• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

تیم ملی فوتبال ایران

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
وقتي اسپانسر فدراسيون خودش بي پول است/مزايده حلقه مفقوده فوتبال - Goal.com

سايت گل- اين عادت فوتبال ما شده كه خبرهاي دست اولش را از لا به لاي مصاحبه مسولانش بشنويم. علي كفاشيان ديروز در خاتمه نشستي كه از قضا ربطي هم به فوتبال نداشت و مربوط به كميته ملي المپيك مي شد،به خبرنگاران گفت اسپانسر تيم ملي نتوانسته به تعهدات خود عمل كند و امكان دارد فدارسيون دست به تغيير اسپانسر بزند. از آنجايي كه اين صحبت ها را رئيس فدراسيون فوتبال در جمع خبرنگاران بيان كرد به نظر مي آيد او بيشتر قصد تهديد اسپانسر را داشت تا نيت واقعي براي تغيير آن را. در صورتي كه اين روزها درهاي اقتصادي كشور بعد از چند سال رخوت، در حال باز شدن است، نهاد تاثيرگذار و مهمي مثل فوتبال بايد در تمناي باز پس گيري پولش از اسپانسر باشد! به گفته كفاشيان انها حدود دو ميليارد تومان به فدراسيون بدهكارند و مهلت بيشتري را براي پرداخت اين مبلغ از فدراسوين خواسته اند.البته رئيس فدراسيون عنوان كرد دست اين نهاد(فدراسيون) چندان باز نيست و احتمالا انها مجبور به فسخ قرارداد مي شوند.

اين اتفاقات در صورتي رخ مي دهد كه شركت هاي معتبر فراواني هستند كه به راحتي مي توانند اسپانسر تيم ملي شوند. در هر كشوري مهمترين بنگاه هاي اقتصادي سراغ فدراسيون فوتبال آن كشور مي روند چون بهترين محل براي تبليغ محصولات شان است.از اين رو در بازي هاي دوستانه مي بينيم كه ژرمن هاي قبل از بازي البسه اي را به تن دارند كه آرم بنز روي آن خودنمايي مي كند.اما در فوتبال ما ناگهان قحطي اسپانسر پيدا مي شود.البته در زمان دولت قبلي تا حدودي حق با مسولان فدراسيون بود چرا كه چرخ هاي اقتصاد به زحمت مي چرخيد اما حالا كه بازار در حال پوست انداختن است چرا فدراسيون نمي تواند با يك اسپانسر بهتر قرارداد ببندد؟

اصولا چرا هرگز براي تعين اسپانسر، فدراسيون هيچ مزايده اي را به صورت رسمي برگزار نمي كند تا شركت هاي داخلي و خارجي در يك فضاي كاملا شفاف، پيشنهاد خود را ارائه دهند؟ وقتي همه چيز در سكوت و بر مدار لابي تعين شود پايانش هم تقريبا همين شكلي است كه امروز مي بينيد.

يك بازي دوستانه بين پرسپوليس و ميلان برگزار شد و مبلغي نزديك به يك و نيم ميليارد تومان در آمد داشت اما فدراسيون فوتبال ايران كه متولي تيم ملي است نمي تواند يك قرارداد درست درمان با يك اسپانسر قدرتمند ببندد

پ ن : کار از پایه خراب است...

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
دوست عزیز... اگر شما برای تفریح و به قصد دورهمی اینجا هستید، من به اون دلایل اینجا نیستم... شرمنده شما...

aggus

Registered User
لایک‌ها
140
دوست عزیز... اگر شما برای تفریح و به قصد دورهمی اینجا هستید، من به اون دلایل اینجا نیستم... شرمنده شما...

1 . شوخی : بیا منو بزن :)
2 . جدی : شما برا چی اینجا هستی نکنه فک میکنی کیروش میاد اینجا ؟؟؟؟

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
هر مطلبی مخاطب خودش رو پیدا میکنه... حالا هرطور که خواستید برداشت کنید...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

arambash

Registered User
لایک‌ها
563
آخه فروم جای بحث کردنه بیشتر
نه مقاله نوشتنو کتاب نوشتنو پایان نامه منتشر کردنو ...!
شخصاً با نظرات طولانی مخالفتی ندارم چون خودم هم پرحرفمو وقتی همه حرفامو تو یه پست میگذارم میبینم اندازه ده صفحه پست رو یه جا فرستادم!
اما قبول کنیم تا اونجا که بتونیم تلگرافی بنویسیم بحث راجبعش راهت تره ;)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
راه حل میانی :

با همه تلاشی که میکنم تا خوشبین باشم، اما تصور میکنم این هم به آسانی مقدور نخواهد بود... به باور من، ما میتونیم بهترین استفاده رو از ویترین جام جهانی برای معرفی استعدادهای داخلی به دنیا بکنیم.

به موازات این کار، اون دسته از فوتبالی هایی که هنوز در بدنه تصمیم گیری فوتبال حضور دارن، با کم کردن از خودبینی ها و رنگی بازیها، فضای انتخابات فدراسیون رو به سمتی ببرن که خروجی اش نه بر مبنای مصلحت، که برمبنای منطق و اصول، حاصل بشه...

در نهایت، موانع بزرگی بر سر این راه هست... اول موقعیت فعلی تیم ملی که همه رو پشت کیروش پنهان میکنه تا ذره ای از ناکامی احتمالی بر گردنشون نیفته و کیروش هم برای حفظ وجهه خودش همونطور که در پست قبلیم گفتم، نگاه تنگ نظرانه ای به اون قسمت از استعدادهای داخلی داره که بعدها فوتبال ایران رو خواهند ساخت. و بعد عزم و اراده ای که وجود نداره تا قدمی برای بسترسازی برای آینده فوتبال ایران برداشته بشه... راه حل بسیاره... مرد عمل و میدان عمل اما فراهم نیست...

بسیار خوب، راجع به همین "راه حل میانی" صحبت می کنیم:

قبلش باید بگویم که در پست قبلی من منایع انسانی و منابع مالی را مشروط ذکر کردم، یعنی عنوان کردم اگر بتوانیم به این دو دست پیدا کنیم چنین و چنان می شود که خب بدیهی هم هست!

اما درباره اتفاقی که تا الان افتاده ...

نباید تصور کرد که همین راه یابی به جام جهانی هم کار ساده ای بوده! من که این طور فکر نمی کنم، ما راحت به جام جهانی صعود نکردیم. همین بازیکنان دوملیتی که بعضا کی‌روش متهم می شود که دید تنگ نظرانه ای نسبت به بازیکنان داخلی داشته، بودند که مسیر را هموار کردند و باور کنید که خیلی بعید بود آن توپ مرده ای که در بازی با کره و با فرصت طلبی نصیب قوچان نژاد شد توسط یک بازیکن کُند و ایستا از فوتبال باشگاهی ما می توانست حتی به موقعیت خطرناک تبدیل شود چه برسد به گل زدن!

عرض کردم قبلا هم که ما چاره ای نداریم جز این که به جام جهانی برویم و دروهله اول اصلا باخت ما در آنجا اهمیت ندارد، چون دیده شدن و شنیدن اسم ایران است که مهم هست. اما اگر بتوانیم در جام جهانی نمایش بهتری داشته باشیم این دیگر ایده آل هست.

عقیده کی‌روش بر استفاده از بازیکنان با کیفیت تر هست که می گوید با امثال دژاگه و این آخری آریا ...! نمایش بهتر ایران در جام جهانی محتمل تر هست تا بازیکنان به زعم ما جوان و آینده دار لیگ برتر ایران. او می گوید شما فرض را بر این بگیرید که ما توانستیم با گروه جدید خود نمایش مناسبی داشته باشیم و مثلا از گروه خود صعود کنیم. مسلما اگر این اتفاق رخ داد فرصت برای امثال پیام صادقیان و یعقوب کریمی فراهم تر خواهد بود تا وارد بازار مکاره فوتبال در اروپا بشوند.

من باورم این هست که کی‌روش در این مساله تنگ نظر نیست، بلکه چاره ای جز این ندارد.

اما در خصوص فدراسیون و مکانیزم تعیین منابع انسانی کارامد:

بله موافقم که در این زمینه خوش سابقه نیستیم. اما فرض را بر این بگیرید که وزیر ورزش در تیم رئیس جمهور فعلی که بنایش بر تدبیر هست (و عمدتا در تمام وزارت خانه ها و پست های کلیدی می بینیم که افراد مجرب و مثبتی انتخاب شده اند) بخواهد تغییراتی در بدنه فوتبال ایجاد کند؛ از آن سو اگر فرض کنیم که ترکیب مجلس هم در آینده نزدیک دستخوش تغییراتی بشود و همسویی بیشتری با رئیس دولت پیدا کند، نزدیک شدن به گزینه مدیر فوتبالی مد نظر ما دست یافتنی تر خواهد شد.

از سوی دیگر اگر این ماجراهای تحریم بعد از تلاش های گروه مذاکره کننده در 5+1 مدیریت شد و اقنصاد ما یک مقدار مجال برای تنفس پیدا کرد، می شود فکر کرد که منابع مالی دست کم تا حدودی بهتر از چند سال قبل تا کنون برای فوتبال فراهم بشود.

اینها البته خیلی خوش بینانه است من هم قبول دارم؛ باید ببنیم در ادامه شرایط کار چگونه خواهد بود. فعلا چاره ای نداریم جز این که به گزینه های ساده تر و راه های میان بر و سهل العبور فکر کنیم.

حضور خوب در جام جهانی
راه میان بر و سهل العبور مورد نظر ماست ...

اما در شایط فعلی بعید می بینم که باشگاه ها با کی‌روش همکاری بایسته داشته باشند و اردوها و بازی های تدارکاتی چندان چشمگیری هم در نهایت برای تیم ملی داشته باشیم و این مسلما رسیدن به هدف گفته شده را خیلی سخت خواهد کرد ...

پ.ن: خیلی سعی کردم این بار کمتر بنویسم! دیگر به بزرگی خودتان ببخشید دوستان!

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
آخه فروم جای بحث کردنه بیشتر
نه مقاله نوشتنو کتاب نوشتنو پایان نامه منتشر کردنو ...!
شخصاً با نظرات طولانی مخالفتی ندارم چون خودم هم پرحرفمو وقتی همه حرفامو تو یه پست میگذارم میبینم اندازه ده صفحه پست رو یه جا فرستادم!
اما قبول کنیم تا اونجا که بتونیم تلگرافی بنویسیم بحث راجبعش راهت تره ;)

خود من هم اکثرا پستهام از 10 خط بیشتر نمیره چون نه حوصله تایپ کردن دارم نه کیبوردم حروف فارسی داره!!!

اما به نطرم کسی که این همه مینویسه کارش خیلی سخت تره تا کسی که میخونه!!! شخصا همیشه پست های طولانی رو میخونم چون مطمئنا کسی که این همه میشینه و زحمت میکشه تایپ میکنه یه چیزی در چنته داره و حرفی برای گفتن داره و چیز هایی در خلال بعضی از این پست ها هست که میشه ازش استفاده کرد

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
کسی دوستان رو مجبور نکرده پست های طولانی رو بخونن هر پستی مخاطب خودش رو داره :دی

Error73 : عجب راه حلی دادی :دی

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
2 . جدی : شما برا چی اینجا هستی نکنه فک میکنی کیروش میاد اینجا ؟؟؟؟

میخواد فرهنگ سازی کنه دوست عزیز شما زیاد ناراحت نشین . به هر حال کلاس درس دیگه .

یکی از راه های پیشرفت در فوتبال تغییر نگرش در نوع هواداری مخاطبان فوتبال است. الان متاسفانه ما هم تعداد تماشاگران زیادمان در گذشته را از دست داده ایم، هم این که بین تماشاگران هم فرهنگ حمایت مناسب و بجا از فوتبالیست/کادر فنی/مدیر عامل باشگاه/ عوامل اجرایی فدراسیون/ داور و ...کمتر دیده می شود. ( البته مقصود من در اینجا نفی انتقاد سازند و درست نیست)

فوتبال خوب یک پروسه است که عوامل متعددی در آن دخالت دارند و ما الان در زمینه های مهمی از این عوامل دچار مشکل شده ایم. به نظر من دیدگاه ها و طرز فکر هواداران هم اگر همسو با واقعیات فوتبال و در جهت پیشرفت آن نباشد، می شود ترمزی که کار را دشوارتر کند.

اینجا کلاس درس نیست و من نوعی هم در اندازه یک معلم یا کارشناس فوتبال نیستم، اما فکر می کنم اگر ما اینجا در مورد اتفاقات روز فوتبال بحث های مفید داشته باشیم بیشتر کمک می کنیم به پیشرفت فوتبال مان تا یک سری بحث های کم ارزش تر مثل کل کل و حساسیت های رنگی و ...

الان متاسفانه همانطور که در نظر سنجی برنامه نود هم دیدیم و سوال بسیار مهمی پرسیده شد که علت کاهش تعداد تماشاگران و عدم استقبال آنها چیست، با این واقعیت روبرو هستیم که فوتبال ما کیفیت فنی قابل قبولی ندارد و بسیاری از مسایل حول محور پول می چرخد. بازیکن امسال در استقلال است و سال دیگر در پرسپولیس و سال بعدش تراکتور و سال بعدش سپاهان! از طرف دیگر با چشم می بینیم که همین ها از نظر فنی هم چیز خاصی در چنته ندارند یا خیلی زود اشباع می شوند. اینها جذابیت های فوتبال را خراب کرده. مربیان هم به طریق دیگر دارند بد عمل می کنند در این فوتبال، مثلا داوری مقوله ایست سوا و مجزا از بحث فنی یک مربی اما الان شده محور اعتراضات آنها در کنفرانس های بعد از بازی! همه چیز خراب شده متاسفانه ...

اما با این حال، همه ما شیفته جدابیت های فوتبال بوده ایم که این ورزش را تا کنون پیگیری کرده ایم و الان هم اینجا هستیم، پس باید تلاش کنیم نقش مثبت تری در چرخه فوتبال داشته باشیم تا بیشتر بشود از آن لذت برد.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
تیم ملی فوتبال ایران در آخرین رده بندی اعلام شده از سوی فدراسیون جهانی فوتبال با 12 پله صعود در مکان سی و سوم جهان ایستاد.
به گزارش مشرق، تازه‌ترین رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال جهان امروز پنجشنبه از سوی فیفا اعلام شد که بر این اساس تیم ملی ایران با کسب 720 امتیاز در رده اول آسیا و سی و سوم جهان ایستاد. تیم کشورمان در رده‌بندی ماه قبل 650 امتیاز کسب کرده بود و در رده اول آسیا و چهل و پنجم جهان قرار داشت. تیم های استرالیا، ژاپن و کره جنوبی نیز به ترتیب در مکان های 46، 47 و 54 دنیا قرار گرفته‌اند.

در این رده‌بندی تیم ملی اسپانیا اول است. آلمان رده دوم را به خود اختصاص داده و آرژانتین حریف ایران در جام جهانی نیز در مکان سوم قرار گرفته است.

رده‌بندی 10 تیم برتر فوتبال جهان در ماه دسامبر به شرح زیر است:

1- اسپانیا 1507 امتیاز

2- آلمان 1318 امتیاز

3- آرژانتین 1251 امتیاز

4- کلمبیا 1200 امتیاز

5- پرتغال 1172 امتیاز

6- اروگوئه 1132 امتیاز

7- ایتالیا 1120 امتیاز

8- سوئیس 1113 امتیاز

9- هلند 1106 امتیاز

10- برزیل 1102 امتیاز

رده‌بندی 10 تیم برتر آسیا در ماه دسامبر:

1- ایران 720 امتیاز

2- ژاپن 638 امتیاز

3- کره‌جنوبی 577 امتیاز

4- استرالیا 565 امتیاز

5- اردن 536 امتیاز

6- ازبکستان 526 امتیاز

7- امارات 507 امتیاز

8- عمان 408 امتیاز

9- عربستان 391 امتیاز

10- چین 376 امتیاز
به گزارش مشرق، تیم ملی بوسنی یکی دیگر از رقبای ایران در جام جهانی در مکان نوزدهم این رنکینگ جای گرفته و نیجریه هم پایین‌تر از ایران در رده سی و هفتم ایستاده است.

millennium

Registered User
لایک‌ها
760
رو چه حسابی آخه ؟؟
ما که بازی نداشتیم این ژاپون بود که هلندو تو خونه متوقف کرد و بلژیکو برد
این رنکینگ به نظر من یه چیز بیخودیه در کل !

به خاطر بردن تایلند و لبنان !

arambash

Registered User
لایک‌ها
563

EhsanCPU

Registered User
لایک‌ها
199
ایران با اقتدار 1 آسیا و 33 جهان ;)

ژاپن 47 ام :)

کره جنوبی با این همه بازی تدارکاتی 54 ام :D

استرالیا با این همه ادعا 58 ام :)

با حال تر از همه عربستان ملقب به تمارض 87 ام :D

parsaweb

Registered User
لایک‌ها
7,760
به این آمار و اعداد زیاد دل نبندید همین کره اگر روی شانس باشه با اختلاف شکستمون میده

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
به این رده بندی فیفا توجه نکنید
همین دهم بودن برزیل چرت بودنش رو نشون میده!
علت اینکه برزیل دهم شده اینه که میزبان جام جهانی هست و در بازی های مقدماتی جام جهانی حضور نداشته برای همین امتیاز جمع نکرده و رفته رده دهم
قبل از جام جهانی 2006 هم ایران از آلمان زده بود بالا تو این رده بندی

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
یه 8 سال پیش بود 23 اینچیزا بود ؟؟؟؟؟

بالا