ضعف ها حل بشه و همه به تیم اعتماد کنیم / این نتیجه برای ما ارامش و زمان می آورد که آرود ! امید که از دست نره و ازش بهره درست بگیرن اگه نگیرن که باز بازی بعدی ما باید چشم بدوزیم به توان فردی و حوادث و ...

بازم این برد رو به همه تبریک میگم. وقتی یادم می افته که جام جهانی تو برزیله بدجور میگم خیلی حیفه اگر بهش نرسیم. فوتبال بازی کردن تو سرزمین برزیل وصف نمیشه لامصب باید دید.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
232.jpg
دو تا تیم ته جدولی روی هم 8 امتیاز گرفتن. جالب اینکه 4 تاش رو از ما گرفتن!
تیمهای بالای جدول که رقیب ها باشند هر دو به ما باختند! اما ما تازه وضعیتمون از حالت خطر در اومده!
کمترین گل خورده رو داریم / فقط یکی ! از کی خوردیم؟ رومون نمیشه بگیم
از اونور تفاضل ما فقط مثبت یک هست. یعنی 4 تا بازی کردیم با کره و ازبک و قطر و لبنان فقط و فقط دو تا گل زدیم! اونم به کیا؟ باز رومون نمیشه بگیم! چون وقتی بگیم کره و ازبک معلوم میشه که به اون دو تا نتونستیم بزنیم!

در کل دو بازی تو خونه کردیم و دو بازی بیرون خونه.
حالت عادی اینه که دو برد بیاریم و دو مساوی که میشه 8 امتیاز! یکی کم داریم الان/
حالت عالی میشه دوبرابر بازی ها بعلاوه یک یعنی 2 در 4 بعلاوه یک که میشه 9 و دو تا کم داریم الان.
بهرحال ما از برنامه عقبیم چون میخواهیم صعود کنیم ولی نصف بازیها رو از دست دادیم.
بردن ازبک و بعد مساوی با قطر یعنی بزرگترین شانس. چون از رفیب اصلی امتیاز گرفتیم مثل همین کره امروز. همون بازی که میگن 6 امتیازیه.
تو دور برگشت باید ازبک رو بزنیم و از کل 4 تا بازی حداقل 8 امتیاز بگیریم. اگر سه تا برد بیاریم جلو قطر و ازبک و لبنان که دیگه فینیتو. اما اگر ازبک رو نزنیم و بعد 8 امتیاز هم بگیریم کارمون دچار اما و اگر میتونه بشه با ازبکستان.

6666

Registered User
لایک‌ها
278
خیلی خوشحالم که بعد از 12 سال که رفتم آزادی، ایران برد!

Sent From My Xperia P Using Tapatalk2

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دم قوچان نژاد گرمممممممممممممم که با بازی خوبش یه حالی به خط حمله داد

حد اقل 2 تا شوت زدن و بازی سریع دیدیم

واقعا کلاس بازی قوچان نژاد و دژاگه خیلی بالاتر از فوتبالیست های خودمونه

حتی نوع دویدن ... نوع پاس دادن

دلیل اخراج این شجاعی احمق چی بود ؟ واقعا لازم بود وسط زمین تکل 2 پا بره ؟ اگه میباختیم یا مساوی میکردیم که به خاطر یه حماقت خوش شیفتگی و خود بزرگبینی این آدم بیچاره میشدیم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
به همه دوستان تبریک میگم
ماشالله به جواد لالیگایی که نیمه دوم ستاره زمین بود و باز هم نشون داد خیلی‌ از دوستان منتقد مشکلشون آبی‌ بودن جوادِ و نه کیفیت بازی . . .

usj5rpg61gcxt7mhyi7j.jpg

حالا نمیخوام اینجا بحث کنم اما کلا جواد نکونام تا حالا تو استقلال نقش بازیکن خیلییییی معمولیو داشته که در سطح لیگ 1 هست

اما بازیاش تو تیم ملی چیز دیگه ایه

بالا