• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام باشگاه های جهان

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
میتونم بگم ، خوشبختانه ومتاسفانه به دیدگاه شما ، تنها تاپیکی که خدا رو شکر من سعی کردم به انحراف کشیده نشه و به حالت کل کل و یا خبر نامه ی ورزشی و یا محلی باری افزایش پست در نیاد ، کلوپ هواداران سپاهان هست ، که امیدوارم بار دیگر اینقدر خوب باشیم ، تا برای حسادت و از رو ی لج بعضی ها ، با نام کل کل سپاهان یاد شود و به پست ها معنای پی ام یا پیغام خصوصی خورانده شود.....

دوست عزیزم مقصودم از کل کل سپاهان 2 تاپیک مجزاست شما یک ویرگول به ما ببخشایید !
دوما نامیدن پی ام بجای پست شاید از اشراف کم اینجانب از اصطلاحات فرومی باشه ولی از اصل بحث چیزی رو عوض نمی کنه
از معنای پی ام یا پیغام خصوصی خورانده شود ؟!؟ هم چیز خاصی دستگیرم نشد ؟؟:wacko:
در ضمن بد نیست بجای غلط املا ء کمی از دید انحصار یتون کمتر میکردید
لب کلام من این بود که عینک بد بینی و خود بینی رو برداریم و اگر ادعای حرفه ای بودن داریم حرف هامون هم حرفه ای باشه
فقط خودمون به خودمون شخصیت ندیم اگر هم خیلی بزرگیم و خیلی مقام داریم مردم رو جذب کنیم نه با افاده فروشی فراری بدیم فکر نکنیم هیچکی چشم نداره ما رو ببینه و هی به اون دامن بزنیم تا این امر به یقین تبدیل شه

دوست عزیزم کاش کمی دقیق تر پست منو میخوندی الان هم فکر کنم بشه ! میشه بگی من کی و کجا گفتم اعتبارات شما شانسی بوده ؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!
من گفتم تمام اعتبارات سپاهان از بعد از حرفه ای شدن فوتبال ایران بوده . نه ؟؟!!؟؟؟!
غیر از این گفتم ؟ پس لطف کنید فرافکنی نکنید مثل همیشه

بزرگوار از دید شما همه افتخارات آتی فوتبال ایران شایدم جهان ؟! از آن سپاهانه مگه خلافش ثابت بشه !!!!! هنوزم که نشده پس قهرمانه !!!
با این تفکر من هیچ صحبتی ندارم از اینکه وقت پر برنامه ! شما رو گرفتم پوزش میخوام
بازم برای آخرین بار تنها مقصود 100بارم رو میگم
بیایم عینک مطلق بینی و یکسو نگری رو از چشم برداریم و برای همه حریف ها هر چند ضعیف ؟!؟ شخصیت قایل بشیم . اونقدر مسئله پیچیده ای نیست
در ضمن صحبت آقای عقیلی نقل از ایران ورزشی بود و صحبت آقای ساکت هم عض کردم که تو برنامه 90
در اینجا این بحث رو از طرف خودم تموم می کنم و اگه باعث تکدر خاطر هر عزیزی شدم پوزش میخوام
چون به نظر من هف اصلی تو فروم و تاپیک و ....گسترش دوستی ها و تبادل نظر هاست که خواه میتونه یکسان نباشه
یا حق

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقای easport عزیز باید خدمتتون عرض کنم که شما چند بار این موضوع رو گفتید که من بازی رو ندیدم. باید خدمتتون عرض کنم که سپاهان نماینده ی فوتبال کشورمه و با گل خوردنش ناراحت میشدم و با گلی که کریمی زد هم خوشحال. دلیلی هم نمیبینم که پنهون کنم این قضیه رو. حتی چند بار تو همین تاپیک اگر وقت بذارید و ببینید پرسیدم که تاریخ بازی کی هست و ساعتش چنده و ... حالا شما میخوای ثابت کنی من بازی رو ندیدم و دارم از خودم حرف میزنم یه بحث دیگست.

بنظر من سپاهان تو این بازی هیچ حرفی واسه گفتن نداشت. میدونم 2 بار دیرک دروازه زدن و یه بار کبیر بولو (ببخشید اگر اسمش رو اشتباه نوشتم!) پاس عماد رضا رو از روی خط گل نکرد و محرم رو هم نداشتن و ... ولی بازم میگم اختلاف 2 گل رو نمیشه شانس و اقبال دونست. هرچند که سپاهان بدشناسی هم آورد. ولی واقعا نمیشه هیچ جوری نظم و قدرت اوراواردز رو منکر شد.

بهر حال حرفای فرزاد رو بازم تأئید میکنم چون حرفش منطقی ئه. مخصوصا جمله ی آخرش یعنی برداشتن عینک بدبینی. این که شما یه مجموعه مثل صداوسیما و تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال و ... رو متهم میکنی که با سپاهان بد هستن و بازیهاش رو پخش نمیکنن بهتر بود 1% هم احتمال میدادی که ایراد از تیم سپاهان باشه. بعد اگر به این نتیجه رسیدی که خلافش ثابت شده بقیه رو متهم میکردی.

در هر صورت امیدوارم همگی مون (اول خود من) یاد بگیریم برای بالا رفتن از پله های ترقی و حرفه ای شدن بجای نربان قرار دادن دیگران و پایین کشیدن بقیه خودمون تلاش کنیم بالا بریم.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
میبنم که دوباره کل کل اوج گرفت. شوخی کردم. هرکسی یه حرفایی داره که میاد اینجا میزنه و حداقل خودش به حرفای خودش ایمان داره، حالا چه درست بگه و چه غلط و چه منطقی باشه و چه نباشه.

بارها گفتم، دوباره هم میگم. سپاهان زورش به این تیم اوراوا نمیرسید و نمیرسه. به چند دلیل:

1. بالاخره باید یه فرقی بین ایران و ژاپن باشه. اینم از فرقش :D والآ به جای اینکه ژاپن دومین کشور صنعتی باشه، ایران دومیش بود. صنعت تکنولوژی میاره و تکنولوژی، تکنولوژی فکر میاره ( دکتر آزمندیان ) و تکنولوژی فکر هم برنامه ریزی منطقی و پیشرفت میاره. فوتبال هم یه نمونشه. بالاخره یه چیزی حتماً هست که بهش میگن لیگ حرفه ای ژاپن و یا K-leage حرفه ای کره. فرق ما اینهکه ما با حدس و خطا به جایی میرسیم، اما اونا با هدفمندی. ما باید از زمین خاکی شروع کنیم و با کلی مکافات و پارتی و هزارتا شانس!! به یک تیم باشگاهی خوب برسیم و اونجا خودمون را نشون بدیم تا اگه مربی تیم ملی از من خوشش بیاد و با باشگاه من مشکلی نداشته باشه منو به تیم ملی ببره، اما اونجا بچه 15 ساله ژاپنی میره دم در دفتر باشگاه مثلاً اوراوا و میگه من دوست دارم فوتبالیس بشم و به تیم ملی کشورم برم. اونا هم میان میذارنش توی تیمهای رده سنی خودشون و اینقدر بهش آموزش میدن تا بشه امثال شینجی اونو و ...
در مواردی هم که ژاپن از ایران میبازه، باید بذاریم رو حساب شگفتی. چون منطق میگه حق با اونه که علمی با قضیه برخورد میکنه
البته یک چیزی مثل فوتسال را باید از این قضیه جدا کرد. چون فوتسال یا همون گل کوچک خودمون ریشه در ذات همه ما داره و میشه گفت تجربه و اصرار در فوتسال هست که ما را به اینجا رسونده که ژاپن روی شگفتی ما را شکست بده.

2. شما اگه یک نگاهی به سیستم و ترکیب سپاهان در نیمه اول بازی بکنین، مشخص بود که سپاهان بازنده این بازی هست. اوراوا بعد از 2 بازی فهمیده بود که ضعف سپاهان روی کناره ها هست. جایی که عزیز زاده مصدوم هست و جابا مجیری و سعید بیات و هادی جعفری در سطحی نیستن که بیان در این مسابقات بازی کنن و همین ضعف پیستونها باعث شد که بازیکنی همچون هادی عقیلی هم تمرکز خودشو از دست بده.
سیستمی که در اصل 2 دفاع ثابت داره به درد این بازی نمیخورد. سپاهان به جای 1-2-3-4 باید 2-5-3 بازی میکرد تا بتونه با 3 دفاع جلوی دروازه را ببنده و تمام توپهای بریده را دفع کنه.

3. لجبازی های لوکا آخر کار دست سپاهان داد. از اون طرف عباس محمدی را به خاطر اینکه 2 امتیاز از سپاهان گرفت جلوی نفت ( فکر کنم ) توی این جام بازی نداد و نقطه ضعف سواری بر خلاف محمدی در روی زمین هست و سپاهان به خاطر ضعف دروازبان و پیستونهای خود و سیستم به درد نخورش در این بازی باخت. شانس اوراوا در این بود که سپاهان دقیقاً از همون سوراخی ضعف داشت که اوراوا از همونجا برنامه داشت که به گل برسه.
و دیگه اینکه محرم میتونست یک نیمه بازی کنه، اما لوکا...
محمود کریمی میتونست از اول توی بازی باشه، اما لوکا...
سپاهان این فصل زادمحمود و حسین کاضمی را داره، اما لوکا...

4. تفاوت بین بازیکنهای دو تیم
همان توپی که کبیر بیلو جون کند و در دو قدمی دروازه تو گل نزد، ناگایی با یک جایگیری عالی زد تو گل.
بازیکنای اونا آنقدر حرفه ای و با تجربه هستند که واشنگتن در حالت نا متعادل و زاویه بسته توپ را میشوته و صاف میره توی گل. اگر همین موقعیت را بازیکنای سپاهان 100 بار هم داشته باشن، یکیش گل نمیشه.

5. فشار تماشاگران
دیگه اینو همتون میدونین. من خودم پشت تلوزیون از این تماشاچیها وحشتم میگرفت، دیگه چه برسه به فشاری که به بازیکنای سپاهان وارد میشد. اون گل هادی عقیلی هم بی ربط با این قضیه نیست.

6. عامل دیگه را هم میشه شانس گفت. نمیدونم چرا هرچی اون کاوازاکی بد شانس بود، این اوراوا خوش شانسه. دیگه نمیشه گفت در 3 بازی شانس آوردن شانسیه ( یه کم سخته فهمیدنش. نه؟ :wacko: )
یا اینکه میشه گفت سپاهان بدشانسه.
نمیخوام توجیه کنم که کجا شانس آورد و کجا چی شد. اما اگه این 3 تا بازی با اوراوا را به یک آدم بیطرف نشون بدین، شک نکنین که روی شانس اوراوا تاکید میکنه.
اما در کل نظر من اینه که همانطور که اونا شانس داشتن، سپاهان هم اگه میتونه بره شانس جمع کنه :p . اما نمیشه به تنهایی گفت که شانس باعث برد اونا شد. شاید اگه بازیکنای سپاهان بهتر بازی میکردن، دیگه لقب شانس روی اونا نمیموند.

خوب دیگه الان باید برم دانشگاه.
بحث سپاهان در ایران و اون کل کل های شما هم بمونه برای بعد.

راستی آقای 30naa، اینجا شر به پا نکن خواهشاً. بفرما تاپیک کل کل هرچی دلت میخواد اونجا بگو.
ممنون

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میتونم بگم ، خوشبختانه ومتاسفانه به دیدگاه شما ، تنها تاپیکی که خدا رو شکر من سعی کردم به انحراف کشیده نشه و به حالت کل کل و یا خبر نامه ی ورزشی و یا محلی باری افزایش پست در نیاد ، کلوپ هواداران سپاهان هست ، که امیدوارم بار دیگر اینقدر خوب باشیم ، تا برای حسادت و از رو ی لج بعضی ها ، با نام کل کل سپاهان یاد شود و به پست ها معنای پی ام یا پیغام خصوصی خورانده شود.....

نوشته ای از f@rzad:
دوما نامیدن پی ام بجای پست شاید از اشراف کم اینجانب از اصطلاحات فرومی باشه ولی از اصل بحث چیزی رو عوض نمی کنه
از معنای پی ام یا پیغام خصوصی خورانده شود ؟!؟ هم چیز خاصی دستگیرم نشد ؟؟:wacko:
لب کلام من این بود که عینک بد بینی و خود بینی رو برداریم و اگر ادعای حرفه ای بودن داریم حرف هامون هم حرفه ای باشه
فقط خودمون به خودمون شخصیت ندیم اگر هم خیلی بزرگیم و خیلی مقام داریم مردم رو جذب کنیم نه با افاده فروشی فراری بدیم فکر نکنیم هیچکی چشم نداره ما رو ببینه و هی به اون دامن بزنیم تا این امر به یقین تبدیل شه

دوست عزیزم کاش کمی دقیق تر پست منو میخوندی الان هم فکر کنم بشه ! میشه بگی من کی و کجا گفتم اعتبارات شما شانسی بوده ؟!؟!؟!؟؟!؟؟!؟!
من گفتم تمام اعتبارات سپاهان از بعد از حرفه ای شدن فوتبال ایران بوده . نه ؟؟!!؟؟؟!

بزرگوار از دید شما همه افتخارات آتی فوتبال ایران شایدم جهان ؟! از آن سپاهانه مگه خلافش ثابت بشه !!!!! هنوزم که نشده پس قهرمانه !!!
با این تفکر من هیچ صحبتی ندارم از اینکه وقت پر برنامه ! شما رو گرفتم پوزش میخوام
بازم برای آخرین بار تنها مقصود 100بارم رو میگم
بیایم عینک مطلق بینی و یکسو نگری رو از چشم برداریم و برای همه حریف ها هر چند ضعیف ؟!؟ شخصیت قایل بشیم . اونقدر مسئله پیچیده ای نیست
در ضمن صحبت آقای عقیلی نقل از ایران ورزشی بود و صحبت آقای ساکت هم عض کردم که تو برنامه 90
در اینجا این بحث رو از طرف خودم تموم می کنم و اگه باعث تکدر خاطر هر عزیزی شدم پوزش میخوام
چون به نظر من هف اصلی تو فروم و تاپیک و ....گسترش دوستی ها و تبادل نظر هاست که خواه میتونه یکسان نباشه
یا حق
نوشته هایی از فرزاد عزیز:
از معنای پی ام یا پیغام خصوصی خورانده شود ؟!؟ هم چیز خاصی دستگیرم نشد ؟؟

راستش با اون لحن بیانی که شما داشتین ، من تنها چیزی که بهش فکر نکردم ، اشتباه چاپی یا اشتباه نگارشی بود .....
به قول معلم ادبیاتمون ، گاهی رعایت نکردن ، یک کاما باعث مرگ یک انسان بی گناه میشه ...
مثلاً به این جمله دقت کنید " بخشش لازم نیست اعدامش کنید" که دو معنی میده 1: بخشش نکنید ، اعدامش کنید 2: بخشش ، دیگر لازم نیست اعدامش کنید.....

به هر حال این سوئ تفاهم خدا رو شکر به خوبی و خوشی تمام شد و چون برداشت من از موضوع ، توهین و طعنه بود ، عذر خواهی مرا پذیرا باشید.
کاملاً با هاتون موافقم ، اول باید طرز فکر حرفه ای داشت تا بعد از اون بشه فوتبال حرفه ای توقع داشته باشیم.
اینکه بخواهیم حقیقت ها رو پنهان کنیم وبا تعصب بیش از حد واقع بینیمون رو از دست بدیم و چشم داشت به گذشته ها داشته باشیم ، اصلاً طرز فکر حرفه ای نخواهد بود بلکه چیزی که مهم هست ، حال و آینده هست.

من همیشه اعتقاد داشتم که قهرمانی های این 5 سال سپاهان و این نایب قهرمانی و رفتن به مسابقات باشگاههای جهان چیزیست که تمام شده ، و چیزی که الان مهمه ، قهرمانی در لیگ هاییست که پیش رو داریم.

اتفاقاً دوست عزیز ، شما آدم فهمیده و منطقی هستید و اگر رجعتی به پست قبل خود داشته باشید ، استعارات، طعنه ها و کنایاتی که به کار برده شده در ان پست ، از جمله دو روزه تلقی شدن قهرمانی های سپاهان و کوچیک کردن افتخارات این تیم ، میتونه این مضامین رو هم در پی داشته باشه.

من گفتم تیم سپاهان با حضور در رقابت های باشگاهی بین المللی و جهانی باعث افتخار و به احتزاز در آوردن پرچم مقدس کشورمون شده ... اگر این موضوع رو قبول ندارید و حضور تیم های ایرانی رو کاملاً بی تفاوت در رقابت های با این سطح میدانید ، خود بحثی جداست.

چون سپاهان رو به اصفهان نمیشناسند بلکه سپاهان ایران است و افتخار آفرینی هم اگر باشد ، یقیناً به کشور عزیزمون مربوط میشه.

ممنون ، از اینکه به سوالم جواب دادین ، و واقعاً استفاده کردیم از فرمایشات شما دوست عزیز .
یقیناً اگر صحبتی میشه ، نظرات آن شخص هست که قابل احترام است برای بنده و اگر خدای ناکرده صحبت هایی نباید زده بشه که زده میشه ، دوستان به بزرگواری خودشون عفو کنند.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقای easport عزیز باید خدمتتون عرض کنم که شما چند بار این موضوع رو گفتید که من بازی رو ندیدم. باید خدمتتون عرض کنم که سپاهان نماینده ی فوتبال کشورمه و با گل خوردنش ناراحت میشدم و با گلی که کریمی زد هم خوشحال. دلیلی هم نمیبینم که پنهون کنم این قضیه رو. حتی چند بار تو همین تاپیک اگر وقت بذارید و ببینید پرسیدم که تاریخ بازی کی هست و ساعتش چنده و ... حالا شما میخوای ثابت کنی من بازی رو ندیدم و دارم از خودم حرف میزنم یه بحث دیگست.

بنظر من سپاهان تو این بازی هیچ حرفی واسه گفتن نداشت. میدونم 2 بار دیرک دروازه زدن و یه بار کبیر بولو (ببخشید اگر اسمش رو اشتباه نوشتم!) پاس عماد رضا رو از روی خط گل نکرد و محرم رو هم نداشتن و ... ولی بازم میگم اختلاف 2 گل رو نمیشه شانس و اقبال دونست. هرچند که سپاهان بدشناسی هم آورد. ولی واقعا نمیشه هیچ جوری نظم و قدرت اوراواردز رو منکر شد.

بهر حال حرفای فرزاد رو بازم تأئید میکنم چون حرفش منطقی ئه. مخصوصا جمله ی آخرش یعنی برداشتن عینک بدبینی. این که شما یه مجموعه مثل صداوسیما و تربیت بدنی و فدراسیون فوتبال و ... رو متهم میکنی که با سپاهان بد هستن و بازیهاش رو پخش نمیکنن بهتر بود 1% هم احتمال میدادی که ایراد از تیم سپاهان باشه. بعد اگر به این نتیجه رسیدی که خلافش ثابت شده بقیه رو متهم میکردی.

در هر صورت امیدوارم همگی مون (اول خود من) یاد بگیریم برای بالا رفتن از پله های ترقی و حرفه ای شدن بجای نربان قرار دادن دیگران و پایین کشیدن بقیه خودمون تلاش کنیم بالا بریم.
فرمایشاتی از رضای عزیز:

اول از همه یه مقدمه ای بگم :
گاهاً دیدین که من دو پست میزنم که اولین بدون نقل قول و با جملات طولانی همراه است و بلافاصله بعد از اون یک پست با نقل قول های زیاد و جملات بسیار مختصر.
خوب روش من بدین گونه هست که ابتدا پستی رو فقط یک بار میخونم ، و با توجه به مضامین اون بحث و استنباط هایی که دارم ، سعی میکنم با ذکر دلایل منطقی ، به طور کلی پاسخگوی پست های ماقبل خود باشم.
بعد از ارسال پست مربوطه ، این بار به طور دقیق و جزیی ، پست های قبل رو مرور کرده و به سوالات و ابهاماتی که وجود داره ، به صورت تک تک نقل کرده و پاسخگو خواهم بود.

خوب این روش من بوده و دوست هم دارم ، دیگران اگر صحبتی و یا سوالی راجع به موضوعی بوده ، به صورت تک تک پاسخگو باشند و چیزی از قلم نمونه ، همان طور که خودم ، نکته ای را از قلم نمیندازم.

من در 3 یا 4 پست قبل این سوال رو از شما کردم ، که " شما مطمئن هستید که این بازی رو به طور کامل از تلویزیون دیده اید" که متاسفانه پاسخی دریافت نشد و من طبق معمول که یا اینکه پاسخی برای این موضوع ندارید و یا اینکه سکوت علامت رضاست ، جواب خودم رو گرفتم.
دفعه ی بعد که شما اسرار داشتید ، باز هم از شکست عادلانه سخن گفتید ، من این بار سوال نکردم ، بلکه چون جوابمو گرفته بودم ، به عنوان پاسخ قید کردم که شما که بازی رو ندیدین ، چرا اظهار نظر میکنید.
الان شما بعد از گذشت 2 روز منت بر سر ما گذاشتید و فرمودید که من از قبل مشتاق دیدار بازی بودم و حتماً بازی رو دیده اید..

خوب به هر حال اگر بازی رو دیده اید ، و میخواهید نظری بدید ، باید رنگ قرمز و زر و آبی رو از ذهنتون پاک کنید و به صورت یک آدم ، بی طرف و عادل سخن بگویید ، نه بر اساس کینه و حسادت و تعصب به تیم خودی ....

متنی که بولد کردم ، تمام صحبت های قبلی شما رو زیر سوال میبره ، و حقیقتی که من پی بردم به این که بازی رو ندید و صرفاً از روی نتیجه دارید پاسخ گویی میکنید ، خودش رو نشون میده..

به هیچ عنوان نباید نتیه ی یک بازی رو ملاک بر خوب بودن و یا خوب نبودن یک تیم و یا برتری تیمی نسبت به دیگری دانست.

بسیار کنجکاو شدم که بفهمم ، چه ایرادی میتونه وجود داشته باشه که صدا و سیما ، حاضره به خاطرش ، 1 نیمه از بازی ، سپاهان و کاوازاکی رو پخش نکنه و وسط نیمه ی دوم هم به خاطر گذاشتن پیام بازرگانی ، بازی رو قطع کنه؟؟؟؟

هیچ دلیل به جز بی عدالتی و چشم نداشتن موفقیت تیم های به جز استقلال و پرسپولیس نیست ، اگر شما نظرتون غیر از اینه ، بیان کنید ، که شاید هم ما اشتباه کرده باشیم و به اشتباه خود پی ببریم ....
ولی همیشه در نظر بگیرید ، اگر به یک سوال من هم پاسخ ندهید ، استعاره میگیرم از " سکوت علامت رضا( رضایت) است.

خداوند رو شاکرم ، که هیچ موقع این خصلت رو در وجود خودم نداشتم که به خاطر منفعت ، برای خویش ، به کسی ضرر برسونم ، حتی همیشه در تاپیک سپاهان اعلام کردم ، که فقط راجع به تیم خودمون بحث میکنیم ، و هیچ موقع ، ارزش کار کسی رو کم یا زیاد نمیکنیم ، بر خلاف عده ای که در تاپیک های دیگه این عمل ناپسند و غیر اخلاقی رو انجام میدند و ما هم کاری با هیچ کسی نداریم.
موسی به دین خود و فرعون هم به آیین خود....

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نوشته هایی از سینای عزیز:
بازی کاوازاکی و سپاهان اگه درست یادم باشه بازی 1/4 بود.
این بازیها بصورت رفت و برگشتی برگزار شد که هر دو بازی رو شبکه ی 3 بصورت مستقیم پخش کرد

همان طور که قبلاً هم اشاره کردم ، بازی رفت این دو تیم ، حدود 60 دقیقه از این بازی پخش نشد و ما این بازی رو از شبکه ی 5 به طور زنده مشاهده کردیم.

در مورد بازیهای داخلی هم اینکه شما میگی تلویزیون بازی تیمهایی مث استقلال پرسپولیس رو پخش می کنه هم یه امر طبیعیه و نمیدونم شما چه علاقه ای داری که همه به روز بازیهای سپاهان رو ببینن. به جرات میشه گفت بیش از 90 درصد هوادارای سپاهان اصفهانی هستند و با این حال توی اصفهان هم قطعا استقلال و پرسپولیس هوادارایی دارن علاوه بر اون توی کل ایران استقلال پرسپولیس بیشترین طرفدار رو دارن و برای دیدن بازیهاشون هم متقاضی بیشتری وجود داره تا سپاهان یا هر تیم دیگه با هر سطح بازی ای و در هر کجای جدول

پیرامون این موضوع ، مباحث زیادی هست ، ولی چیزی که بیشتر از همه مهم هست ، اون ارج نهادن به تیمها و ارزشی که برای یک تیم قائل میشند و بازیش رو به طور زنده پخش میکنند ، بسیار مهم هستش نه اینکه صرفاً چون یک تیم هوادار کمی داره ، پس نباید بازی هاش به طور زنده پخش بشه .
سالی که سپاهان قهرمان شد ، یعنی دوره ی دوم لیگ برتر ، از نیم فصل دوم به بعد برنامه ی لیگ برتر رو به گونه ای تغییر دادند که 3 بازی به طور زنده پخش میشد ، یکی سپاهان که در رتبه ی اول بود ، دیگری پرپسپولیس که رقیبا این تیم بود و استقلالی که اواخر جدول شناور بود....
بعد از آن دوره ، دیگر ما شاهد پخش زنده بازی های سپاهان ، تا این دوره که چندین قهرمانی بدست آوردن و هر ساله به مسابقات آسیایی میرن ، مشاهده نکردیم.
امسال هم که سپاهان ، یا اول بوده یا دوم جدول ، و توی لیگ قهرمانان هم نایب قهرمان شد ، باز هم بازی های این تیم رو در لیگ برتر و مهمتر از اون رده ی آسیایی و جهانی ، پوشش خوبی صورت نگرفت ، یعنی رفتن به مسابقات جهانی ، اینقدر کم ارزشه ، که کشور خودمون که یک نماینده در این رقابت ها داره ، حاضر نباشه ، سهمیه ی پخش زنده ی مسابقات رو از شرکت های ژاپنی خریداری کنه و حتماً باید تصویر ماهواره شبکه ای رو بدزده و اون رو برای علاقمندان فوتبال پخش کنه؟؟؟؟

آیا این اصاف هست؟؟؟
آیا اگر پرسپولیس و استقلال بودند .....

بگذریم

لازم بود به استحضار برسونم که سپاهان برای سومین بار عازم این مسابقات میشد و نه برای اولین بار و در دوایر گذشته ، با کوله باری از تجربه ، توشه ای برای خود بست که امسال ثمره اش رو مشاهده کردیم.
مثلا اگه یکی بخواد از جنابعالی اشکال بگیره مشخص نیست این کلمه ی دوایر جمع مکسر دایرست یا چیز دیگه؟
عذر میخواهم به دلیل نداشتن همزه ی عربی (ء) به جای آن مجبور به بکار بردن (ی) شدم ، منظور من ادوار یا همون (دوائر) بود.
البته من همیشه نمره ی نگارشم ، 20 بود ، بر عکس املام که هیچ وقت 20 نشدم ! دی!

نوشته ای از سپاهان عزیز:

میبنم که دوباره کل کل اوج گرفت. شوخی کردم. هرکسی یه حرفایی داره که میاد اینجا میزنه و حداقل خودش به حرفای خودش ایمان داره، حالا چه درست بگه و چه غلط و چه منطقی باشه و چه نباشه.

بارها گفتم، دوباره هم میگم. سپاهان زورش به این تیم اوراوا نمیرسید و نمیرسه. به چند دلیل:

1. بالاخره باید یه فرقی بین ایران و ژاپن باشه. اینم از فرقش والآ به جای اینکه ژاپن دومین کشور صنعتی باشه، ایران دومیش بود. صنعت تکنولوژی میاره و تکنولوژی، تکنولوژی فکر میاره ( دکتر آزمندیان ) و تکنولوژی فکر هم برنامه ریزی منطقی و پیشرفت میاره. فوتبال هم یه نمونشه. بالاخره یه چیزی حتماً هست که بهش میگن لیگ حرفه ای ژاپن و یا K-leage حرفه ای کره. فرق ما اینهکه ما با حدس و خطا به جایی میرسیم، اما اونا با هدفمندی. ما باید از زمین خاکی شروع کنیم و با کلی مکافات و پارتی و هزارتا شانس!! به یک تیم باشگاهی خوب برسیم و اونجا خودمون را نشون بدیم تا اگه مربی تیم ملی از من خوشش بیاد و با باشگاه من مشکلی نداشته باشه منو به تیم ملی ببره، اما اونجا بچه 15 ساله ژاپنی میره دم در دفتر باشگاه مثلاً اوراوا و میگه من دوست دارم فوتبالیس بشم و به تیم ملی کشورم برم. اونا هم میان میذارنش توی تیمهای رده سنی خودشون و اینقدر بهش آموزش میدن تا بشه امثال شینجی اونو و ...
در مواردی هم که ژاپن از ایران میبازه، باید بذاریم رو حساب شگفتی. چون منطق میگه حق با اونه که علمی با قضیه برخورد میکنه
البته یک چیزی مثل فوتسال را باید از این قضیه جدا کرد. چون فوتسال یا همون گل کوچک خودمون ریشه در ذات همه ما داره و میشه گفت تجربه و اصرار در فوتسال هست که ما را به اینجا رسونده که ژاپن روی شگفتی ما را شکست بده.

2. شما اگه یک نگاهی به سیستم و ترکیب سپاهان در نیمه اول بازی بکنین، مشخص بود که سپاهان بازنده این بازی هست. اوراوا بعد از 2 بازی فهمیده بود که ضعف سپاهان روی کناره ها هست. جایی که عزیز زاده مصدوم هست و جابا مجیری و سعید بیات و هادی جعفری در سطحی نیستن که بیان در این مسابقات بازی کنن و همین ضعف پیستونها باعث شد که بازیکنی همچون هادی عقیلی هم تمرکز خودشو از دست بده.
سیستمی که در اصل 2 دفاع ثابت داره به درد این بازی نمیخورد. سپاهان به جای 1-2-3-4 باید 2-5-3 بازی میکرد تا بتونه با 3 دفاع جلوی دروازه را ببنده و تمام توپهای بریده را دفع کنه.

3. لجبازی های لوکا آخر کار دست سپاهان داد. از اون طرف عباس محمدی را به خاطر اینکه 2 امتیاز از سپاهان گرفت جلوی نفت ( فکر کنم ) توی این جام بازی نداد و نقطه ضعف سواری بر خلاف محمدی در روی زمین هست و سپاهان به خاطر ضعف دروازبان و پیستونهای خود و سیستم به درد نخورش در این بازی باخت. شانس اوراوا در این بود که سپاهان دقیقاً از همون سوراخی ضعف داشت که اوراوا از همونجا برنامه داشت که به گل برسه.
و دیگه اینکه محرم میتونست یک نیمه بازی کنه، اما لوکا...
محمود کریمی میتونست از اول توی بازی باشه، اما لوکا...
سپاهان این فصل زادمحمود و حسین کاضمی را داره، اما لوکا...

4. تفاوت بین بازیکنهای دو تیم
همان توپی که کبیر بیلو جون کند و در دو قدمی دروازه تو گل نزد، ناگایی با یک جایگیری عالی زد تو گل.
بازیکنای اونا آنقدر حرفه ای و با تجربه هستند که واشنگتن در حالت نا متعادل و زاویه بسته توپ را میشوته و صاف میره توی گل. اگر همین موقعیت را بازیکنای سپاهان 100 بار هم داشته باشن، یکیش گل نمیشه.

5. فشار تماشاگران
دیگه اینو همتون میدونین. من خودم پشت تلوزیون از این تماشاچیها وحشتم میگرفت، دیگه چه برسه به فشاری که به بازیکنای سپاهان وارد میشد. اون گل هادی عقیلی هم بی ربط با این قضیه نیست.

6. عامل دیگه را هم میشه شانس گفت. نمیدونم چرا هرچی اون کاوازاکی بد شانس بود، این اوراوا خوش شانسه. دیگه نمیشه گفت در 3 بازی شانس آوردن شانسیه ( یه کم سخته فهمیدنش. نه؟ )
یا اینکه میشه گفت سپاهان بدشانسه.
نمیخوام توجیه کنم که کجا شانس آورد و کجا چی شد. اما اگه این 3 تا بازی با اوراوا را به یک آدم بیطرف نشون بدین، شک نکنین که روی شانس اوراوا تاکید میکنه.
اما در کل نظر من اینه که همانطور که اونا شانس داشتن، سپاهان هم اگه میتونه بره شانس جمع کنه . اما نمیشه به تنهایی گفت که شانس باعث برد اونا شد. شاید اگه بازیکنای سپاهان بهتر بازی میکردن، دیگه لقب شانس روی اونا نمیموند.

خوب دیگه الان باید برم دانشگاه.
بحث سپاهان در ایران و اون کل کل های شما هم بمونه برای بعد.

راستی آقای 30naa، اینجا شر به پا نکن خواهشاً. بفرما تاپیک کل کل هرچی دلت میخواد اونجا بگو.
ممنون

ممنون از توضیحات زیبای شما لذت بردم ، جالبه ما در درک مربی گری هم با هم تفاهم داریم ، من هم عین همین جمله رو چند روز پیش در تاپیک سپاهان مطرح کردم.

بسیار سپاسگذارم از توضیحات جامع و دقیق شما بابت سوالاتی که دوستان راجع به عوامل شکست سپاهان داشتند.

من همچنان از اینکه وقت دوستان رو گرفتم و فضای این تاپیک را در پست های متعدد اشغال کردم ، پوزش میخوام.
بدرود

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب ظاهرا این بحثها برای من یکی روشن شد که فایده ای نداره و شما همچنان اصرار بر این داری که بقیه رو دشمن تیم سپاهان بدونی و برای من یکی لااقل این بحث دیگه هیچ لذتی نداره.

ممنونم از سپاهان عزیز که کاملا واقع بینانه به مطلب نگاه کرد. بله سپاهان برای ایرانه و وقتی افتخارآفرینی میکنه من به شخصه رنگ و تیم رو کنار میذارم. همونطوری که صباباطری رو زمانی که تو مرحله ی مقدماتی بازی میکرد دوست داشتم و تمام بازیهاش رو هم نگاه میکردم.

من فقط قصدم این بود که یکمی واقع بینانه تر به موضوع نگاه بشه (خدا رو شاهد میگیرم) و حرفای سپاهان برای من کفایت کرد چون دیگه متوجه شدم که طرفدارای تیم سپاهان هم واقع نگر هستن.

درباره ی سوالاتی هم که easport عزیز پرسیدید بذارید دیگه بحث رو باز نکنیم. ولی در همین حد بگم که من نگفتم سپاهان تو اون قضیه ی پخش بازیها مقصره. من خودمم ناراحت بودم و خودم رو جای طرفدارای سپاهان گذاشتم چون وقتی تیمی بازی به این مهمی داره و بازیش پخش نشه واقعا دلگیر میشه. من گفتم لااقل یه احتمال 1% بذارید که این پخش نشدن ها مقصرش خود سپاهان باشه.

شما خودتون میگید که تمام عالم و آدم با سپاهان بد هستن و بهش حسادت میکنن! واسه همینه که بازیهاش پخش نمیشه. آخه مگه سپاهان چیکار کرده که بهش حسادت کنن؟! درسته برای اولین بار رفته جام باشگاههای جهان و خیلی افتخارآفرینی های دیگه ولی مدیر شبکه ی 3 ربطش با تیم سپاهان چیه که بخواد بهش حسودی کنه؟ اگر نگید لابد طرفدار استقلال یا پرسپولیسه!

در هر صورت منم عذر میخوام اگر کسی رو ناراحت کردم. و بازم به دوست عزیزم سپاهان تبریک میگم.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اینقدر گرم صحبت کردن بودیم که موضوع تاپیک به طور کل فراموش شده.

بوکاجونیورز آرزانتین عصر امروز به سختی و با نتیجه ی 1-0 نماینده ی آفریقا ( تیم ساحل تونس) رو شکست داد و به فینال رسید.

فردا هم که اواراوا با میلان بازی دارند.

باید دید سطح کلاس آسیا و اروپا با توجه به میزبانی ژاپن ، چقدر متفاوته؟

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
می خواستم در اینجا از دوست عزیزم easport بخاطر فرمایشات صمیمانشون تشکر کنم :blush:
همچنین از رضای عزیز بخاطر همراهی گرمشون :)
به امید موفقیت رواز افزون برای تمام رنگهای فوتبال این مرز و بوم که در نهایت به سرافرازی فوتبال ایران عزیزمون منتهی میشه
با یاد افتخارات گذشته و امید به موفقیتهای آینده ایشالا در حال حاضر و رقابت های پیش رو سرافراز باشیم
یا حق

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
می خواستم در اینجا از دوست عزیزم easport بخاطر فرمایشات صمیمانشون تشکر کنم :blush:

یا حق

ممنون ، متقابلاً من هم از شما دوست عزیز ، و رضای عزیز ، و همین طور سپاهان عزیز که در این بحث شرکت کردند ، تشکر به جا آورم.
به امید موفقیت های روز افزون تیم ملی..
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
اما میلان هم تونست با تک گل دقیقه ی 68 سیدورف ، اوراوا رو شکست بده و به فینال راه پیدا کنه!!!
در این بازی کاکا، باز هم ستاره ی میلانی ها بوده با بازی زیبای خودش.
امیدوارم این تیم با شایستگی تمام قهرمان این رقابت ها شه!

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
همچنین از رضای عزیز بخاطر همراهی گرمشون :)
به امید موفقیت رواز افزون برای تمام رنگهای فوتبال این مرز و بوم که در نهایت به سرافرازی فوتبال ایران عزیزمون منتهی میشه
با یاد افتخارات گذشته و امید به موفقیتهای آینده ایشالا در حال حاضر و رقابت های پیش رو سرافراز باشیم
یا حق

بگو ایشالا :rolleyes:

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
تیم فوتبال آث میلان با برتری مقابل اوراوا ردز ژاپن به دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام باشگاه های جهان راه یافت تا روز یکشنبه هفته آینده برابر بوکاجونیورز آرژانتین صف آرایی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عصر امروز و در دومین دیدار از مرحله نیمه نهایی مسابقات فوتبال جام باشگاه های جهان دو تیم اوراوا ردز ژاپن و آث میلان ایتالیا در ورزشگاه یوکوهاما ژاپن برابر هم صف آرایی کردند که در پایان قهرمان مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان اروپا با یک از سد قهرمانان آسیا گذشت تا روز یکشنبه هفته آتی در دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام باشگاه های جهان برابر بوکاجونیورز آرژانتین صف آرایی کند.

تیم فوتبال آث میلان با ترکیب دیدا، کالادزه، گاتوزو، سیدورف، جیلاردینو، نستا، یانکولفسکی، پیرلو، کاکا، آمبروزینی و ادو برابر حریف ژاپنی صف آرایی کرد و در حالیکه نیمه نخست را با نتیجه تساوی بدون گل به اتمام رسانده بود با تک گل دقیقه 68 کلارنس سیدورف برتری یک برصفر را از آن خود کرد.

قضاوت این بازی بر عهده خورخه لاریوندا از کشور اروگوئه بود. این داور اروگوئه ای به نه نه و یوکی آبه از تیم اوراوا ردز و الساندرو نستا از تیم آث میلان کارت زرد نشان داد.

بدین ترتیب روز یکشنبه هفته آینده دو تیم بوکاجونیورز و آث میلان ایتالیا قهرمانان مسابقات باشگاهی در آمریکای جنوبی و اروپا در دیدار نهایی مسابقات فوتبال جام باشگاه های جهان برابر هم صف آرایی می کنند. پیش از این دیدار نیز دو تیم اوراوا ردز ژاپن و اسپورتیو دوساحل تونس در دیدار رده بندی این رقابت ها به مصاف هم می روند. هر دو دیدار در ورزشگاه یوکوهاما برگزار خواهد شد.

منبع:خبرگزاری مهر

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همچنین از رضای عزیز بخاطر همراهی گرمشون
ممنون از لطفت فرزاد جان.

البته از اون طرف هم بوکاجونیورز هم فقط با 1 گل نماینده ی آفریقا رو برد.

گمون میکنم میلان امسال بتونه با یه بازی خوب بوکا رو شکست بده.

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بالاخره میلان بازی رو 4-2 برد و مالدینی در سن 39 سالگی یه جام دیگه رو هم بالای سرش برد.

گل‌هاي ميلان رو اينزاگي (21 و 72)، نستا (50) و كاكا (60) زدن و واسه بوكا پالاسيو (23) و ماسيمو آمبروسيني (گل به خودي) زدن.

بهترین بازیکن زمین هم کاکا شد که هم یه گل زد هم یه پاس گل به اینزاگی داد.

از اون طرف هم اوراواردز اتویله تونس رو تو پنالتی 7-3 ببره. البته تو بازی 2-2 شدن.

میلان اول شد. بوکا دوم و اوراوا هم سوم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بالاخره میلان بازی رو 4-2 برد و مالدینی در سن 39 سالگی یه جام دیگه رو هم بالای سرش برد.

گل‌هاي ميلان رو اينزاگي (21 و 72)، نستا (50) و كاكا (60) زدن و واسه بوكا پالاسيو (23) و ماسيمو آمبروسيني (گل به خودي) زدن.

بهترین بازیکن زمین هم کاکا شد که هم یه گل زد هم یه پاس گل به اینزاگی داد.

از اون طرف هم اوراواردز اتویله تونس رو تو پنالتی 7-3 ببره. البته تو بازی 2-2 شدن.

میلان اول شد. بوکا دوم و اوراوا هم سوم.

دو پاس گل. هر دو گل اینزاگی از روی پاس های کاکا به ثمر رسید.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تبریک

خیلی خوشحال شدم... حالا مالدینی میتونه با یه افتخار بیشتر از دنیای فوتبال خداحافظی کنه....

کاکا هم فوق العاده بود.

SEP/\H/\N

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
حق میلان همین بود.
تفاوت فوتبال اروپا با جهان اینجا مشخص میشه.

ماشالا به مالدینی و کاکا :lol:

بالا